ALINTI(Zemahşeri @ Nov 26 2007, 11:18 PM)

Yani nasreddin hocam buna cuk diye oturtmak mı denir lafı gediğine koymak mı denir bilmiyorum ama zamanlamana hayran kaldım.
Hakkakul bırak klişeleride şu fotoğrafa bi açıklık getir.İstersen google a bir yaz " kutan peres kadeh" diye. Dur şimdi göremezsin belki sen linkte vereyim
tıklabuda resimlisi
tıklaHoş biri milliyet biri sabah gazetesi.Fotomontaj desen başın ağrımaz heralde.Bide aşağıdaki açıklamalara çok güldüm.
mesela
LÜTFÜ ESENGÜN-FP Gen. Bşk. Yardımcısı
Elbette İsrail ile ilişki kuracağız (sıkı ise kurmayın o koltuğa oturursanız paşa paşada ilişki kurarsınız). Filistinliler de İsrail ile görüşüyor(ewet doğru birbirlerini öldürüyorlar). Bizim tabanımız anlayışlıdır(sen şuna ahmaktır desene) , böyle bir konuya tepki göstermez.(doğru onlara ne filistin meselesinden) Zaten bizim İsrail ile görüşmemiz İsrail'in Filistin'de yaptığı zorbalıkları tasvip ettiğimiz anlamına gelmez.(sadece bizim görüşmelerimiz başkaları görüşürse hemen ağlayıveririz) İsrail'i bu zorbalıklardan vazgeçirmek için elbette ilişki şart. (tabi siz kendinizi adam ettinizde israil kaldı)
Parantezler bana aittir ağrınıza giderse kusura bakmayın.
sen bana kaynak gösteriyorusun.kanağın ise sabah gazetesi...
bu alçak medya bizi biz olduğumuzu unutturdu.bu medya filistinde kaliamı görmezden gelirken bir israilin parmağına diken batmasını manşetlere taşıyan bir medya değil mi?
ülkede özgürlük hakimken başörtülü kadeşlerimiz okullarının önünde sürüklenirken joplanırken bunlar görmeyen medya bir hristiyanın misyonerlik yapmasına engel olunduğunda basbas bağırmadılar mı?
üniversitelerde papaz ve rahiplerin ders verdiğini görmezden gelip ima hatipte namaz kılnıyor diye manşetlerinde günlece taşıyan yine bunlar değil mi?
ülkede kardeşlik sağlanması gerekirken en çok kürt türk kavgasını körükleyenler bunlar değil mi?
osmanlı devletinin çözmesini 34 sene uzatan osmanlını borcunun 4te 3nü ödeyen kaybettiği topraları almak için çırpınan Fransa'da peygamber efendimizle(s.A.V) dalga geçen tyatro sahnenecegi zaman bir mektupla nu sahneyi durduran cennet mekana kızılderi,ermeni gibi büyük hakarete imza tan bu yayınları bana belgemi olarak gösteriyorsun.şimdi sana söylüyorum bunlarda aynı şeyi kutan içinde yapamazlar mı?
ALINTI(Selman-ı Aydın @ Nov 26 2007, 11:20 PM)

ALINTI(HAKKAKUL @ Nov 26 2007, 10:39 PM)

SENİN DAVANA BU DÖNEMDE EN ÇOK KİM SAHİP ÇIKIYOR?
İSLAMI DEĞERLERİN AYAKTA ALINDIĞI ŞU DÖNEMDE SENİN DEĞERLERİNE Kİ SAHİP ÇIKIYOR?
MÜSLÜMANLAR KARDEŞTİR HADİSİ ŞERİFİNİ KİM HAYATA GEÇMESİNİ İSTİYOR?
BİZ MİLLİGÖRÜŞ OLARAK REFAH PARTİSİ İLE TÜM MÜSLÜMANLAR KARDEŞTİR SILOGANINI D8 PROJESİNİ KURARAK TÜM MÜSLÜMANLARI BİR ÇATI ALTINDA TOPLAYIP MÜSLÜMANLARI KORUMAYI VE KALKINMASINI SAĞLADIK. AMA BU PROJE NE YAZIKKİ DURDURULDU.(DIŞ GÜÇLER TARAFINDAN.ÇÜNKÜ ONLAR MÜSLÜMANLARIN TOPLANMASINI İSTEMİYORLARDI.TOPLANIRLARSA NASIL SÖMÜRECEKLERDİ Kİ...)
SONRA DAVA 50 KURUŞ FELAN SÖZLERİN OLMUŞ SANA SÖYLÜYORUM DAVANI SEN NASIL DESTEKLEYECEKSİN?SEN DAVAN İÇİN NE YAPIYORSUN? VE ŞU ANA KADAR NE YAPTIN?ÖNCE DÜŞÜN SONRA BUNLARI YAZ.
Sadece şunu sormak istiyorum. Gazete alarak davaya nasıl sahip çıkılmış oluyor? Milli Gazete'yi alırsak davaya nasıl sahip çıkmış oluruz, hangi açıdan? Milli Gazete'nin trajının yükselmesiyle mi?
Yanlış anlaşılmasın, art niyetli değilim.
Selam ve dua ile kardeşim.bu dava neyle desteklenir ki?
çok şey söylene bilir.medya bunlardan biridir.müslümanların sorunları hiç bir zaman gündemde tutulmuyor.müslüman aleyhine en ufak birşey olsa medya olarak geniş yankı yapıyorlar.memleket kahramanlarını her türlü iftiralar ve hakaret ediyorlar.bir takım islamı medyada çıkarı için her doğruyu yazmıyor.bana göre milligazete bizim davamızı en iyi savunuyor.o yüzen milligazeteyi desteklememiz gerekiyor.