takyon
Dec 5 2007, 02:44 PM
selamün aleyküm benim bir önerim olacaktı bazı islami forum sitelerinde olduğu gibi burdada hanımlar için özel bölüm olsa nasıl olurdu ? bence çok iyi olurdu hanımların kendi aralarında sohbet edebileceği islami konuları konuşabileceği yani tamamen kadınlara özel bir bölüm ve hiç bir erkek üyenin göremiyeceği bir bölüm sizcede iyi olmazmıydı ?
TEVHİD
Dec 5 2007, 06:45 PM
Olabilirdi.Ama din öğrenimi konusunda hanımlarla beylerin fikir alışverişi yapmasının edep dahilinde olduğu sürece abes olmadığını düşünmekteyim.Zaten halis niyeti olmayan kişileri de sitemizde barındırmıyoruz kardeşim.
Selam ve dua ile
takyon
Dec 5 2007, 06:54 PM
hayır zaten bende o niyetle söylememiştim hani hoş bir yenilik olur diye söyledim yanlış anlamayın lütfen Allah Yar Ve Yardımcınız olsun
TEVHİD
Dec 5 2007, 06:59 PM
Estağfurullah kardeşim.Tabii ki yanlış anlamadım.Önerinize sadece yorum getirdim.Hepsi bu.Allah'a emanet olunuz.
Selam ve dua ile
ayna
Dec 6 2007, 12:51 PM
daha önce bu konu konuşulmuştu .ancak bazıları kendini hanım olarak tanıtıp aykırı sorular sorabilir şeklinde düşünülmüştü.oylamaya sunalım bence abla?
takyon
Dec 6 2007, 12:59 PM
hanımlar sadece orda yazışsınlar diye bir kaide yok zaten maksat hanımlar için özel bir bölüm oluşturulması olsaydı güzel olurdu bence hanım kardeşlerimizle birbirimizi daha iyi tanıyabilir fikir alışverişinde bulunabilir hanımlara özel fıkıh bilgilerini paylaşabilirdik hem erkek üyelerin görmediği bir bölümde birbirimize daha rahat sorular sorup aydınlatabilirdik birbirimizi tabi son söz yönetimin
ALINTI(mihrican @ Dec 6 2007, 12:51 PM)

daha önce bu konu konuşulmuştu .ancak bazıları kendini hanım olarak tanıtıp aykırı sorular sorabilir şeklinde düşünülmüştü.oylamaya sunalım bence abla?
bayan olduğuna emin olunmayan kişilerin bayanlar bölümüne girişi yasaklanır mesela bir yerden başvuru yapar hanımlar özel bölüm için yetkili hanım cam ile veya telefon ile görüşüp hanım olduğuna emin olduktan sonra o bölüme giriş izni verilebilir
TEVHİD
Dec 6 2007, 03:13 PM
.oylamaya sunalım bence abla?Mihriciğim
Bildiğim kadarıylasitemizde bu tarz uygulamalar yapılmadığı için oylama yapmanın da bir anlamı olup olmadığını açıkçası bilemiyorum.Ama isterseniz adminlerimize konuyla ilgili özelden bir msj. atabilirsiniz.
Şahsen böyle bir uygulamaya gerek olmadığını düşünmekteyim.
hanımlar özel bölüm için yetkili hanım cam ile veya telefon ile görüşüp hanım olduğuna emin olduktan sonra o bölüme giriş izni verilebilir
Bu durumda bile tekefona bir bayan çıkabilir geçiciolarak.Yani suistimale açık.
Selam ve dua ile
ayna
Dec 6 2007, 07:18 PM
açıkçası benim de aklıma yatmadı.çünkü sanal ortamda böyle bir durumun süzgeçten geçirmesi ve emin karşımızdakinin bayan old anlaması zor olur.ama sen sormak istediğin bir şey olursa bizlere özelden sorabilirsin.eminim tevhid abla da ben de herkes de sana yardımcı olacaktır...
ErKaMReaL
Dec 6 2007, 08:15 PM
Es Selamu Aleykum ve Rahmetullahu ve Berekatuhu
Bu konuda daha önce farklı bir çalışmamız olmuştu.Saf ve iyi niyetlerle oluşturduğumuz platform malesef amacına ulaşamadı.Gerek fitnenin sürekli hali hazırda bekleyişi olsun gerekse güvenlik anlamında çok sıkıntılar oluştu.
Mümin sıfatlarını herkesten şiddetle beklememize rağmen malesef herkesten bu duyarlılığı göremiyoruz.Bunu hem daha once oluşturduğumuz bayanlara özel platfromda hem de forumdan uzaklaştırdığımız insanlar , uzaklaştırdığımız halde nefsine yenik düşen ve foruma gelip fitne çıkartan sözde sıfat sahipleri olsun ve yine forumdan atılıp başka forumlarda bizim hakkımızda fitne çıkartanlar olsun vb üzücü ama herkesten aynı duyarlılığı göremiyoruz.
Farklı düşünceleriniz olduğunda bizimle paylaşmanızı isteriz..
Saygılarımızla
takyon
Dec 7 2007, 10:31 AM
hepinize teşekkür ederim
Allah yar ve yardımcınız olsun
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir
Buraya Tıklayın.