Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Rapidshare Vb. Sitelerde Dosya Bulmak
Islami Forum - Popüler Forum > INTERNET - TEKNOLOJİ DÜNYASI > .·[ BİLGİSAYAR/İNTERNET ]·.
byvolkan
S.A

Megaupload , Rapidshare gibi dosya barındırma sitelerinde biliyorsunuz binlerce video , müzik, program vb dosya paylaşımda. tabii indirmek için de linki bilmemiz gerekiyor. Aşağıda bu sitelerde yüklü dosyaları nasıl bulacağımızı anlatıyorum.Tek dezantajı arşiv dosyalarında ( rar , zip vb) eğer şifrelenmişse şifreyi bulma şansımızın olmaması.

Örneğin 50cent şarkılarını aratacağız (indirilebilir bütün dosyaları listeleyecek)...
google: +inurl:wma|mp3|ogg site:rapidshare.de cent

Rapisdsharede video bulmak :
google: +inurl:avi|mpg|wmv site:rapidshare.de

Rapidsharede arşiv dosyaları ve program aratmak listeletmek
google: +inurl:exe|rar|zip site:rapidshare.de

Müzik dosyalarını aratmak
google: +inurl:wma|mp3|ogg site:rapidshare.de

Rapidsharedeki bütün dosyaları listeletmek
google: .* site:rapidshare.de

(google da arama kutusuna +inurl.... şeklinde yazacağız)

\"-deleted\" ilave ederek bütün arama yöntemlerinde silinmiş (deleted) uyarısı veren dosyaları filtrelemek de mümkün.
aLaTurCa
QUOTE(byvolkan @ Dec 21 2007, 10:13 AM) *

Simdi kardes iyi guzel eklemissin bunlari, denedim bir suru site cikiyor ama ben google: +inurl:wma|mp3|ogg site:rapidshare.de
mp3 yerine aradigim mp3 u yazdim birsey cikmadi, demek oluyor bu sekil aramak lazim o zamanda bir suru site , ara ara dur, bana pratik gelmedi bu dry.gif
Linkinpark
ya bu rapidshare'den dosya indiren bi program arıyorum..

yalnız rapgett olmasın.. veya flashget, dap gibi programlara yama olarak da olabilir.

yardımcı olun..
byvolkan
ALINTI(aLaTurCa @ Dec 21 2007, 11:30 PM) *

ALINTI(byvolkan @ Dec 21 2007, 10:13 AM) *

Simdi kardes iyi guzel eklemissin bunlari, denedim bir suru site cikiyor ama ben google: +inurl:wma|mp3|ogg site:rapidshare.de
mp3 yerine aradigim mp3 u yazdim birsey cikmadi, demek oluyor bu sekil aramak lazim o zamanda bir suru site , ara ara dur, bana pratik gelmedi bu dry.gif

sadece formata göre arıyo kardeş
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.