Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Acil Yardım
Islami Forum - Popüler Forum > INTERNET - TEKNOLOJİ DÜNYASI > .·[ BİLGİSAYAR/İNTERNET ]·.
asiLDuA
Arkadaşlar benim pc de MSN DİSOVERY yüklü,msn 8,1 discoveryi de ona uyumlu yükledim,ilkbaşlarda hiçbirsorun yok tıkır tıkır çok güzel birşekilde çalışıyordu velakin,şimdi discovery yüklü olduğu halde çalışmıyor.

Kaçkez yükledim sildim,tekrar yükledim,hatta msn yibile sildim tekrar yükledim discovery çalışmıyor sad.gif yan tarafta discovery logosu var ama hiçbir tuşu işlev görmüyor,tıkladığımda ''discovery oturum açmadınız'' diyor ne yapacağım biriniz desin lütfen yardım edin sad.gif
Ahmet7
Haddim değil ama , benim bir arkadaşın msnyi bozmuştu MSN Discovery.

Aynı sorun bende de var, her yolu denedim olmadı.
asiLDuA
desene benimkide olmayacak sad.gif
Ahmet7
ALINTI(3elmiyah @ Dec 30 2007, 10:48 PM) *

desene benimkide olmayacak sad.gif

Format atmayı hiç denemedim. MSN Discovery güzel bir proğram , amma dahilinde sorunlar getirdiğine şahid oldum. Şu an sohbet'im de(msn) o proğramın amblemi duruyor ama proğram yüklü değil. Çok seviyor sanırım bizleri cool.gif
kilic_aygül
elmiyah cım discovery denen msn için gerekli mi? discoverysiz olsa çalışmaz mı?

Denetim masasından programın destek bilgisine girip 'onar' desen nasıl olur? Acaba olur mu? şimdi bu geldi aklıma.
asiLDuA
Ahmet7 ,Ben pcden tamamen kaldırabiliyorum ama,işte onarılmıyor malesef.

Siz kaldıramadıysanız size yardımcı olayım,C: klasöründe WİNDOWS klasörünü açın.WİNDOWS klasörünün içinde Prefect Yazan klasörü açıp içindekilerin hepsini silin.

MSN DİSCOVERY diye C:Programfiles tede varmı klasör bir bakın varsa silin.İşe yarar sanırım.
aLaTurCa
Elmiyah bende Msn tak diye arada gidiyor ve pc acildiginda hata raporu cikiyor, halbuki gece silmistim tamamen discovery i confused1.gif confused1.gif
Linkinpark
Bende farklı bir soru yönelteyim..

Internet IPS Driver hatası neden verir?

Bilenler bilgilerndirsin lütfennn..
vitrivius
Son ZamanLarda Anakartı Arıza veren Çoqu Pcde Msn Discovery Çıkıyor kardeşler. KuLLanırken Farketmiyosunuz Ama Yavaş Yavaş Çekirdeği öLdürüyor.

biLqisayarı Aşırı Derecede ZorLuyor.

Pc Garantisi biten kardeşlere de Diyorum ßu Proqramı KuLLanıyorsanız ÖzeLLiklerine Kanıp
Tutmayın biLqisayarınızda.Discovery Serisinin Hiç birini KuLLanmayın Diyorum.iLk ßaşta Çekirdek Sonra bütün Ana Kartınız ArızaLanır.

Hani bi Format Çekerim Geçer Dersiniz YazıLım oLduqu İçin Ama ßu öyLe DeqiL

Ana Kartı Çok ZorLuyo Cpu Seviyesi Yavaş Yavaş 30Lara 60Lara 90Lara Çıkar Ve Ana Kart Mort

Msn Discovery ÖzeLLikLerine Kanıp İndirmeyin bi Anakartdan oLursunuz

Msnde Dosya Aktarımınızda Çok YavaşLatır.

Kesin oLacak Diye bişey Yok Ama GeneLde PcLerdeki Ana Kart ArızaLarının Sebebi Msn Discovery

-------------

Rockerr kardeş.Sizde site işleriyle uğraşıyor musunuz ? Genelde bu hataya site tasarımıyla uğraşan kişilerde rastlanır...

-alıntı-
Linkinpark
ben bu hatayı hep görüyorum..

herhangi birşeylede uğraşşmıyorumm...

acaba virüs mü sızdı??
aLaTurCa
@vitrivius

Msn discovery i sildigim halde halen icon duruyor ve resim listemide artik acamiyorum, yani bu durumda karta zarar verme islemine dewam ediyor mu bu program?
Linkinpark
ALINTI(aLaTurCa @ Jan 6 2008, 12:12 AM) *

@vitrivius

Msn discovery i sildigim halde halen icon duruyor ve resim listemide artik acamiyorum, yani bu durumda karta zarar verme islemine dewam ediyor mu bu program?

sana system mechanic adlı programı yüklemeni tavsiye ederim..

Bu programla silebilirsin.. Hatta bilgisayarındaki tüm gereksiz şeyleri de
. smile.gif
hamzayurekli
ahh ahh dertlı arkadaslarım benım doh.gif

bılmedıgınız programları ne ındırırısınız....

yahuu madem cook ıstıyorsunuz ındırmek oncebı kobı ınternet cafe bulun oraya ındırın baktınız sorun yok kendı pc nıze ındırın..... wink.gif

Linkinpark
"0x77f5215c adresindeki yönerge, 0x000c0101 bellek adresine başvurdu. Bellek, written olamadı.

Programı sonlandırmak için Tamam'a basın."

Böyle bir hata çıkıyor herhangi bir internet sitesinden çıktığımda..

Nasıl çözcem bu sorunu..

bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa iyi olur..
epcot
ALINTI(rockerr @ Mar 22 2008, 06:45 PM) *

"0x77f5215c adresindeki yönerge, 0x000c0101 bellek adresine başvurdu. Bellek, written olamadı.

Programı sonlandırmak için Tamam'a basın."

Böyle bir hata çıkıyor herhangi bir internet sitesinden çıktığımda..

Nasıl çözcem bu sorunu..

bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa iyi olur..

Kullandığınız Browser dan kaynaklanıyor... İnt. Exp. nin son sürümünü veya bulunduğunuz sürümü tekrar yükleyebilirsiniz...

Ama ben size, Rahat ve hızlı bir surf için Firefox u öneririm
aşağıdaki linkten indirebilirsiniz...

FireFox Burada!!
epcot
ben bir dönem kullandım discovery i ama öyle bir sorunla karşılaşmadım...

Everst Ultimate Burada!

Ama ne olur ne olmaz diyerek, isteyen arkadaşların Everst ultimate i kurarak CPU , Ekran kartı ve HDD gibi aygıtların sıcaklıklarını eşzamanlı takip etmelerini tavsiye ederim...

masaüstü bilgisayarlar için normal çalışma sıcaklığı 45-50 derecedir laptoplarda bu 55-65 düzeyindedir..
masüstü bilgisayarlarda sıcaklık 70-80 seviyesine geldiğinde bilgisayar reset atabilir kendi kendine... ki bu yolunda gitmeyen birşeyler var demektir...ilk yapılması gereken soğutucu fanların kontrol edilip temizlenmesi gerekirse değiştirilmesidr...

bahsettiğiniz ısınma problemleri genelde, Soğutma sistemindeki arızalardan kaynaklanıyor,
Cpu %100 e de çıksa bu anakartı yakmaz... dediğim gibi soğutma sisteminde bir sorun yoksa...
ki birçok bilgisayarda, bios ayarları değiştirilmediyse yada donanımlar üzerinde overclock yapılmadıysa...ısınmaya karşı duyarlıdırlar... yani tehlikeli düzeye çıktığında bilgisayar otomatik olarak reset atar veya kapatır kendini...bu sadece CPU için değil ekran kartı içinde geçerlidir...

özellikle bu iş için tasarlanmamışssa, programların donanım ağrızalarına neden olduğu pek sık rastlanan birşey değildir..
donanım ağrızaları genelde, ani voltaj değişimleri, yanlış taşıma, yanlış temizleme ve kullanıma bağlı olarak ortaya çıkıyor...
Linkinpark
ALINTI(epcot @ Mar 28 2008, 02:24 AM) *

Kullandığınız Browser dan kaynaklanıyor... İnt. Exp. nin son sürümünü veya bulunduğunuz sürümü tekrar yükleyebilirsiniz...

Ama ben size, Rahat ve hızlı bir surf için Firefox u öneririm
aşağıdaki linkten indirebilirsiniz...

FireFox Burada!!

Teşekkürler..

Şimdi düzeldi.

birde benim msn'nin üst sürümleri yüklenmiyor.

Windows Service Pack2 ve üstünü yükleyin diyor..

Daha önce böle bişey yoktu. Üstelik şimdiki windows vardı yine bilgisayarımda..
hamzayurekli
gözüm sende bi soğuk su iç derim senın sogutucuda bozulmuş....
epcot
ALINTI(rockerr @ Mar 28 2008, 02:08 PM) *

Teşekkürler..

Şimdi düzeldi.

birde benim msn'nin üst sürümleri yüklenmiyor.

Windows Service Pack2 ve üstünü yükleyin diyor..

Daha önce böle bişey yoktu. Üstelik şimdiki windows vardı yine bilgisayarımda..

Daha önce, siz belki farketmemişsinizdir, bilgisayarınız otomatik güncelleştirmeler vasıtasıyla, bilgisarınızı service pack 2 ye yükseltilmiştir... böylecede sorunsuz çalışıyordur...şimdi otomatik güncelleştirmeleri açıp, güncellemeleri yükleyebilirsiniz...

yada alttaki linkten direkt indirip kurabilirsiniz...

Windows XP Service Pack 2 Türkçe -Burada-
Linkinpark
ALINTI(hamzayurekli @ Mar 28 2008, 03:59 PM) *

gözüm sende bi soğuk su iç derim senın sogutucuda bozulmuş....

ne yapalım abi elimizi attığımız yer arızalanıo biggrin.gif flaugh.gif flaugh.gif
hamzayurekli
Fark ettim chelsiiiii'den.... whistling.gif
Linkinpark
ALINTI(epcot @ Mar 28 2008, 04:15 PM) *

Daha önce, siz belki farketmemişsinizdir, bilgisayarınız otomatik güncelleştirmeler vasıtasıyla, bilgisarınızı service pack 2 ye yükseltilmiştir... böylecede sorunsuz çalışıyordur...şimdi otomatik güncelleştirmeleri açıp, güncellemeleri yükleyebilirsiniz...

yada alttaki linkten direkt indirip kurabilirsiniz...

Windows XP Service Pack 2 Türkçe -Burada-

Kopya windowslarda bu paketler bi sorun oluştururmu epcot?

Yani güncellemelerde orjinal windows mu gerekiyor.?
Linkinpark
ALINTI(hamzayurekli @ Apr 13 2008, 02:58 AM) *

Fark ettim chelsiiiii'den.... whistling.gif

Damardan girme şimdi.. Zaten yaralıyız..
hamzayurekli
Damardan girme şimdi.. Zaten yaralıyız..

Ozaman sana müslim baba'dab yaralıyım yaralı şarkısını armagan edıyorum....

Sonrasında orhan babadan derler benım cıle benım bleh.gif
epcot
ALINTI(rockerr @ Apr 13 2008, 09:29 PM) *

Kopya windowslarda bu paketler bi sorun oluştururmu epcot?

Yani güncellemelerde orjinal windows mu gerekiyor.?

hayır hiç bir sorun oluşturmaz smile.gif
özellikle verdiğim linkten indirirsen,

zaten orjinal kullanan kaç kişi var ki:))

benim microsoft Türkiyede çalışan bir arkadaş var o bile kopya kullanıyor biggrin.gif
Linkinpark
ALINTI(epcot @ Apr 14 2008, 12:45 AM) *

hayır hiç bir sorun oluşturmaz smile.gif
özellikle verdiğim linkten indirirsen,

zaten orjinal kullanan kaç kişi var ki:))

benim microsoft Türkiyede çalışan bir arkadaş var o bile kopya kullanıyor biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Linkinpark
Yalnız gazete reklamlarında diyor ya;

"300 bin Gemi Battı" diye.. Korsan kullanmayın uyarıları var ya..

O yüzden sordum..
epcot
ALINTI(rockerr @ Apr 14 2008, 03:02 PM) *

Yalnız gazete reklamlarında diyor ya;

"300 bin Gemi Battı" diye.. Korsan kullanmayın uyarıları var ya..

O yüzden sordum..

onlar kurumsal kullanıclar... yani sen microsoftun ürünlerini ticari amaçla kullanıyorsan ve korsan kullanıyorsan yakana yapışırlar... fakat ev kullanıcılarını böyle bir sorunu olmadığı için pek dokunmuyorlar...ki tek tek ev dolaşcak halleride yok zaten smile.gif

uyarılarda formalite biraz, göz korkutma, zaten microfost ta çok önemsemiyor bunu, istese çok kolay bir şekilde lisanslamaya mecbur bırakır fakat pazar hakimiyetini kaybetme korkusu olunca bunu yapmıyor smile.gif
Linkinpark
anladım epcot.. gayet mantıklı dediklerin.

sağolasın kardeş..
epcot
ALINTI(rockerr @ Apr 27 2008, 08:07 PM) *

anladım epcot.. gayet mantıklı dediklerin.

sağolasın kardeş..

rica ederim kardeş ne zaman ihtiyacın olursa;)
epcot
bu arada fenerliydin deeemii smile.gif ne tesadüf bende galatasaraylı smile.gif
GS:1-FB:0 friends.gif
al_muallim
tesadüf yok tefavuk var smile.gif

güzel güzel takım tutmasamda severim gs yi biggrin.gif
kırık-rüzgar
epcot anlıyosun galiba bu işlerden good.gif

epcot
ALINTI(esengül @ Apr 27 2008, 10:26 PM) *

epcot anlıyosun galiba bu işlerden good.gif

smile.gif
anladığımı sanıyorum ama anladıklarım, anlamadıklarımın yanında devede kulak olduğundan da şüphem yok
kırık-rüzgar
ALINTI(epcot @ Apr 27 2008, 11:02 PM) *

smile.gif
anladığımı sanıyorum ama anladıklarım, anlamadıklarımın yanında devede kulak olduğundan da şüphem yok

jp.gif MaşaAllah sana kardeşim jp.gif
Linkinpark
ALINTI(epcot @ Apr 27 2008, 08:17 PM) *

bu arada fenerliydin deeemii smile.gif ne tesadüf bende galatasaraylı smile.gif
GS:1-FB:0 friends.gif

onu hiç sorma..

Ali Sami Yen'de duvara tosladık...
flaugh.gif
epcot
ALINTI(rockerr @ Apr 30 2008, 03:51 PM) *

onu hiç sorma..

Ali Sami Yen'de duvara tosladık...
flaugh.gif

sıkma canını kardeş, smile.gif allah daha ciddi duvarlardan korusun wink.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.