Jan 2 2008, 02:21 PM tarihinde
http://www.islamiforum.com/index.php?showt...27453&st=20 sayfasında yazmıştım zaten
sebebi bir kalemde ben arzetmiştim
Madem konu KABE enteresan gelebilir sizlere ama benim benzetmem de olabilir belki de kendi kendimi kandırıyorum şiiri okuyup değerlendirirseniz sevinirim...
ALLAH'IN İMZASI
Allahım
Yaratmış olduğun bu dünya üzerinde
Delillerin var elbet varlığına dair
Biz insanlara sunduğun
Tüm bunlar birer ipucu ya da rastlantı
Belki de bizlere bir uyarı
Yüzyıllar öncesini hayal ediyorum
O gün ki hayat şartlarını
O gün ki yaşantıyı
Ve o gün ki cahiliye diye bildiğimiz dönemi
Nasıl bilinebilirdi ki
Uzayın derinlikleri
Ve nasıl görülebilirdi ki
Samanyolu ve galaksi
Kafam basmıyor bir türlü
Resmen göklerden alınıp
Yeryüzünün bir noktasına işlenmiş
Muhteşem bir eser
Bunu nasıl da fark edemedim
Oysa asırlar önce atılmıştı
Bu imzanın temel fikirleri
Yüzyıllar geçti aradan
Ve hala büyüyor çığ gibi
Allahım
İnandım sana varlığına
Birliğine meleklerine
Mübarek kitabına
Peygamberlerine
Ahiret gününe
Kadere hayır ve şer'in
Senden geldiğine
Ölümden sonra
Tekrar dirileceğime
Yemin ederim ki
Senden başka hiçbir ilah yok
Ve yine yemin ederim ki
Muhammed senin
Peygamberindir
Uyarını aldım gördüm
Ve itaat ettim
Bağışla beni
Allahım
Bütün insanlığın
Seni tanımasını
Seni tasdik etmesini
Ve senin için yaşamasını isterdim
Oysa ihanet ediyorlar
Sapasağlam teslim ettiğin
Emanetlere
Arap yarımadasının
Tam ortasına
Çaktığın o imzanı
Halen fark edemeyen
Kabullenmeyen
İnsanların var
Evet! Evet! Bu Tanrının imzası
Bu senin imzan
Mekke’nin tam ortası
Galaksimizin dünyaya yansıması
Burada halen yaşamakta olduğumuz samanyolu galaksimizin iz düşümü olarak gördüm yoksa yanılıyorsam söyleyin şöyle söyleyeyim;
gezegenler ve yıldızların bulunduğu galaksimizin dönüşü tıpkı Kabeyi Tavaf eden Hacıların görüntüsünün aynısı ve gün geçtikçe de çığ gibi büyüyor tıpkı Galaksinin genişlediği gibi enteresan
Jan 3 2008, 10:46 AM devamı;
Demek ki arkadaşlar yürüdüğüm ve düşündüğüm yol doğru yol; Harun YAHYA'nın bir belgeselinde "Galaksinin Gündün Güne Genişlediği" ni duymuştum ama şu anda tam emin değilim acaba onda izlemiştim yoksa bilimsel bir belgeselmi hatırlamıyorum;
Bunu söyleyerek konuma ve teşhisime devam etmek istiyorum işte size bir gerçek daha sakın "sen delisin kardeşim nerden çıkarıyorsun bu bağlantıları" demeyin yaklaşık bir aydır bunu düşünüp duruyorum şimdiye kadar da kimseye söylemedim açıklayamadım ilk defa kendime geldikten sonra buradan size hitap etme zorunluluğu hissettim kendimi ALLAH rızası için düşünün ben emin oldum bunda bir iz var bir delil...
Madem galaksimiz gün geçtikçe genişliyor işte bakın bakalım Her HACI döneminde çığ gibi genişliyor KABE'nin etrafı zaman gelecek etrafındaki duvarlar kalkacak daha da genişleyecek ALLAH ŞAHİDİM OLSUN ben bunu görebiliyorum... Enteresan benim düşüncem, kıyametin bile kopacağını elbette yalnız ALLAH bilir fakat bir fikir yürütecek olursak KABE henüz benim dediğim gibi genişlemedi tıpkı galaksimiz gibi vakit var hem de çok vakit var...
Burada üzerinde durduğum konu galaksimizin dünyadaki iz düşümü olan yerin KABE oluşu ve kuş bakışı bakıldığında aynen ona benzemesidir...
Yani Yüce Allah'ın İmzası arkadaşlar bunu da kimse inkar etmesin lütfen...