Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Kıyamet Koptuğunda Çıkacak Olası Haberler ((:
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM DİĞER... > .·[ MİZAH ]·.
hamzayurekli
Ülkemden Kıyamet Haberleri..........

anadolu ajansı : kıyamet koptu!.
zaman :biz demiştik,böyle olacağı belliydi!

dünya : imkb bir daha hiç yükselemeyecek !

cumhuriyet : sonunda atamıza kavuştuk!

bilim ve teknik : kıyametle ilgili bilmediklerimiz !

pc oyun : game over !

elle : yargı gününe on kilo vermiş olak çıkın,harika diyet !

para : kıyametten kar yapmanın 100 yolu !

aktüel : mahşer günü yanınızda olması gereken 2 şey:sevaplar ve ısıya dayanıklı elbise !

arena (uğur dündar): cennete kaçak giren günahkarların tüyler ürperten dosyası !

hürriyet : iyimserliği elden bırakmayalım,hiç olmazsa ısınmak için yakıt parası yok !

milliyet : zebaniler ,delik kazanların üreticisini tanrıya şikayet etti !

radikal : yeni dosya...yeşil itiraf ediyor : aslında kıyametten susurluk çetesi sorumlu !

show tv : sayın zebani , kazanların başında terliyomusunuz?

başbakanlık basın ve halkla ilişkiler daire başkanlığı : bütün yaralar sarılacak !

yeni asır : rezalet!kıyamet koptu ama izmir belediye başkanı hala uyuor.daha ceset torbaları bile
yeni alınacakmış!..

hıncal uluç : lucescu ancak cehennemsporu çalıştırır o korkak savunma anlayışıyla.

fotomaç : fenerbahçenin batistuta transferinde bu sefer kıyamet pürüzü çıktı saadettin saran bu pürüzü kısa zamanda gidereceklerini açıkladı.

gala :istanbul sosyetesi kiyamete nerde girdi?
doh.gif biggrin.gif
hamzayurekli
hıc komık degıl hamza mı dedınız.........
imge
gala :istanbul sosyetesi kiyamete nerde girdi?

işte budur:)
hamzayurekli
Burjuva seniii..........
imge
Alakası yok...
hamzayurekli
Selamun Aleyküm........

ALINTI
auto show : sırat köprüsünde saniyede 100 km ye ulaşacak süper otomobiller !

yönetici Kardeşler Bu Yazı Uygun Gorulmemıs Lutfen Sılebılırmısınız.......Mahıyetını asmıs herhalde.....

Rahatsız Olan Kardesımıze Tesekkurlerımızı Bır Borc Bılırız.........

imge:burjuvasın ....

Dip Not : Tatlı Dil Yılanı Bıle Delıgınden Cıkarırır.......
ayşedeğilaişe
yes.gif yes.gif clap2.gif thumbup.gif
hamzayurekli
ALINTI(ayşedeğilaişe @ Feb 3 2008, 04:15 PM) *

yes.gif yes.gif clap2.gif thumbup.gif

merci..... wink.gif

hangısı uydu sana....?
telpako
Kıyametin dehşeti içinde gebe anneler çocuklarını bile unutacak haldeyken değil haber yapmak nefes bile almak zor olacaktır.

Ama bence tüm gazeteler şöyle başlık atabilir.

Kaçııııın smile.gifsmile.gif da nereye kaçın kaçacak yer mi var. smile.gif

Neyse hamzayürekli kardeş eline sağlık espri olarak güzel şeyler.
TEVHİD
[quote]ALINTI
auto show : sırat köprüsünde saniyede 100 km ye ulaşacak süper otomobiller !

yönetici Kardeşler Bu Yazı Uygun Gorulmemıs Lutfen Sılebılırmısınız.......Mahıyetını asmıs herhalde.....[/quote]

İsteğiniz üzere silinmiştir Hamza Kardeşim

pc oyun : game over ! [/quote]

[quote]aktüel : mahşer günü yanınızda olması gereken 2 şey:sevaplar ve ısıya dayanıklı elbise !

arena (uğur dündar): cennete kaçak giren günahkarların tüyler ürperten dosyası !

hürriyet : iyimserliği elden bırakmayalım,hiç olmazsa ısınmak için yakıt parası yok ! [/quote]

[quote]fotomaç : fenerbahçenin batistuta transferinde bu sefer kıyamet pürüzü çıktı saadettin saran bu pürüzü kısa zamanda gidereceklerini açıkladı.

gala :istanbul sosyetesi kiyamete nerde girdi? [/quote]

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ellerinize sağlık kardeşim.Şaka bir yana gerçekte ne yaparlar acaba?

Selam ve dua ile
hamzayurekli
selamun aleykum hayırlı cumalar olsun kardeslerım.....

yahu dusunuyorum ne kadarda hafıfe alıyoruz artık herseyı.....

öncedn ben cuma gunu olunca tır tır tıtrerdım sımdı ıse....

zayıflıgımın haddı hesabı yok yahuu....

dualarınızı beklıyorum......

maksadımız tebessum...... jp.gif
musalli

hürriyet : iyimserliği elden bırakmayalım,hiç olmazsa ısınmak için yakıt parası yok !

milliyet : zebaniler ,delik kazanların üreticisini tanrıya şikayet etti !

show tv : sayın zebani , kazanların başında terliyomusunuz?

jp.gif çok komik olmuş. ellerinize sağlık. jp.gif good.gif
hamzayurekli
hosunuza gıttı ıse ne mutlu.....smile.gif
Şifaserver
selamun aleyküm ,yeni üyelerdenim yazılarınızı okumaya çalışıyorum özellikle yukarıdaki hoşuma gitti ancak isminizin altındaki görüntüyle yazdıklarınız arasında bir bağınti kuramadım acizane sormak gereği duydum neden çarşı grubunun görüntüsünü kullanıyorsunuz,es selamu aleyküm...
hamzayurekli
ALINTI(Şifaserver @ Feb 10 2008, 02:54 PM) *

selamun aleyküm ,yeni üyelerdenim yazılarınızı okumaya çalışıyorum özellikle yukarıdaki hoşuma gitti ancak isminizin altındaki görüntüyle yazdıklarınız arasında bir bağınti kuramadım acizane sormak gereği duydum neden çarşı grubunun görüntüsünü kullanıyorsunuz,es selamu aleyküm...

kardeş BEŞİKTAŞ'lıyım....

ayrıyetten ÇARŞI grubundayım...

yanı demokratık bı forum oldugu ıcın bu resmı koyma cesaretıne erısebıldıgım ıcın koydum....

EsLeMNa
ALINTI(hamzayurekli @ Feb 10 2008, 09:39 PM) *

ALINTI(Şifaserver @ Feb 10 2008, 02:54 PM) *

kardeş BEŞİKTAŞ'lıyım....

ayrıyetten ÇARŞI grubundayım...

yanı demokratık bı forum oldugu ıcın bu resmı koyma cesaretıne erısebıldıgım ıcın koydum....

Her ne kadar beşiktaşlı olmasamda,sadece islami resimlerin ağırlıklı olduğu bir sitede güzel bir avatar olmuş=)
imge
ALINTI(hamzayurekli @ Jan 19 2008, 03:02 AM) *

imge:burjuvasın ....

Dip Not : Tatlı Dil Yılanı Bıle Delıgınden Cıkarırır.......[/size][/font][/color]

değilim dedim..
hamzayurekli
eeee BASIKTASLI olmak ayrıcalıktır eslemna.... gleam.gif yahoo.gif
bilal habeş
paylaşım için teşekkürler güzel ve komik biggrin.gif hamza kardeş shake2.gif bende beşiktaşlıyım ama eskisi gibi fanatikliğim kalmadı çok şükür. o kadar koyu fanatiktimki bi ALLAHIN kulu yanımda beşiktaşa laf diyemezdi nono.gif ama şimdi hiç takmıyorum sadece arada bazen izliyorum ama yinede beşiktaşlı olmak çok güzel bir duygu..((Bence futbol tutkusu çok tehlikeli ve zararlı ben yandım siz yanmayın ayrıca bi faydasıda olduğu söylenemez abartılmadan takım tutulmalı)) bu arada şimdi bazı arkadaşlar sakın demesin ki ben beşiktaşa laf atarım hadi sıkıysa gel bana karış falan diye bir yazı yazmaya tenezzül etmesin eskidendi dedim İNŞAALLAH anladınız thumbup.gif hoşgörünüz için şimdiden teşekkürler..selam ve duayla..
ALLAHA EMANET OLUN..
hamzayurekli
Beşiktaş'lıyız dedik Eskiler bilir Namı'mızı.... gleam.gif
SAMİRA
zaman :biz demiştik,böyle olacağı belliydi!

yeni asır : rezalet!kıyamet koptu ama izmir belediye başkanı hala uyuor.daha ceset torbaları bile
yeni alınacakmış!..

SELAMUN ALEYKUM...
12 tam isabet olmuş gene flaugh.gif flaugh.gif hepsi çok süper olmuş...izmirde olduğum için yeniasır haberlerini tahmin edebilirim...cumhuriyetin yan wersiyonu flaugh.gif ee bnm gazetemde zaman...biz demiştik flaugh.gif ....emeğine yüreğine sağlık ya çok güldüm...RABBİM kalbindekilerin hayırlısını nasip etsin,hayırsızsa bile hayırlı yapıp nasip etsin flaugh.gif bleh.gif
hamzayurekli
RABBİM kalbindekilerin hayırlısını nasip etsin,hayırsızsa bile hayırlı yapıp nasip etsin

İşte benım bıttıgım an bu an ....Eywallah be Samira gercekten sabahın su vaktı nasıl memnun oldum nasıl okurken kendımden gectım defalarca okudum sağol her zaman var ol Mevlam (c.c) eksıklıgını gostermesın...

Bıde Babacıma anlatabılem su olayı.... doh.gif
SAMİRA
ALINTI(hamzayurekli @ Apr 27 2008, 06:14 AM) *

RABBİM kalbindekilerin hayırlısını nasip etsin,hayırsızsa bile hayırlı yapıp nasip etsin

İşte benım bıttıgım an bu an ....Eywallah be Samira gercekten sabahın su vaktı nasıl memnun oldum nasıl okurken kendımden gectım defalarca okudum sağol her zaman var ol Mevlam (c.c) eksıklıgını gostermesın...

Bıde Babacıma anlatabılem su olayı.... doh.gif

S.A
amin ecmain İnşALLAH...demek ki ihtiyaca binaen sebepler dairesinde RABBİM bu duayı wasıl eyledi..eee 12 tutturma faslı bu sefer bndeymiş desene bleh.gif bleh.gif
hamzayurekli
Aynen wink.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.