Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Yazdığımız Iletiyi Niye Silemiyoruz
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ SİTE İÇİN İSTEK VE ÖNERİLER ]·.
Özgürlük
Yazdığımız iletiyi niye silemiyoruz...

Birde başlığını yanlışlıkla yanlış yazsak daha değiştirme imkanımız bile olmuyor bunları düzeltelim inş.

EsLeMNa
Her tıklamada o olsun isimli konu,o kadar ısrarlara rağmen halen hiçbir yönetici tarafından okunmadı..

Bakalım bu ne zaman görülecek..
islam ve kulluk
forum güvenlik donanımlarının şuanki kriterlere göre uyarlandığına binaen silemiyor ve değiştiremiyorsunuz.

ancak iletinizi yazdıktan sonraki iki saatlik zaman diliminde değiştirme imkanınız vardır...

ALINTI
Her tıklamada o olsun isimli konu,o kadar ısrarlara rağmen halen hiçbir yönetici tarafından okunmadı..

ve hiç bir kıdemli üyemiz tarafımdan da yönetime bildirilmedi...

Allah'a emanet olun
imge
nasıl yani kıdemli üye tarafından bildirilmedi mi confused1.gif

arkadaşlarım diğer topikte yetkili bir üyemizin önerisine yorum,düşünce yazmasını bekliyorlar

malum başlık SİTE İÇİN İSTEK VE ÖNERİLER blink.gif
TEVHİD
Bu tarz taleplerinizi moderatörlerden herhangi birine müracaat ederek yardım alabilirsiniz.Siz bu düzeltmeyi yapamazsınız ama moderatörler ve Adminler yapabilirler eğer menfi bir durum sözkonusu değilse.

Selam ve dua ile
Selman-ı Aydın
Yönetime bir önerim var ancak okunur mu bilmiyorum.

Bakınız bende dahil olmak üzere bir çok kardeşimiz bu sitedeki öneri ve isteklerinin ilgisizliğinden yakınıyor.Lütfen artık duyun bu sesleri ve ilgilenin, eğer ilgileniyorsanız bile bunu belli edecek bir iki yazı yazın konulara.

Bu ilgizliğe son verebilmek için öneri (tabi ilgilenen olursa);

Bence "SİTE İÇİN İSTEK VE ÖNERİLER"in içine bir tane konu açılsa(sabit), açılan konuda sadece ama sadece üyelerin istek ve önerileri olsa ve bu konuyu bütün yöneticiler "Ayarlar"dan girip "Konuyu Takip Et" şeklinde ayarlasalar ve bu şekilde takip etseler. Bu sayede kim bir öneri veya istekte bulunursa o öneri ve istekten bütün yönetim otomatikman haberdar olsa ve yardımcı olmaya çalışsalar...Tabi bu konuya diğer üyeler kesinlikle ama kesinlikle yorum yapmayacak sadece öneri ve istekler yazılacak buraya! Öneri ve istek için diğer üyelerin yorum yapabileceği başka bir konu açılabilir.

Ama önerisi veya isteği olan kardeşlerime ben yinede özel mesajı tavsiye ederim.Yönetime özel mesaj gönderin anca öyle cevap alabiliyorsunuz.

Selam ve dua ile...
ayna
forumumuzun huzuru açısından çok hoş bir öneri bende tasdik ediyorum
TEVHİD
http://www.islamiforum.com/index.php?showt...=27121&st=0

Selman Kardeşimizin serzenişi üzerine açtım bu topiği.Topik tarafımca sabitlenmiş ve takibe alınmıştır inşallah.Buyurunuz ,inşallah.

Selam ve dua ile
Selman-ı Aydın
ALINTI(TEVHİD @ Dec 5 2007, 04:15 PM) *

http://www.islamiforum.com/index.php?showt...=27121&st=0

Selman Kardeşimizin serzenişi üzerine açtım bu topiği.Topik tarafımca sabitlenmiş ve takibe alınmıştır inşallah.Buyurunuz ,inşallah.

Selam ve dua ile

Herşey için teşekkür ederim TEVHİD abla, ancak bu konuyu diğer yönetim kadrosundaki üyelerde takibe alırsa iyi olur diye düşünüyorum. Çünkü tek kişiye bağlı kalmak yeterli olmayabilir bazen çeşitli sebeplerden ötürü foruma giremediğimiz zamanlar olabiliyor bazen 1 hafta bazen 2 hafta bazen daha da fazla... Yani Adminler(2 kişi),Co. Adminler(2kişi), Moderatörler(5 kişi) hatta kıdemli(8 kişi) ve uzman(3 kişi) üyelerde bu konuyu takibe alırlarsa çok memnun olurum.Toplamda 20 kişi aynı anda haberdar edilebilir.

Ayrıca üyelerin sunduğu öneri ve istekler yönetimde istişare edilip bir sonuca varırsa, lütfen bu sonucu ya öneri sahibine ya da ilgili konuya haber verin çünkü sizin kendi aranızda ne konuştuğunuzu biz bilememekteyiz ve bu durum ister istemez ilgilenilmediği izlenimi vermektedir.

Selam ve dua ile...

Bilen kardeşlerimden özür dileyerek "Bir konu nasıl takibe alınır?" sorusunun cevabı, resimli olarak aşağıda verilmiştir.

Mavi ile içine aldığım "Ayarlar" kısmını tıklayın...

Yine mavi ile içine aldığım "Konuyu takip et" kısmını tıklayın bu sayede konu takibe alınmış olur...

Selam ve dua ile...
TEVHİD
bu konuyu diğer yönetim kadrosundaki üyelerde takibe alırsa iyi olur diye düşünüyorum.

Selman Kardeşim

Bu konuyla ilgili tüm yönetime açıklama yaptım.İştirak edeceklerdir inşallah.

Selam ve dua ile

ALINTI
Ayrıca üyelerin sunduğu öneri ve istekler yönetimde istişare edilip bir sonuca varırsa, lütfen bu sonucu ya öneri sahibine ya da ilgili konuya haber verin çünkü sizin kendi aranızda ne konuştuğunuzu biz bilememekteyiz ve bu durum ister istemez ilgilenilmediği izlenimi vermektedir.

Merak etmeyin kardeşim.Site yönetimibu konuyla ilgilenecektir inşallah.

Selam ve dua ile
Selman-ı Aydın
Bu arada uzman üyelerde dedim ama ben konuyu takibe falan al(a)mayacağım. Fikir sahibi olarak kendime torpil yaptım flaugh.gif
TEVHİD
ben konuyu takibe falan al(a)mayacağım. Fikir sahibi olarak kendime torpil yaptım

Yok öyle torpil falan. biggrin.gif

NOT:SİTEMİZDE TORPİL YAPILMAMAKTADIR:

Bilmem anlatabildim mi kardeşim? flaugh.gif

Selam ve dua ile
Selman-ı Aydın
ALINTI(TEVHİD @ Dec 5 2007, 08:01 PM) *

ben konuyu takibe falan al(a)mayacağım. Fikir sahibi olarak kendime torpil yaptım

Yok öyle torpil falan. biggrin.gif

NOT:SİTEMİZDE TORPİL YAPILMAMAKTADIR:

Bilmem anlatabildim mi kardeşim? flaugh.gif

Selam ve dua ile

biggrin.gif

Abla aslında siz anlamışsınızdır beni, ben kendime torpil yapmakta ısrarlıyım, malum nasipse askere gideceğim,askerdeyken pek ilgilenmem mümkün değil gibi bu konularla o yüzden takibe almayayım ben iyisi ama askere laptop götürmek serbestse düşünebilirim thinking.gif

laugh.gif
TEVHİD
Tühhh.Tamamen unutmuşum sizin askerde olacağınızı. wallbash.gif Ama belki de laptopunuz olabilir orada .Öyleyse dua edeyim de inşallah askerde Laptop başında rahat bir işiniz olsun. biggrin.gif

Selam ve dua ile
Selman-ı Aydın
ALINTI(TEVHİD @ Dec 5 2007, 08:30 PM) *

Tühhh.Tamamen unutmuşum sizin askerde olacağınızı. wallbash.gif Ama belki de laptopunuz olabilir orada .Öyleyse dua edeyim de inşallah askerde Laptop başında rahat bir işiniz olsun. biggrin.gif

Selam ve dua ile

Abla kafamda kırmasınlar laptopu... smile.gif

Askerlik dayak hikayeleriyle doluda biraz... boxing.gif
TEVHİD
Güzel Kardeşim

Belki seni bilgisayar başında bir göreve verecekler?Ben bunun için dua edeceğim inşallah.
Dayak kalkmış diyorlar.Gidenlerden öğrendim.Dayak atmıyorlarmış.Sen gönlünü ferah tut inşallah.
Bir de bakıyoruz kiiii bizin Selman şu andakinden daha yoğun olarak forumlarda.Neden olmasın? biggrin.gif
Bir de bu yazım vücut bulur mu bulur vallahi.

Selam ve dua ile
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.