Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Avatarlara Puan...
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM DİĞER... > .·[ OYUN PARKI ]·.
Sayfa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
hasna
bi üstteki kullanıcının avatarına 10 üzerinden puan verseydin kaç verirdin? arkadaslar yeni üye olamamdan dolayi avatarim pek ii deil ama idare edin fool.gif inşşş baslayalim bakalim...
asiLDuA
ALINTI(hasna @ Nov 11 2007, 11:36 PM) *

bi üstteki kullanıcının avatarına 10 üzerinden puan verseydin kaç verirdin? arkadaslar yeni üye olamamdan dolayi avatarim pek ii deil ama idare edin fool.gif inşşş baslayalim bakalim...

5 Güzel bir yaprak.Hoşgeldin bence güzel bir yarışma bleh.gif
EsLeMNa
Bende sevdim bu yarışmayı.. biggrin.gif

Avatarında çok avatarındaki yazına puan veriyorum MehLiKA..9 (yazıyı okumak için biraz çaba gerektide ondan kırdım bir puan jp.gif )
aLaTurCa
Eslemnacim cok guzel bir avatar ve icinde smiley var ben oyle yuksek notlar vermem critic bakiyorum biggrin.gif
ama 8,5 cok guzel bir not bence flowers.gif
hasna
AqUa kardesim avatrin bir farkli yani bakinca adamda bir ürperti uyandiriyorr...ama bu oynadigimiz oyunda darilmaca küsmece yok öncelikle bunu söyleyim.. fool.gif

ben sana 7 veriyorum flowers.gif
SermonValley
Hasna sade ve öz yaprak işte yoktan var eden O büyük Yaradıcının bize gözterdiği en basit örneklerden;

[SIZE=7]8
ayna
darılmaca küsmece yok değil mi?
ben çok sevmedim senin avatarını kardeşim kusura nakma.ürküttü beni.korku filmi izler gibi oldum.10 üzerinden 6
ela_89
Mihrican ablacım avatarına 10 üzerinden 10 veriyorum.. Çok güzel.. flowers.gif flowers.gif bunlar sanaa... jp.gif
ayna
senin avatarın bir başka güzel elcığım ve seni de özlemişim.Allah yazdığın için 10
imamhatiplim__34
yaa şu tesadüfe bak güzel bir TÜRK ASKER RESMİ ...10 ÜZERİNDEN 20 smile.gif)
SermonValley
Mihrican Bayrak Asker muhteşem bir ikili fakat bir eksik var orada ALLAH...
bu eksiğinden dolayı 10 ÜZERİNDEN 5 verdim gitti düzelt de gel 10 üzerinden 10 vereyim
Hadi ne duruyorsun
ayna
sermon valley kardeş sen bir üsttekini değerlendireceksin beni değil...ama haklısın Allah olsa daha iyi olur ben de o nedenle elaya 10 verdim
hadi sen de değiştir de seninki çok kötü çünkü.güzel bir ifade olsun...
EsLeMNa
Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker,

Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer!

10 üzerinden 8..İçimden böyle geldi flowers.gif
hamzayurekli
s.a..

eslemana bence resımdekı guzellıgı engellemıs cocugun elındekı gulucuk o yuzden 10 üzerinden 5 ..

saygılarımla.....
kElEbEk MiSaLi
hamza kardeşim avatarın bana okuduğum bir romanı hatırlattı ve çok güzeldi romanın kapak resmine çok ama çok benziyor bence oldukça güzel avatarın ve sana 10 üzerinden 9 veriyorum...
selametle kal... jp.gif
EsLeMNa
Kelebekleri çok severim,kısa ömürlerinde tüm güzelliklerini gösterirler..

10 üzerinden 7.. flowers.gif

Hamzayürekli bak burda elde gülücük yok kendinden gülücüğü belki buna puanın daha iyi olur friends.gif
ela_89
10 üzerinden 7.. Resim çok renksiz o yüzden.. smile.gif
imge
10 good.gif

kElEbEk MiSaLi
puan veremiyorum ki avatar yok doh.gif
üstteki üye en kısa zamanda avatarını bekliyoruz puan vermek için jp.gif
imge
anee vardı yok olmuş blink.gif

hemen biçare bulalım sen şimdilik içinden geleni söyle flaugh.gif
mutmain
boş beyaz bi zemin blink.gif
olsun kardeş böle de güzel biggrin.gif
EsLeMNa
Çok tatlı bir kız çocuğu demiştim ilk gördüğümde bir tanıdığımda belkide onu bu kadar tatlı görmenin sebebi başındakidir demişti..Belki de öyledir..10 üzerinden 8..
kırık-rüzgar
eslemnazcım seçmiş beğenmiş yorulmuş koymuş birde kırık puan mı vercem 9 olsun smile.gif jp.gif

benim şu anki avaterım güzel değil biliyorum eskisi çok güzeldi Allah lafzı vardı ama hep aynı olmasın değişik şekilde yazanlarını arıyorum bu süreçtede şimdiki avatarım kalacak
hamzayurekli
ALINTI(esengül @ Nov 17 2007, 03:51 PM) *

eslemnazcım seçmiş beğenmiş yorulmuş koymuş birde kırık puan mı vercem 9 olsun smile.gif jp.gif

benim şu anki avaterım güzel değil biliyorum eskisi çok güzeldi Allah lafzı vardı ama hep aynı olmasın değişik şekilde yazanlarını arıyorum bu süreçtede şimdiki avatarım kalacak

kardeşimin avatarına 8 ince fikrine 9 kişiliğine 10 verirrim.....

ALINTI
Hamzayürekli bak burda elde gülücük yok kendinden gülücüğü belki buna puanın daha iyi olur

Hehe şimdi gecer not verebılırım 7 daha iyisini yapabilirsin..... wink.gif
EsLeMNa
10 üzeinden 8..

2 puanı çok ümitsiz oluşundan ötürü kırdım..
ela_89
8 verdim... Bu avatar çok güzel.. Ama daha iyisi de olabilirdi.. smile.gif Daha iyilerini bekliyoruz Eslemnacım..
hamzayurekli
ALINTI(Eslemna @ Nov 18 2007, 11:28 AM) *

10 üzeinden 8..

Ümizsizliğimi nerden cıkardın....?
EsLeMNa
ALINTI(hamzayurekli @ Nov 18 2007, 04:53 PM) *

ALINTI(Eslemna @ Nov 18 2007, 11:28 AM) *

10 üzeinden 8..

Ümizsizliğimi nerden cıkardın....?

Ümitsiz olan sen değilsin hamzayürekli avatarın bana öyle gibi geldi smile.gif
MoqavemaT
10 üzerinden 8 kardeşime smile.gif
AkinciBey
İttihat güzel bir avatar.10 ÜZERİNDEN 9 iyimi?eksik islam ülkesi varmı ittihat orda..ben dikkatlice baktımda yok sanki.
hamzayurekli
CODE
Ümitsiz olan sen değilsin hamzayürekli avatarın bana öyle gibi geldi

bence o avatar ümitsiz değil...!

daha cook cıkmazlar içinde oldugunu gosterıyor.....<<<<< ve resımde kendımı gordugum ıcın sectım belkıde benım ....

Akıncı kardes 5 verıyorum cunku ımza avatar bıraz ulkuculuk sezıyorum onun ıcın ulkuculerı sevmem pek....
imamhatiplim__34
bu avatarı görünce herşeyden bıkmış usanmış umutsuz birisi aklıma geliyor...ve sonunda bi duvara yaslanıp bütün bi hayatını düşünen bir insan ....bende 10 üzerinden 8 veriyorum..uğurlu olsun biggrin.gif
hamzayurekli
s.a..

iyi sabahlar .... biggrin.gif

ya arkadaslarım sız neden umutsuzluk olarak nıtelendırıyorsunuz alla alla yaaa....

umutsuzluk demıyelım de sadece ne yapacagını bılemeyen cıldırmak uzre olan dıyelım yahuuu...

hangı acıdan bakıyorsunuz anlamıyorum.....

ALINTI
bende 10 üzerinden 8 veriyorum..uğurlu olsun

sabahın bu vaktınde kargalar bıle uyurken ne uguru yahuuu bleh.gif
EsLeMNa
ALINTI(hamzayurekli @ Nov 19 2007, 04:25 AM) *

s.a..

iyi sabahlar .... biggrin.gif

ya arkadaslarım sız neden umutsuzluk olarak nıtelendırıyorsunuz alla alla yaaa....

umutsuzluk demıyelım de sadece ne yapacagını bılemeyen cıldırmak uzre olan dıyelım yahuuu...

hangı acıdan bakıyorsunuz anlamıyorum.....

ALINTI
bende 10 üzerinden 8 veriyorum..uğurlu olsun

sabahın bu vaktınde kargalar bıle uyurken ne uguru yahuuu bleh.gif

Dertlerine çare arayan biri..10 üzerinden 8 smile.gif
imamhatiplim__34
hamzayürekli arkadaşım valla biz günün her saati nete giremiyoruz biggrin.gif mecburen sabahlara karşı bakmaktayız nete...hem olsun her sabahta bir hayır vardır yapmayın yahu hehehe flaugh.gif

neyse dua eden kız gerçekten çok hoş görünce dua etmek geliyor insanın içinden...10 üzerinden 9 ...bu sefer uğurlar olsun..

ya bu arada bi kişi yokmu ya avatarıma puan verecek...bu 3. yazışım ama herkes puan vermemiş muhalefet yapmış hehehehehe biggrin.gif
EsLeMNa
ALINTI(imamhatiplim__34 @ Nov 19 2007, 09:21 PM) *

hamzayürekli arkadaşım valla biz günün her saati nete giremiyoruz biggrin.gif mecburen sabahlara karşı bakmaktayız nete...hem olsun her sabahta bir hayır vardır yapmayın yahu hehehe flaugh.gif

neyse dua eden kız gerçekten çok hoş görünce dua etmek geliyor insanın içinden...10 üzerinden 9 ...bu sefer uğurlar olsun..

ya bu arada bi kişi yokmu ya avatarıma puan verecek...bu 3. yazışım ama herkes puan vermemiş muhalefet yapmış hehehehehe biggrin.gif

Senin avatarına puan vermek sanırım içinde Allah lafzı geçtiği için kimsenin göze aldığı birşey olmamaış smile.gif

10 üzerinden 10 ..
AkinciBey
ALINTI(hamzayurekli @ Nov 19 2007, 02:53 AM) *

CODE
Ümitsiz olan sen değilsin hamzayürekli avatarın bana öyle gibi geldi

bence o avatar ümitsiz değil...!

daha cook cıkmazlar içinde oldugunu gosterıyor.....<<<<< ve resımde kendımı gordugum ıcın sectım belkıde benım ....

Akıncı kardes 5 verıyorum cunku ımza avatar bıraz ulkuculuk sezıyorum onun ıcın ulkuculerı sevmem pek....

Pes yani ülkücülükmü?? smile.gif

Akıncıları metin yükseli hiç duymadım deme sakın.. smile.gif

Senin canın sağolsun..

Eslemna bükemmel avatar 10 üzerinden 9 hadi sanada
SermonValley
Tarih kokan bir avatar tam benim tarifi gibi hırçın savaşçı ısrarcı mücadeleci bir temsil
10 ÜZERİNDEN 10
fizikci
10 üzerinden 7 kusura bakmayın ama çok korkunç ohmy.gif
yoktan'var
8 verdim size fizikçi..bebekler güzeldir lakin gerçeği smile.gif
ela_89
10 üzerinden 6.. smile.gif
TEVHİD
Elacığım

Avatarındaki hat yazısı çok güzel görünmekte.Yeşili de iç açıcı .Allah Celle Celâluhü yazmakta.
10 Puan vermemek elde değil kardeşim.

Selam ve dua ile
kElEbEk MiSaLi

TEVHİD ablacığımın avatarı kendiini çok yansıtıyor bence jp.gif ben laleyi çok severim tabi tevhid ablamıda jp.gif tevhid ablama tabikide 10 veriyorum jp.gif
ela_89
kElEbEk MiSaLi avatarını çok beğeniyorum.. Kelebekleri zaten çok severim. Senin avatardaki harikaa.. 10 veriyorum..
hamzayurekli
no coment....
asiLDuA
10 üzerinden 1 buçuk veriorum hamsaya :smile.gif
yoktan'var
8 verdim Mehlika ya..siyah renk-örtülü kız-yazılar...kompozisyon güzel...
asuman
4 puan yeter smile.gif
kırık-rüzgar
ALINTI(asuman @ Nov 28 2007, 08:51 PM) *

4 puan yeter smile.gif

ben bu avatarı çok sedim ya jp.gif ya ne yapıyım bol puan verecem insanlar avatar yapıcam diye okadar yoruluyorlar ben onların uğraşlarını boşa çıkartmam ama 10 üzerinden 8 iyi demi kardeşim jp.gif flowers.gif flowers.gif
asuman
Allah razı olsun flaugh.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.