Benevşe
Feb 9 2008, 03:44 PM
Memnun değilseniz ne olmasını isterdiniz?
timess
Feb 9 2008, 03:45 PM
babamın adı hasanmıs benımkınıde huseyın koymuslar
bir oğlum olursa bende hasan koycam
memnunum
beyda
Feb 9 2008, 03:46 PM
Memnunum
fecrvakti
Feb 9 2008, 03:55 PM
valla ben ismimden memnunum ama ismimi gören ne antika bir ismin varmış diyorlar.
ee herkesin ismi antika olamaz
o yüzden şanslıyım desem yeridir
Ayn-ı Visal
Feb 9 2008, 04:36 PM
Memnun değilim açıkçası.Demet...Çok malayani bir isim gibi...
VİSAL olmasını isterdim...En azından derin bir anlamı var....
Linkinpark
Feb 9 2008, 04:45 PM
ALINTI(ressamdemet @ Feb 9 2008, 04:36 PM)

VİSAL ne demekmiş??
İlk defa böyle bi isim duydum.
Ben memnunum. Adım "Abdulkadir"
Ayn-ı Visal
Feb 9 2008, 05:16 PM
ALINTI(rockerr @ Feb 9 2008, 04:45 PM)

VİSAL ne demekmiş??
Ben memnunum. Adım "Abdulkadir" Osmanlıca bir isim.VİSAL'in anlamı:Vâsıl olma. Sevdiğine ulaşma. Kavuşma. Ayrılıktan kurtulma
Linkinpark
Feb 9 2008, 05:36 PM
bence daha güzel isimler var onları seç..
Mesela Büşra. Hayrunnisa.. vs... gibi.
aLaTurCa
Feb 9 2008, 05:50 PM
2 ismim var, ailede sulalede benim isimlerim tektir bu yonden iyi, hem zaten genel olarak benim ismim oyle cok az gorulen bir isimdir, bu yondende memnunum, herkeste olani istemem sevmemde, orjinalligi severim yani
Ayn-ı Visal
Feb 9 2008, 05:50 PM
ALINTI(rockerr @ Feb 9 2008, 05:36 PM)

bence daha güzel isimler var onları seç..
Mesela Büşra. Hayrunnisa.. vs... gibi.
Muhakkak o isimler de güzeldir;Fakat zevkler ve renkler tartışılmaz değil mi?
Tavsiyeniz için teşekkürler.
kırık-rüzgar
Feb 9 2008, 05:58 PM
ALINTI(rockerr @ Feb 9 2008, 04:45 PM)

VİSAL ne demekmiş??
Ben memnunum. Adım "Abdulkadir" ismin çok güzel maşaAllah
tavsiye ettiklerinde çok güzel isimler
bende ismimden memnunum (esengül)şu ana kadar rastlaşmadım bu isimle sadece kendimde gördüm bana Efendimizi hatırlatıyor
ayna
Feb 9 2008, 06:36 PM
benim de iki adım var ve ikisi de birbiriniden beter.çünkü dini bir anlam ifade etmiyor.anlamları güzel ama ben hem modern hem dini hem de anlamı güzel olsun isterdim.o nedenle kızım olursa ayşe oğlum olursa fatih gibi isimleri düşünüyorum...
sabah_rüzgarı
Feb 10 2008, 08:36 PM
memnunum sanırım
şikayetçi değilim de daha farklıda olabilirdi
EsLeMNa
Feb 10 2008, 08:45 PM
Ben ismiden çok çok memnunum iki adım var..İkiside çok güzel ailem bence bana isim koyarken daha güzel bir isim seçemezdi..Nede olsa paygamberimizin uygun gördüğü isimlerden..
Kaveller
Feb 10 2008, 08:45 PM
benimde iki ismim var biri sosyetik biride islami
Şifaserver
Feb 10 2008, 08:49 PM
Bişey sormak istiyorum ben de memnun değilim tam bir sosyalist aile çocuğu olduğum için ismim de bu davaya dair manalar taşıyor değiştrmek dinen caiz yada mümkün müdür mümükünse nasıl yapılır...
EsLeMNa
Feb 10 2008, 08:51 PM
ALINTI(Şifaserver @ Feb 10 2008, 08:49 PM)

Bişey sormak istiyorum ben de memnun değilim tam bir sosyalist aile çocuğu olduğum için ismim de bu davaya dair manalar taşıyor değiştrmek dinen caiz yada mümkün müdür mümükünse nasıl yapılır...
Caizmidirden çok değişmek gerekir..Peygamberimiz güzel olmayan isimleri değiştirmiştir..
Şifaserver
Feb 10 2008, 08:57 PM
Gerekir derken artık senin adın bu değil şu demekle değişir mi yani kulağa okunan ezan sözkonusu sonuçta ayrıntılar konusunda bilgisi olan varsa sevinirim..
imge
Feb 10 2008, 09:06 PM
ismimi çok seviyorum"rabia"
aLaTurCa
Feb 10 2008, 09:33 PM
QUOTE(Şifaserver @ Feb 10 2008, 07:57 PM)

Gerekir derken artık senin adın bu değil şu demekle değişir mi yani kulağa okunan ezan sözkonusu sonuçta ayrıntılar konusunda bilgisi olan varsa sevinirim..
anlamli iyi degilse degisebilirsin, artik dersin benim ismim bu, bu isimle bana hitap edilmesini istiyorum dersin olur biter, ha benim ismimin biri kulagima okunmus ama digeri degil, ve diger okunmayan en cok is yerinde okulda kullaniliyor yani, siz kendinize isim takin ve kullanima surun
Şifaserver
Feb 10 2008, 10:12 PM
Allah razı olsun zor ama uygulanabilir inşallah bu arada etkin üye olmak için ne gerekiyor ben yeniyim de...
imge
Feb 10 2008, 10:17 PM
eskiden ben de etkin üye idim
sabah_rüzgarı
Feb 11 2008, 10:59 PM
üzülme
yakında tekrar olursun
Benevşe
Feb 12 2008, 01:35 AM
Ben de ismimden memnunun çünkü ismimin anlamı:"karşısındaki onu üzse bile,sevdiği onu bırakıp gitse bile, yakınları ve dostları ona hep saçmaladığını söylese bile o insanlara sıcacık içten samimi (olsun) gülümsemesini atan kendisi sesinin güzel olmadığını sansada dünyanın en güzel sesli bülbülüdür"Ve bu bülbül ilahilerde Hak aşığı olarak geçer.
Ayrıca adımda nur da var
Bi de "Allah'ın verdiği büyük bi lütuf, şah damarından yakın olana duyulan çılgınca bir aşk"mış anlamı ne güzelmiş ya:)
sabah_rüzgarı
Feb 12 2008, 10:22 PM
ALINTI('Benevşe' @ 'Feb 12 2008, 01:35 AM)
Ben de ismimden memnunun çünkü ismimin anlamı:"karşısındaki onu üzse bile,sevdiği onu bırakıp gitse bile, yakınları ve dostları ona hep saçmaladığını söylese bile o insanlara sıcacık içten samimi (olsun) gülümsemesini atan kendisi sesinin güzel olmadığını sansada dünyanın en güzel sesli bülbülüdür"Ve bu bülbül ilahilerde Hak aşığı olarak geçer.
Ayrıca adımda nur da var
Bi de "Allah''ın verdiği büyük bi lütuf, şah damarından yakın olana duyulan çılgınca bir aşk"mış anlamı ne güzelmiş ya:)
isim neydi ??
Benevşe
Feb 12 2008, 11:04 PM
ALINTI('sabah_rüzgarı' @ 'Feb 12 2008, 10:22 PM)
ALINTI('''Benevşe''' @ ')
Ayrıca adımda nur da var \:jp\:
Bi de "Allah''''ın verdiği büyük bi lütuf, şah damarından yakın olana duyulan çılgınca bir aşk"mış anlamı ne güzelmiş ya:)
isim neydi ?? \:D
şeydanur
sabah_rüzgarı
Feb 13 2008, 05:10 PM
çok güzel
rabbim isminle müsemma eylesin..
Benevşe
Feb 13 2008, 05:26 PM
ALINTI('sabah_rüzgarı' @ 'Feb 13 2008, 05:10 PM)
çok güzel
rabbim isminle müsemma eylesin..
Amin..Allah razı olsun.
öncevefa
Feb 13 2008, 06:47 PM
çok memnunum ismimden
Benevşe
Feb 14 2008, 11:57 AM
Şu isminden memnun olan veya olmayan arkadaşların bi sakıncası yoksa isimlerini de duysak olmaz mı
Linkinpark
Feb 17 2008, 05:57 PM
ALINTI('ayna' @ 'Feb 9 2008, 06:36 PM)
benim de iki adım var ve ikisi de birbiriniden beter.çünkü dini bir anlam ifade etmiyor.anlamları güzel ama ben hem modern hem dini hem de anlamı güzel olsun isterdim.o nedenle kızım olursa ayşe oğlum olursa fatih gibi isimleri düşünüyorum...
Yok öyle Üçü Birarada..
aLaTurCa
Feb 18 2008, 12:16 AM
QUOTE(Benevşe @ Feb 14 2008, 10:57 AM)

Şu isminden memnun olan veya olmayan arkadaşların bi sakıncası yoksa isimlerini de duysak olmaz mı
Benevse ismin cok guzelmis

nur ismi koyamalari guzel birsey elbette ama suan her isim arkasina bir nur yapistirma modasi oldu, birde isim uzuyor..
ben ismimi soyleyecek olsam direct nick olarak adimi alirdim, ne diye ne nick alsam diye ugrasayimki
Benevşe
Feb 19 2008, 04:06 PM
ALINTI(aLaTurCa @ Feb 18 2008, 12:16 AM)

Benevse ismin cok guzelmis

nur ismi koyamalari guzel birsey elbette ama suan her isim arkasina bir nur yapistirma modasi oldu, birde isim uzuyor..
ben ismimi soyleyecek olsam direct nick olarak adimi alirdim, ne diye ne nick alsam diye ugrasayimki

Teşekkür ederim zaten "nur"u kullanan pek yok hatta hiç kullanmıyolar ben dahil uzun oluyo heralde..
hmm ismin sır galiba
telpako
Feb 19 2008, 07:09 PM
ismimden memnunum arif . arif olan anlar . diğer ismim daha da güzel.
Kadınlar isminin içerisinde gül olanlar o isimleri taşıyamiyorlar. O yüzden genelde gül , ve nur ismi taşıyan bayanlar diyen bayanlara göre daha huysuz oluyirlar
Ayrıc ayeşim berabt bir isim yani belki söylenişi güzel ama çok kötü bir şekilde insanı etkiliyor. aman uzak durun
kadınlara en tatlı isim ise ebru , esra ve ayşe isimleri de güzel isimler yani güzel etkisi olan isimler.
Erkeklerden hüseyin cimri olur. mustafa deli olur. hamza gösterişli olur. Ali akıllı olur ama deli dolu olur.
kırık-rüzgar
Feb 19 2008, 07:11 PM
ALINTI(telpako @ Feb 19 2008, 07:09 PM)

ismimden memnunum arif . arif olan anlar . diğer ismim daha da güzel.
Kadınlar isminin içerisinde gül olanlar o isimleri taşıyamiyorlar. O yüzden genelde gül , ve nur ismi taşıyan bayanlar diyen bayanlara göre daha huysuz oluyirlar
Ayrıc ayeşim berabt bir isim yani belki söylenişi güzel ama çok kötü bir şekilde insanı etkiliyor. aman uzak durun
kadınlara en tatlı isim ise ebru , esra ve ayşe isimleri de güzel isimler yani güzel etkisi olan isimler.
Erkeklerden hüseyin cimri olur. mustafa deli olur. hamza gösterişli olur. Ali akıllı olur ama deli dolu olur.
ben huysuz mu oluyorum esengül
Benevşe
Feb 19 2008, 07:15 PM
ALINTI
O yüzden genelde gül , ve nur ismi taşıyan bayanlar diyen bayanlara göre daha huysuz oluyirlar
Lütfen genellemeyelim şu isimler şöyle oluyo bu isimler böyle diye kişileri isimlerine göre yargılamayalım..
kırık-rüzgar
Feb 19 2008, 07:16 PM
ALINTI(Benevşe @ Feb 19 2008, 07:15 PM)

Lütfen genellemeyelim şu isimler şöyle oluyo bu isimler böyle diye kişileri isimlerine göre yargılamayalım..
biz senle kader arkadaşıyız
-EBRAR-
Feb 19 2008, 07:18 PM
ALINTI(Benevşe @ Feb 19 2008, 04:06 PM)

Teşekkür ederim zaten "nur"u kullanan pek yok hatta hiç kullanmıyolar ben dahil uzun oluyo heralde..
hmm ismin sır galiba

Hımm ben kullanmak zorundayım çünkü kaldırdığımda erkek ismi oluyor dermişim
Bu arada ismimden memnunum
Benevşe
Feb 19 2008, 07:20 PM
aLaTurCa
Feb 19 2008, 10:36 PM
QUOTE(Ümmü_Seleme @ Feb 19 2008, 06:18 PM)

Hımm ben kullanmak zorundayım çünkü kaldırdığımda erkek ismi oluyor dermişim
Bu arada ismimden memnunum

sana Nur u kaldirip digerini soylemek cok komik gelecek

kendi kendime pc basinda guluyorum
benevse ismim sir degil ya, ozelden yazabilirim cok merak ettiysen, hem o kadarda ahim sahim bisi degildir
Benevşe
Feb 19 2008, 10:41 PM
ALINTI
benevse ismim sir degil ya, ozelden yazabilirim cok merak ettiysen, hem o kadarda ahim sahim bisi degildir
Söylemeyince biden merak ettim yani mazur gör
aLaTurCa
Feb 19 2008, 10:48 PM
QUOTE(Benevşe @ Feb 19 2008, 09:41 PM)

Söylemeyince biden merak ettim yani mazur gör
kizmadimki, bazen yazinin acizligine ugruyoruz sert gibi oluyor
Elam
Feb 21 2008, 03:20 PM
Memnunum çünkü anlamıyla ben özdeşiz. belkide ben ona özdeş olmaya çalışmışımdır ...
annecik
Feb 27 2008, 01:44 PM
ben memnun değilim daha anlamlı daha güzel bir ismim olabilirdi ne olmasını isterdim olmasını isdeğim isimleri kızlarıma vermeyi nasip etti RABBİM çok şükür..
ilde
Feb 29 2008, 02:17 PM
ismimden memnunum bütün kapıları ve kilitleri açan anlamına geliyor
karakiz
Mar 7 2008, 04:02 PM
ben ısmımden memnunum ama onceden hıc sevmezdım yaslı bırısınn ısmı gıbı gelırdı ama sımdı cok sevıyorum benm ıcn ınsanların begenmesı onemlı deıl anlamı guzel olsun yeter
zümrüt
Mar 14 2008, 11:56 PM
Ismim den memnunum yaa tam beni yansitiyor, hemde cok nadir kulaniliyor.
Bazen erkek zannedilsemde güzel anlamli bir isim koymus babam bana.(GAMER)
umreci
Mar 22 2008, 06:55 PM
ismimden çok memnunum.. çok seviyorum.(. Ruman..). Hz Aişenin(r.a) annesinin adı
Linkinpark
Mar 23 2008, 05:39 PM
ALINTI(zümrüt @ Mar 14 2008, 11:56 PM)

Ismim den memnunum yaa tam beni yansitiyor, hemde cok nadir kulaniliyor.
Bazen erkek zannedilsemde güzel anlamli bir isim koymus babam bana.(GAMER)

GAMER mi???
Neymiş bunun anlamı... İlk defa duydum böle bir isim... Bağışla..
gtrfd
Mar 23 2008, 06:26 PM
Kamer olsa tamam da

Gamer'i ben de ilk defa duydum.Merak ettim ama vardır elbet güzel bir anlamı
Ben ismimden memnunum.Bolluk,bereket,feyizli anlamlarına geliyor.Seviyorum ismimi
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir
Buraya Tıklayın.