Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Site Için Isteklerim
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ SİTE İÇİN İSTEK VE ÖNERİLER ]·.
Linkinpark
Yönetici arkadaşlardan ricam:

-Yazı yazarken "kalın italik" vs. gibi özellikleri kodlama sistemi ile yapmasınlar. yani arkadaş mesela koyu,italik,mavi yazı yazcam..

önce kalın yap.sonra yazıyı bir daha seç mavi yap sonra yazıyı bidaha seçç italik yap.. uzun olluyor böyle..

-Resim ekleme konusunda da:

Bilgisayardan ekle "Gözat" gibi bir seçeneğin olmasını istiyorumm.. Sürekli resim sitelerine resim yüklemekten usandım..
Ahmet7
Ticarette tüketici , forumda üye istekleri möhümdür smile.gif
Linkinpark
heyyy

yönetim uyuma..

isteklerim yerine getirilsin...

hadiii...
ahsen-i takvim
bu isteklere katılıyorum..

hala siteyi tam çözememiş biri olarak flaugh.gif

düzelsin istiyoruz kolaylaşsın artık...
sabah_rüzgarı
bende şikayetçiyim kalın italik büyültme gibi özelliklerin hepsi için ayrı ayrı tıklamaktan
diğer forumlarda bi tıklamayla hepsini yapabiliyosun
islamiforumda çok zahmetli oluyor

biran önce düzeltilmesi lasım

rockerr iyiki konuyu açtın
islam ve kulluk
dediğiniz yöntemle çalışmayan kaç site var sizce? ortalama 40 forum bilmekteyim ve hepsinde sistem bu şekilde
Ahmet7
ALINTI(islam ve kulluk @ Jan 9 2008, 03:57 PM) *

dediğiniz yöntemle çalışmayan kaç site var sizce? ortalama 40 forum bilmekteyim ve hepsinde sistem bu şekilde

Üyeler böyle istiyorsa diğer forumlar bizi ilginlendirmez. Bizler bu forumdayız , bu forumda yazdığımız için kolaylık istiyoruz. Mümkünse
islam ve kulluk
bunun mümkün olabilmesi için farklı bir işletim paneline ve sistemi geçiş demektir en rahat çalışan işletim sistemleri bu kot sistemi üzerine olduğundan yeterince rahat çalışan forum sistemi tercihimizdir.
kırık-rüzgar
ALINTI
heyyy

yönetim uyuma..

isteklerim yerine getirilsin...

hadiii...

siz herkese emir kipiyle mi hitap ediyorsunuz hem istek istiyorsunuz hemde biraz güzel söz övgü yapmıyorsunuz bari ikna edici bir üslup kullansanız forum yöneticileri yoğunluğundan burayla ilgilenemiyor keyfinden değil bunun bilincinde olalım kardeşim inşaAllah jp.gif
sabah_rüzgarı
ALINTI(islam ve kulluk @ Jan 9 2008, 03:57 PM) *

site site dolaşıp sistemleri incelememekteyim

girdiğim sitelerin çoğunda yazı özelliklerini tek tıklamayla rahatça yapabiliyorm
en azından iki forum ismi belirtiyim halidiye ve ilahi-tr...
sayısını belirttiğinz forumlarıda merak ettm

netice olarak bunu yazmm kıyaslama yada kötüleme için değil bilakis biz üylerin forumda daha rahat olmasını sağlamak içindi
islam ve kulluk
wtfrm , sanalforum , caddeforum , makinamühendisleri , cad-okulu , beyin fırtınası ilk aklıma gelenler bunlar burdaki sistemlerde şuanki forum dizaynındalar
asiLDuA
islam gelmiş hoşgelmiş.

İslam bu çocuklar haklı.Sen hep silinik yazıyosun ondan alışkınsın ))) ama biz ne emekler çekiyoruz ))
islam ve kulluk
smile.gif eski mesajlarıdan kontrol etmesem seni tanıyamıcaktım kardeşim ...
asiLDuA
nasıl gizlenmişim ama smile.gif)
islam ve kulluk
smile.gif
Linkinpark
İşte rockerr gerçekten de önemli bir sorunu dile getirdi. Farkını koydu flaugh.gif

Ama çözüm yok .. Yönetim uyumaya devam ediyor biggrin.gif

Maalesef... sad.gif
islam ve kulluk
ufak bişey istemiyosun ki tüm işletim sisteminin değiştirilmesini istiyorsun
Linkinpark
neyse o zman boşverin..

yoktan'var
başlık bana ait değil ama benimde bazı isteklerim olacak.bazı konularda küfürler,hakaretler havada uçuşmasına rağmen konu hala kapatılmamış.yani hiçbiriniz mi görmüyorsunuz anlamadım?hiçbir hakaret olmamasına rağmen sen kalk "zeki kadınlar" başlığımı kapat ama hakaretten geçilmeyen bi konunun devamına müsade et.olmuyor arkadaşlar..adaletsizlik bu!lütfen görevinizi hakkıyla ifa edin smile.gif

not:"zeki kadınlar"ın kapatılması umrumda değil aslında belirteyim.

islam ve kulluk
yöneticiler görmemiş olabilir eğer içerisinde hakaret olduğunu fark ettiğiniz konular var ise konudaki raporla butonu ile bildirim yardımcı olmanız daha uygun olmaz mı ?
yoktan'var
raporla butonunu siz söyledikten sonra farkettim..haklısınız
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.