Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: 9 şeyy
Islami Forum - Popüler Forum > GENEL FORUM > .·[ GENEL SOHBET ]·.
kırık-rüzgar
Insana eziyet veren 9 sey

1-Kendi nefsi için dua edip ana-babası ve müminler içinde dua etmemek,

2-Camiye girip 2 rekat namaz kılmadan cıkmak,

3-Kabristan yanından gecerken onların ruhuna fatiha okumamak,

4-Cuma günü bir şehre girip o yerden cuma namazını kılmadan ayrılmak,

5-Semtlerine yerleşen alimleri ziyarete gitmemek,

6-2 adam bir araya gelip arkadaş olurlarda birbirlerinin ismini öğrenmeden ayrılmak ,

7-Meşru bir ziyafete davetli olupta gitmemek,

8-Gençliğini ilim ve ahlaktan uzak tutup tüketmek,

9-Komşusu aç olduğu halde kendisi tok halde yatmak
musalli
ALINTI(esengül @ Jan 15 2008, 08:13 PM) *

Insana eziyet veren 9 sey

1-Kendi nefsi için dua edip ana-babası ve müminler içinde dua etmemek,

2-Camiye girip 2 rekat namaz kılmadan cıkmak,

3-Kabristan yanından gecerken onların ruhuna fatiha okumamak,

4-Cuma günü bir şehre girip o yerden cuma namazını kılmadan ayrılmak,

5-Semtlerine yerleşen alimleri ziyarete gitmemek,

6-2 adam bir araya gelip arkadaş olurlarda birbirlerinin ismini öğrenmeden ayrılmak ,

7-Meşru bir ziyafete davetli olupta gitmemek,

8-Gençliğini ilim ve ahlaktan uzak tutup tüketmek,

9-Komşusu aç olduğu halde kendisi tok halde yatmak

allah razı olsun canım kardeşim.islam güzel ahlaktır diye ne güzel buyurmuş kutlu nebi gül muhammed(s.a.v.)hem zamanı değerli geçiyor insanın,hem faydalı insan oluyor,kısacası dünyasıda ahiretide kurtuluyor.rabbim iman ve amel ilişkisini çözenlerden ve yaşayanlardan kısın bizleri.selam ve dua ile canım kardeşim,gül yüzlü gül yürekli kardeşim.ben seni çok seviyorum.rabbim habibine komşu eylesin seni inş... jp.gif
kırık-rüzgar
ALINTI(musalli @ Mar 2 2008, 10:28 AM) *

allah razı olsun canım kardeşim.islam güzel ahlaktır diye ne güzel buyurmuş kutlu nebi gül muhammed(s.a.v.)hem zamanı değerli geçiyor insanın,hem faydalı insan oluyor,kısacası dünyasıda ahiretide kurtuluyor.rabbim iman ve amel ilişkisini çözenlerden ve yaşayanlardan kısın bizleri.selam ve dua ile canım kardeşim,gül yüzlü gül yürekli kardeşim.ben seni çok seviyorum.rabbim habibine komşu eylesin seni inş... jp.gif

amin ecmain can kardeşim bilmukabele benim sana hissettiklerimi sende bana karşı hissediyorsun bende seni çok seviyorum Allah ta bizleri sevdiği kullarından eylesin canım kardeşim cennette Efendimizin komşusu olmayı Rabbbim hepimize tattırsın Allah dualarını kabul etsin
ayna
hepsi çok faydalı ve yapıldığında sünnet olan bilgiler.çok sağol
Teşekkürler
<#thank#>
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.