Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Haydİ Sende Davana Sahİp Çik !
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM DİĞER... > .·[ BİT PAZARI ]·.
HAKKAKUL
Milli görüş camiası olarak milli gazeteye destek olmalıyız.Ve bu destek sözde kalmamalı icraatla yapılmalıdır.Türkiyenin sesi olmak ve türkiyenin gündemini elinde tutmak için herkes milli gazete almalıyız.Milli görüş forum ve camialarında ve çok islami forum ve stelerinde bu kampanya başlamıştır.Sizler de davanıza sahip çıkmaz mısınız??
sahip çıkmak için abone olunuz.Hiç değilse CUMA günleri MİLLİ GAZETE al..
CUMA günleri elinizden geldiğince yardım ediniz..

BU KAMPANYA 1 ARALIKTA CUMA BAŞLAMAKTADIR.

VE HER CUMA DEVAM EDECEKTİR...

HAYDİ SENDE DAVANA SAHİP ÇIK ......
nasreddinhoca
Niye vakit gazetesi değil mesela!!!
Davamıza sahip çıkacağız ya!!!
HAKKAKUL
çünkü vakit davamızı tam manası ile savunmuyor.......

ama milli gazete tam manası ile davamızı savunuyor .....
nasreddinhoca
SAADET PARTİSİ LİDERİ KUTANIN 26 KASIM 2007 VAKİT GAZETESİNDE ÇIKAN KONUŞMASINA BAKIN;

BU AÇIKLAMALARI YAPAN KUTAN GEÇMİŞTE KENDİSİ KADEH TOKUŞTURUYORDU YAHUDİ PERESLE..!

ALINTI

Evet, haklısın kardeş...
HAKKAKUL
ARKADAŞALR MİLLİ GAZETEYE SAHİP ÇIKMIYORMUSUNUZ:

MİLLİ GAZETEYE SAHİP ÇIKMAMAK DAVAYI TERK ETMEKTİR ::...
Kaveller

Tüm idealistler, hizmet ettikleri davaların her şeyden önce dünyanın tüm öteki davalarından üstün olduğunu düşünürler. Kendi davalarının biraz olsun başarılı olması için, bu davanın tüm öteki insan girişimlerine gerekli olan aynı pis kokulu gübreye açıkca ihtiyacı olduğuna inanmak da istemezler. demiş ........Friedrich Nietzsche

herhalde Sayın Kutan da ''dün dündür! ''derdi sanırsam ,gerçi bu Demirel 'in lafıydı ama olsun .

HAKKAKUL
ALINTI(nasreddinhoca @ Nov 26 2007, 09:21 PM) *

SAADET PARTİSİ LİDERİ KUTANIN 26 KASIM 2007 VAKİT GAZETESİNDE ÇIKAN KONUŞMASINA BAKIN;

BU AÇIKLAMALARI YAPAN KUTAN GEÇMİŞTE KENDİSİ KADEH TOKUŞTURUYORDU YAHUDİ PERESLE..!

ALINTI

Evet, haklısın kardeş...

KARDEŞ SENİ FENA KANDIRMIŞLAR::::...::: ..

KUATNIN ÖYLE BİR ŞEY YAPMAZ..
VE
SEN HANGİ GAZETEDEN VE HANGİ TARHLİ GAZETEDEN ALINTI YAPTIN.
ONA GÖRE İSPAT EDELİM ARŞİVLERE BAKALIM

EĞER YANLIŞSA BÜYÜYK VEBALİN ALTINDASIN ::...:..:::.
nasreddinhoca
ALINTI
KUTaNIN ÖYLE BİR ŞEY YAPMAZ..
VE SEN HANGİ GAZETEDEN VE HANGİ TARHLİ GAZETEDEN ALINTI YAPTIN. ONA GÖRE İSPAT EDELİM ARŞİVLERE BAKALIM

Evet, kandırmışlar...
Kandırdıkları için de yaklaşık bir on yıldır, belki daha fazla iflah olamadım...artık olmaya da niyetim yok, kandırılmış olarak yaşamak istiorum, kandırarak değil...Fotomotaj mı? İsbatla kardeşim...Forumda yayınlar, biz de müstefid olalım...

Şunu merak ediyorum?
Ya doğruysa ne yapcaksın?
Kandırılmaya devam mı edeceksin...
Yok yok, vardır bir hikmeti...
Vardır canım olmaz olur mu bunlar Allah dostları...
Böyle mi diyeceksin???
Selman-ı Aydın
ALINTI(HAKKAKUL @ Nov 26 2007, 09:40 PM) *

Dava nedir? Gazete satın almak mı? Bu kadar mı yani? Gazete alınca davaya sahip mi çıkmış oluyoruz hemde 50 kuruşa. Ne kadar ucuzmuş ya Hû, 50 kuruşa dava.

Bakın güzel kardeşim darılma kırılma, kalbini kırdıysamda hakkını helal et ama kalkıpta insanları bu kadar kolay davayı terketmekle suçlamayalım. İthamlarımız birbirimize ağır gelmesin. "Milli Gazete'yi okumak ister misiniz?" diyin, reklamını yapın, "Alın okuyun!" diyin almak isteyende alsın gazeteyi okusun ama kalkıpta "Milli Gazete'ye sahip çıkmamak davayı terk etmektir" demeyin. Bu itham sizce de ağır değil mi?

Hakkınızı helal edin.

Ayrıca internet varken gazete almak bana çok anlamsız geliyor. Elinizin altında bütün haberlere ulaşabilme imkanı varken birde kalkıp gazete almak için para harcamak gereksiz gibi...

Selam ve dua ile...
HAKKAKUL
ALINTI(nasreddinhoca @ Nov 26 2007, 09:50 PM) *

ALINTI
KUTaNIN ÖYLE BİR ŞEY YAPMAZ..
VE SEN HANGİ GAZETEDEN VE HANGİ TARHLİ GAZETEDEN ALINTI YAPTIN. ONA GÖRE İSPAT EDELİM ARŞİVLERE BAKALIM

Evet, kandırmışlar...
Kandırdıkları için de yaklaşık bir on yıldır, belki daha fazla iflah olamadım...artık olmaya da niyetim yok, kandırılmış olarak yaşamak istiorum, kandırarak değil...Fotomotaj mı? İsbatla kardeşim...Forumda yayınlar, biz de müstefid olalım...

Şunu merak ediyorum?
Ya doğruysa ne yapcaksın?
Kandırılmaya devam mı edeceksin...
Yok yok, vardır bir hikmeti...
Vardır canım olmaz olur mu bunlar Allah dostları...
Böyle mi diyeceksin???

İLK OLARAK BU İŞLER YA DOĞRUYSA OLMAZ.KESİN SONUÇ KOY ORTAYA.O ZAMAN BENDE SANA YA BUNLAR DOĞRU DEĞİLSE DERİM.
İKİNCİ OLARAK PEYGAMBERLER DIŞINDA HER İNSAN HATA YAPABİLİR.İNSAN OĞLU HATADAN MÜREKKEPTİR.
3. OLARAK BİZ DOĞRUYA DOĞRU YANLIŞA YANLIŞ DERİZ.KİMSENİN HATASINA SEVĞİ KIVAĞI YAPMAYIZ BU BÖYLE BİLİNE...
HAKKAKUL
ALINTI(Selman-ı Aydın @ Nov 26 2007, 10:00 PM) *

ALINTI(HAKKAKUL @ Nov 26 2007, 09:40 PM) *

Dava nedir? Gazete satın almak mı? Bu kadar mı yani? Gazete alınca davaya sahip mi çıkmış oluyoruz hemde 50 kuruşa. Ne kadar ucuzmuş ya Hû, 50 kuruşa dava.

Bakın güzel kardeşim darılma kırılma, kalbini kırdıysamda hakkını helal et ama kalkıpta insanları bu kadar kolay davayı terketmekle suçlamayalım. İthamlarımız birbirimize ağır gelmesin. "Milli Gazete'yi okumak ister misiniz?" diyin, reklamını yapın, "Alın okuyun!" diyin almak isteyende alsın gazeteyi okusun ama kalkıpta "Milli Gazete'ye sahip çıkmamak davayı terk etmektir" demeyin. Bu itham sizce de ağır değil mi?

Hakkınızı helal edin.

Ayrıca internet varken gazete almak bana çok anlamsız geliyor. Elinizin altında bütün haberlere ulaşabilme imkanı varken birde kalkıp gazete almak için para harcamak gereksiz gibi...

Selam ve dua ile...

SENİN DAVANA BU DÖNEMDE EN ÇOK KİM SAHİP ÇIKIYOR?
İSLAMI DEĞERLERİN AYAKTA ALINDIĞI ŞU DÖNEMDE SENİN DEĞERLERİNE Kİ SAHİP ÇIKIYOR?
MÜSLÜMANLAR KARDEŞTİR HADİSİ ŞERİFİNİ KİM HAYATA GEÇMESİNİ İSTİYOR?
BİZ MİLLİGÖRÜŞ OLARAK REFAH PARTİSİ İLE TÜM MÜSLÜMANLAR KARDEŞTİR SILOGANINI D8 PROJESİNİ KURARAK TÜM MÜSLÜMANLARI BİR ÇATI ALTINDA TOPLAYIP MÜSLÜMANLARI KORUMAYI VE KALKINMASINI SAĞLADIK. AMA BU PROJE NE YAZIKKİ DURDURULDU.(DIŞ GÜÇLER TARAFINDAN.ÇÜNKÜ ONLAR MÜSLÜMANLARIN TOPLANMASINI İSTEMİYORLARDI.TOPLANIRLARSA NASIL SÖMÜRECEKLERDİ Kİ...)
SONRA DAVA 50 KURUŞ FELAN SÖZLERİN OLMUŞ SANA SÖYLÜYORUM DAVANI SEN NASIL DESTEKLEYECEKSİN?SEN DAVAN İÇİN NE YAPIYORSUN? VE ŞU ANA KADAR NE YAPTIN?ÖNCE DÜŞÜN SONRA BUNLARI YAZ.
Zemahşeri
Yani nasreddin hocam buna cuk diye oturtmak mı denir lafı gediğine koymak mı denir bilmiyorum ama zamanlamana hayran kaldım.

Hakkakul bırak klişeleride şu fotoğrafa bi açıklık getir.İstersen google a bir yaz " kutan peres kadeh" diye. Dur şimdi göremezsin belki sen linkte vereyim tıkla

buda resimlisi tıkla

Hoş biri milliyet biri sabah gazetesi.Fotomontaj desen başın ağrımaz heralde.Bide aşağıdaki açıklamalara çok güldüm.
mesela

LÜTFÜ ESENGÜN-FP Gen. Bşk. Yardımcısı
Elbette İsrail ile ilişki kuracağız (sıkı ise kurmayın o koltuğa oturursanız paşa paşada ilişki kurarsınız). Filistinliler de İsrail ile görüşüyor(ewet doğru birbirlerini öldürüyorlar). Bizim tabanımız anlayışlıdır(sen şuna ahmaktır desene) , böyle bir konuya tepki göstermez.(doğru onlara ne filistin meselesinden) Zaten bizim İsrail ile görüşmemiz İsrail'in Filistin'de yaptığı zorbalıkları tasvip ettiğimiz anlamına gelmez.(sadece bizim görüşmelerimiz başkaları görüşürse hemen ağlayıveririz) İsrail'i bu zorbalıklardan vazgeçirmek için elbette ilişki şart. (tabi siz kendinizi adam ettinizde israil kaldı)

Parantezler bana aittir ağrınıza giderse kusura bakmayın.
Selman-ı Aydın
ALINTI(HAKKAKUL @ Nov 26 2007, 10:39 PM) *

İSLAMI DEĞERLERİN AYAKTA ALINDIĞI ŞU DÖNEMDE SENİN DEĞERLERİNE Kİ SAHİP ÇIKIYOR?
BİZ MİLLİGÖRÜŞ OLARAK REFAH PARTİSİ İLE TÜM MÜSLÜMANLAR KARDEŞTİR SILOGANINI D8 PROJESİNİ KURARAK TÜM MÜSLÜMANLARI BİR ÇATI ALTINDA TOPLAYIP MÜSLÜMANLARI KORUMAYI VE KALKINMASINI SAĞLADIK. AMA BU PROJE NE YAZIKKİ DURDURULDU.(DIŞ GÜÇLER TARAFINDAN.ÇÜNKÜ ONLAR MÜSLÜMANLARIN TOPLANMASINI İSTEMİYORLARDI.TOPLANIRLARSA NASIL SÖMÜRECEKLERDİ Kİ...)
SONRA DAVA 50 KURUŞ FELAN SÖZLERİN OLMUŞ SANA SÖYLÜYORUM DAVANI SEN NASIL DESTEKLEYECEKSİN?SEN DAVAN İÇİN NE YAPIYORSUN? VE ŞU ANA KADAR NE YAPTIN?ÖNCE DÜŞÜN SONRA BUNLARI YAZ.

Sadece şunu sormak istiyorum. Gazete alarak davaya nasıl sahip çıkılmış oluyor? Milli Gazete'yi alırsak davaya nasıl sahip çıkmış oluruz, hangi açıdan? Milli Gazete'nin trajının yükselmesiyle mi?

Yanlış anlaşılmasın, art niyetli değilim.

Selam ve dua ile kardeşim.
HAKKAKUL
ALINTI(Zemahşeri @ Nov 26 2007, 11:18 PM) *

Yani nasreddin hocam buna cuk diye oturtmak mı denir lafı gediğine koymak mı denir bilmiyorum ama zamanlamana hayran kaldım.

Hakkakul bırak klişeleride şu fotoğrafa bi açıklık getir.İstersen google a bir yaz " kutan peres kadeh" diye. Dur şimdi göremezsin belki sen linkte vereyim tıkla

buda resimlisi tıkla

Hoş biri milliyet biri sabah gazetesi.Fotomontaj desen başın ağrımaz heralde.Bide aşağıdaki açıklamalara çok güldüm.
mesela

LÜTFÜ ESENGÜN-FP Gen. Bşk. Yardımcısı
Elbette İsrail ile ilişki kuracağız (sıkı ise kurmayın o koltuğa oturursanız paşa paşada ilişki kurarsınız). Filistinliler de İsrail ile görüşüyor(ewet doğru birbirlerini öldürüyorlar). Bizim tabanımız anlayışlıdır(sen şuna ahmaktır desene) , böyle bir konuya tepki göstermez.(doğru onlara ne filistin meselesinden) Zaten bizim İsrail ile görüşmemiz İsrail'in Filistin'de yaptığı zorbalıkları tasvip ettiğimiz anlamına gelmez.(sadece bizim görüşmelerimiz başkaları görüşürse hemen ağlayıveririz) İsrail'i bu zorbalıklardan vazgeçirmek için elbette ilişki şart. (tabi siz kendinizi adam ettinizde israil kaldı)

Parantezler bana aittir ağrınıza giderse kusura bakmayın.

sen bana kaynak gösteriyorusun.kanağın ise sabah gazetesi...
bu alçak medya bizi biz olduğumuzu unutturdu.bu medya filistinde kaliamı görmezden gelirken bir israilin parmağına diken batmasını manşetlere taşıyan bir medya değil mi?
ülkede özgürlük hakimken başörtülü kadeşlerimiz okullarının önünde sürüklenirken joplanırken bunlar görmeyen medya bir hristiyanın misyonerlik yapmasına engel olunduğunda basbas bağırmadılar mı?
üniversitelerde papaz ve rahiplerin ders verdiğini görmezden gelip ima hatipte namaz kılnıyor diye manşetlerinde günlece taşıyan yine bunlar değil mi?
ülkede kardeşlik sağlanması gerekirken en çok kürt türk kavgasını körükleyenler bunlar değil mi?
osmanlı devletinin çözmesini 34 sene uzatan osmanlını borcunun 4te 3nü ödeyen kaybettiği topraları almak için çırpınan Fransa'da peygamber efendimizle(s.A.V) dalga geçen tyatro sahnenecegi zaman bir mektupla nu sahneyi durduran cennet mekana kızılderi,ermeni gibi büyük hakarete imza tan bu yayınları bana belgemi olarak gösteriyorsun.şimdi sana söylüyorum bunlarda aynı şeyi kutan içinde yapamazlar mı?

ALINTI(Selman-ı Aydın @ Nov 26 2007, 11:20 PM) *

ALINTI(HAKKAKUL @ Nov 26 2007, 10:39 PM) *

Sadece şunu sormak istiyorum. Gazete alarak davaya nasıl sahip çıkılmış oluyor? Milli Gazete'yi alırsak davaya nasıl sahip çıkmış oluruz, hangi açıdan? Milli Gazete'nin trajının yükselmesiyle mi?

Yanlış anlaşılmasın, art niyetli değilim.

Selam ve dua ile kardeşim.

bu dava neyle desteklenir ki?
çok şey söylene bilir.medya bunlardan biridir.müslümanların sorunları hiç bir zaman gündemde tutulmuyor.müslüman aleyhine en ufak birşey olsa medya olarak geniş yankı yapıyorlar.memleket kahramanlarını her türlü iftiralar ve hakaret ediyorlar.bir takım islamı medyada çıkarı için her doğruyu yazmıyor.bana göre milligazete bizim davamızı en iyi savunuyor.o yüzen milligazeteyi desteklememiz gerekiyor.
Zemahşeri

Hoş biri milliyet biri sabah gazetesi.Fotomontaj desen başın ağrımaz heralde.

Hakkaten hiç başın ağrımadı dimi?Sen diyorsunki şimdi bu adamlar kutan'ın kellesini aldılar oraya yapıştırdılar sizin o koskoca camianızda buna karşı bir tek yalanlamada bulunmadı.Onuda geçtim fp genel başkan yardımcısıda haberi sahiplenip açıklamada da bulunmadı?Bizde bu yedik değil mi?
HAKKAKUL
ALINTI(Zemahşeri @ Nov 26 2007, 11:59 PM) *

Hakkaten hiç başın ağrımadı dimi?Sen diyorsunki şimdi bu adamlar kutan'ın kellesini aldılar oraya yapıştırdılar sizin o koskoca camianızda buna karşı bir tek yalanlamada bulunmadı.Onuda geçtim fp genel başkan yardımcısıda haberi sahiplenip açıklamada da bulunmadı?Bizde bu yedik değil mi?

sen bunun fotomotaj olmadığını ispat edbilirmisin?
ben fazilet partisinin bu konuyla ilgilibir açıklama yapıp yapmadığını bilmiyorum.bunun için birşey söyleyemen senin kileride doğru kabul edemem sende yalan söylüyebilirsin.benim sorduğum soruyada cevap vememişsin
AkinciBey
Davadan kastın İslam davasımı.
Yoksa Milli görüş davasımı.
Yada şöylemi soralım İslam davası Milli görüş davası ilemi bütünleşti.

Milli gazete partizan bir gazetedir.
Vakit ise tamamen İslamcı,Muhafazakar herkese sahip çıkar kol kanat gerer her cemaatden her grubdan hatta ülkücüsü bile yazar alır okur vakiti.

Ama milli gazeteyi sadece o malum partiye oy verenler okur kardeşim.

Milli görüş evet İslam davasını savunur.
Ancak İslam davasının aslı değildir.
Ben Erbakan Hocayı severim.
Sayın Kutanıda severim.
Ancak onların devri bitti artık.
Daha dünkü arkadaşlarını yahudi uşağı olmakla,bizans çocuğu olmakla suçlayacak kadar alçalmış olmalarına inanamıyorum.
Ve artık %2.3 ün üzerine çıkacaklarınada inanmıyorum.

Selametle..

ALINTI(HAKKAKUL @ Nov 27 2007, 12:08 AM) *

ben fazilet partisinin bu konuyla ilgilibir açıklama yapıp yapmadığını bilmiyorum.bunun için birşey söyleyemen senin kileride doğru kabul edemem sende yalan söylüyebilirsin.benim sorduğum soruyada cevap vememişsin

Kırmızı yere dikkat et.Bir şeyin olmadığı değil olduğu ancak ispat edilir.
Bu resmin gerçekliğininde ispatı Kutan tarafından tekzip edilmemiş olmasıdır.
HAKKAKUL
ALINTI(AkinciBey @ Nov 27 2007, 12:11 AM) *

Davadan kastın İslam davasımı.
Yoksa Milli görüş davasımı.
Yada şöylemi soralım İslam davası Milli görüş davası ilemi bütünleşti.

Milli gazete partizan bir gazetedir.
Vakit ise tamamen İslamcı,Muhafazakar herkese sahip çıkar kol kanat gerer her cemaatden her grubdan hatta ülkücüsü bile yazar alır okur vakiti.

Ama milli gazeteyi sadece o malum partiye oy verenler okur kardeşim.

Milli görüş evet İslam davasını savunur.
Ancak İslam davasının aslı değildir.
Ben Erbakan Hocayı severim.
Sayın Kutanıda severim.
Ancak onların devri bitti artık.
Daha dünkü arkadaşlarını yahudi uşağı olmakla,bizans çocuğu olmakla suçlayacak kadar alçalmış olmalarına inanamıyorum.
Ve artık %2.3 ün üzerine çıkacaklarınada inanmıyorum.

Selametle..

ALINTI(HAKKAKUL @ Nov 27 2007, 12:08 AM) *

Kırmızı yere dikkat et.Bir şeyin olmadığı değil olduğu ancak ispat edilir.
Bu resmin gerçekliğininde ispatı Kutan tarafından tekzip edilmemiş olmasıdır.

sana cevaben erbakan hiç bir zaman akplilere bizans çocuğu dememiştir.bunu alçak medya konuşmasının tamamını vermeden bir bölümünü vererek yayınladı.halbuki o sözler önce ki sözleriyle aynı işte ispatı http://www.youtube.com/watch?v=88QYpiyiREs bu videoyu defalarca izle anca anlarsın.diğer akpye oy atmak cehenneme gitmekmiş diye birşey demedi.ora cehennemden kasıt ortadoğunun savaş cehennemidir.ne yazıkki videonun tamamını göstermediler.
AkinciBey
Bizde bu dediğine inanmak istiyoruz.İnşallah doğrudur..
asiLDuA
Selam hidayete tabi olanların üzerine olsun !

Buda milligörüşçülere kapak olsun ?

Bırakın artık islamın kutsal davasını partizanlık yaparak kutlamayı !

Sizlerin samimiyetine inanmıyoruz nedenmi ?

Saadet Partisi Genel Başkanı Recai Kutan partisinin İstanbul İl Başkanlığı'nca düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, “Eli kanlı terörist Peres’in TBMM’de yaptığı konuşmayı, milletvekillerinin ayakta alkışlayarak yaptığı konuşmayı gözyaşlarıyla izledim. Ülkemizi bu durumdan kimler kurtaracak? Türkiye'miz bu anlayıştan ancak Milli Görüş anlayışıyla kurtulabilir.” dedi.

Kutan’ın bu sözleri akıllara, daha çok değil, birkaç yıl önce Peres’in Türkiye ziyaretinde kendisine kadeh tokuşturma merasiminde eşlik ettiği görüntüleri getirdi. Aşağıdaki fotoğraf hakkında yazarlarımızdan Sevde Gök ile yaptığımız mülakatta, kendisi şu tespitlerde bulundu: “Ümmet bu şahıslardan hesap soracaktır, Filistindeki mazlumlar, murtaz'aflar adına… Muhammed suresinde, Allah'ın dinine yardım edenlere Allah (c.c) yardım edeceğini vaad ediyor.... Bu haber bize dine hizmetten ne kadar uzak olduklarını gösterdi. Şayet partilere değil,Allah'ın dinine hizmet etselerdi,bugün dünkü ikilemleriyle rezil olmayacaklardı ve din iktidar olacaktı...” Gök, sözlerini şöyle tamaladı: “Cenâb-ı Allah,samimi olmayan kullarını işte böyle deşifre ediyor...”

Ayrıca konu hakkında Haber Editörü’müz Sayın M.Adil Demir ise şu tespitlerde bulundu; “Sistem için mücadele yöntemiyle Allah’ın “zalimlere meylederseniz size ateş dokunur” ayetiyle muhattap olarak yeterince büyük bir gaflet içerisinde olanbu şahıslar, Türk siyasetinde daha da ağır basan "duruma göre tavır takınma ve iktidarda yelkenleri suya indirip, muhalefette aslan kesilme" şeklinde gerçekleşen siyasi atmosfere kendisini kaptırmıştır. Bu ikilem inşaallah gaflet uykusundaki cahili topluluklara hidayet vesilesi olur. Sayın Kutan unutmasın ki Resulullah (sav) mücadelesinin hiçbir yerinde sisteme müdahil olmamış dahası sistemin kirli gereçlerini kullanmamıştır. İslam adına bu iki yüzlülüğü yapanlar hem Filistin davası hem de daha genel bir şekilde Tevhid davasına kara bir leke olarak düşeceklerdir.” Demir ise sözlerini şu önemli mesajını yineleyerek tamamladı: “Davalarımızı Tevhid’e endekslemedikçe zafer elde etmemiz mümkün değildir.”

Dava sloganları atanlar AKP,SAADET,BİLMEMNE PARTİSİ Şu iyibilinmelidirki Bu dava TAĞUTA GİRMEKLE OLMAZ,Bu davayı göğüslenenler TAĞUTUN PARTİLERİ DEĞİLDİR.Tağutla mücadele eden,ve siyonizm leşleriyle mücadele eden kıyam ehli müslümanlardır.Ömürlerini bu davaya zerre kadar adamayıp rahatlık içinde yaşayan tağutun parti mensuplarının sloganlarına nasıl kanıyorsusnuz müslüman.Sizin dininiz AKP YADA SAADET partisimi yoksa kuran daki islammı ?
DuDayev
SElamun Aleyküm Milli görüş taraftarı değilim ama o görüşmede filistin olayı konuşuldu hangi bakan başkabak israili bakanlarla görşmedi ki ne oldu diyalog diyordunuz alın size diyalog smile.gif Mücadele edin diyoruz yok kem küm biz kelam ehliyiz öyle savaşırız diyorsunuz adam orda filistin davasını konuşmuştur erbakanın izni ile Ne savaşmaya yanaşıyorunuz ne kelama yeter artık bir davulcu bir pulcu olunmaz anlayana selametle
AkinciBey
ALINTI(DuDayev @ Nov 27 2007, 11:21 PM) *

SElamun Aleyküm Milli görüş taraftarı değilim ama o görüşmede filistin olayı konuşuldu hangi bakan başkabak israili bakanlarla görşmedi ki ne oldu diyalog diyordunuz alın size diyalog smile.gif Mücadele edin diyoruz yok kem küm biz kelam ehliyiz öyle savaşırız diyorsunuz adam orda filistin davasını konuşmuştur erbakanın izni ile Ne savaşmaya yanaşıyorunuz ne kelama yeter artık bir davulcu bir pulcu olunmaz anlayana selametle

Kardeş biz diyoruzki kendi yaptığın bir olayı AKP yapınca eleştirme diyoruz.Abdullah Gülde perezle heralde Galatasaray maçını konuşmadılar yine Filistin meselesini konuştular.

Abdullah Gül peresle oturduğunda Kutan tepki gösterdi.Ama aynı davranışı kendiside yapmış.Bu olayın doğru veya yanlış olduğunu söylemiyoruz.
Linkinpark
ALINTI(HAKKAKUL @ Nov 26 2007, 09:45 PM) *

Evet, haklısın kardeş...

KUATNIN ÖYLE BİR ŞEY YAPMAZ..
VE
SEN HANGİ GAZETEDEN VE HANGİ TARHLİ GAZETEDEN ALINTI YAPTIN.
ONA GÖRE İSPAT EDELİM ARŞİVLERE BAKALIM

biggrin.gif biggrin.gif

Kimi kandırdıkları belli oluyo kardeş..

sen kafanı yorma..

davana sahip çıkacaksan Bak Erdoğan'a Kapatma davası açıldı ... Bunun karşısında dur.. Yeter şimdilik. smile.gif
_MeRiÇ_
Davaya gazete tirajını yükselterekmi sahip çıkılacak?Bazıları zaman satışı 1 milyon olcak diye tutturur bazıları milli gazeteyle davana sahip çık diye.. Keşke bu kadar kolay olsaydı..
yaAqsa
haydı kardesler bulalım bakalım kim gercek müslüman...!

RABBİM İNSALLAH TEK YUMRUK TEK YÜREK OLDUĞUMUZ VAKİTLERİ BİZE DE GÖSTERİR
...!
hyr
Ben milli goruşçü degilim.
fakat sayın Kutan gecmıste ne yapmıssa yapmıstır,bugun donmus mu tovbesını yapmış mı ona bakmak lazım.bizler geçmişte neler yapmışız biraz bakmak lazım.arasındakı zaman dılımını bılen var mı? kadeh dekı suyu tokusturmayla bu sozu etmesı arasında.o zaman Perez savaş içinde degıldı sanırım.savaş yoktu yani.
bunu bir soru olarak gorurseniz merak ediyorum cevabını.

Birde suanda en buyk sorunlardan biri AK parti kapatma davasıdır..eger sorun gercekten Traj arttırmak degılse bunun yanında olmak gerekir.cunku bu AK ın kpanması degıl,herseyin altust olması demek.milletin salahatini dusunenler şimdi ortaya çıkacak

selametle
Linkinpark
ALINTI(HAKKAKUL @ Nov 26 2007, 10:40 PM) *

ne alakası var şimdi ya..

Davanın tek temsilcisi sizlermisiniz??
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.