Ümran DEMİR
Jul 7 2008, 05:58 PM
Bilmeeeem
hamzayurekli
Jul 10 2008, 02:41 AM
bak seen kaba demek nasıl kibarlaştırabiliriz acaba ...eğitime tabi tutsak olur mu? neşeli şey...
Ümran DEMİR
Jul 10 2008, 06:28 AM
Kim yani?Ben olmadığım kesin.Böyle bir insan neşeli değildir.
sükût-u vaveyla
Jul 10 2008, 08:15 AM
ALINTI(hamzayurekli @ Jul 10 2008, 03:41 AM)

bak seen kaba demek nasıl kibarlaştırabiliriz acaba ...eğitime tabi tutsak olur mu? neşeli şey...

hüzün yılıyım ben bana mı dedin inanmıyorum

neşeli dedi bana dedi ...şaka bir tarafa da yinede sizin tarafınızdan çok alışık olmadığım bir durum takdir edersiniz ki
hamzayurekli
Jul 11 2008, 03:52 AM
yahu bı paylaşamamışsınız kelımeyi....
bende cok var o kelımeden...
hak edın vereyım
Ümran DEMİR
Jul 11 2008, 06:48 AM
ALINTI(hamzayurekli @ Jul 11 2008, 04:52 AM)

hak edın vereyım

Tamam canım Hüzünyılının olsun.Ben zaten üstüme alınmamaıştım...
sükût-u vaveyla
Jul 11 2008, 10:17 AM
ALINTI
hak edın vereyım
Linkinpark
Jul 12 2008, 12:33 AM
Ümran DEMİR
Jul 12 2008, 08:02 AM
ALINTI(Linkinpark @ Jul 12 2008, 01:33 AM)

Ama gerçekten kopya çekmiş gibi olacağız.
ErKaMReaL
Jul 12 2008, 01:02 PM
Yıllardır bizim içerik başlıkları ve stilimiz taklidt edildi.Halende bir çok forumda bizim başlıkların 1-1 aynısını bulursunuz.O yüzden bizim başkasına benzemek gibi bir durumumuz yok . Fakat daha iyi bir yapılanma tasarımın değişmesi gibi durumlar değerlendirilecektir.
hamzayurekli
Jul 14 2008, 01:54 AM
ALINTI(ErKaMReaL @ Jul 12 2008, 02:02 PM)

Yıllardır bizim içerik başlıkları ve stilimiz taklidt edildi.Halende bir çok forumda bizim başlıkların 1-1 aynısını bulursunuz.O yüzden bizim başkasına benzemek gibi bir durumumuz yok . Fakat daha iyi bir yapılanma tasarımın değişmesi gibi durumlar değerlendirilecektir.
Yürü be kardeşim kim tutar seni......
Adminlerde okuyormuş diye demiyorum fakat kullanım açısından bizim forumdan daha kolay bi forum varsa gösterin alnınızdan öpüjem...
Formumuz on numara lakin bu takılma olayları benı ayar edıyor o başka birde arama motorunda problem var bunlarda olursa fevkaladenin fevkinde olacaktır..
Selman-ı Aydın
Sep 10 2008, 05:07 AM
Selamün Aleyküm;
Eğer bende bir problem yoksa ,acaba üyelerin profillerindeki "Profil Seçenekleri" tekrar eski haline döndürülebilir mi? Çünkü profil seçeneklerini kullanmak istediğimde "Hata Mesajı" geliyor.
Hem kendi mesajlarımı hemde takip ettiğim üyelerin mesajlarını burayı kullanarak izliyordum. Bu sayede uzun zaman foruma girmesem bile mesajlarıma cevap verilip verilmediğine veya takip ettiğim üyelerin ben yokken neler yazdığına burdan kolayca bulabiliyordum.
Bu arada özellikle yeni Mod olan kardeşlerim ve Kıdemli üyeler bu konuyu ilk mesajın sağ üst tarafında bulunan "Ayarlar" kısmından "Konuyu Takip et..." seçeneğini seçerlerse konuya gönderilen her mesaj için kendilerine e-posta uyarısı gelmektedir. Bu sayede istek ve önerilerden habersiz kalınmaz ve inşAllah üyeler sıkıntı çekmez.
Selametle...
islam ve kulluk
Sep 10 2008, 02:50 PM
bende normal çalışmakta başka üyelermizde de aynı problem mevcut mu ?
sükût-u vaveyla
Sep 10 2008, 05:16 PM
bende normal ...
sabah_rüzgarı
Sep 10 2008, 05:20 PM
benmkide gayet normal seyrinde
Selman-ı Aydın
Sep 10 2008, 07:32 PM
İtiraf etmeliyim, şuan bende de normal...
20 saniye sabredemedim mi acaba?
islam ve kulluk
Sep 11 2008, 05:49 PM

sağlık olsun kardeşim
[JT]_BlacK
Oct 14 2008, 08:16 AM
Yazmis oldugum konular'a abone'ligim var ve memnunum.
Ancak beni rahatsiz eden mesele ayni konu'dan bazen 10 bazen 15 bilgi mail'i geliyor.Bu yonde calismalar'iniz var'mi ? Yok ise ben gercek'ten muzdarip'im bu durum'dan yardim'ci olursa'niz memnun kalir'im.
Tesekkurler.
islam ve kulluk
Oct 14 2008, 05:50 PM
nasıl yani biraz daha açıklarmısın kardeşim
İmam Şamil
Oct 14 2008, 10:26 PM
'Yorumlarıma Verilen Cevaplar' ve 'Son Yazılan Cevaplar' komutları olsa çok iyi olur...
Konu takibi açısından!
Selametle...
sabah_rüzgarı
Oct 14 2008, 10:39 PM
ALINTI
_BlacK' date='Oct 14 2008, 09:16 AM' post='316210']
Ancak beni rahatsiz eden mesele ayni konu'dan bazen 10 bazen 15 bilgi mail'i geliyor.Bu yonde calismalar'iniz var'mi ? Yok ise ben gercek'ten muzdarip'im bu durum'dan yardim'ci olursa'niz memnun kalir'im.
Tesekkurler.
bu durm çok fazla msj alan popüler konulara aboneliğinzn olmasından kaynaklanıyor olsa gerek
gerek oyun parkıdaki konular gerk "şuanki pskolojinzn durumu" konularında varsa aboneliğinizi iptal edin sorun yaşamazsınz. zaten bu konular sürekli gündemde ihtiyaç söz konusu olmasa gerk
Selman-ı Aydın
Oct 15 2008, 08:52 AM
ALINTI
_BlacK' date='Oct 14 2008, 09:16 AM' post='316210']
Tesekkurler.
ALINTI(islam ve kulluk @ Oct 14 2008, 06:50 PM)

nasıl yani biraz daha açıklarmısın kardeşim
Sanırım her konu için bir tane bilgi mesajı gelsin istiyor. Yani abonesi olduğu konuya üyelerin attığı her mesajda elektronik posta gelmesini istemiyor herhalde... Örneğin bu konuya gönderilen mesaj sayısı benim bu mesajımla beraber 172. mesaj.Eğer vu konuya abone olan ve e-postasına bakmayan biri varsa sadece bu konu için 172 tane posta alıyor. Artık diğer konularıda ekleyince e-postanıza gelen postaların sayısını siz hesap edin.
Bence konu aboneliği için çok seçici olmak lazım. Önemli bulunan konular dışında tavsiye etmiyorum.
İmam Şamil
Oct 16 2008, 04:00 PM
Bana cevap yok mu?
:'(
Selametle...
sabah_rüzgarı
Oct 16 2008, 09:00 PM
ALINTI(İmam Şamil @ Oct 16 2008, 05:00 PM)

Bana cevap yok mu?
:'(
Selametle...
tabi ki var
ALINTI
'Yorumlarıma Verilen Cevaplar' ve 'Son Yazılan Cevaplar' komutları olsa çok iyi olur...
Konu takibi açısından!
Selametle...
üst taraftaki
yeni mesajları göster i tıkladığınzda en yazılan mesajlara rahatlıkla ulaşabilrsnz
profilinize girrip en son msesajlarınızdan gelen yorumlara ulaşabilrsnz, daha farklı kolay bi kulanım şuan içn meevcut değil
İmam Şamil
Oct 16 2008, 09:20 PM
Mevcud yahu...
Bu sitede yok!
Selametle...
[JT]_BlacK
Oct 17 2008, 12:57 AM
ALINTI(Selman-ı Aydın @ Oct 15 2008, 09:52 AM)

Sanırım her konu için bir tane bilgi mesajı gelsin istiyor. Yani abonesi olduğu konuya üyelerin attığı her mesajda elektronik posta gelmesini istemiyor herhalde... Örneğin bu konuya gönderilen mesaj sayısı benim bu mesajımla beraber 172. mesaj.Eğer vu konuya abone olan ve e-postasına bakmayan biri varsa sadece bu konu için 172 tane posta alıyor. Artık diğer konularıda ekleyince e-postanıza gelen postaların sayısını siz hesap edin.
Bence konu aboneliği için çok seçici olmak lazım. Önemli bulunan konular dışında tavsiye etmiyorum.
Evet aynen bunu anlatmak istedim tesekkur ederim sayin mod.
Ama tavsiyeniz'i kabul edemiyecegim cunku bir iki konu icin abonelik butonunu isaretlediginiz"de her konuya otamatik abone yapiyor .
Selman-ı Aydın
Oct 17 2008, 01:17 AM
ALINTI
_BlacK' date='Oct 17 2008, 01:57 AM' post='316799']
Evet aynen bunu anlatmak istedim tesekkur ederim sayin mod.
Ama tavsiyeniz'i kabul edemiyecegim cunku bir iki konu icin abonelik butonunu isaretlediginiz"de her konuya otamatik abone yapiyor .
Hmm... Bu beni aşar, bir üst makama müracaat ediniz!
Bu arada sağ üstteki ayarlardan mı yapıyorsunuz aboneliği, yoksa başka bir yerden mi?
sabah_rüzgarı
Oct 17 2008, 08:21 PM
ALINTI(İmam Şamil @ Oct 16 2008, 10:20 PM)

Mevcud yahu...
Bu sitede yok!
Selametle...
ben de bu sitede mevcud olamayışından bahsettim
Selman-ı Aydın
Oct 24 2008, 01:40 PM
Selamün Aleyküm;
Yönetime, özellikle de hamRa abla ile Erkam abiye ve onlara aşağıdaki öneriyi ulaştırabilecek olan herkese;
Konulara eklenen resimlerin forum tarafından otomatik olarak boyutlandıracak bir düzenleme yaparsanız çok memnun olurum. Çünkü üyelerden gelen farklı boyutlardaki resimler sayfanın düzenini bozduğunu düşünüyorum. Resimlerin kimi küçük kimi de çok büyük oluyor (hatta çok çok büyük). Küçük olanlar neysede bazen o kadar büyük resimler ekleniyorki sayfa allakbullak oluyor. Resme bakma için kenar çubuklarıyla resim üzerinde adeta tur atmak zorunda kalabiliyoruz. Ayrıca bu kadar büyük resimler mühtemelen yavaşlamayada sebep oluyordur.
Başka forumlarda bu soruna çözümler bulunmuş, muhtemelen görmüşsünüzdür. Bu foruma da benzer çözümler getirilirse memnun olurum. Örneğin foruma eklenen her resim için bir standart koyulsa (örneğin 300x400) ama isteyen resmin üzerine tıkladığında resmin orjinal halini de görebilse (sadece o resmin) iyi olur diye düşünüyorum.
Selametle...
ErKaMReaL
Oct 24 2008, 02:26 PM
Aleykum Selam ve Rahmetullahu ve Berekatuhu
Değerli kardeşim Selman-ı Aydın ;
Forum sitemiz IPB nin son sürümlerine yakın bir sürüm fakat gün geçtikçe teknoloji yenileniyor.Nasip olursa yakında en üst sürüm ve o bahsettiğiniz özellikleri aktif edeceğiz.
Saygılarımla
Selman-ı Aydın
Oct 24 2008, 03:00 PM
ALINTI(ErKaMReaL @ Oct 24 2008, 03:26 PM)

Aleykum Selam ve Rahmetullahu ve Berekatuhu
Değerli kardeşim Selman-ı Aydın ;
Forum sitemiz IPB nin son sürümlerine yakın bir sürüm fakat gün geçtikçe teknoloji yenileniyor.Nasip olursa yakında en üst sürüm ve o bahsettiğiniz özellikleri aktif edeceğiz.
Saygılarımla
Allah razı olsun abi. Ne yapalım bizde bekleriz o zaman.
Allah kolaylık versin...
Selametle...
zümrüt
Oct 24 2008, 07:16 PM
Ben sikayet edmiyecem biraz övmek isterim yetkilileri...
Hemen müdahele edmelerinden dolayi, cünkü uygunsuz
konular baya utandiriyor bizleri, hemen silinmesi
verry good.....
Hmm birsey daha ben cogu zaman elestiri görmüyorum hakkimda....
Demek burdaki üyelerimiz hepsi akli basinda ve yerine göre harekete
gecen güzel insanlardir....
Birde resim ekleyemiyordum sagolsun bazi üyeller sayesinde artik
problem olmuyor....
Daha ne önereyim, hadi böyle devam...cok güzel hersey....
Bazen tepem atsada normal bu kadar millet icinde
NuRŞeN
Nov 30 2008, 12:16 PM
Foruma üye olup mesaj hiç yazmadan özel mesaj yoluyla forum üyelerini rahatsız eden mesajlar yazanların önlenmesi için bir kural konulmasını rica etmekteyim.
Forum üyelerinin belirli bir mesaj sayısına ulaştıktan sonra özel mesaj yazma hakkına sahibolması amacı dışında foruma üye olanları engelleyebilir diye düşünmekteyim.
Burası bir islami forum ve dini bilgilerin paylaşıldığı bir ortam olduğunu unutmayalım.
islam ve kulluk
Nov 30 2008, 12:21 PM
bahsettiğiniz kişiler için burda bir açıklama var nurşen :
http://www.islamiforum.com/index.php?s=&am...st&p=178543
NuRŞeN
Nov 30 2008, 12:26 PM
ALINTI(islam ve kulluk @ Nov 30 2008, 12:21 PM)

bahsettiğiniz kişiler için burda bir açıklama var nurşen :
http://www.islamiforum.com/index.php?s=&am...st&p=178543 Açıklama için teşekkür ederim,sağolun.
Yalnız benim bu konuda bir önerim olmaktadır.Foruma en az 25-50 arası mesaj yazmayanlara özel mesaj yazma yetkisi verilmezse foruma başka amaçla üye olanlar önlenebilir diye düşünmekteyim.
islam ve kulluk
Nov 30 2008, 02:05 PM
bu uygulamayı bi kaç forumda görmüştüm olumlu olabilir aslında yönetimde münazarasını yapalım inş
zümrüt
Dec 1 2008, 11:21 PM
islam ve kulluk insallah evet hayirli olur bencede. Burada biz bir gaye ile
yaziyoruz, hic beklenmedik ÖM ler gercekten bazen gina getiriyor.
Selman-ı Aydın
Dec 2 2008, 10:40 PM
ALINTI(NuRŞeN @ Nov 30 2008, 12:26 PM)

Açıklama için teşekkür ederim,sağolun.
Yalnız benim bu konuda bir önerim olmaktadır.Foruma en az 25-50 arası mesaj yazmayanlara özel mesaj yazma yetkisi verilmezse foruma başka amaçla üye olanlar önlenebilir diye düşünmekteyim.
Çok güzel bir öneri ama bende bir ilave yapayım.
Mesaj sınırı ister 25 olsun ister 50, bu benim için farketmez ama böyle bir uygulama getirilecekse Admin, Co. Admin, Moderatör ve Kıdemli Üyelere bütün üyeler mesaj gönderilebilsin, mesaj sayısı ne olursa olsun. Çünkü yeni üyeler karşılaştıkları sorunları özel mesaj yoluyla çözüm bulmak isterlerse en azından bu kişilerden yardım alabilecek imkanları olsun.
Selametle...
sükût-u vaveyla
Dec 2 2008, 10:52 PM
güzel fikir
bağımsız
Dec 3 2008, 09:10 AM
e-mail sistemi oluşturulabilirmi?
bu sayede sitenin reklemıda yapılmış olur diye düşünüyorum

kafir hostların mailleri yerine din kardeşlerimizin sitesinin mailleri kullansak hoş olmazmı?
mesela, bağımsız@islamiforum.com
zümrüt
Dec 3 2008, 09:19 AM
Hmmm güzel öneri bagimsiz kardes kollari sivayan olsa kolay, bazilerimiz
burda cok usta bu konuda. Insallah deyek olsun.
Aman aman ne hos duruyor mail adressin
zümrüt@islamiforum.de olacak benimki ben Almanyadayim
bunda bir sorun olursa ben yararlanamam bu sistemden
bağımsız
Dec 3 2008, 09:20 AM
hotmail adresiniz de hotmail.de mi ?
sanmıyorum, islamiforum.com olacaktır herhalde.
zümrüt
Dec 3 2008, 09:32 AM
ALINTI(bağımsız @ Dec 3 2008, 08:20 AM)

hotmail adresiniz de hotmail.de mi ?
sanmıyorum, islamiforum.com olacaktır herhalde.
.com islermi burdan? .de genelde ama belki olur bilgisayar uzmani degilim...
TEVHİD
Dec 3 2008, 09:35 AM
ALINTI
.com islermi burdan? .de genelde ama belki olur bilgisayar uzmani degilim...
Ben de işleyeceğini sanmıyorum.Neyse sabah sabah neler tartışıyoruz?
Selam ve dua ile
bağımsız
Dec 3 2008, 09:42 AM
Valla Hotmail. com'a ta türkiyeden girebiliyorsak, msn.com a yine türkiyeden girebiliyor ve mail adresini com uzantılı alabiliyorsak,
Almayandan dahi islamiforum.com adresine girebiliyorsak, yani siz almanyadan islamiforum.de diye girmiyorsunuz değilmi?
ohalde islamiforum.com uzantısını heryerden kullanırız diye düşünüyorum.
TEVHİD
Dec 3 2008, 12:23 PM
ALINTI
Almayandan dahi islamiforum.com adresine girebiliyorsak, yani siz almanyadan islamiforum.de diye girmiyorsunuz değilmi?
ohalde islamiforum.com uzantısını heryerden kullanırız diye düşünüyorum.
Mantıklı.
Selam ve dua ile
ErKaMReaL
Dec 5 2008, 12:05 AM
TEVHİDci isimli üyenin mesajları ve üyeliği özel ve kabul edilebilir bir nedenden dolayı silinmiştir.
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir
Buraya Tıklayın.