ALINTI(nasreddinhoca @ Jan 6 2008, 01:18 PM)

Bak güzel kardeşim, hiç bir kimse oturup günlerce kıssa okumaz, hisse almaz, forumlar önemli konuların tartışıldığı yerdir! Amacını söyle kim olduğunu söyleyeyim mi derler öyle bir şey!!!
Tamam, senin için forum üstadlarına öneride bulunacağım, kaç mesaj atmışsan 10 mislini eklesinler, mesela 100 mü attın 1000 yazsınlar ki bak bak 1000 mesaj attım diyebilesin!!!
Hiç merak etme forum üstadları yanında hatırım sayılır...
Birincilik isteme vermezler, ama ilk beşe girersin...
Kıssadan hisselerde birincilik için seni önereceğim...
Torpilin benden...
Bu lafların bana sanırım.Bak kardeşim ben makam rütbe yada senin gibi gevezelik peşinde değilim.Ben sadece ve sadece ALLAH Rızası için bir şeyler paylaşmağa çalışıyorum ki belki bir din kardeşim okurda bir şeyler öğrenir diye.Fakat sana bakıyorum 703 mesajın %95 i milleti eleştirmek veya saçma sapan bir şeyler yazmak.Acaba benmi mesaj sayımı artırmak niyetindeyim yoksa senmi laubali laubali mesajlar yazarak mesaj sayısını arttırmağa çalışıyorsun.Ah keşke mesaj sayısını gizleyebilsemde benim mesaj sayılarım görünmese.
Hatta yetkili arkadaşlardan benim mesaj sayımın görünmesini engellemelerini talep ediyorum.Zira ben senin gibi ne kadar mesajım olduğunu millet görsünde beni pofpoflasın diye bir düşüncem yok.Hiç kimse oturup günlerce kıssa okumaz diyorsun ama maşallah sen bütün kıssaları okumaktan geri kalmıyorsun.Sen başkalarına torpil yapacağına kendine bir iyilik yapta burada bazı bilgiler paylaş.
uzun sözün kısası,birşey biliyorsan konuş,bilmiyorsan susta adam sansınlar.................