Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: İsminizden Memnunmusunuz?
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM DİĞER... > .·[ ANKETLER ]·.
Sayfa: 1, 2, 3
Benevşe

Memnun değilseniz ne olmasını isterdiniz?
timess
babamın adı hasanmıs benımkınıde huseyın koymuslar

bir oğlum olursa bende hasan koycam

memnunum
beyda
Memnunum jp.gif

fecrvakti
valla ben ismimden memnunum ama ismimi gören ne antika bir ismin varmış diyorlar.
ee herkesin ismi antika olamaz
o yüzden şanslıyım desem yeridir biggrin.gif
Ayn-ı Visal
Memnun değilim açıkçası.Demet...Çok malayani bir isim gibi...
VİSAL olmasını isterdim...En azından derin bir anlamı var....
Linkinpark
ALINTI(ressamdemet @ Feb 9 2008, 04:36 PM) *

VİSAL ne demekmiş??

İlk defa böyle bi isim duydum.

Ben memnunum. Adım "Abdulkadir"
Ayn-ı Visal
ALINTI(rockerr @ Feb 9 2008, 04:45 PM) *

VİSAL ne demekmiş??

Osmanlıca bir isim.VİSAL'in anlamı:Vâsıl olma. Sevdiğine ulaşma. Kavuşma. Ayrılıktan kurtulma
Linkinpark
bence daha güzel isimler var onları seç..

Mesela Büşra. Hayrunnisa.. vs... gibi.
aLaTurCa
2 ismim var, ailede sulalede benim isimlerim tektir bu yonden iyi, hem zaten genel olarak benim ismim oyle cok az gorulen bir isimdir, bu yondende memnunum, herkeste olani istemem sevmemde, orjinalligi severim yani smile.gif
Ayn-ı Visal
ALINTI(rockerr @ Feb 9 2008, 05:36 PM) *

bence daha güzel isimler var onları seç..

Mesela Büşra. Hayrunnisa.. vs... gibi.

Muhakkak o isimler de güzeldir;Fakat zevkler ve renkler tartışılmaz değil mi?
Tavsiyeniz için teşekkürler.
kırık-rüzgar
ALINTI(rockerr @ Feb 9 2008, 04:45 PM) *

VİSAL ne demekmiş??

ismin çok güzel maşaAllah

tavsiye ettiklerinde çok güzel isimler

bende ismimden memnunum (esengül)şu ana kadar rastlaşmadım bu isimle sadece kendimde gördüm bana Efendimizi hatırlatıyor
ayna
benim de iki adım var ve ikisi de birbiriniden beter.çünkü dini bir anlam ifade etmiyor.anlamları güzel ama ben hem modern hem dini hem de anlamı güzel olsun isterdim.o nedenle kızım olursa ayşe oğlum olursa fatih gibi isimleri düşünüyorum...
sabah_rüzgarı
memnunum sanırım

şikayetçi değilim de daha farklıda olabilirdi
smile.gif
EsLeMNa
Ben ismiden çok çok memnunum iki adım var..İkiside çok güzel ailem bence bana isim koyarken daha güzel bir isim seçemezdi..Nede olsa paygamberimizin uygun gördüğü isimlerden..
Kaveller
benimde iki ismim var biri sosyetik biride islami whistling.gif
Şifaserver
Bişey sormak istiyorum ben de memnun değilim tam bir sosyalist aile çocuğu olduğum için ismim de bu davaya dair manalar taşıyor değiştrmek dinen caiz yada mümkün müdür mümükünse nasıl yapılır...
EsLeMNa
ALINTI(Şifaserver @ Feb 10 2008, 08:49 PM) *

Bişey sormak istiyorum ben de memnun değilim tam bir sosyalist aile çocuğu olduğum için ismim de bu davaya dair manalar taşıyor değiştrmek dinen caiz yada mümkün müdür mümükünse nasıl yapılır...

Caizmidirden çok değişmek gerekir..Peygamberimiz güzel olmayan isimleri değiştirmiştir..
Şifaserver
Gerekir derken artık senin adın bu değil şu demekle değişir mi yani kulağa okunan ezan sözkonusu sonuçta ayrıntılar konusunda bilgisi olan varsa sevinirim..
imge
ismimi çok seviyorum"rabia" jp.gif
aLaTurCa
QUOTE(Şifaserver @ Feb 10 2008, 07:57 PM) *
Gerekir derken artık senin adın bu değil şu demekle değişir mi yani kulağa okunan ezan sözkonusu sonuçta ayrıntılar konusunda bilgisi olan varsa sevinirim..

anlamli iyi degilse degisebilirsin, artik dersin benim ismim bu, bu isimle bana hitap edilmesini istiyorum dersin olur biter, ha benim ismimin biri kulagima okunmus ama digeri degil, ve diger okunmayan en cok is yerinde okulda kullaniliyor yani, siz kendinize isim takin ve kullanima surun

Şifaserver
Allah razı olsun zor ama uygulanabilir inşallah bu arada etkin üye olmak için ne gerekiyor ben yeniyim de...
imge

eskiden ben de etkin üye idim cray.gif jp.gif
sabah_rüzgarı
üzülme
yakında tekrar olursun smile.gif
Benevşe

Ben de ismimden memnunun çünkü ismimin anlamı:"karşısındaki onu üzse bile,sevdiği onu bırakıp gitse bile, yakınları ve dostları ona hep saçmaladığını söylese bile o insanlara sıcacık içten samimi (olsun) gülümsemesini atan kendisi sesinin güzel olmadığını sansada dünyanın en güzel sesli bülbülüdür"Ve bu bülbül ilahilerde Hak aşığı olarak geçer.
Ayrıca adımda nur da var jp.gif

Bi de "Allah'ın verdiği büyük bi lütuf, şah damarından yakın olana duyulan çılgınca bir aşk"mış anlamı ne güzelmiş ya:)
sabah_rüzgarı
ALINTI('Benevşe' @ 'Feb 12 2008, 01:35 AM)

Ben de ismimden memnunun çünkü ismimin anlamı:"karşısındaki onu üzse bile,sevdiği onu bırakıp gitse bile, yakınları ve dostları ona hep saçmaladığını söylese bile o insanlara sıcacık içten samimi (olsun) gülümsemesini atan kendisi sesinin güzel olmadığını sansada dünyanın en güzel sesli bülbülüdür"Ve bu bülbül ilahilerde Hak aşığı olarak geçer.
Ayrıca adımda nur da var jp.gif

Bi de "Allah''ın verdiği büyük bi lütuf, şah damarından yakın olana duyulan çılgınca bir aşk"mış anlamı ne güzelmiş ya:)

isim neydi ?? biggrin.gif
Benevşe
ALINTI('sabah_rüzgarı' @ 'Feb 12 2008, 10:22 PM)

ALINTI('''Benevşe''' @ ')

Ayrıca adımda nur da var \:jp\:

Bi de "Allah''''ın verdiği büyük bi lütuf, şah damarından yakın olana duyulan çılgınca bir aşk"mış anlamı ne güzelmiş ya:)

isim neydi ?? \:D
şeydanur smile.gif
sabah_rüzgarı
çok güzel
rabbim isminle müsemma eylesin..
Benevşe
ALINTI('sabah_rüzgarı' @ 'Feb 13 2008, 05:10 PM)

çok güzel
rabbim isminle müsemma eylesin..

Amin..Allah razı olsun. flowers.gif
öncevefa
çok memnunum ismimden fool.gif
Benevşe

Şu isminden memnun olan veya olmayan arkadaşların bi sakıncası yoksa isimlerini de duysak olmaz mı jester.gif
Linkinpark
ALINTI('ayna' @ 'Feb 9 2008, 06:36 PM)

benim de iki adım var ve ikisi de birbiriniden beter.çünkü dini bir anlam ifade etmiyor.anlamları güzel ama ben hem modern hem dini hem de anlamı güzel olsun isterdim.o nedenle kızım olursa ayşe oğlum olursa fatih gibi isimleri düşünüyorum...

Yok öyle Üçü Birarada.. biggrin.gif
aLaTurCa
QUOTE(Benevşe @ Feb 14 2008, 10:57 AM) *

Şu isminden memnun olan veya olmayan arkadaşların bi sakıncası yoksa isimlerini de duysak olmaz mı jester.gif

Benevse ismin cok guzelmis smile.gif nur ismi koyamalari guzel birsey elbette ama suan her isim arkasina bir nur yapistirma modasi oldu, birde isim uzuyor..

ben ismimi soyleyecek olsam direct nick olarak adimi alirdim, ne diye ne nick alsam diye ugrasayimki smile.gif

Benevşe
ALINTI(aLaTurCa @ Feb 18 2008, 12:16 AM) *

Benevse ismin cok guzelmis smile.gif nur ismi koyamalari guzel birsey elbette ama suan her isim arkasina bir nur yapistirma modasi oldu, birde isim uzuyor..

ben ismimi soyleyecek olsam direct nick olarak adimi alirdim, ne diye ne nick alsam diye ugrasayimki smile.gif

Teşekkür ederim zaten "nur"u kullanan pek yok hatta hiç kullanmıyolar ben dahil uzun oluyo heralde..

hmm ismin sır galiba jp.gif
telpako
ismimden memnunum arif . arif olan anlar . diğer ismim daha da güzel.

Kadınlar isminin içerisinde gül olanlar o isimleri taşıyamiyorlar. O yüzden genelde gül , ve nur ismi taşıyan bayanlar diyen bayanlara göre daha huysuz oluyirlar

Ayrıc ayeşim berabt bir isim yani belki söylenişi güzel ama çok kötü bir şekilde insanı etkiliyor. aman uzak durun

kadınlara en tatlı isim ise ebru , esra ve ayşe isimleri de güzel isimler yani güzel etkisi olan isimler.

Erkeklerden hüseyin cimri olur. mustafa deli olur. hamza gösterişli olur. Ali akıllı olur ama deli dolu olur.
kırık-rüzgar
ALINTI(telpako @ Feb 19 2008, 07:09 PM) *

ismimden memnunum arif . arif olan anlar . diğer ismim daha da güzel.

Kadınlar isminin içerisinde gül olanlar o isimleri taşıyamiyorlar. O yüzden genelde gül , ve nur ismi taşıyan bayanlar diyen bayanlara göre daha huysuz oluyirlar

Ayrıc ayeşim berabt bir isim yani belki söylenişi güzel ama çok kötü bir şekilde insanı etkiliyor. aman uzak durun

kadınlara en tatlı isim ise ebru , esra ve ayşe isimleri de güzel isimler yani güzel etkisi olan isimler.

Erkeklerden hüseyin cimri olur. mustafa deli olur. hamza gösterişli olur. Ali akıllı olur ama deli dolu olur.

ben huysuz mu oluyorum esengül
Benevşe
ALINTI
O yüzden genelde gül , ve nur ismi taşıyan bayanlar diyen bayanlara göre daha huysuz oluyirlar

Lütfen genellemeyelim şu isimler şöyle oluyo bu isimler böyle diye kişileri isimlerine göre yargılamayalım..
kırık-rüzgar
ALINTI(Benevşe @ Feb 19 2008, 07:15 PM) *

Lütfen genellemeyelim şu isimler şöyle oluyo bu isimler böyle diye kişileri isimlerine göre yargılamayalım..

biz senle kader arkadaşıyız jp.gif
-EBRAR-
ALINTI(Benevşe @ Feb 19 2008, 04:06 PM) *

Teşekkür ederim zaten "nur"u kullanan pek yok hatta hiç kullanmıyolar ben dahil uzun oluyo heralde..

hmm ismin sır galiba jp.gif

Hımm ben kullanmak zorundayım çünkü kaldırdığımda erkek ismi oluyor dermişim tongue.gif Bu arada ismimden memnunum jp.gif
Benevşe
ALINTI(esengül @ Feb 19 2008, 07:16 PM) *

biz senle kader arkadaşıyız jp.gif

yes.gif jp.gif
aLaTurCa
QUOTE(Ümmü_Seleme @ Feb 19 2008, 06:18 PM) *

Hımm ben kullanmak zorundayım çünkü kaldırdığımda erkek ismi oluyor dermişim tongue.gif Bu arada ismimden memnunum jp.gif

biggrin.gif sana Nur u kaldirip digerini soylemek cok komik gelecek biggrin.gif kendi kendime pc basinda guluyorum doh.gif

benevse ismim sir degil ya, ozelden yazabilirim cok merak ettiysen, hem o kadarda ahim sahim bisi degildir
Benevşe
ALINTI
benevse ismim sir degil ya, ozelden yazabilirim cok merak ettiysen, hem o kadarda ahim sahim bisi degildir

Söylemeyince biden merak ettim yani mazur gör jp.gif
aLaTurCa
QUOTE(Benevşe @ Feb 19 2008, 09:41 PM) *

Söylemeyince biden merak ettim yani mazur gör jp.gif

kizmadimki, bazen yazinin acizligine ugruyoruz sert gibi oluyor smile.gif

Elam
Memnunum çünkü anlamıyla ben özdeşiz. belkide ben ona özdeş olmaya çalışmışımdır ... smile.gif
annecik
ben memnun değilim daha anlamlı daha güzel bir ismim olabilirdi ne olmasını isterdim olmasını isdeğim isimleri kızlarıma vermeyi nasip etti RABBİM çok şükür..
ilde
ismimden memnunum bütün kapıları ve kilitleri açan anlamına geliyor smile.gif
karakiz
ben ısmımden memnunum ama onceden hıc sevmezdım yaslı bırısınn ısmı gıbı gelırdı ama sımdı cok sevıyorum benm ıcn ınsanların begenmesı onemlı deıl anlamı guzel olsun yeter
zümrüt
Ismim den memnunum yaa tam beni yansitiyor, hemde cok nadir kulaniliyor.
Bazen erkek zannedilsemde güzel anlamli bir isim koymus babam bana.(GAMER) jp.gif
umreci
ismimden çok memnunum.. çok seviyorum.(. Ruman..). Hz Aişenin(r.a) annesinin adı
Linkinpark
ALINTI(zümrüt @ Mar 14 2008, 11:56 PM) *

Ismim den memnunum yaa tam beni yansitiyor, hemde cok nadir kulaniliyor.
Bazen erkek zannedilsemde güzel anlamli bir isim koymus babam bana.(GAMER) jp.gif

GAMER mi??? blink.gif blink.gif

Neymiş bunun anlamı... İlk defa duydum böle bir isim... Bağışla..
gtrfd
Kamer olsa tamam da smile.gif Gamer'i ben de ilk defa duydum.Merak ettim ama vardır elbet güzel bir anlamı smile.gif
Ben ismimden memnunum.Bolluk,bereket,feyizli anlamlarına geliyor.Seviyorum ismimi
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.