İ K R A
Jan 11 2008, 07:37 PM
İsrail ve ABD Mallarına Boykot, Gerekli ve Etkili Bir Eylem midir?
<VİSAL>
Jan 11 2008, 07:42 PM
Tabiki gerekli ve etkilidir.sonuçta onların ceplerine giren para müslümanların üzerine mermi olarak geri dönüyor.bunun da vebali olduğunu düşünüyorum.
SELAMETLE...
Linkinpark
Jan 11 2008, 09:35 PM
Bence bu çok fazla bir anlam ifade etmez.. Çünkü siz varolan vahşi kapitalist sistemi değiştiremedikten sonra anlamı olmuyor..
Kaldıki biz ithalci bir ülkeyiz halen.. Şu an hayati öneme sahip birçok şey ithal..
nasreddinhoca
Jan 12 2008, 10:17 AM
Olaya kapitalizm boyutundan bakarsanız, elbette boykot gerekli ve etkilidir. Kapitalizm tüketim üzerine dayanır, boykot edinde görün bakalım nasıl titriyorlar? Sadece coca colayı değil aynı zamanda cola turkayı da boykot edeceksiniz ki kapitalistlerin hepsinin burnu sürtsün. Halimiz şuna benzer; İslamcı bir burjuva elinde a4 ler diyor ki coca colayı boykot edelim, Allah cümlenizden razı olsun, a4 ün araksında da cola turka reklamı, çok samimi!!! Neyse ben Pepsiyi tercih ederim...Ama cidden boykot eden, ayran ve şerbet içen muttaki insanlarımız da var, onları takdir etmek lazım...İngiliz okumuşu toplu halde boykot etmeye bayılır, haklarını da alır, boykot okumuş için iyi bir silahtır, bir ingiliz kadar olamıyorsak, yapacak bir şey yok cola turkaya devam, ben yine de pepsi alayım, ağzımın tadı bozulmasın...
İ K R A
Jan 27 2008, 07:11 PM
ALINTI
Tabiki gerekli ve etkilidir.sonuçta onların ceplerine giren para müslümanların üzerine mermi olarak geri dönüyor.bunun da vebali olduğunu düşünüyorum.
SELAMETLE...
musalli
Jan 27 2008, 08:21 PM
gerekli ve etkilidir diyipte hala bu ürünleri kullanan arkadaşlarımı kınıyorum.nasreddin ne demek pepsi ye devam filan ne oluyor abicim.

bu tavrın hiç hoşuma gitmedi.arhadaşlar toparlanın ,kendinize gelin.işin neresinden tutarsak kardır.kendinizi azımsamayın lütfen rica ediyorum.mü'min dirayeti,iradesi nerelere gitti.biz kendimizi güçlü hiddetmezsek kim bizi yerden kaldıracak.bu konuyu küçümsemeyim lütfen.saygılar...