Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Aile Bölümü
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ SİTE İÇİN İSTEK VE ÖNERİLER ]·.
fecrvakti
gözlemlediğim kadarıyla aile ilişkilerini içeren ve ailenin saadetini teşkil edecek eşler arasında kavgaların husumetlerini giderecek onları bilgilendirecek eğitecek şurlandıracak bir aile bölümü göremedim .
olsa iyi olurdu kanaatimce.
evli kardeşlerimizde bu bölümden baya istifade ederlerdi.
sunum benden oylama üyelerden takdir yönetimden ..
vesselam
İlle Cihad
Bence güzel bi fikir.

Bu arada madem aile bölümü dile geldi hoş görünüze sığınarak, baba adayı olduğumu sizinle paylaşmak istedim.

Sanırım aile bölümü bana faydalı olacaktır smile.gif

Selam ve dua ile.
kilic_aygül
Hayırlı olsun, hayırlısıyla doğsun inşallah suraan kardeşim Allah analı babalı büyümesini, Allah ın rızasına uygun en iyi eğitimi verebilmenizi ve hayırlı size ve ümmete yararlı Allah yolunda müminlerden olmasını nasib etsin inşallah.. smile.gif
İlle Cihad
Allah razı olsun ablacım.
Rabbim, isteyipte kavuşamayanlarada nasip etsin inşallah.
Herşeyin hayırlısını istediğim gibi bununda hayırlısını istiyorum. Rabbim utandırmasın inşallah.

Bu arada Allah nasip ederse ilerde sizlerin tecrübelerine ihtiyacım olacak. yardımlarınızı beklerim ianşallah smile.gif
kilic_aygül
Senden de..
İnşallah..
Utandırmaz inşallah siz elinizden geleni yaptıktan sonra..
Ben şahsen çocuğuma ne veriyosam onu alıyorum.. Büyük olasılıkla ektiniz mi biçiyorsunuz Allah ın izniyle..

İnşallah elimizden gelen olursa yardımımız olur inşallah.. smile.gif
Doğduğunda çok çetin günler sizi bekliyo söliyim..
Bi iki gün uyur. Sonra wiyaaaak dedi mi... Allaaaaah ne gece ne gündüz... Hiç susmaz.. Bilmiyorum benimki öyle olmuştu..
Ama çok tatlıdır.. Kokusu da öyle.. Kakası bile güzel kokar (size en azından).. smile.gif
Tabi Allah onu gönderirken kullanım kılavuzuyla birlikte göndermiyo.. biggrin.gif
Ben bi yandan bebek bakım kitapları okuyodum bi yandan süt verip pışpışlıyodum... smile.gif
Bebekliği atlatıp 3-5 yaşından sonra anne biraz ferahlar... Tabi o zaman da sıradaki gelmezse.. oleyo2.gif smile.gif))
Allah yardım eder inşallah
..
smile.gif

İlle Cihad
Valla ne yalan söyleyim, yiğenim var benim 1.5 yaşında. 1 yaşına kadar bizim evde kaldı. dediğiniz gibi viyak viyak ötüyodu. sinir ediyodu beni smile.gif ama yanına gidip kokusunu duyunca bi şevkat bi merhamet kaploıyo insanı.

Yiğenim olmasına rağmen, ağlamasıda kakası da hoştu gerçekten smile.gif

Allah nasip ederse kendi evladımada sabırla bakarız inşallah.

Yine de zor günler bekliyo kesinlikle. Allah yardımcımız olsun....
fecrvakti
SURANN

Bu arada madem aile bölümü dile geldi hoş görünüze sığınarak, baba adayı olduğumu sizinle paylaşmak istedim.

Sanırım aile bölümü bana faydalı olacaktır

HEY MAŞALLAH HEYYYY.
KARDEŞİM BABA OLACAKMIŞ İNŞ.
ŞİMDİDEN KENDİSİNİ TEBRİK EDİYORUM.
İlle Cihad
Allah razı olsun kardeşim.
Eline yüreğine sağlık.
fecrvakti
ecmain.
amin
sabah_rüzgarı
islamda aile adlı bi başlıkla herkes istifade edebilir
cidden böyle bi başlık olursa paylaşımlardan daha çok faydalanırız
elimizde bu tarz konu olduğundada hangi başlığa eklesem diye düşünmeyiz

suraan tebrik ederim sizi(eşinizide)
çocuk evli bi çiftin başına gelebilcek en güzel şey
rabbim en iyi şekilde yetiştirmeyi muvafak kılsın
RuhulhaK
Aile yerimiz bulunur doh.gif

mu olsun...
İlle Cihad
ALINTI(sabah_rüzgarı @ Feb 7 2008, 10:20 PM) *

suraan tebrik ederim sizi(eşinizide)
çocuk evli bi çiftin başına gelebilcek en güzel şey
rabbim en iyi şekilde yetiştirmeyi muvafak kılsın

Amin ecmain . Allah razı olsun kardeşim. Allah herkese nasip etsin inşallah.
kırık-rüzgar
olsun ruhulhak bey

suraan kardeşim hayırlı uğurlu olsun maşaAllah çok sevindim RAbbim islam ahlakı üzerine sinmiş bir evlat nasip eylesin çocuk gelişimi ile ilgili birazcık bilgim vardır yardımcı olabilirsem ne mutlu bana hanımınız içinde yavaş yavaş zorluklar başlıyacak hanımların ne sorunu olcak felan onları gördük.Allah-ın izniyle hanımınızda burya uğrarsa özelden paylaşım yapabiliriz
İlle Cihad
ALINTI(esengül @ Feb 8 2008, 11:09 AM) *

olsun ruhulhak bey

suraan kardeşim hayırlı uğurlu olsun maşaAllah çok sevindim RAbbim islam ahlakı üzerine sinmiş bir evlat nasip eylesin çocuk gelişimi ile ilgili birazcık bilgim vardır yardımcı olabilirsem ne mutlu bana hanımınız içinde yavaş yavaş zorluklar başlıyacak hanımların ne sorunu olcak felan onları gördük.Allah-ın izniyle hanımınızda burya uğrarsa özelden paylaşım yapabiliriz

Allah razı olsun kardeşim. elbette ihtiyacım olacaktır bilgilerinize. şimdiden teşekkürler.
Eşim pek internetten anlamıyo ama yavaş yavaş onunda kanına giriyorum smile.gif şaka tabi. öğretiyorum yavaş yavaş. yakın bi zamanda inşallah oda burda aramızda olacak..
kırık-rüzgar
ALINTI(SURAAN @ Feb 8 2008, 11:15 AM) *

ALINTI(esengül @ Feb 8 2008, 11:09 AM) *

olsun ruhulhak bey

Allah razı olsun kardeşim. elbette ihtiyacım olacaktır bilgilerinize. şimdiden teşekkürler.
Eşim pek internetten anlamıyo ama yavaş yavaş onunda kanına giriyorum smile.gif şaka tabi. öğretiyorum yavaş yavaş. yakın bi zamanda inşallah oda burda aramızda olacak..

olmazsa bile siz ona aktarırsınız bildiklerinizi öğrendiklerinizi
sabah_rüzgarı
esengül ve benm içinde çok gerekli bu bölüm whistling.gif biggrin.gif
öyle değil mi tatlım fool.gif
<VİSAL>
ALINTI(sabah_rüzgarı @ Feb 9 2008, 11:26 AM) *

Hayırdır sabah_rüzgarı?
fecrvakti
kardeşlerin hepsi yanılmıyorsam hemfikirler.
böyle bir bölüm başlığının olması sitenin ve sitedeki üyelerin menfaatine olsa gerek.
yönetici kardeşlerimizde istişarede bulunsa isabet olur.
hamzayurekli
ee hayılı olsun ne dıyelım......

cekırdek alıden baslamak lasım....
TEVHİD
ALINTI
takdir yönetimden ..
vesselam

Allah razı olsun inşallah.

Selam ve dua ile
kırık-rüzgar
ALINTI(sabah_rüzgarı @ Feb 9 2008, 11:26 AM) *

evet canım en çokta bize demi
EsLeMNa
ALINTI(RuhulhaK @ Feb 7 2008, 10:36 PM) *

Aile yerimiz bulunur doh.gif

mu olsun...

Biraz latifeli bir cevap olmuş biggrin.gif

Fikrime gelince aile bölümü güzel olabilir..
fecrvakti
yönetici kardeşlerimiz istişarede bulundumu acaba aile bölümünün acılması için.
islam ve kulluk
biraz beklemeyi tavsiye ederim kesin kanaat için zira aile ahlakını ahlakan onmlarca konu genel sohbet ve genel bölümde mevcut aile bir kavramda olsa sonuçta genele hitab eden herkesin yaşadığı , yaşayabileceği bir durum oluşuna binaen genel sohbetin uygun olduğu kanaatindeyim diğer yöneticilerinde fikir beyan etmesi temennisi ile
aLaTurCa
categorize edilebilir ama, cocuk, bebek, vs vs bolumleri, ilgi duyanlar icin

bende daha bugun okudum burayi, Suraan kardesim bende pedagoji egitimi aldigim icin bir pedagog kadar olmasamda ona yakin bilgilerim vardir, zamani gelince ins yardimci olabiliriz gerek duyulursa

kırık-rüzgar
ALINTI(islam ve kulluk @ Feb 10 2008, 11:17 AM) *

biraz beklemeyi tavsiye ederim kesin kanaat için zira aile ahlakını ahlakan onmlarca konu genel sohbet ve genel bölümde mevcut aile bir kavramda olsa sonuçta genele hitab eden herkesin yaşadığı , yaşayabileceği bir durum oluşuna binaen genel sohbetin uygun olduğu kanaatindeyim diğer yöneticilerinde fikir beyan etmesi temennisi ile

böylede olabilir hem o kadar zahmetede gerek yok
İlle Cihad
ALINTI(aLaTurCa @ Feb 10 2008, 07:23 PM) *

categorize edilebilir ama, cocuk, bebek, vs vs bolumleri, ilgi duyanlar icin

bende daha bugun okudum burayi, Suraan kardesim bende pedagoji egitimi aldigim icin bir pedagog kadar olmasamda ona yakin bilgilerim vardir, zamani gelince ins yardimci olabiliriz gerek duyulursa

Allah razı olsun kardeşim. inşallah bilgilerinizle faydalanmak isterim.

Selam ve dua ile.
TEVHİD
İslâm Kardeşimizin de dediği gibi zaten Genel Forum bölümünde bu konulara sıkça değinilmekte.Ben de pek gerekli olduğunu düşünmemekteyim.Allahu alem.

Selam ve dua ile
fecrvakti
hayırlısı inşALLAH
hamzayurekli
forumun baska sıkıntısı yokda aıle bolumu dert olmuş...bır laık olsaydım bu sekıl yazardım.... bleh.gif
sabah_rüzgarı
ALINTI(TEVHİD @ Feb 11 2008, 07:47 PM) *

İslâm Kardeşimizin de dediği gibi zaten Genel Forum bölümünde bu konulara sıkça değinilmekte.Ben de pek gerekli olduğunu düşünmemekteyim.Allahu alem.

Selam ve dua ile

bende aslında bu genel kısmınn ikiye ayrılamasını istiyorum
biri dini içerikli olsun

şimdi ki genel konuda dini içerikli olanlar ve olmayanlar karışıyor
ikisi ayrılsa daha güzel istifade ediceğimz kanaatindeyim
fecrvakti
hamza yürekli.

bır laık olsaydım bu sekıl yazardım....

Allah muhafaza kardeş.
keskin bir kılınc hükmünde olan ve akıllara zarar diline zaten yetişemiyoruz birde laik halinle vayki ne vay. biggrin.gif
hamzayurekli
ALINTI('fecrvakti' @ 'Feb 13 2008, 09:57 AM)

hamza yürekli.

bır laık olsaydım bu sekıl yazardım....

Allah muhafaza kardeş.
keskin bir kılınc hükmünde olan ve akıllara zarar diline zaten yetişemiyoruz birde laik halinle vayki ne vay. \:D

kardeş sen herhalde nick''leri karıştırdın....

ben hamzayurekli

kılınc_(olan)aygül.... doh.gif
sabah_rüzgarı
hamza kılınç hükmünü diline vermiş fecrvakti
anlıyosun biggrin.gif
hamzayurekli
yaff anlamadım bısıı ...

ben masumum gercekten.... bleh.gif
fecrvakti
masumlar dil mi cıkartır. suclusunki dilini cıkartıyon.
yalanmı mübarek keskin bir kılınc hükmünde sendeki şu dil.
korunmak tedbir almak lazım bu dile karşı biggrin.gif
hamzayurekli
kardesım ben sana kac dedım.....ki...

sen bana gleam.gif yapıyorsun....

kardesım bız gül atıyoruz kardeslerımıze..... flowers.gif

hızlıysan kaparsın....

gercı bugun kapadım dukkanı... jp.gif
fecrvakti
hııı o sarı işaretin içindeki kırmızı renkli işaretler gülmüş demek.
bende görme bozukluğu yaşanıyor galiba:)
dükkan kapandıysa yarına alalım inş gülleri
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.