Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: En Çok Hangi Ezgi-İlahi Sanatçısını Dinliyorsunuz?
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM DİĞER... > .·[ ANKETLER ]·.
İ K R A
smile.gif

asiLDuA
hiçbirini dinlemiyorum ama,içlerinde en güzel sesli m.eminay dır.İlahi olarak düşünürsek.Söyledikleriyle ilahi şeyleri düşündüttürüyor.

ama ben bir e.ziya dinlerken,aklıma pop falan geliyor smile.gif
turquoise
abdurrahman onul'u en cok dinliyorum!
Hakikat
Mehmet Emin Ay Ağabeyim... Ahhh... Onunla gözlerimi Kur'an'a açtım... Allah ondan razı olsun... "Kadife" sesli Üstadım... jp.gif
<VİSAL>
Ömer Karaoğlu'nun ismi yok ama en çok Ömer Karaoğlu'yu dinlerim.Özellikle Şehit Türküsü adlı ezgisi...
esedullah55
kesinlikle dursun ali erzincanlı
fecrvakti
ömer karaoğlu dursun ali erzincanlı mustafa cihat yusuf can ı dinlerim genelde
musalli
üstteki sıralamada ömer karaoğlu olmadığı için oyumu vermedim.ben en çok ömer karaoğlunu dinliyor ve beğeniyorum.imanlı bir insan olduğuna inanıyorum.ve çizgisini en az değiştiren kişilik.çıtasını koruyan bir sanatçı.allah yardımcısı olsun.ama ezgilerinin sözleri çok hoş ve manidar bence.rabbim selamet versin cümlemize...
fecrvakti
mikail taha hasan enes adil avas bunları unutmuşum
yaAqsa
taner yüncüoğlu(tağutlara adlı parcasını) ve ömer karaoğlu(kuslar adlı parcasını) ve diğer parcalarını dinlerim..

selametle...
Sevgilim
Vazgeçilmezim Mustafa Cihat
Olmazsa olmazım Dursun Ali Erzincanlı
O olmazsa ben yokum dediğim Ömer Karaoğlu
bilal habeş
hepsinin yeri ayrı ama dursun ali erzincanlı bir başka ilahilerinde peygamber sevgisini çok güzel dile getiriyor hastasıyım özelliklede 'SEN YOKTUN'' parçası..mustafa özcan güneşdoğdu,sami yusuf.yusuf.islam,
kerbela ile yer ağlıyordu hamzaya parçalarınıda dinlerken çok duygulanıyorum..esat akdoğanın da 'YAKMA YARABBİ'' adlı parçasınısa kesinlikle dinlemenizi tavsiye ederim..selam ve duayla..
ALLAHA EMANET OLUN..
N U R L U K I Z
Ben en çok umut mürareyi dinliyorum biggrin.gif
al_muallim
Hamza robertson, bütün ilahileri güzel,

sonradan müslüman olan biri, çok güzel ilahileri var, tavsiye ederim cool.gif
karakiz
ben d. alı erzıncanlının ılahılerını oldum olası hep sevmısımdr jp.gif jp.gif
al_muallim
sami yusuf dinlerim smile.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.