Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: İslamiforum üyeleri'nin Bindiği Uçak ıssız Adaya Düşerse 2ci Perde:):)
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM DİĞER... > .·[ OYUN PARKI ]·.
Sayfa: 1, 2, 3
fecrvakti
Issız adada da ilk akşam.

SURANN: yaşasın baba oluyorum baba olacağım inşAllah.deymeyin kefyime.ama cocuğum olursa bi sürüde masraf olur. mamasıdır bezidir elbise falan derken batarız valla .adaya düştük iyi oldu galiba .

ressamdemet:bende hala oldum ay ne güzel ama adaya düştük yusufumu nasıl görecem ben şimdi kıyamam ben ona şimdi ağlıyodur o:(

nasreddinhoca:mademki biriniz hala birinizde baba oluyosunuz bunu kutlamak gerek .cekin bir masa ordan okey oynayacaz.

fecrvakti:yahu mübarekler böyle kutlamamı olur bizde adettendir birisinin cocuğu olsa yemek verir.

burda yemek olmadığına göre bacılar kek yapsınlar bize. bu huzunlü adada tatlı yiyip tatlı konuşalım inşALLAH.

ressamdemet:rüşvetci seni.burdada kek ticareti

öncevefa:bu fecr de kafayı kek le sıyırmış. görende kıtlıktan cıkmış sanacak canım .

ressamdemet:ben yusufcuğumu özledim dayanamıyorum görmeye gidecem

TEVHİD:kız nasıl gidecen adanın dışına

ressamdemet:yüzerek gidecem elbet .ağlıyordur şimdi o gitmem gerek benim.

esengül:valla köpek balıkları parcalar seni ha.yok yok parcalamazlar seni. sen şimdi denizin içnide fotomodel yaparsın onları fotolarını çizecenya .sıkılırlar balıklar kacarlar senden ardlarına bile bakmadan.

musalli:ya bu adada cok yozlu ama ben dayanamam bu toza hemen mikrop kaparım temizlik yapalım .süpürgeleri cekpasları alalım hemencecik .

esengül:aman toz kalkmasın zaten giribim yılıun 365 günü 52 haftası toz kaldıracak değilim inan.

eslamna: sevdiklerimizden ayrı ilk gün baya hüzünlü gececek öyle anlaşılıyor.ya tamda öss ye hazırlanıyordum birde başörtüsü meseleside hallonulmuştu.ben ne yapacam şimdi ya.

TEVHİT:meraklanma inş biz burda kendimiz yök kurarız kendi sistemimizide kendimiz yaparız.

3elmiyah:ben din işleri fetva makamı profo olurum artık

hamza yürekli :bende badigard olurum . bacılarımın örtüsüne uzanan elleri kırarım. az adam dövmedim ha kırılmadık kemik bırakmam ben .

eslamna:ya hepiniz prof oldunuz ben tek mi öğrenci kalacam

ressam demet:ya hava baya soğudu şimdi yusufcuğum üşüyormu acaba kıyamam ben ona bi haber alsam keşke ondan.

3elmiyah: evet hava çok soğuk oldu acilen bir şeyler yapılması gerekiyor.Bekledik bekledik bu vakte kadar üşürüz tabi.Şimdiye kadar bunun organizasyonu çoktan yapılmalıydı.Herkes üzerine düşen görevi yapsa şimdi böyle üşüyor olur muyduk.Bari kar yağsa da hiç değilse kar topu oynayıp kardan adam yapsak.Ama buranın iklimi kar yağışına da müsait değil.Yağmur yağabilir mi acaba?

benevşe:ayy keşke yağsa ben bayılırım yağmurda yürümeye.

gul-i rana:aa bak ilk günden böyle yaparsan sonumuz nice olur.İlk önce ısınabilmeyi umut ederek başlayabiliriz.üff yaa çok soğuk.Ateş yakmamız lazım.Ve yakacak bir şeyler toplanması gerekiyor.Ama kim toplayacak?Forumda da erkekler için o kadar laf ettik gölge etmesinler başka ihsan istemeyiz diye .Şimdi nasıl dicez yakacak toplayın diye.

kiliç_aygül:Ne demek nasıl toplayacaklar.Toplayacaklar tabi.Hatta hamza yürekliye diyim adanın öteki ucuna gitsin.Belki vahşi hayvanlarla karşılaşırda çaresiz kalınca aklı başına gelir.

hamza yürekli:asıl sen git adanın öteki ucuna.Belki görürsün maymunları filan doğru dürüs düşünmeye başlarsın.Hem önce hasta ettiniz beni şimdide vahşi hayvanlara yem ol der gibi konuşuyırsun.Sizn yüzünüzden antibiyotik kullandım ben senin haberin var mı.Canımdan olmaya hiç niyetim yok.

cahide:tamam arkadaşlar panik yapmayın.her şeyde bir orta yol bulunur.Hoşgörülü davranmak lazım.Gidelim buralardan dedim dedim al geldik işte başka yere.Şimdi önemli olan birlik içinde davranıp ateşimizi yakabilmemiz.

beyda:Evet en önemlisi birlik içinde vahdet şuuruyla davranabilmemiz.Ateşimizi yakarız büyüğümüz olarak hamzayürekli ağabimde ateşin etrafına bize sohbette bulunur.

nasreddinhoca:yahu ne dersi ıssız adada bilemi irtica i faaliyet hani okey oynayacaktık biz.

aLaTurCa:eyvah hamza yürekli abi güzel konuşur ona eminimde ben anlamıyorum ki onun kelimelerinden.Bir dil kurumu oluşturulsa da salt Türkçe kelime kullanımı getirilse acaba ıssız ada için.

cah: hamza yürekli ağabeynin kelimeleri anlaşılmıyor olabilir ama en azından cümlenin anlamı öyle yada böyle çıkıyor.Ama sizin anlatmak istediğinizde anlaşılmıyor .

aLaTurCa:Siz bir şeycilerden misiniz ?Bende anlamıyorum da sizin anlattıklarınız acaba ne gillerdensiniz diye merak ettim.Ona göre yorum getireceğim sizin hakkınızda.Tayipçi desem değilsiniz,nurcu desem değilsiniz,emperyalizm karşıtlığı hususnda anlaşıyoruz ama çıkaramadım ben sizi.

TEVHİD:sevgili aLaTurCa kardeşim neden böle bir sorgulaya gidiyorsunuz onu anlamaya çalışın hoşgörülü olalım.Ben de anlamış değilim henüz zaten anlasam hemen ikna etmeye başlayacağım.

benevşe:Hava karardı ve soğudu hala konuşuluyor,icraat yok.Yakacak tespiti yaptım siz konuşurken hemen tedarik etmeye başlıyoruz.Az laf çok iş lütfen..

öncevefa:En azından ateş yakabildik.Ama boş boş ne yapacağız.

musalli:aa arkadaşlar oyun oynayalım en iyisi.Hem hareket gelir adaya.Hadi bir oyun bulalım oynayalım

gul-i rana:Evet oyun fikri güzel.Hem içimden çıkaramadığım düşünceleri belki bu fırsatla biraz olsun unutabilirim.Yoksa dalga sesi,akşam karanlığı,bu rüzgar beni mahvedecek.Aklımdan atmam lazım.

eslamna:Bir de fotoğraf makinemiz olsaydı bu güzel manzaraların fotoğrafını çekerdim resim galerisine birde kendimden bir şeyler eklerdim.

kiliç_aygül:hadi 3elmiyah biz başlayalım nasılsa arkadan gelen olur..

cahide:Ben şu kızların yanına bir gideyim bakıyım ne yapıyorlar.ooo muhabbet koyulaşmış bakıyrumda.

cantürk54: bazı bacılarımız convers giymiş ne yapmak lazım

lalahan:Osmanlı uleması her ne kadar çarıgı tavsiye etsede zaruriyet şartlarında conversede cevaz veririz ..

fecrvakti:koşun buraya koşun bakın ne buldum burda

zümrüt:calı cırpı bumuştur kesin. yaşasın ısınırız birazdan inşallah soğuktan donacam yaa

ilahiname:yok yok yemek bulmuştur yoksa aclıktan birbirimizi yiyecez.

eslamna:ıyyyy iğrencc. midem bulandı . bu mide bulantısıyla ben öss bile kazanamam.

fecrvakti:un şeker oklava yağ yumurta eski püskü birde fırın:) evet gönüllü aranmakta
ben hamaratım diyen on parmağımda on marifet elem tere fiş kem gözlere şişim diyen ve kek yapmakta uzmanlaşmış mübarekler aranıyor . malzemelerimizde hazır buyrun gönüllü kim var.

ECRİN:ben daha okulumu bitirmedim başkası yapsın bana ne

esengül:oklavayı bana verin.ben yapacağımı bilirim.fecrrrr oklava geliyo haaa

kılıç_aygül:kıyamam ben kardeşime cekilin bakim mademki malzemelerimiz bunlar ben yaparım kardeşime.

sabah_rüzgarı:bende yaparım ne olcakki. elem tere fiş değilim ama on parmağımda on marifet var .

hamza yürekli:Evet Aziz Kardeşlerim toparlanın bakalım ... Biraz ders işleyelim .. Zaten sitede yeteri kadar egleniyorduk ... biraz Mumine yakışır konulara girelim efendim ....

cantürk54:
Harikasın hamza yürekli agabey .. Zaten duruşundan biliyordum bunu diyecegini

cah:Hemen bir oturma planı yapsak olmazmı ?
gul-i rana:Evet biz kızlar şu tarafa erkekler bu tarafa otursun uygun olur sanırım ...

fecrvakti:elbette uygun olur.selamlık haremliğe dikkat etmemiz gerek yani.

eslamna:Ya şey derse başlamadan önce adanın resim salonu ne tarafta bilen varmı ?

kulluk ve islam:önce dersi işleyelim sonra buluruz resim salonunu ...

ECRİN:hocam ben ders notlarını mektup olarak arkadaşlarıma atabilirmiyim

sabah_rüzgarı:aha işte yakaladım bir mektupcu daha ...

TEVHİD:Susunnnnn bir duzene girmediniz yarın bir gun İslami devlette nasıl yaşayacaksınız ...

hamza yürekli:Ummeti Muhammeddd kendinizeee gelin yahuuu .... Hem Yeni biz duzenimiz var artık ... Toparlanın bakalımmm

Ve ilk ders bu kükreme ile başlar ....

evet ıssız adadaki yazımızın ikinci perdeside böylece tamamlanmış oldu . inşallah devamı gelecektir .

ismini hatırlamadık kardeşlerimin ve unututklarım şimdiden haklarını helal etsinler. 3 cü perdede tanıdığım kardeşlerimin vasıflarını dahada yazacam inş. benden şimdilik bu kadar . 3 cü perdede görüşmek dileğiyle inş.
hamzayurekli
selamun aleykum....

ulem okadar vaşimiyim ben yaaa....

hayret bişi yaaa..... sad.gif

ozaman ben adada ''eko'' olayım....
Benevşe
Çok güldüm arkadaşım çok da uymuş yani tebrik ederim clapping.gif biggrin.gif clapping.gif
fecrvakti
hamza yürekli kardeşim bunlar sadece senaryo. alındıysanız hakkınızı helal edin ..
İlle Cihad
Kardeşim eline yüreğine sağlık. yine güldürdün bizleri. Allah seni her daim güldürsün inşallah.

Yanlız ben bu forumda sadece baba olacağımmı dedim. başka kelam duymadınmı ağzımdan mübarek smile.gif bir kere konuşmuşum onda da doğmamış çoktan kurtuldum demişim smile.gif

Allah yazdıysa bozsun inşallah ...

Eline yüreğine sağlık tekrar.
aLaTurCa
baya guldum okurken smile.gif

Din profu 3elmiyah biggrin.gif

bende baya bir sorgulama yapmissin CIA gibi flaugh.gif

musalli
yüreğine sağlık berk kardeşim çok güzel olmuş. jp.gif devamını bekliyoruz.foruma farklı bir soluk kattığın için teşekkürler ediyorum. good.gif
fecrvakti
sağolun teşk ler biggrin.gif
yüzünüzde tebessümlere vesile olmuşsam ne mutlu bana .
ama bu seferki perde pek ahım şahım olmadı gibime geldi.
genede beğendiğinize sevindim.
<VİSAL>
ressamdemet:yüzerek gidecem elbet .ağlıyordur şimdi o gitmem gerek benim.

esengül:valla köpek balıkları parcalar seni ha.yok yok parcalamazlar seni. sen şimdi denizin içnide fotomodel yaparsın onları fotolarını çizecenya .sıkılırlar balıklar kacarlar senden ardlarına bile bakmadan.

Süper olmuş.Özelikle alıntı yaptığım yazı.Çok güldüm. biggrin.gif
Yusufcuk da şimdi yanımda,mışıl mışıl uyuyor canım benim...
Alah razı olsun.3. bölümü bekliyorum.
fecrvakti
yusufun iyi olmasına ve mışıl mışıl uyumasına cok sevindim .
yusufuda meşhur ettikya biggrin.gif
3 perde beleş değil ama haberiniz ola biggrin.gif
anladınız siz onu
<VİSAL>
ALINTI(fecrvakti @ Feb 8 2008, 08:28 PM) *

yusufun iyi olmasına ve mışıl mışıl uyumasına cok sevindim .
yusufuda meşhur ettikya biggrin.gif
3 perde beleş değil ama haberiniz ola biggrin.gif
anladınız siz onu

Fecrvakti senin yüzünden kekten nefret ettim yahu!Kek kek kek...
Bir insan bu kadar mı keki sever...
Valla sayenizde Yusufum da meşhur oldu.Biraz büyüsün bu yazıyı ona da okuturum.
Suuran kardeşimiz de bebek bekliyormuş;uykusuz geceler sizi bekliyor kardeşim.Şahit oldum,hep ağlıyorlar ya!Rabbim sabır versin...
fecrvakti
ressam demet

Suuran kardeşimiz de bebek bekliyormuş;uykusuz geceler sizi bekliyor kardeşim.Şahit oldum,hep ağlıyorlar ya!Rabbim sabır versin...

mübarek kekten hiç befret edilirmi. Allahın bize verdiği nimet nede olsa. biggrin.gif
kekten vazgectim desem pasta pasta pasta desem olmazmı demet biggrin.gif
sizi ve yusufu meşhur ettik işte bunu hürmetine insan kek ikram eder yahu biggrin.gif
yusufcuk iyi olsunda sağlıklı sıhhatli büyüsünde varsın yıllarca kek yemeyeyim ben.
yusufcuk sağolsun yusufun hatırı için kekten te feragat ettimya bu buyuk bir olay biggrin.gif
<VİSAL>
ALINTI(fecrvakti @ Feb 8 2008, 08:41 PM) *

ressam demet

mübarek kekten hiç befret edilirmi. Allahın bize verdiği nimet nede olsa. biggrin.gif
kekten vazgectim desem pasta pasta pasta desem olmazmı demet biggrin.gif
sizi ve yusufu meşhur ettik işte bunu hürmetine insan kek ikram eder yahu biggrin.gif
yusufcuk iyi olsunda sağlıklı sıhhatli büyüsünde varsın yıllarca kek yemeyeyim ben.
yusufcuk sağolsun yusufun hatırı için kekten te feragat ettimya bu buyuk bir olay biggrin.gif

Yusufumun hayrına kekten de kurtuldum wink.gif
islam ve kulluk
smile.gif işin bir başka boyutuda var konuşmalardan anlaşıldığı üzere sanki adada uzun süre durma niyetine sahibiz çünki hiç nasıl burdan gideriz ? düşüncesi yok biggrin.gif herkes halinden memnun galiba
aLaTurCa
QUOTE(SURAAN @ Feb 8 2008, 06:34 PM) *
Kardeşim eline yüreğine sağlık. yine güldürdün bizleri. Allah seni her daim güldürsün inşallah.

Yanlız ben bu forumda sadece baba olacağımmı dedim. başka kelam duymadınmı ağzımdan mübarek smile.gif bir kere konuşmuşum onda da doğmamış çoktan kurtuldum demişim smile.gif

bebek mi geliyor, tebrik ederim Allah hayirli etsin simdiden, ya sen daha yeni evlenmemismiydin

beyda
ben o kadar mülayim miyim smile.gif inşAllah öyleyimdir whistling.gif adaya düşsek hüngür hüngür ağlarım ya:)

hamza yürekli abiyi pek bilmiyorum ama sohbet falan... gerçi ağlanacak bir şey yok herhalde smile.gif

sabah_rüzgarı
fecrvakti sizi protesto ediyorum
ben 2, bölüm 2, bölüm derken
yazılarımı bulmanın bu kadar zor olacağını tahmn edemezdim

okuyorum bi yandan şimdi biyerlerde ben de konuşurum(konuşturulurum fool.gif ) diye aklımdan geçiyor
en sonunda hatır için bi yerlere sıkıştırdınız sanırım

bu arada bende kek yapmıştım
ama foruma nasip olmıcağa benziyor whistling.gif
kilic_aygül
kiliç_aygül:Ne demek nasıl toplayacaklar.Toplayacaklar tabi.Hatta hamza yürekliye diyim adanın öteki ucuna gitsin.Belki vahşi hayvanlarla karşılaşırda çaresiz kalınca aklı başına gelir.

tongue.gif En çok buna güldüm. Forumda baya meşhur muşum yaw flowers.gif

Yalnız adada kimse yaşamak için biranönce bişeyler yapmazsa açlıktan ve soğuktan ölüp gidecekler ona göre. Kurtulmak için ağaçları kesip biçip yontup kayık gemi falan yapmalılar yaw. wink.gif tongue.gif
Hatta adadan kurtulmalarına bile gerek yok. Yaşanılır hale getirip İslam Devleti kurabilirler adada oooh. tongue.gif
Bundani iyisi şamda kayısı walla.. wink.gif wink.gif good.gif

Maşallah pek üretkensin fecrvakticim başarılarının devamını dilerim. 3. perdeye acelemiz yok. Sen ne zaman istersen. Rahat rahat sanatını konuşturmaya bak anacım.. wink.gif

Veee bu da hediyeeen:::::

Issız adada aç kaldık bize de ikram edersin artık. Bu koca pastayla anca doyarız. Gerçi Hamzayürekli tek başına bitirir ama cıss uslu çocuk ol bakiyim. Herkese bi dilim...
Balık da tutarsak aç kalmayız. wink.gif
İlle Cihad
ALINTI(aLaTurCa @ Feb 8 2008, 10:29 PM) *

ALINTI(SURAAN @ Feb 8 2008, 06:34 PM) *

bebek mi geliyor, tebrik ederim Allah hayirli etsin simdiden, ya sen daha yeni evlenmemismiydin

3 ay kadar oldu evleneli. nasip kısmet napalım smile.gif Hayırlısı bakalım, Rabbim izin verirse eylül gibi geliyo çocuk..
aLaTurCa
Allah hayirli evlat etsin, bebisler cok tatli olur sevmesi, arkadasiminda var bebegi, cok zorlaniyo zombi gibi uyaniyor, zor birsey ya, en guzeli sadece sevmek biggrin.gif
fecrvakti
sabah rüzgarı kardeşim neden protesto ediyosunki beni.
bari siyah celenk gönderseydin biggrin.gif
3 cü perdede sen gör hele bak neler olacak.
kılınc aygülün mükemmel leziz şirin tatlı keki için şimdiden rabbim kendisinden razı olsun inş.
demet kekten kurtuldu onun başını fazla ağrıttık.
başını ağrıtacak mübarekler arıyorumda biggrin.gif
EsLeMNa
Ben biraz geçte olsa konuyu okudum ne yapalım burda değildim ancak döndüm biggrin.gif

Bence buda çok güzel olmuş,sağolasınız benim için üniversitede açmışsınız daha ne isterim ki smile.gif
fecrvakti
dava kardeşlerimiz mağdur olmasın diye biggrin.gif
karada yok yoksa adada vardır.
beğendiğinize sevindim
sabah_rüzgarı
ALINTI(fecrvakti @ Feb 9 2008, 03:51 PM) *

sabah rüzgarı kardeşim neden protesto ediyosunki beni.
bari siyah celenk gönderseydin biggrin.gif
3 cü perdede sen gör hele bak neler olacak.
kılınc aygülün mükemmel leziz şirin tatlı keki için şimdiden rabbim kendisinden razı olsun inş.
demet kekten kurtuldu onun başını fazla ağrıttık.
başını ağrıtacak mübarekler arıyorumda biggrin.gif

sonra saçmalamaya başlamıyim smile.gif
hamzayurekli
ben yaa eko yada sawyer olmak ıstıyorum....

madem oyle ıste boyle.... bleh.gif
EsLeMNa
ALINTI(hamzayurekli @ Feb 11 2008, 12:48 AM) *

ben yaa eko yada sawyer olmak ıstıyorum....

madem oyle ıste boyle.... bleh.gif

nedense sawyer olmak sana yakışır gibi geldi tabi beğenirsen smile.gif

Hem ilerki bölümerde çok muhterem bi şahış oluyor biggrin.gif
fecrvakti
eko yada sawyer olmanın yolu mutfaktan gecer hamza kardeşim biggrin.gif
anladın sen onu . ikinci bölümde seni müdessir yaptık mübarek daha ne istiyon.
eğerki eko ve sawyer olmak istiyosun kekin ucundan azıcık gösterecen inş. kolları sıvamak gerek yani
bu arada eko nedir sawyer nedir biri bana anlatsınnn biggrin.gif
EsLeMNa
ALINTI(fecrvakti @ Feb 11 2008, 10:46 AM) *

eko yada sawyer olmanın yolu mutfaktan gecer hamza kardeşim biggrin.gif
anladın sen onu . ikinci bölümde seni müdessir yaptık mübarek daha ne istiyon.
eğerki eko ve sawyer olmak istiyosun kekin ucundan azıcık gösterecen inş. kolları sıvamak gerek yani
bu arada eko nedir sawyer nedir biri bana anlatsınnn biggrin.gif

Lost isimli bir dizi var yabancı bir dizi ama izleyeni çok bende dahilim bu izleyenlere biggrin.gif
Ordan iki karakter smile.gif
fecrvakti
Lost isimli bir dizi var yabancı bir dizi ama izleyeni çok bende dahilim bu izleyenlere
Ordan iki karakter

meşhur bir dizi galiba.o kadar meşhurki kardeşlerimiz kusura bakmasın onların karakterlerini bile benimseyecek bir hale almış.
hatırlatma ve tenkitler kardeşlerimizin nefsine dokunmasın inş alınmasınlar kırılmasınlar ama yabancı dizilerin karakterlerinden biri olmak istiyorsak durup düşünmek gerekmezmi.
onlara benzeyen onlardandır hadisini unutmamak gerek.
şimdi cevap şedid bir şekilde gelecek biliyorum .
ben cevaba hazırlık yapayım inş. biggrin.gif
aLaTurCa
ee fecr 3 cu perdeyi yazsan diyorum artik smile.gif
fecrvakti
aLaTurCa
ee fecr 3 cu perdeyi yazsan diyorum artik

ac A... oynamazmış alaturca. biggrin.gif
bu seferki tatlı katılımı az oldu.bünyem tatlıya endeksli.
tatlı yemesem kafam calışmıyor işte.
3 cü perdeyide cumartesiye hazırlamaya calışacam inş.
aLaTurCa
hm bu yeterlimi

IPB Image

fecrvakti
ortada kek resmi varda benmi göremiyorum acaba.
mübarek elinden gelmemiş demekki biggrin.gif
yeterli diyecem ama ortada bişi yok
aLaTurCa
huh ciddmisin?

IPB Image
fecrvakti
teşk ederim baya zahmet vermişim size.
maşallah hamaratlığınız üstünüzde.
elem tere fiş kem gözlere şişmi demem gerekiyordu biggrin.gif
aLaTurCa
koydugum pasta gozukmedi diye ne hallere dustum, print screen lerle ugrastirdin beni
fecrvakti
ee o yüzden sana zahmet verdik dedikya.
ama emeğine değmiş
müthiş gözüküyor.ama pasta diyosun bende kek gözüküyor biggrin.gif
gene print screen lerle ugraşmayasın:)
ahsen-i takvim
ben yokum.. sad.gif

bu kadar mı az yazıyorum... öle galiba ..

ben yazmayı unutsamda siz beni unutmayın (kıskandım ya flaugh.gif )
fecrvakti
birinci perdede ahseni takvim ismini zikretmiştim ama kayıplara karıştığınız için ve sitede gözükmediğiniz için ikinci perdede unuttuk sizi ben ve senaryo arkadaşlarım biggrin.gif
üçüncü perdede isminizi zikrederiz inş.
EsLeMNa
ALINTI(fecrvakti @ Feb 11 2008, 02:58 PM) *

birinci perdede ahseni takvim ismini zikretmiştim ama kayıplara karıştığınız için ve sitede gözükmediğiniz için ikinci perdede unuttuk sizi ben ve senaryo arkadaşlarım biggrin.gif

3. perdeyi sabırla bekliyorum..Daha uzun olması önemle rica olunur biggrin.gif
fecrvakti
Daha uzun olması önemle rica olunur

ne demek efendim .
hay hay
EsLeMNa
ALINTI(fecrvakti @ Feb 11 2008, 04:09 PM) *

Daha uzun olması önemle rica olunur

ne demek efendim .
hay hay

Çok sevindim şimdi benide unutmayın sizin için doktorluk yapabilirim biggrin.gif
fecrvakti
tamam inş. doktorumuzda oldu.
adada rahatsız olanlara acil servis bile hazırlandı biggrin.gif
ahsen-i takvim
birinci perdede ahseni takvim ismini zikretmiştim ama kayıplara karıştığınız için ve sitede gözükmediğiniz için ikinci perdede unuttuk sizi ben ve senaryo arkadaşlarım

inş jp.gif

kayıplara karışmak da mecburiyetten sınavlar var malum.. bazende okuyorum uzuuun süre burda oluyorum ama üye girişi yapmak zor geliyo biggrin.gif sonra sessizz sakin çıkıp gidiyoruz işte ...
fecrvakti
gidişiniz sessiz oluyor ama dönüşleri muhteşem bekliyorum inş biggrin.gif
hamzayurekli
s.a..

fecrvaktı kardesım yahuu sende oyle tagvalı konusmussun kı bızım gıbı avam olan ınsanlar ne anlasın senın bu konusmandan ne anlamız gerektıgını....

sawyer yazdım cunku tıp olarak aplam benzetıyor bızıde o acıdan dedım....

neyse sen bana bısey yazacaksan dırekt yaz kı bende dırekt anlıyayım .... wink.gif
kilic_aygül
Fecr sen forumlarda kendini ne harcıyon ya...
Otur kendi kitabını yaz parayı götür kardeşim yaw...
biggrin.gif
hamzayurekli
kardesımn paylasmak ıcın ılla ucretmı talep etmek lazım yahuu....
EsLeMNa
ALINTI('hamzayurekli' @ 'Feb 12 2008, 03:04 PM)

kardesımn paylasmak ıcın ılla ucretmı talep etmek lazım yahuu....

Kocaman bir alkışta hamzayürekliye clapping.gif
hamzayurekli
wink22.gif shhh.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.