ALINTI(sabah_rüzgarı @ Nov 20 2007, 11:31 PM)

duygularını en doğru şekilde anlatabildiğime sevindim
inş bu yolda mevlann rızası doğrultusunda dümdüz çizginizle yürürsünüz
eklediniz linklere bakamadım
çalışmalarınız hangi aşamada bilemiyorum
ama albüm çıkartırsanız haberimiz olsun elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışırız

Şu anda maddiyatı bir kenara bıraktık ne bir albüm düşünüyoruz ne de dünyalık bir kar ve menfaat tüm ekibimiz kendi imkanları doğrultusunda bir şeyler vermeye ve yapmaya çalışıyor belki daha daha daha da ilerde...
Şimdilik ücretsiz olarak eserlerimiz devam etmekte söz yazarlarımız çalışmalarını devam ettirmekte işimizden gücümüzden fırsat bulduğumuz taktirde sitemizden yayınlamaya devam edeceğiz...
Allah Razı Olsun Sabah Güneşi...
ALINTI(nasreddinhoca @ Nov 20 2007, 11:43 PM)

Rock esasen rokı'dan gelir...
Rokı, rakı'nın yamulmuş hali...
Rock'da rokı'nın yamulmuş hali...
Yani rock kafa yapar...
Caiz değildir!!!
Bazı ulema türkçe rock'a caiz demişsede buna itibar edilmez!!!
Hele ingılızcası katiyye caiz değildir!!!
Çünki, işin içinde rakı var, alkol var, bu kafa yapar, sarhoş edicidir!!!
Rock sarhoş eder!!!
((Haluk Levent iyidir))
Hocam bi alemsin vallaha iyidi sonunu iyi bağlayamamışsın Haluk Levent iyi demişsin ama ne yönden iyi orasını anlamadım Dünyalık nimetler için kendini sağa sola siyasete adapte etmiş bir kişiliği mi? yoksa müzikal açıdan mı iyidir soruyorum?
ALINTI(AkinciBey @ Nov 21 2007, 12:09 AM)

İngiliz bir şarkıcı var.Rock şarkıcısı.. Marilyn Manson.Adam tam sopalık..Bakıyorum bazı dindar gençler dinliyor bunları..Bazı kapalı kızların dinlediğine şahitde oldum.Yani bu herif şeytanı seviyorum yok tövbe haşa şeytana tapıyorum felan diye şarkı yapıyor.
Dikkat etmek lazım..
adı bahsedilen sarkıcıyı hiç dinlemedim sözler ingilizce öncelikle tercümelerini kontrol edip öyle dinlemek gereği duymak lazım...
o da kendi fikrini millete empoze ediyor elimizden birşey gelmiyor ki!
Sermon Valley olarak da bizler kendi fikirlerimizi duygularımızı elektro gitar davul ritim gitar ve çok yakında sözlerle ifade edip milleti uyandırmaya çalışacağız Allah'ın yardımıyla inşallah...
Dediğin gibi saffımızı iyi belirlemek ve kendimize dikkat etmemiz gerek katılıyorum.
ALINTI(TEVHİD @ Nov 21 2007, 12:13 AM)

Marilyn Manson Satanist olduğunu kendisi ifade etmekte zaten.Allah akıl fikir versin inşallah.
Rock Müzik dinleyen gençlerin çoğu sorunlu ve bunalımda oluyor.İlgisizlik ve sevgisizlik gençlerimizin dejenere olmasına sebep olmakta.İnsan gördükçe üzülüyor doğrusu.Sadece dua edebiliyorum onlara .
Selam ve dua ile
Sakın üzülme TEVHİD kardeşim onlar anasının gözü emin ol...
Ama gerçeklerle yüzleşme karşılaşma korkuları olan asalaklar var aralarında...
Allah Şahidim olsun Rock ve Metal Türkçe forumları da ara sıra takip ediyorum bir çoğu Türkiye Cumhuriyeti Devletimize ve Dinimize kesinlikle laf söyletmiyorlar hatta bir forumda bizimle ilgili atışmalar oldu biri çıkıp SLAYER diye bir grup var ondan bir şarkı sözünden örnek göstererek " Müslümanlara dil uzatanlar asıl satanistlerdir. " diye bir kelime ediverdi asıl olan tartışma platformları bu yönde işin içine siyaset girince şekil değişiyor bizce siyaset yalan dolan dolu bir küp...