Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Yeni Mesajlar Butonu..
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ SİTE İÇİN İSTEK VE ÖNERİLER ]·.
imge
daha evvelden sunulmuşsa bilginize ..şimdiden özürler dilerim smile.gif

forumda son eklenen mesajlar diye ayrı bir buton yada son eklenen 10 mesaj gibi bi çalışma olursa güzel olabileceğini ve pratik olabileceğini umuyorum jp.gif

saygılar flowers.gif
EsLeMNa
ALINTI(nakşiyan @ Nov 16 2007, 05:27 PM) *

daha evvelden sunulmuşsa bilginize ..şimdiden özürler dilerim smile.gif

forumda son eklenen mesajlar diye ayrı bir buton yada son eklenen 10 mesaj gibi bi çalışma olursa güzel olabileceğini ve pratik olabileceğini umuyorum jp.gif

saygılar flowers.gif

Forumda zaten böyle bir buton var inşAllah..Yukarıda yazan profilimin yanındaki yeni mesajları göster yerine tıklarsanız,son ziyaretinizden bu yana gönderilmiş olan mesajlarla karşılaşırsınız.. flowers.gif

Yardımcı olabildim inşAllah.. smile.gif
imge
olmaz mısın oldun tabii flowers.gif

aslında o çok emanet gibi duruyor flaugh.gif

yani daha detaylı olsun bu jp.gif
TEVHİD
Daha detaylı nasıl olabilir diye düşünmekteyim. Konuyla ilgili daha açıklayıcı bilgi verirseniz yardımcı olmaya çalışırız. Ama Eslemna'nın da belirttiği gibi böyle bir bölüm zaten mevcut inşallah.

Selam ve dua ile
imge
yani;sayfayı yenilediğimde aşağıda son eklenen mesajlar buton yerine küçük bir forum gibi gözüksün istedim daha pratik oluyor,diğer sitelerde böyle olduğuna binaen söyledim..

bencesini söyledim ,değerlendirme sevgili moderatörlerime jp.gif
TEVHİD
Konuyla ilgileneceğim inşallah.

Selam ve dua ile
EsLeMNa
ALINTI(nakşiyan @ Nov 16 2007, 06:15 PM) *

olmaz mısın oldun tabii flowers.gif

aslında o çok emanet gibi duruyor flaugh.gif

yani daha detaylı olsun bu jp.gif

Yardımcı olabildimse ne mutlu bana,söylediğiniz gibi daha detaylı olması bencede güzel olabilir.Yönetici arkadaşlar değerlendirir inşAllah..
islam ve kulluk
bu uygulamayı yapan sitelerin forum profillerinde en çok okunan on konu ve en çok rağbet gören on üye gibi panellerde mevcut oluyor genelde.

forum profilimizin alt sahifesine malesef bunu ekleyemiyoruz. diğerlerinide eklemeyi gerektirebilir buda tüm forum düzenini değiştirmek demektir = baya masraflı bir mes'ele

Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.