Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Tek Türkiye
Islami Forum - Popüler Forum > MULTİMEDYA > .·[ FİLM/BELGESEL/SOHBET/VAAZ ]·.
Hakikat
Tek Türkiye (1. Bölüm)

Tek Türkiye (Bütün Bölümler)

http://www.youtube.com/results?search_query=tek+t%C3%BCrkiye
<VİSAL>
tam izlemedim ama güzel bir filme benziyor.stv deki diziler genelde güzel.hangi günler ve saat kaçta bu dizi?yazarsanız sevinirim.
Hakikat
ALINTI(ressamdemet @ Jan 1 2008, 01:39 AM) *

tam izlemedim ama güzel bir filme benziyor.stv deki diziler genelde güzel.hangi günler ve saat kaçta bu dizi?yazarsanız sevinirim.

Merhabalar Ressamdemet Hanım,

Perşembe Akşamları 19.45'te başlıyor. Tekrarı Salı günleri 21.30 civarlarında olması lazım... Ayrıca buraya eklediğim youtube linklerinden de ulaşabilirsiniz bütün bölümlere...

İyi akşamlar dilerim.

Yöneticilere Not: Tek Türkiye başlığı açmadığımı düşünerek yeni bir başlık açtım az önce. Yanlışlıkla oldu, kusura bakılmasın. Öteki başlığı kapatabilirsiniz.
Hakikat
Tek Türkiye (2. Bölüm)

Tek Türkiye (Tüm Bölümler)
Hakikat
Tek Türkiye (3. Bölüm)

Tek Türkiye (Tüm Bölümler)
-EBRAR-

''Tek Türkiye'' konu itibari ile genel anlamda ülke gündemindeki kürt-türk ayrımcılığı ve terörün gerçek yüzünü anlatsa da, klasik pembe bir diziden öteye gitmiyor benim için. Çünkü; gerçekleri bir dizi ile bile anlatmak iman ve yürek ister. smile.gif O da burda yok maalesef.

Selam ve dua ile...
Hakikat
ALINTI(Ümmü_Seleme @ Jan 17 2008, 10:59 AM) *

''Tek Türkiye'' konu itibari ile genel anlamda ülke gündemindeki kürt-türk ayrımcılığı ve terörün gerçek yüzünü anlatsa da, klasik pembe bir diziden öteye gitmiyor benim için. Çünkü; gerçekleri bir dizi ile bile anlatmak iman ve yürek ister. smile.gif O da burda yok maalesef.

Selam ve dua ile...

Ümmü_Seleme merhaba,

Hangi siyasi görüşü temsil ediyorsunuz veya siyasi bir yanınız var mı bilemiyorum, ancak dizi hakkındaki yorumunuzdan çok az izlediğinizi ve bölümleri de ara ara ve kısa kısa izlediğinizi anlıyorum. Tüm bölümlerini görerek fotoğrafın tamamını izlemiş olduğunuz izlenimi uyanmadı bende. Özetle tamamını izlememişsiniz.

Söylediğinize katılmıyorum. Bir pembe diziden öte, Tek Türkiye, ülkemizde çok sık yaşanan birden fazla hadiseyi ele alıyor ve çok güzel bir oyunculukla, yüksek kalitede bir çekimle ve çok başarılı bir şekilde ekrana taşıyor. Bunu bir STV Fanı olarak söylemiyorum, bunu sıradan bir insan olarak söylüyorum, bu dizinin kalitesinde bir tek Kurtlar Vadisi'ni gördüm. (Yağmurdan Sonra'nın ayrı bir kategorisi olduğu için onun kalitesi mahfuz).

Olay şudur: Köyde ahlaksız doktor, köylünün canını yakar. Hain muhtar köyü satmaktadır. Muhtarın bir de ikinci gizli eşi vardır. Köyün bir öğretmeni ve gerçek bir doktoru yoktur. Terör köyün ensesindedir. Köy gençleri birbirlerini çok sevmekte ama değişik nedenlerle ayrı kalmaktadır. Kan davası yüzünden eşi hapisteki bayan çocuklarının can güvenliğini korumaya çalışmaktadır. Köy hastalıklarla kırılmaktadır. Fakirlik çok kalabalık bir kesimi yakmaktadır. Ağalık yüzünden köyler dağdakilere esir olmaktadır. Kürt-Türk ayrımı yüzünden evlilikler bile zorlaşmaktadır. Ve bu arada köyde güzelliğin yayılması için hizmet eden güçsüz ama kararlı insanlar bulunmaktadır. Kötülerin karşısında iyiler de kavga vermektedir.

Gördüğünüz gibi, eğitimsizlik, sağlık ihtiyaçları, fakirlik, terör, ayrılıklar, kan davaları, güzel işlere hizmet edenler ve daha sayamadığım onlarca hikaye iç içe çok akıcı ve etkileyici bir dille ekrana yansıtılmaktadır. Bölmek isteyenlerin yanında yapmak ve yükseltmek isteyenler de gösterilmektedir.

Şimdi bu kadar çok hikaye, hem de Türkiyemizde yaşanıyor mu, yaşanmıyor mu?

Tekrar söyleyin, pembe dizi mi bu; yoksa Tek Türkiye mi?

Bu kadar çok hikayeyi iç içe sığdırması bile tek başına Tek Türkiye dizisini bir kaç haftada rating sıralamasında 4 numaraya yükseltmiştir. Rating'ler batı illerinden alındığı için de Anadolu'daki gerçek yankıyı yansıtmaya yetmiyor. Gözyaşları da, sevinmeleri de, sevmeleri de gerçekçi olan oyuncuların performasını demiyorum bile...

Beş on dakikalık kesitler hariç, bence siz diziyi izlememiş bile olabilirsiniz.

Not: Dizi hakkındaki müthiş tepkileri okumak istiyorsanız www.samanyolufanlari.com adresinde Tek Türkiye başlığına yoğunlaşın.
Hakikat
Dilerim insanlar önyargıyı ve saçma kaprisleri bir kenara bırakıp birşeyler anlatmaya çalışan bu diziyi izlerler...

Tek Türkiye (4. Bölüm)

Hakikat
Tek Türkiye (5. Bölüm)
http://www.youtube.com/watch?v=KM56d3ucTNI

Hakikat
www.samanyolufanlari.com
-EBRAR-

Selamun Aleykum kardeşim,

öncelikle iki satırlık fikirlere aldanıp ön yargılara başvurmamanızı öneririm. Düşüncelerinize saygı duyuyorum yalnız bu fikirlerimi değiştirmiyor maalesef. Yazdıklarınız doğru ama eksik olduğundan bende bu izlenim oluştu. Evet benim için klasik bir flimden ibaret. Sebebine gelince, görünen ve herkes tarafından bilinen hakikatları dramatik bir şekilde oynuyor olmaları. Zaten kendi içinde çelişkisi olan bir dizi bu. Terör yanlısı bir köy ve gene kendi beslediği terör tarafından imkansızlığa mahkum edilen bir köy. Örneğin; hayvancılığının bitirildi, açlığa mahkum edilmek istenen bir köy.Nasıl bir çelişki değil mi? Tıpkı şu an gündemimizde olan ve pkk kamplarının vurulması amacıyla Kuzey Irak'taki kampları vurmaya giden TR'nin aslında ABD'nin hedef gösterdiği Ensar Mücahidlerinin kamplarını vurması gibi. Önemli olan herkes tarafından bilinen hakikatlar(sizin tabirinizle hikaye) değil, fasıkların gizlemeye çalıştığı hakikatlere ulaşmak.

Kısacası, benimde izlediğim, sıradan, hoş bir dizi. Ama burası 'Tek TR' başka 'TR' yok deyip, pofpoflayacağım bir dizi değil.

Neyse konunuzu dağıtmayayım, iyi seyirler size.

Selam ve dua ile...

ALINTI
Dilerim insanlar önyargıyı ve saçma kaprisleri bir kenara bırakıp birşeyler anlatmaya çalışan bu diziyi izlerler...

Umarım iki cümleye aldanıp, tanımadığınız biri için yaptığınız ithamlarla kimin önyargıya başvurduğunu anlamışsınızdır.
Hakikat
ALINTI(Ümmü_Seleme @ Jan 21 2008, 10:53 AM) *

Selamun Aleykum kardeşim,

öncelikle iki satırlık fikirlere aldanıp ön yargılara başvurmamanızı öneririm. Düşüncelerinize saygı duyuyorum yalnız bu fikirlerimi değiştirmiyor maalesef. Yazdıklarınız doğru ama eksik olduğundan bende bu izlenim oluştu. Evet benim için klasik bir flimden ibaret. Sebebine gelince, görünen ve herkes tarafından bilinen hakikatları dramatik bir şekilde oynuyor olmaları. Zaten kendi içinde çelişkisi olan bir dizi bu. Terör yanlısı bir köy ve gene kendi beslediği terör tarafından imkansızlığa mahkum edilen bir köy. Örneğin; hayvancılığının bitirildi, açlığa mahkum edilmek istenen bir köy.Nasıl bir çelişki değil mi? Tıpkı şu an gündemimizde olan ve pkk kamplarının vurulması amacıyla Kuzey Irak'taki kampları vurmaya giden TR'nin aslında ABD'nin hedef gösterdiği Ensar Mücahidlerinin kamplarını vurması gibi. Önemli olan herkes tarafından bilinen hakikatlar(sizin tabirinizle hikaye) değil, fasıkların gizlemeye çalıştığı hakikatlere ulaşmak.

Kısacası, benimde izlediğim, sıradan, hoş bir dizi. Ama burası 'Tek TR' başka 'TR' yok deyip, pofpoflayacağım bir dizi değil.

Neyse konunuzu dağıtmayayım, iyi seyirler size.

Selam ve dua ile...

ALINTI

Umarım iki cümleye aldanıp, tanımadığınız biri için yaptığınız ithamlarla kimin önyargıya başvurduğunu anlamışsınızdır.

Orda çelişki falan yok. Anlattığınız farklı bir şey de yok. Sırf muhalefet olsun ve insanların şevki kırılsın, izleyenler başka pembe diziler gibi zannetsin ya da izlemesin için yazılmış şeyler... Yoksa bırakırsınız buradaki arkadaşlara, izlerler ve rating rekorları kıran bu diziyi bir de onlar yorumlarlar...

Sıradanmış. İzlermiş. Önemli olan sıradan acılarımızın içerisine kurtuluş yollarını, çözüm önerilerini serpiştirebilmenizdir. Yoksa dizi izleyeceğime sizin gibi her güzelliğe muhalefet olanları izlerim, fark yok. Önemli olan çözüm sunmaktır. Sizin bir öneriniz var mı Türkiye'miz için, onu söyleyin.

Bu arada Tek TR değil, TEK TÜRKİYE.
Hakikat
Tek Türkiye (6. Bölüm)
http://www.youtube.com/watch?v=VPbLSiSVhiQ

Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.