Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Kimi Kime şikayet Etmeli
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ SİTE İÇİN İSTEK VE ÖNERİLER ]·.
efekan
Ücretli programları şifrelerini kırarak yada başka bi yolla bedava kullanmak ne kadar doğru.
Programlar bölümünde rastladım önce Office 2007 programını gördüm ki kendileri 100 dolar kadar bi fiyata sahip.
Daha sonra NERO nun son sürümlerinden birini gördüm.
Açıklamalardada ücretsiz olduğunu şifrelerin kırıldığını felan yazmışlar. Ne kadar doğru...?
Tamam bazı programlar insanların yarırına ve ücretsiz yayınlanıyor ve bu siteye taşınıyor ancak her program hele hele böyle programlar ücretsiz değil.

Canım sıkıldı paylaşmak istedim umarım biri müdehalede bulunur.

selametle...

Selman-ı Aydın
Sizinle aynı düşüncülere sahibim.Yakındığınız konuda kul hakkı göz ardı edilmektedir bundan bende yakınmaktayım. Üstelik buraya eklenen programların sahipleri büyük ölçüde gayrimüslimlerdir ve büyük çoğunluğu gayrimüslim olan bu üreticiler programlarının lisanssız dağıtılmasına izin vermedikleri halde gayrimeşru yollarla kullanılabilir hale getirilen bu programları biz İslami bir sitede bile görebiliyoruz. Üstelik hak sahiplerinin gayrimüslim olduğuna aldırış etmeden. Bir hadis-i şerif vardı aradım bulamadım(bulan olursa sevinirim) Allah müminlerin aralarındaki haklarda arabulucuk yapacağına dair bir hadis-i şerifti yani Allah belki müslümanlar arasındaki haklarda arabulucuk yapacak ama "Allah bir müslüman ile bir kafir arasında arabulucuk yapacak mı?" sorusunun cevabını ben bilmiyorum.

Bu siteye program ekleyen kardeşlerden mümkün olduğunca ücretsiz, sınırlı(örn: 30 günlük) veya demo programları eklemelerini rica ediyorum. Eklediğiniz programlar yüzünden günaha giren kardeşlerinde günahlarından pay alabileceğinizi düşünüyorum. Bu program ekleyenlere tavsiyem olsun. Ancak eklenen programı alan kardeşlerimde hak yemekten korkmalıdırlar.

ALINTI
Canım sıkıldı paylaşmak istedim umarım biri müdehalede bulunur.

İnşAllah müdehalede bulunulacaktır.

Selam ve dua ile...
Computerexpert
smile.gif)) Tartışma yapılalı yıllar oldu smile.gif ayrıca bazı programların ev kullanıcıları tarafından kullanılmasına programı yazan firmalar kendileri izin vermektedir zaten smile.gif Neyse konuya girerek konunun uzamasını istemediğim için konuyu fazla açmıyorum smile.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.