lütfen kardeşlerimizin kalpleri kırılmasın bu yazılanlara.
biraz gülelim istedik tanıdığımız kadarıyla kardeşlerin vasıflarını yazdık.
vasıfları uymayanlarda haklarını helal etsin inş.
bu yazının birinci kısmı ikinci kısmı ise ilerki günlerde inş
TEVHİD : herkes tek parçamı…?
hamza yürekli : burda internet varmıdır?
kiliç-aygül: hamza yürekli ne diyosun sen burası ıssız ada
ayna : tüh aman tamda forumdaki kronolojiyi denetlerken .
hamza yürekli : bi fıkra anlatimmi
ressem demet: anlat
hamza yürekli : anlat demekle olmaz, bi fıkra anlatimmii
3elmiyah : hamza yürekli Şimdi espirinin sırasımı
aLaTurCa: bi filmde izlemiştim ıssız adaya düşen uçakta kurtulanlar birbirini yiyordu açlıktan
bukle: ben annemi istiyommm
3elmiyah : hamza yürekli sırasımı şimdi bunu anlatmanın, ada burası ada balık malık artık allah ne verdiyse yaparız bişiler
eslamna : İroni varya ironi sanırım söylenilen şey odur
ressam demet : ayy harika doğa fotoğrafları çekerim ben buradaa Manzaraya bakın hele..
esengül : çok romantik bir yer şiir yazmak için kendime sakin bir yer bulmam lazım
hamza yürekli : hehhh bi şiirin eksikti hoşlanmam zaten
bukle: ben zaten biliyodum annem dediydi binme o uçağa diye ühüüü
islam ve kulluk : Allahım siteme yeniden kavuşacakmıyım
fecrvakti : panik yok arkadaşlar ne demişler; ekmek yoksa pasta yeriz, bide gevezeyi cehenneme atmışlar odunum ıslak demiş tamam yaa vurmayın ben ne dediğimi biliyommu
ruhulhak : hadi çocukluk anılarımızı anlatalım
cahide : arkadaşlar cep telefonu olan varmı
musalli : benim var ama şarjı bitmiş
cahide : cep telefonu bulundu şarjı olan varmı
hattap84 : ben burda ne konu başlıkları bulurum ,hele şöyle sakin bir köşe bulayım kendime
zemahşeri: Doğruluk mu cesaret mi??
cah : Doğruluk...
hamza yürekli: Issız bir adaya düşsen yanına alacağın 3 şey
kiliç_aygün : Leynn !! hala geyik yapıyor ya!! …Hem neden 3 şey oluyor bence 4 olmalı….
ressemdemet : Yok mu ya kimsede cep telefonu şarjı
TEVDİT: okyanusun ortasındasın olsa kaç yazar
ressam demet : Yok ya canım sıkıldı oyun oynicam...
öncevefa : Allah'ım akıl fikir ihsan eyle yarabbim
HAMRA : arkadaşlar bir plan yapalım adminler gelin bakiim yamacımıza önce yiyecek sonra barınacak bir yer bunları temin edin hadi bakalım marş marş…
hattab84 ;Burada başıboşlukla yaşanmaz.Bir islam devleti teşkil etmek gerekiyor.
TEVHİD; Kesinlikle programlı hareket etmeliyiz.haftalık, aylık, 6 aylık yıllık.... raporlar hazırlanmalı.ayna kaydeder misiniz?
ayna;tabii devam edelim ben rapor şeklinde size sunarım.
esengül;Fakat hazırlanan raporlarda sunulan fikirleri oylamak gerekiyor.
hamza yürekli;Ne oylaması oy filan kullanmam.
sabah_rüzgarı;Dur hamza yürekli hemen muhalefet etme.Bir plan oluştururuz.Oylamaya katılırız.kullanmadığımız oylar anlamını akybetmesin.
hamzayürekli; Evet benim bir planım var (diye geçirir içinden).Millete muhalefet olsun diye oylama istiyorsun betül ama bu çok yanlış bir tutum.
cahide;Ya arkadaşlar biraz susar mısınız?Ortam çok hüzünlü gün batmak üzere.
eslamna;Evet ben kurt gibi açım .Aklıma bi atasözü geldi ama ıssız ada silam cumhuriyeti kurallarına ters düşebilir söylemiyeceğim .
3elmiyah; Söylemeyeceğin şeyi neden merak ettiriyorsun.Tevhid dairesinde bir toplum yapısının temellerini attığımız bu zamanalrda bu merakı içimize salman iş mi yani şimdi?
TEVHİD;Çocuklar biraz sakin olur musunuz.AYNA hüzünlenmiş yardımcı olmamız gerekiyor.öncevefanın ondan kalır görünmüyor.Ah ahh esengülde aynı durumda.ressamdemet sen bari toparlan.musalli sende mi.(Hemen bu hallerine bir çare bulmam gerekiyor .Eğenceli bişiler yapmak lazım.)Ağacamı çıksak acaba yok yok en iyisi salıncak kurmak İp olarak kullanabileceğimiz bir şeyler bulmamız lazım.Salıncak kuruyoruzz.Sırayla salıncağa bineceksiniz.
öncevefa;Ayy abla benim salıncakla ilgili çok komik bir anım var.
musalli;Anlatma öncevefa.Şimdi gülmekten salıncağa binecek halimiz kalmaz.
hamzayürekli;Niye anlatmasını istemiyorsun.Bırak özgürce anlatsın içinden geçeni.Nereey kadar bu itilmişlik ezilmişlik.Hıı bide şöyle bir sorun var bana düşme ama siz burada kıblenizi nasıl tayin edip namaz kılacaksınız.Namaz vaktide girdi buda bana düşmez ama siz namazlarınızı kılsanız salıncağa sonra binersiniz.
islam ve kulluk;Hemen bir yön tayini yapıp kıble tesbit ediyorum.
cah;Orası güney değil .Siz yanlış biliyorsunuz.Ben size izah edeyim .
hamzayürekli;Sen karışma cah.
cah;Tabi ben karışmayım sende bilmeden etmeden kıbleyi göster milleti şaşırt.
esengül: ya doğum günümde nedne bana kimse hediye getirmedi:( zaten giribim insan bi gripin falan getirir.
fecrvakti; kavgayı bırakın mübarekler.Hiç değil bir kek olsaydı yerdik aç kaldık ıpıssız adada görmüyor musunuz.Gerçi ben alışığım sağlıksız koşullara dağa bayıra da bu nisalar ne olacak onu düşünüyorum.
ressamdemet; günde battı makinalarımız olsaydı bir fotoğraf alırdık gün batımı harika görünüyor.
cantürk54;Fakat bu yöne doğru ışık düzgün olmaz yazık edersiniz manzaraya şuradan almanız daha uygun olur.
sabah_rüzgarı.:Hava karardı.İnsanalara yardım etmemiz lazım.Organize olalım önce.Görev taksimi yapalım.En geç 1 saat içinde yemek hazır olmalı.Herkes görevini aldıysa faaliyete geçebiliz arkadaşlar.
nazamaruz;Ne yiyeceğiz zaten çok yorgunum bu yorgunluk üzerinde bide açlık çekilmiyor,uyku desen gözlerimden akıyor.
nasreddinhoca; Napalım biz alışığız ıssız ada şartların aykın şartlara kalk hadi.Ağaca çıkalım meyveleri çırpalım.Hem sağlıklı beslenmiş oluruz.Şu meyveler bizm köydede vardı.
emel;Evet kayserililer bilirler ama diğer arkadaşların aynı isimle bileceğini sanmıyorum.
hamzayürekli; Yaa duymuştumda ben bilmem babamlar bilir.Ben meyvede sevmiyorum ne yiyeceğim.Rodeo olsaydı nasıl yerdik şimdi.Üff yaa yanında rodeo olan yok mu?
lalahan: ah osmanlı devleti ah . olsaydın şimdi bizi bu ıssız adadan kurtarırdın.Allah Allah nidalarıyla bu adayıda fethederdin..
arkası yarınmı olur bir hafta sonramı olur Allahu alem