cihat çapa
Jan 5 2008, 01:54 PM
Abdulbaki71
Jan 6 2008, 12:39 AM
Kardeşim resimler için Allah cc. razı olsun hepsi bir birinden güzel ve anılarımı tazeledin,ben o güzel mekanı gördüm ve rabbül alemin tüm müslümanlara nasip etsin dünya gözü ile görmeyi.

Teşekkürler
cihat çapa
Jan 6 2008, 01:24 PM
ALINTI(Abdulbaki71 @ Jan 6 2008, 12:39 AM)

Kardeşim resimler için Allah cc. razı olsun hepsi bir birinden güzel ve anılarımı tazeledin,ben o güzel mekanı gördüm ve rabbül alemin tüm müslümanlara nasip etsin dünya gözü ile görmeyi.

Teşekkürler
AMİNNN
Teşekkürler
Jan 10 2008, 07:50 AM
<#thank#>
aymes
Jan 10 2008, 12:04 PM
resimler harika Allah razı olsun.resimleri görünce oralara gittiğimiz rüyagibi geldi ben buralarda dolaşmışmıydım oldum .bir gitmeyene bir de gidip tekrar gidemeyene sor.........
uHUd
Jan 10 2008, 02:19 PM
cihat çapa kardeşim Allah razı olsun.
Bu güzel Medine resimleri de benden olsun:
Binlerce sahabenin bulunduğu CENNET-ÜL BAKİ

Peygamber efendimizin evi şimdi kütüphane...
Sevgi ve selametle...........
cihat çapa
Jan 10 2008, 03:17 PM
ALINTI(uHUd @ Jan 10 2008, 02:19 PM)

cihat çapa kardeşim Allah razı olsun.
Bu güzel Medine resimleri de benden olsun:Binlerce sahabenin bulunduğu CENNET-ÜL BAKİ
http://img338.imageshack.us/img338/1217/cimg0446tf3.jpgPeygamber efendimizin evi şimdi kütüphane...
http://img525.imageshack.us/img525/4416/cimg0496jc7.jpgSevgi ve selametle...........
Evet değerli kardeşim.Maalesef araplar Efendimiz'in doğduğu eve hiçte gerekli özeni göstermiyorlar.Çok şükür Hac ve Umre ziyaretlerim sırasında gözlerimle şahit oldum.Yanlızca Peygamber Efendimiz'in doğduğu ev ilede kalmıyor bu arapların yaptıkları.Mescid-i Nebevi civarında bulunan Bulut Mescid'i ( Gamâme ),Hz Ebubekir ve Hz Ömer Mescidleri'ninde durumu içler acısı.Gerçekten oralara gidip bunları görmek insanı çok üzüyor.Rabbim Nasip ederse yine bir Umre ziyareti düşünmekteyim ve inşALLAH bu sefer bir çalışma yapmış olduklarını görürüm.
zümrüt
Jan 11 2008, 03:32 PM
Ilk defa görüyorum cok güzel yer, canli canli da orda bulunmak ne güzel
olurdu. Hak nasip edsede gidebilsem birgün.
Allah razi olsun resimler icin.
kırık-rüzgar
Jan 11 2008, 05:59 PM
ne güzel oralara gidipte görmek nasip olur inşaAllah
muhakeme
Jan 12 2008, 10:04 AM
Allah razı olsun...
elinize sağlık...
selam ve dua ile...
musalli
Jan 13 2008, 06:53 PM
allah hepimize oraları canlı canlı görmeyi ve ruhunu hakkıyla yaşayabilmeyi nasip etsin inş.
sedef84
Jan 13 2008, 11:24 PM
Allah Razı olsun içimizi ferahlattın
m.BEKTAS
Jan 18 2008, 11:41 AM
ALINTI(cihat çapa @ Jan 6 2008, 02:24 PM)

ALINTI(Abdulbaki71 @ Jan 6 2008, 12:39 AM)

Teşekkürler
AMİNNNAllah razi olsun insallah bizede nasip eyler Rabbim dualarinizla...
ahsen-i takvim
Jan 22 2008, 11:43 PM
Allah razı olsun...
bakarken bile gözlerim doldu gitsem ne olur bilemiyorum..
Rabbim o güzel anları hepimize yaşatır inşallah..
hyr
Mar 25 2008, 02:04 AM
cihat çapa kardesım gerekli ozen gosterılıyor ama her yıl bınlerce yabancının zıyaretıyle oluyor.yanı gıdenler gereklı ozenı gostermıyorlar.cop atanlar cekırdek cıtleyıp yere atan bıle var.ne dıyeyım otesı yok.
TEVHİD
Mar 25 2008, 03:05 AM
ALINTI
Amiiin.Dua buyurunuz inşallah.Muhteşem görüntüler.Sizi forumda gördüğüme pek memnun oldum Abdülbaki71 Kardeşim.Epeydir yoktunuz.Afiyettesinizdir inşallah.
Cennet-ük Baki'yi ilk defa görüyorum.Resimde de olsa görmek beni çok mutlu etti.Allah her iki kardeşimden de razı olsun inşallah.Son nefeslerinde cennet ile müjdelenenlerden olunuz kardeşlerim.
Selam ve dua ile
HüZüN yıLı
May 13 2008, 03:25 PM
ALINTI(TEVHİD @ Mar 25 2008, 04:05 AM)

Amiiin.Dua buyurunuz inşallah.Muhteşem görüntüler.Sizi forumda gördüğüme pek memnun oldum Abdülbaki71 Kardeşim.Epeydir yoktunuz.Afiyettesinizdir inşallah.
Cennet-ük Baki'yi ilk defa görüyorum.Resimde de olsa görmek beni çok mutlu etti.Allah her iki kardeşimden de razı olsun inşallah.Son nefeslerinde cennet ile müjdelenenlerden olunuz kardeşlerim.Selam ve dua ile
amin amin amin...oraları görmeyi okadar çok istiyorum ki...fakat oraları bir grup şeklinde değilde kendi istediğim gibi dolaşmayı...savaşların yapıldığı yerlere gitmek ...oraları teneffüs etmek...cennetül bakiye gitmek...uzun uzun onlara bakmak ,dua etmek...oraları görmek geçmişi düşünüp geçmişi yaşamak istiyorum...
ayna
May 13 2008, 04:49 PM
tüylerim diken diken oldu.küçükken rüysını görmüştüm mescid-i nebevinin hatta bilen birine sormuştum aynen orayı tarif ediyormuşum.inş yakından da görmeyi nasip eder Allah
HüZüN yıLı
May 13 2008, 05:09 PM
ALINTI(ayna @ May 13 2008, 05:49 PM)

tüylerim diken diken oldu.küçükken rüysını görmüştüm mescid-i nebevinin hatta bilen birine sormuştum aynen orayı tarif ediyormuşum.inş yakından da görmeyi nasip eder Allah
oyyy ne güsel ,maşallah aynacığıma inş görürüsün
musalli
May 13 2008, 05:19 PM
inşaallah enn kısa zamanda nasip eder allah ayna kardeşim.
rabbim ruyalarımızıda,hayatlarımızıda hayırlı kılsın rızasına uygun eylesin inş...
Seyfullah
May 13 2008, 11:17 PM
resimlerde bazı insanlar bulanık çıkmış,dikkatimi çekti fena halde... Acaba onlar... ?
hyr
May 13 2008, 11:54 PM
hareketli cisimler icin hassas olan bir makinayla cekilmis ve bu yuzden ayari tam yapilamamis buyuk ihtimalle sebep budur
HüZüN yıLı
May 14 2008, 07:27 AM
ALINTI(Seyfullah @ May 14 2008, 12:17 AM)

resimlerde bazı insanlar bulanık çıkmış,dikkatimi çekti fena halde... Acaba onlar... ?
acaba onlar derken neyi kastettiniz?bende tanınmasınlar diye bilerek yapıldığını düşünmüştüm...
şunu söylemeden geçemicem seyfullah kardeşim avatarınız çok anlamlı...kararlı ,keskin ve sert bakışlar fakat bu sertlik Allah ı yok sayıp insanlara zülm edenlere...dimi ...çok güzel
ruveyda84
May 25 2008, 11:58 PM
Rabbim razı olsun gercekden huzunlendım

resımlere bakarken gıdebılmek için çok dua ettım sızlerde gıdemeyen bızlere dua edın olurmu O muhteşem toprakları bizlerde zıyaret edelım inşallah
mrohank
May 26 2008, 01:51 AM
aaaaaaaah ahhhhh... gitmeye en çok korktuğum, gitmeden ölmekten en çok korktuğum yer... Allah razı olsun kardeşim...
..:::ELiF:::..
Jun 5 2008, 02:41 PM
Ne güsell resimler... Allahım bizede gidip görmeyi nasip eder inşallah...
ozlem_im
Jun 6 2008, 12:06 PM
çok güzel ressimler çok duygulandım

Yüce Rabbim hepimizin gitmesini nasip etsin...
al_muallim
Jun 20 2008, 02:52 AM
ALINTI(ozlem_im @ Jun 6 2008, 01:06 PM)

çok güzel ressimler çok duygulandım

Yüce Rabbim hepimizin gitmesini nasip etsin...
ya ankaraya da bi cami yapmışlar, dışı mescid-i nebevi yi andırıyor, herkesde öyle demiş,
balgat tarafında yeni yapılan bi camii,, çok güzel,,
Allah razı olsun kardeş
öncevefa
Jun 20 2008, 11:52 AM
ALLAH razı olsun...
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir
Buraya Tıklayın.