erbayhan
Dec 5 2007, 11:27 AM
350 Gb'lik dev arşiv.200 Gb yerli 150 Gb yabancı Mp3. Toplam 90.000 adet şarkıdan oluşan mp3 arşivi. En düşük bit değeri 128 kbps. Hepsinin Tag bilgileri temizlendi; reklamlar silindi ve herbirine sanatçı,albüm ve şarkı isimleri girildi. Mp3 player'ınızda, dvd oynatıcınızda yada bilgisayarınızda dinlerken şarkıyla ilgili bilgileri görebilecek ve gereksiz reklamlardan kurtulacaksınız. 48 adet yerli 35 adet yabancı olmak üzere toplam 83 adet dvd'den oluşuyor. İsterseniz HDD'ye isterseniz de DVD'ye kopyalanarak ortalama siparişinizden 5 gün sonra kargo ile gönderilir.
Forumda açık adres ve telefon numarası vermek uygun değildir..Lütfen dikkat edelim..
ccaner
Mar 15 2008, 07:42 PM
usta kaç para
Gullerin_Efendisi
Mar 16 2008, 08:30 PM
bence emege saygı kapsamında kopya ürünlerinde satılmasının uygun olmaması lazım zira kanunlarla basınız agrıyabilir kanunlarıda gectim İslami hassasiyeti olan bir site olarak böyle bir vebale girmemenizi tavsiye ediyorum.
erbayhan
Apr 15 2008, 10:58 AM
tavsiyen için teşekkürler. ancak bir cdye 25-30 ytl isteyen zihniyetin emeğine saygı duyamam. müzik benim hayatım ve tek hobim, elimdeki arşive ulaşabilmem için 100.000 şarkıyı 10'a bölüp 20 ytl ile çarpman lazım.. çalıntı bi durum yok, internetten indirilmiş yada ücreti ödenip alınmış mp3ler var. ve onlardan kat kat fazla emek harcanarak hazırlanmış bir arşiv var ortada.
güncel olarak 400 gb mp3 mevcut. dvdye kopyalama 350 ytl, hdd ye kopyalama 250 ytldir. emrebayhan hotmail.com dan ulaşabilirsiniz..
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir
Buraya Tıklayın.