Muhammed-26
Nov 6 2007, 10:10 PM
Arkadaşlar selamün aleyküm öncelikle bu konuyu hızlı yazmak zorundayım o yüzden eksik ve hatalarım varsa kusura bakmayın. Arkadaşlar bana yaklaşık 6-7 aydır bi cin musallatı var ve bir çok hocaya gittim alamadılar üstümden sayıları çok fazla 30 civarı müslüman ama rahatsız oluyorum ne kadar dua okursam okıyım içimde korku var müslüman ama ben çok rahatsız oluyorum bana detaylı bi açıklama yapabilecek ve mümkünse yardım da bulunavilecek bi allah kulunu arıyorum daha yaşım 17 adım muhammed istanbuldayım bana yardım edin arkadaşlar..
sabah_rüzgarı
Nov 6 2007, 10:16 PM
kardeşim inş en kısa zamnda bu sorunu çözersin
benim bu konuda pek bi bilgim yok
geçenlerde dudayev bu konuyla alakalı bazı şeyler yazdı
hatta konuyla alakalı hoca ismi bile verdi
bu linkde;
http://www.islamiforum.com/index.php?showt...26298&st=20inş yardımcı olur
telpako
Nov 6 2007, 10:30 PM
RABBİ İNNİ MESSENİYEŞŞEYTANU BİNUSBİN VE AZAB; RABBİ EUZU BİKE MİN HEMEZATİŞŞEYATİYNİ VE EUZU BİKE RABBİ EN YAHDURUN. VE HİFZAN MİN KÜLLİ ŞEYTANİN MARİD. (Sad: 41 / Mü’minuna: 97-98 Saffat: 7)
Bu duâ kişinin beyninde cinleri son derece sıkan ve hatta yakan dalgalar yayınlanmasına vesile olur… Böylece de o kişiye musallat olan CİNLER o kişiden uzaklaşmak zorunda kalırlar
bunu Hame thulusi yazmış ne derece doğrudur bilemiyorum ama kesin olarak buyuk etkisi vardır.
AkinciBey
Nov 6 2007, 11:55 PM
Telpako kardeşimin dediğine katılıyorum.
Ayrıca Bedir ashabını oku.
Allahın izniyle buna kesin tedavi diyorlar:
http://www.xdosyalar.com/html/esmai.asp
Buradan ulaşabilirsin Ashab-ı bedire..
DuDayev
Nov 7 2007, 12:15 AM
Selamun aleyküm gördün mü başka boyuta yoksa rüyan dami rahatız ediyorlar Birde müslüman demişsn ne iş rahatsız etmez ki mülüman cin
Tam açıklasana derdini Selametle
Selman-ı Aydın
Nov 7 2007, 05:32 PM
Kardeşim herşeyden önce bu işi bilen biri ile çöz!!!
Ayrıca faydası olur mu bilmiyorum ama konu ile ilgili olarak daha önce bir yazı koymuştum foruma, istersen bi bak!
Nâme-i Peygamberî
Ebû Dücâne (r.a.) Allah Resûlu(s.a.v)'in hzuruna gelip:
“Yâ Resûlallah! Yatağıma geldiğim zaman değirmen sesi, arı vızıltıları gibi sesler işitiyorum. Şimşek parıltısı gibi bir şeyler görüyorum. Başımı kaldırıp baktığımda evimin orta yerinde siyah ve uzun gölge gibi bir mahlukun olduğunu görüyorum. Yakalamak için elimi uzattığımda, derisinin üzerindeki kılların kirpi kılları gibi olduğunu ve ağzından yüzüme karşı ateş parçaları attığını görüp beni yakacağını zannediyorum ve korkuyorum (bu yüzden uyuyamıyorum).” dedi. Resûl-i Ekrem Efendimiz (asm): “Yâ Ebû Dücâne! Evinize gelen korkunç bir mahluktur. Bana kâğıt kalem getiriniz” buyurdu.
Kâğıt ve kalem getirilince Hazret-i Ali’ye (ra) verdi ve: “Yaz,” buyurdu:
“Bismillahi’r-rahmâni’r-rahîm. Hâzâ kitâbün min Muhammedin resûli Rabbi’l-âlemîne ilâ men taraka’d-dâra mine’l-ummâri ve’z-zuvvâri ve’s-sâlihîne illâ târıkin yetruku bihayrin yâ Rahmânü. Emmâ ba’dü: Fe inne lenâ ve leküm fi’l-hakkı si’aten fe’in tekü âşikan mûli’an ev fâciran muktehimen ev râiyen hakkan mubtılen hâzâ kitâbullahi yentıkü aleynâ ve aleyküm bi’l-hakkı innâ künnâ nestensihu mâ küntüm ta’melûne ve rusulünâ yektübûne mâ küntüm temkürûne. Ütrükû sâhibe kitâbî hâzâ! Ve’ntalikû ilâ abedeti’l-esnâm ve ilâ men yez’umu enne me’allâhi ilâhen âhera lâ ilâhe illâ hüve küllü şey’in hâlikün illâ vechehû lehû’l-hükmü ve ileyhi türce’ûne tuğlebûne hâ-mîm lâ tünsarûne hâ-mîm ayn-sîn-kâf teferreka e’adâ’ullahi ve beleğat hüccetu’llâhi velâ havle velâ kuvvete illâ billâhi feseyekfîkehümüllahü ve hüve’s-semî’u’l-alîm.” (Anlamı aşağıdadir.)
Ebû Dücâne (ra) diyor ki: “Resûl-i Ekrem’in (asm) yazdırdığı bu mektubu götürüp başımın altına koydum ve yattım. Gece yarısı uyanmıştım. Kulağıma çığlık sesleri geliyordu:
“Lât ve Uzza’ya yemin ederim ki, bizi yaktın! Bu mektup sahibi Muhammed (s.a.v.) hakkı için bu mektubu kaldır. Senin evine ve etrafına katiyyen gelmeyeceğiz.”
Ebû Dücâne (ra) diyor ki:
“Bunun üzerine sabahleyin erkenden kalkıp Resûl-i Ekrem’in (asm) arkasında sabah namazı kıldım. Cinlerin feryadını Resûl-i Ekrem’e (asm) haber verdim. Resûlullah Efendimiz (asm) bana:
“Yâ Ebâ Dücâne! O mektubu kaldır. Beni hak Peygamber olarak gönderen Allah’a yemin ederim ki, eğer o mektubu kaldırmazsan, onlar kıyâmete kadar azap içinde kıvranırlar” buyurdu
Kaynak: PAMUK Osman, Dua ve Havas Ansiklopedisi, S. 469
Rahman ve Rahîm olan Allah’ın adıyla. Bu mektup âlemlerin Rabb’inin Resûlü olan Muhammed’den (asm) hayır veya şer niyetiyle evi ziyârete gelenlere, ancak hayırla gelmelerini dilemek için yazılmıştır. İmdât yâ Rahmân! Muhakkak bizim ve sizin için, hakta genişlik olmalıdır. İsteyerek, istemeyerek veya sürüklenerek, bozgunculuk yapmaksızın, Allah hakkı için evi boşaltmanızı isteyen bu mektup, bize ve size hakkı konuşur. Biz bu mektuba yaptıklarınızı kaydediyoruz. Elçilerimiz, sizin yaptığınız hîleleri yazıyorlar. Bu mektup sahibinin evini derhal terk ediniz! Putlara kulluk yapanlara ve Allah’tan başka ilâh edinenlere gidiniz. O’ndan başka ilah yoktur. O’ndan başka her şey helâk olacaktır. Hüküm O’nundur ve Hâ-Mîm hakkı için ister istemez O’na döndürüleceksiniz. Hâ-Mîm ve Ayn-Sîn-Kâf hakkı için yardım görmezsiniz. Allah düşmanları bölük pörçük oldular. Çünkü Allah’ın delili ve âyeti ulaşmıştır. Allah’tan başka güç ve kudret yoktur. Allah size yeter. O işiten ve bilendir.”)
Muhammed-26
Nov 8 2007, 09:18 PM
Herkese çok teşekkürler arkadaşlar Selman-ı aydın çok saol bende bu duayı arıyordum . Arkadaşlar benim yanımda duranlar müslüman beyaz suretteler zararları da yok ama ben daha çok gencim ve bu yaşta yanımda 30 dan fazla cinni duruyor çoğu hocaya sorduk ilmi hocalara ASKER olarak nitelendirdiler neden bu sayıda geldiler yanıma anlamadım devamlı yanımdalar nereye gitsem benle geliyorlar yüzlerini fln görmüyorum ama sadece şeffaf bi geçiş olarak görüyorum okumadığım dua kalmadı yanımdan gitmiyorlar geceleri zorluklarla uyuyorum karanlıkta gerçek suretlerini görmekten korkuyorum neye benzediklerini bilmediğim için görmek istemiyorum boyları yaklaşık 3 metre 2-3 tanesi sürekli dizimin dibinde duruyor diğerleri evin başka yerlerinde duruyor. Bu ana kadarda çok ilginç rüyalar gördüm mesela 2 gün önce hz.musa a.s gördüm rüyamda bana uzunca süre birşeyler anlattı eşiyle birlikte ondan 1 ay öncesi cebrail aleyhisselamı gördüm bu tür rüyalar görüyorum sürekli olarak namazımı kılıyorum ibadetlerimi elimden geldiği sürece eksiksiz yapıyorum bu musallatmı yoksa başka bir şeymi çözemedim. Korkmak istemiyorum ama hep aklımda bi şüphe ve korku oluyor ya uyurken gelip beni boğarlar sa diye .
TEVHİD
Nov 8 2007, 09:31 PM
Telpako kardeşimin yazdığı ayeti günde en az 300 kere okuyun, çok önemli bir ayettir.5 Felâk,6 Nas, 7 Ayetel Kürsiyi de okuyun inşallah. Ta ki bu hal geçene kadar. Geçeceğine emin olunuz inşallah. Denenmiştir.
Yalnız 7 ayetel Kürsi'yi okurken herbirini okudukrtan sonra birini sağa,birini sola, birini öne,birini arkaya, birini yukarıya, birini aşağıya üfleyin.7. sini de ıkuduktan sonra içinize çekin.Her ayetel kürsi bitiminde "İhfezna min külle sûin" demeyi de unutmayın inşallah. Müslümanının korku vermediğini duymuştum.Müslüman olduğundan emin olamazsınız diye düşünmekteyim.Zira ehli anlar onları.
Mutlaka uygulayın inşallah.300 adet hariç diğerlerini sabah akşam inşallah.Abdestsiz de hiçbir zaman dolaşmayın.Yatarken dahi namaz abdestli olmaya özen gösterin bu durum geçene kadar inşallah.Geçmiş olsun.
Selam ve dua ile
Muhammed-26
Nov 8 2007, 09:38 PM
müslüman olduğunu bir şeyh söyledi ama onları yanımdan koskoca şeyh bile alamadı çok garip bi olay dediğiniz şeyleri hergün yapıyorum zaten kafir olsalardı mutlaka gece uyanıyorum gece vaktinde mutlaka görürdüm bunlar beyaz beyaz geziyorlar parlıyorlar yani florasan ışık gibi bakalım selmanı aydının yazdığı duayı bugün deniyeceğim inşaallah bir yarar görürüm acaba bu cinniler benim yanıma Allah tarafından gönderilmiş olabilirlermi diye düşünüyorum bende bir resimde var yakında koyucam onu ben bi tabakta türk kahvesi pişirmiştim kahveyi fincana boşaltıp tezgaha koyduğumda arapça surette Allah yazısı oluştu bunu koyacağım yakında ve ben telefonumla bu cinnilerden birinin fotoğrafını cektim rastgele evde gece bir yeri cekiyordum ve karanlıktı sadece gece lambası vardı bende gece lambasının olduğu yeri çektim sonra bi baktım benim yattığım yatağın karşısısındaki yatakta oda yatıyor elini kaldırmış şekilde hemen sildim telefonumdan belki bu yazıları okuyanlar akl-i dengemin bozuk olduğunu falan düşünebilir ama gayet sizler gibi aklım başımda ve normal hayatımı sürüyorum işte ama tek problemim bunlar
Selman-ı Aydın
Nov 8 2007, 09:52 PM
ALINTI(Muhammed-26 @ Nov 8 2007, 09:18 PM)

Herkese çok teşekkürler arkadaşlar Selman-ı aydın çok saol bende bu duayı arıyordum . Arkadaşlar benim yanımda duranlar müslüman beyaz suretteler zararları da yok ama ben daha çok gencim ve bu yaşta yanımda 30 dan fazla cinni duruyor çoğu hocaya sorduk ilmi hocalara ASKER olarak nitelendirdiler neden bu sayıda geldiler yanıma anlamadım devamlı yanımdalar nereye gitsem benle geliyorlar yüzlerini fln görmüyorum ama sadece şeffaf bi geçiş olarak görüyorum okumadığım dua kalmadı yanımdan gitmiyorlar geceleri zorluklarla uyuyorum karanlıkta gerçek suretlerini görmekten korkuyorum neye benzediklerini bilmediğim için görmek istemiyorum boyları yaklaşık 3 metre 2-3 tanesi sürekli dizimin dibinde duruyor diğerleri evin başka yerlerinde duruyor. Bu ana kadarda çok ilginç rüyalar gördüm mesela 2 gün önce hz.musa a.s gördüm rüyamda bana uzunca süre birşeyler anlattı eşiyle birlikte ondan 1 ay öncesi cebrail aleyhisselamı gördüm bu tür rüyalar görüyorum sürekli olarak namazımı kılıyorum ibadetlerimi elimden geldiği sürece eksiksiz yapıyorum bu musallatmı yoksa başka bir şeymi çözemedim. Korkmak istemiyorum ama hep aklımda bi şüphe ve korku oluyor ya uyurken gelip beni boğarlar sa diye .
Selamün Aleyküm;
Kardeş şaştım kaldım bu işe.
Ben sizi hatırlıyorum daha öncede hisli biri olduğunuza dair konuşmuştuk yanılmıyorsam. Mesajınızda söylediğiniz gibi belki de bunlar Allah tarafından size verilen özel mükafatlardır,bilemiyorum. İnşAllah gönderdiğim yazı size faydalı olur.
Kardeş, gördüğünüz şeyler sizi korkutuyor ve size zarar veriyor mu?
Selam ve dua ile...
telpako
Nov 8 2007, 10:05 PM
Arkadaşım bu olay Allh'ın bir lutfu ve sizi diğer insanlardan üstün tuttuğunu düşünmeyin. Evlerinizi temizlemelisiniz o varlıklar kendileri istemeden de olsa size zarar verebilirler kesinlikle buhalden uzaklaşmalısınız. Duaları tekrarlayın ağzı temiz birisi dua okusun hepsi geldikleri yere giderler.
Muhammed-26
Nov 8 2007, 10:08 PM
valla evde sorun yok gayet temiz nerdeyse hergün temizleniyo nerdeyse bende her gün yıkanıyorum. artık gitmezlerse iletişime geçmeye çalışcam ne istediklerini sorucam ölümde olsa sonunda onlarla konuşcam bu iş bitmeli artık yoksa üşütcem bu yaşta hayatta en son görmek istediğim şeyler bunlardı ama işte:(
excuesme
Nov 9 2007, 11:23 AM
Hocalara gitme.Yapabileceği hiç bir şey yok onların.Tek Yapman Gereken Bir Cemaate Bağlanman.emin ol etkisini görürsün.Ki 3 harfliler hiçbir şey yapamazlar.Hiç Korkma.Sadece güçsüzler ile uğraşırlar Güçlü ol,Güçlü olmak içinde bir cemaate katıl.Birlikten Kuvvet doğar
mesdo
Nov 9 2007, 01:33 PM
yazılanları ve uygulananları okudum
arkadaşım
cinniler bizler gibi canlıdırlar
doğarlar yaşarlar ölürler
içlerinde kafirleri vardır müminleri vardır
ateşin alevli kısmından yaratılmışlardır
şimdi
size beyniniz oyun oynamakta
korkularınızı gerçeğe dönüştürmeye başlamışsınız
cinniler yaşam boyutu olarak bizden farklı bir boyutta yaşarlar
bizler onları göremediğimiz gibi onlarda bizi göremezler görünemezler
ancak sizin korkularınız bilinç altınızda o kadar etkili olamaya başlamışki
artık paranoyaya dönüşmüş
yinede size vahiyden tavsiyem var
hz allah c.c hz leri felak ve nas surelerini okumamızı emrediyor
şimdi diyeceksinizki
cinniler bölük bölük gelerek hz nebi s.a.v efendimizin elinde mümin oldular
bu nebilere verilen bir ayrıcalıktır
ancak hz nebi s.a.v efendimizden sonra insanlarla ilişkileri kesilmiştir
keza hz allah c.c hz leri her insana iki hafaza meleği ikide koruyucu melek vermiştir
hafaza melekleri hayrı ve şerri yazarlar
koruyucu melekler ise insanı göremedikleri bu varlıklardan veya şeytandan korurlar
yazdıklarım kafanızı karıştırmasın
sadece kısa olarak diyeceğim şudur
felak ve nas surelerini okuyun
hz allah c.c hz leri sizi sıkıntınızdan kurtaracaktır
Muhammed-26
Nov 9 2007, 01:56 PM
ALINTI(mesdo @ Nov 9 2007, 01:33 PM)

yazılanları ve uygulananları okudum
arkadaşım
cinniler bizler gibi canlıdırlar
doğarlar yaşarlar ölürler
içlerinde kafirleri vardır müminleri vardır
ateşin alevli kısmından yaratılmışlardır
şimdi
size beyniniz oyun oynamakta
korkularınızı gerçeğe dönüştürmeye başlamışsınız
cinniler yaşam boyutu olarak bizden farklı bir boyutta yaşarlar
bizler onları göremediğimiz gibi onlarda bizi göremezler görünemezler
ancak sizin korkularınız bilinç altınızda o kadar etkili olamaya başlamışki
artık paranoyaya dönüşmüş
yinede size vahiyden tavsiyem var
hz allah c.c hz leri felak ve nas surelerini okumamızı emrediyor
şimdi diyeceksinizki
cinniler bölük bölük gelerek hz nebi s.a.v efendimizin elinde mümin oldular
bu nebilere verilen bir ayrıcalıktır
ancak hz nebi s.a.v efendimizden sonra insanlarla ilişkileri kesilmiştir
keza hz allah c.c hz leri her insana iki hafaza meleği ikide koruyucu melek vermiştir
hafaza melekleri hayrı ve şerri yazarlar
koruyucu melekler ise insanı göremedikleri bu varlıklardan veya şeytandan korurlar
yazdıklarım kafanızı karıştırmasın
sadece kısa olarak diyeceğim şudur
felak ve nas surelerini okuyun
hz allah c.c hz leri sizi sıkıntınızdan kurtaracaktır
hergün ayetel kürsi nas felak kafirun hepsini okuyorum inanın her evden çıkarken ayetel kürsi okuyorum girerkende okuyorum bir çok alim e sordu ailem çok ilgilendi bu konuda ama koskoca şeyh bile bir şey yapamadı arkadaşlar alamadı yanımdan bu yanımdaki cinniler camide bile yanımdalar yani sanki benim gölgem gibi her nereye gidersem gideyim yanımdalar ne istediklerini anlamıyorum ben normalde onlardan korkmam ama biri si 27 baba 3 çocuk olarak yanımda gezdiklerini söylediler onlar rahmani asker fln filan dediler işte ben pek inanmadım ben onları neredeyse görüyorum tamamen gerçek suretleriyle valla bilmiyorum bir arkadaşta cemaat demiş ama nasıl bir yer nasıl bir etkileşim bilmiyorum vve hayatımı nasıl etkiler çünkü ben yaklaşık 3 aylık bi yanlızlık dönemi geçirdim o dönemde kendimi öyle çok ibadete verdimki elimden kitap düşmüyordu günün tamamında hep dua hep zikir yapıyordum bir hoca da yanıma gelen cinnilerin çektiğim zikirlerden geldiğini söyledi bilmiyorum bugün cuma namazındada imam sohbet verirken çok kuvvetlendim gerçekten artık bugünden sonra korkmayacağım ilgilenen herkese çok teşekkür ediyorum Allah'ın rahmeti üzerinize olsun selametle.
ALINTI(Selman-ı Aydın @ Nov 8 2007, 09:52 PM)

ALINTI(Muhammed-26 @ Nov 8 2007, 09:18 PM)

Selamün Aleyküm;
Kardeş şaştım kaldım bu işe.
Ben sizi hatırlıyorum daha öncede hisli biri olduğunuza dair konuşmuştuk yanılmıyorsam. Mesajınızda söylediğiniz gibi belki de bunlar Allah tarafından size verilen özel mükafatlardır,bilemiyorum. İnşAllah gönderdiğim yazı size faydalı olur.
Kardeş, gördüğünüz şeyler sizi korkutuyor ve size zarar veriyor mu?
Selam ve dua ile... evet ben oyum dediğiniz kişi valla bana hiç bir zararları olmadı bugüne kadar bi korkutma fln olmadı ama ben yinede ne amaçla geldiklerni bilmediğim için raht değilim . bu yanımda olanlar ateş değil nur gibi birşey bunlar.
aLaTurCa
Nov 9 2007, 11:07 PM
sadece bir bolumunu okudum...digerlerini okumaktan vazgectim, odamda saga sola bakmaya basladim korkutucu, Rabbim korusun bizleri
sabah_rüzgarı
Nov 9 2007, 11:40 PM
ALINTI(AqUa @ Nov 9 2007, 11:07 PM)

sadece bir bolumunu okudum...digerlerini okumaktan vazgectim, odamda saga sola bakmaya basladim korkutucu, Rabbim korusun bizleri
bende korktum
muhammedden daha çok korktuğumda kesin
hiç doktora gittinmi bi uzmana görünmeyi denesen
yani yanımda 30 varlığın oldunu bilsem sanırım hayatım oldukça değişir
sizde oldukça zor dönemlerden geçiyorsunuzdur eminm
tavsiyem doktara görünmenz
DuDayev
Nov 9 2007, 11:46 PM
Selamun Aleykü 3 metre 2-3 tanesi sürekli dizimin dibinde duruyor diğerleri evin başka yerlerinde duruyor. Bu ana kadarda çok ilginç rüyalar gördüm mesela 2 gün önce hz.musa a.s gördüm rüyamda bana uzunca süre birşeyler anlattı eşiyle birlikte ondan 1 ay 3 metre demişsin arkadaş 3 metre olmaz boyları ayriyeten çok güzel korkmanada gerek yok az sabret öğrenirsin kim olduklarını sabret Selametle
Muhammed-26
Nov 10 2007, 01:57 PM
ALINTI(DuDayev @ Nov 9 2007, 11:46 PM)

Selamun Aleykü 3 metre 2-3 tanesi sürekli dizimin dibinde duruyor diğerleri evin başka yerlerinde duruyor. Bu ana kadarda çok ilginç rüyalar gördüm mesela 2 gün önce hz.musa a.s gördüm rüyamda bana uzunca süre birşeyler anlattı eşiyle birlikte ondan 1 ay 3 metre demişsin arkadaş 3 metre olmaz boyları ayriyeten çok güzel korkmanada gerek yok az sabret öğrenirsin kim olduklarını sabret Selametle
valla boyları hakkında sizi inandırmak için uğraşamam ben gördüğüm şeyleri söylüyorum eve sığmadıkları için devamlı kafalarını eğip geziyolar ayrıca bi arkadaş da doktora git demiş doktor ne yapabilir ki bu konuda şu an Allah'a bin şükür hiç bir sıkıntım yok ama Eskişehir'deyken çok sıkıntılı 3 ay geçirdim o ferahlatıcı rüyaları o arada gördüm artık korkmuyorum evet bir çok kişi senin yerinde olsaydım şimdiye üşütmüştüm diyor ama bende artık çok korkmuyorum ya ben şunu öğrenmek istiyorum ne amaçla geldiler niçin sürekli yanımdalar bunu öğrenirsem istedikleri kadar dursunlar yanımda öncelerden daha kötüydü sürekli etrafımda dönüyorlardı nerdeyse artık akraba gibi oldum onlarla bugüne kadar hiç bir zararları olmadı olamazda Allah'ın yardımıyla ben duamı okuyup malımı canımı Allah'a emanet ediyorum aya boyları söz konusu değil şu anda ben ne istediklerini bilmek istiyorum kimse yardımcı olmuyor gerçek anlamda herkes korkuyor benden
hasna
Nov 10 2007, 02:44 PM
şeytan, cinler v.s. şerli yaratıkların şerrinden ve anne yada çocuğuna zarar vermelerinden yada öldürmelerinden korunmaları için) Doğum yapacak kadının, Ayet-el Kûrsi, A'raf 54. Ayeti sonuna kadar, Felâk ve Nâs Sûrelerini okuyarak ALLAH'u Teâlâ'ya sığındırılması gerekir(Hadis-i Şerifle bildirilmiştir).
RABBİM YARDİMCIN OLSUN ........
Muhammed-26
Nov 10 2007, 03:15 PM
saolasın amin inşaallah Allah bize yeter. O ne güzel vekildir . Ben Allah'a sığınıyorum ne olursa olsun musibet de ferahlıkta Allah tandır sabredicem başka çare yok
Selman-ı Aydın
Nov 10 2007, 04:03 PM
Selamün Aleyküm;
Kardeşim merakını gidermek için söylüyorum, gördüklerinle hiç konuşmayı denedin mi? Onlara kim olduklarını niçin geldiklerini ve neden sana göründüklerini sordun mu? Bu zamana kadar sana zarar vermedikler ve korkutmadılarsa onlar için direkt "kötü" diyemeyiz, dimi?
Ayrıca bu yaşadıklarını annen, baban arkadaşların falan biliyor mu, daha doğrusu çevrendekiler? Şu yüzden soruyorum, eğer bilmiyorlarsa ve sen o gördüğün şeylerle konuşmaya başlarsan o an yanında bulunanlar sana "normal bir insan" gözüyle bakmayabilir. Hani olurda konuşma kararı alırsan yanlız olmanı tavsiye ederim.
Ayrıca uzun zaman önce "Akıl Oyunları" diye bir film vardı. Ünlü "Oyun Teorisi"nin mimarı Jhon F. Nash'ın hayatından bir kesit aktarılıyordu, şizofreni hastası olan Nash aklıma geldi.(ki filmde de gerçek hayatta da şizofreni hastasıydı). Beni sakın yanlış anlama. Hani demişsin ya "doktor ne yapabilir ki" diye, eğer bu gördüklerin ruhî bir rahatsızlık değilde doktorluk bir iş ise doktorlarıda es geçme derim ben. (gerçi bunun rahatsızlık olup olmadığı da meçhul.)
Allah kolaylık versin kardeşim. Hakkında hayırlısı neyse o olsun.
Selam ve dua ile...
Muhammed-26
Nov 10 2007, 04:38 PM
Selamün aleyküm tekrar dan .
Hayır bugüne kadar hiç konuşmayı denemedim çünkü onlara nasıl hitap edeceğimi bilmiyorum o yüzden denemedim . Arkadaşım şizofren hastası olsam burlara kadar gelip yazı yazamazdım adım muhammed ve adıma yakışır biçimde yaşıyorum gayet aklı başında bir müslümanım . annem ablam eniştem biliyor bunların olduğunu bir çok hocaya fln götürdüler çoğu görünce hemen başından salmak istedi uğraşmadı yada güçleri yetmedi bilmiyorum bu konuları yani ama denicem konuşmayı
Selman-ı Aydın
Nov 10 2007, 05:12 PM
ALINTI(Muhammed-26 @ Nov 10 2007, 04:38 PM)

Selamün aleyküm tekrar dan .
Hayır bugüne kadar hiç konuşmayı denemedim çünkü onlara nasıl hitap edeceğimi bilmiyorum o yüzden denemedim . Arkadaşım şizofren hastası olsam burlara kadar gelip yazı yazamazdım adım muhammed ve adıma yakışır biçimde yaşıyorum gayet aklı başında bir müslümanım . annem ablam eniştem biliyor bunların olduğunu bir çok hocaya fln götürdüler çoğu görünce hemen başından salmak istedi uğraşmadı yada güçleri yetmedi bilmiyorum bu konuları yani ama denicem konuşmayı

Aleyküm Selam;
Dene bakalım. Bu arada kardeşim benim gönderdiğim yazının bir faydası oldu mu sana? Ayrıca şunu merak ettim, sen onları sürekli mi görüyorsun? Yani gün boyunca senin yanından hiç ayrılmıyorlar mı? Mesela şuan yanındalar mı? Ve sen buraya mesaj yazarken onlar yanına gelip bu yazılara bakıyor mu?
selam ve dua ile...
Muhammed-26
Nov 11 2007, 02:56 PM
Evet günün 24 saati görüyorum yanımdan bi dk bile ayrılmıyorlar afedersiniz wc ye bile geliyorlar kapısında bekliyorlar bazı anlar oluyor hepsi birden karşıma dikiliyorlar hepsi aynı yerde duruyor ama genelde dışarı çıkarken 5 tane yanımda geliyor galiba gördüğüm kadarıyla konuşmayı denedim dün ama nasıl hitap edicem dün sesli bi şekilde neden benim yanımdasınız dedim havaya bakarak sadece çok yaklaştılar . verdiğin yazının hiç bir faydası olmadı aynı şekilde yanımda gezmeye devam ettiler verdiğin yazıyın gerçekten kalpten isteyerek koydum başımın altına ama sadece uykum kaçtı onlarda bir değişiklik olmadı
suzan
Nov 12 2007, 01:54 AM
[ merhaba muhammed kardeşim bu konuda sana kimsenin inanmadığını düşünmene katılıyorum aynı sorunu yaklaşık üç senedirde ben yaşıyorum arkadaşlarımız birçok dua önermişler allah razı olsunlar sizinde söylediğiniz gibi dua okumakla gitmiyorlar hergece bende yatağımın ucunda duran kitabımı okumadan uyumuyorum ama nafile.. sana tavsiyem sakın korkup ürkme sen ne kadar korktuğunu belli edersen onlar okadar sana yakın oluyolar rahat ol onlarda bizim gibi birer varlık diye düşün sana zarar vermezler verseler idi okuduğum kadarıyla bana birşey yapmıyorlar dıyorsun birde en sonunda onlarla iletişime geçicem diye yazmışın yalnız bu okadarda kolay değil ben iki senedir geçemedim gerçi zarardan ziyade sonuçta insan ne kadarda korkmuyorum desede tabi rahatsız oluyor doktora gorunmedimi diyen bir arkadaşımız vardı bu konuyla tıp pek ilgilenmiyor daha ziyade şizofrenik bi hastalık olarak adlandırıyorlar ben iki sene psıkıyatri gordum ama çare bulamadım şimdi ne yapıyorum onunla yaşamaya alıştım artık sorun etmiyorum yapacak başka ne var onuda bılmıyorum açıkçası zor bir durum
İlle Cihad
Nov 12 2007, 10:04 AM
Selamun Aleyküm,
Arkadaşım ben bişey merak ediyorum, gördüğün bu varlıklar neye benziyor. yani görünüşleri nasıl bize benziyorlarmı, ağızları gözleri burunları falan nasıl, kısacası nasıl bir varlık bunlar.
Merak ediyorum o yüzden soruyorum.
Allah yardımcınız olsun inşallah.
mesdo
Nov 12 2007, 01:31 PM
ARKADAŞLAR ENTERESAN BİR KONU BU KONU
BAKIN ARKADAŞIMIZ BOYLARININ ÇOK UZUN OLDUĞUNU VE EVDE BAŞLARI EĞİK GEZDİKLERİNİ SÖYLÜYOR
ARKADAŞLAR
CİNNİ TAİFESİ LATİF VARLIKLARDIR
MELEKLER ATEŞİN NURANİ KISMINDAN CİNNİLER İSE ALEVLİ KISMINDAN YARATILMIŞLARDIR
CİNNİLER İÇİN DÜNYA BOYUTU MADDESEL OLARAK HİÇ BİR ENGEL TŞKİL ETMEZ
YANİ BİR EVDE 5 METRE BOYUNDA BİR CİNNİ OLSA BOYUNU EĞMEZ ÇÜNKÜ ONLAR MADDE DEĞİLDİRLER
ARKADAŞIMIZ MAALESEF KORKULARINI HAYATA GEÇİRMEYE BAŞLAMIŞ
BEYNİ ONA GÖRMEK İSTEDİKLERİNİ GÖSTERMEYE BAŞLAMIŞ
HZ ALLAH C.C HZ LERİ ONA ŞİFA VERSİN
suzan
Nov 13 2007, 12:59 AM
tamam ama birde olayın şu tarafı var cinler her şekle bürünebiliyolar örneğin ben bana ürkütücü görünüyorsun senden ürküyorum dediğim vakit çok sevdiğim bi arkadaşamın şekline girmişti hayretler içerisinde kalmıştım çunki büründüğü kişi benim çok sevdiğim bir insandı bunu nerden bildin dediğimde ise yüzüme bakp alaylı bi tavırla gülmüştü yani boyu beş metre olayına takıldım olabilir bence
AkinciBey
Nov 13 2007, 02:46 AM
Muhammed kardeş benim dediğimi yaptınmı??
Bedir ashabının isimlerini oku.
Sana yukarıda link vermiştim oradan bulabilirsin.
Yazıcın varsa çıkart yada yaz belkide elindede vardır.Onları oku.Allahın izniyle Bedir ashabı adlarının okunduğu yere gelir.Bunu dene.
Allah şifa versin
mesdo
Nov 13 2007, 08:10 AM
ALINTI(AkinciBey @ Nov 13 2007, 02:46 AM)

Muhammed kardeş benim dediğimi yaptınmı??
Bedir ashabının isimlerini oku.
Sana yukarıda link vermiştim oradan bulabilirsin.
Yazıcın varsa çıkart yada yaz belkide elindede vardır.Onları oku.Allahın izniyle Bedir ashabı adlarının okunduğu yere gelir.Bunu dene.
Allah şifa versin
la ilahe illallah
yine başladığımız yere döndük
yahu bedir ashabı ismi okunduğu zaman nasıl oraya gelecekler
nerden çıkartıyorsunuz bu hurafeleri
arkadaş paranoya olmaya başlamış psikolojisi bozulmuş sizler neler diyorsunuz yahu
ALINTI(suzan @ Nov 13 2007, 12:59 AM)

tamam ama birde olayın şu tarafı var cinler her şekle bürünebiliyolar örneğin ben bana ürkütücü görünüyorsun senden ürküyorum dediğim vakit çok sevdiğim bi arkadaşamın şekline girmişti hayretler içerisinde kalmıştım çunki büründüğü kişi benim çok sevdiğim bir insandı bunu nerden bildin dediğimde ise yüzüme bakp alaylı bi tavırla gülmüştü yani boyu beş metre olayına takıldım olabilir bence
arkadaşlar köylerde anlatılan hikayelere çok takılmışsınız
cinnilerlerin şekjle girmesi diye bir olay yok
ne vahiyde nede hadiste bu yönde bir işaret yok
onlar karşınıza geldiğinde şunu söyleyin
sen benim beynimin bana oynadığı bir oyunsun
sen gerçek değilsin deyin bakalım nasıl yok olacaklar
AkinciBey
Nov 13 2007, 05:08 PM
Mesdo kardeş tövbe haşa bir yerimizden uydurmuyoruz bunu.Bedir ashabının isminin okunduğu yere gelmesi Fethullah Gülen Hocaefendinin asrın getirdiği tereddütler kitabında yazmaktadır.Benimfikrim değil yani.
Hatta hocaefendi orada cin musalatı olmuş bir kadının bu şekilde kurtulduğunu anlatmaktadır.
Siz ilk defa duymuş olabilirsiniz ama biz kitaplarda yazanı anlatıyoruz.
telpako
Nov 13 2007, 09:13 PM
fethullah hoca begenelim begenmeyelim. temiz ağızlı bir insan o ne okursa cinler elbette uzaklaşır. Oyle yanlız sadece ibadet eden ve çalışna bir kişi elbette cinleri hemen kovar.
Muhammed kardeş sanki boyle bir durumu kendiniz istiyormuş gibi gorunuyorsuz. Lutfen bu işin getirilerini düşünürken sizden götürecekleri de düşünün.
Bir çok din adamı , mesela kilise papazı incil okuyarak , müslüman kuran okuyarak , hindu veda okuyarak , yahudi tevrat okuyarak cinleri kovuyor. aslında direk ayetlerin etkisi değil kişilerin temiz ruhlarının güçlü etkileri belki de beyinlerinin etkileridir.
Ama cinler çok geri zekalı varlıklardır. insanların yarısı kadar kafaları çalışmaz geri zekalı olduklarından psikolojiniz düzgünse derhal kovabilirsiniz. Zeki bir insan güçlü psikoloji ile binlerce cini defedebilir. am ahalinden çaktırmadan memnuniyet duyuyorsa , ben ayrıcalıklıyım bir sürü cinim var diye hava atiyorsa elbette ruhsal bozukluktan cıkamamazsınız .
Önce karar verin sonra ne yapacagınızı düşünün gerçekten istemiyorsanız. Çözümü hiç te zor değil.
Muhammed-26
Nov 17 2007, 04:36 PM
Çoğunuz benim hasta olduğumu düşünüyorsunuz yinede saolun arkadaşlar ben sadece derman bulmaya çalışıyorum ama bazı üyeler burda rahatsız olmuşlkar yada bıkmışlar bu konudan beni hasta yerine koyanların başına Allah versin onlarda anlasın nasıl bir olay olduğunu beni hor gören arkadaşlar ben bir sürü cin var diye sevinmiyorum ne diyorum size 7 aydır adam gibi uyku uyumuyorum çok rahatsız oldupum bi durum bu şu bedir olayını denicem iyiliğim için uğraşan herkesten Allah razı olsun Allah cennet köşelerine koysun onları şu anda bi hoca tarafından okunuyorum çok az yavaş yavaş bi rahatlama oluyor geceleri uyuyabiliyorum artık şükürler olsun . ha birde suraan kardeş senin sorunuda cevaplıyım arkadaşım yüzlerini görmüyorum bunları görmem şeffaf hızlı bi geçiş şeklinde oluyo yada silinik bi gölge gibi şu ana kdr bi sıkıntı fln vermediler ama galiba beni ele geçirmek istiyolar ama şükür 2 gün önce peygamber efendimizi gördüm rüyamda artık hiç bir korkum yok yavaş yavaş kurtuluyorum ama bunlardan kurtulmam biraz kolay olmıcak onlara zarar v eripte kurtulmakj istiyorum çünkü 7 aydır hayatımı karıştırdılar yaptıklarının karşılığını alsınlar.
mesdo
Nov 17 2007, 04:59 PM
ALINTI(Muhammed-26 @ Nov 17 2007, 04:36 PM)

Çoğunuz benim hasta olduğumu düşünüyorsunuz yinede saolun arkadaşlar ben sadece derman bulmaya çalışıyorum ama bazı üyeler burda rahatsız olmuşlkar yada bıkmışlar bu konudan beni hasta yerine koyanların başına Allah versin onlarda anlasın nasıl bir olay olduğunu beni hor gören arkadaşlar ben bir sürü cin var diye sevinmiyorum ne diyorum size 7 aydır adam gibi uyku uyumuyorum çok rahatsız oldupum bi durum bu şu bedir olayını denicem iyiliğim için uğraşan herkesten Allah razı olsun Allah cennet köşelerine koysun onları şu anda bi hoca tarafından okunuyorum çok az yavaş yavaş bi rahatlama oluyor geceleri uyuyabiliyorum artık şükürler olsun . ha birde suraan kardeş senin sorunuda cevaplıyım arkadaşım yüzlerini görmüyorum bunları görmem şeffaf hızlı bi geçiş şeklinde oluyo yada silinik bi gölge gibi şu ana kdr bi sıkıntı fln vermediler ama galiba beni ele geçirmek istiyolar ama şükür 2 gün önce peygamber efendimizi gördüm rüyamda artık hiç bir korkum yok yavaş yavaş kurtuluyorum ama bunlardan kurtulmam biraz kolay olmıcak onlara zarar v eripte kurtulmakj istiyorum çünkü 7 aydır hayatımı karıştırdılar yaptıklarının karşılığını alsınlar.
benim canım kardeşim
seni hor görmüyoruz aksine yardımcı olmaya çalışıyoruz
sizi hz allah c.c için seviyoruz ve inşaallah hz allah c.c hz leri size derman verecektir
Muhammed-26
Nov 17 2007, 06:52 PM
selamün aleyküm bilmiyorum arkadaşım bana yazılan cevaplardan şizofrensin gibi bi ifade geliyor sanki şunu söylemek isterim ki bu cinlerden kesinlikle kurtulmak istiyorum cinlerim var diye sevinmiyorum arkadaşlar diyelimki konuşmaya meğil ettim onlara ne diye hitap edicem acaba
Selman-ı Aydın
Nov 17 2007, 07:52 PM
ALINTI(Muhammed-26 @ Nov 17 2007, 06:52 PM)

selamün aleyküm bilmiyorum arkadaşım bana yazılan cevaplardan şizofrensin gibi bi ifade geliyor sanki şunu söylemek isterim ki bu cinlerden kesinlikle kurtulmak istiyorum cinlerim var diye sevinmiyorum arkadaşlar diyelimki konuşmaya meğil ettim onlara ne diye hitap edicem acaba

Adı güzel olan kardeşim, eğer samimiyetime inanıyorsan ben seni hasta gözüyle görmediğimi inanmanı isterim.Ben sana yardım etmek isteyenlerdenim ama benim yardımımda sınırlı çünkü bende bilgili biri değilim sana nasıl yardım edeceğimi inan bilmiyorum bilseydim bunu sana burda tek tek anlatırdım.
Nasıl hitap edeceğini de bilmiyorum ama istersen "Ey Allah'ın yarattıkları..." diye başlayabilirsin. Dediğim gibi bu konuda bilgili biri değilim sadece yardımcı olmaya çalışıyorum becerebiliyor muyum onuda bilmiyorum.
Allah yardımcınız olsun.
telpako
Nov 18 2007, 02:46 AM
ALINTI(Muhammed-26 @ Nov 17 2007, 06:52 PM)

Dua ile kendini once guvenceye al sonra isimlerini sor sana isimlerini söylerseler o ismi agzina aldigin anda yaninda beliriler ve sana kole olurlar ama zayıf anını yakalr yakalamaz senden intikam almaya calişacaklarından suphen olmasın , ayrıca bazı karakter değişiklikleri yaşayacaksın biliyormun medyun memiş musluman ama kendisi eşcinseldir. Hiç bir şekilde bu düşk varlıklarla iletişim kurma mutlaka zarar edersin.
DuDayev
Nov 18 2007, 03:19 AM

))))))
telpako
Nov 18 2007, 04:44 AM
Ha birde sana ismini sordukları zaman onları kol veya bacak gibi bir uzantısından yakalamaya ve dua okuyarak bırakmamaya çalış ama başına geleceklerden sorumlu değilim.
Muhammed-26
Nov 18 2007, 08:13 PM
Selamün Aleyküm Mümin kardeşlerim ;
Allah'ın yardımıyla bana hiç bir zarar veremezler . Onlardan korkmuyorum peygamberimizi yaklaşık 2 gün önce gördüm galiba o günden beri üstümdeki korku gitti artık gerçekten güvende olduğuma inandım ve onlarla iletişime geçip bana huzursuz yaşattıkları 7 ayın hesabını sorucam ayetlerin en büyüğü AYETEL KÜRSİ ile inşaallah Selman-ı Aydın ın verdiği bir dua var peygamber efendimiz hz.ali ye yazdırmış o duayı denedim koydum başımın altına bi gece uyudum o gün rüyamda 4 ünü gördüm karşıma suçlu gibi bir durumda oturmuşlar onlara hesap soruyordum o dua işe yarıyordu ama vücudumu sıkıyorlardı galiba o olayda oldupu gibi azap görüyorlardı . Ama ne olursa olsun onlarla konuşucam onlardan çok çok üstün bir varlığız biz o yüzden Allah'ın en yüce ayetlerine sığınarak onlarla iletişime geçicem bugüne kadar hep aklımdaydı ama ya beni boğarlar fln diye hiç bir şey denemedim . sizce hadi onlarla iletişime geçtim diyelim onlara ne gibi şeyler söyleyebilirim bir bilgisi olan varmı ?
askan
Nov 18 2007, 10:37 PM
sen sabretmeye çalış normal hayatına devam et sanki yoklarmış gibi zamanla gideceklerdir onlar yokmuş gibi davranmaya çalış inşallah zamanla gidecekler dua etmeye devam et ısrarla
Selman-ı Aydın
Nov 19 2007, 09:44 AM
ALINTI(Muhammed-26 @ Nov 18 2007, 08:13 PM)

Selamün Aleyküm Mümin kardeşlerim ;
Allah'ın yardımıyla bana hiç bir zarar veremezler . Onlardan korkmuyorum peygamberimizi yaklaşık 2 gün önce gördüm galiba o günden beri üstümdeki korku gitti artık gerçekten güvende olduğuma inandım ve onlarla iletişime geçip bana huzursuz yaşattıkları 7 ayın hesabını sorucam ayetlerin en büyüğü AYETEL KÜRSİ ile inşaallah Selman-ı Aydın ın verdiği bir dua var peygamber efendimiz hz.ali ye yazdırmış o duayı denedim koydum başımın altına bi gece uyudum o gün rüyamda 4 ünü gördüm karşıma suçlu gibi bir durumda oturmuşlar onlara hesap soruyordum o dua işe yarıyordu ama vücudumu sıkıyorlardı galiba o olayda oldupu gibi azap görüyorlardı . Ama ne olursa olsun onlarla konuşucam onlardan çok çok üstün bir varlığız biz o yüzden Allah'ın en yüce ayetlerine sığınarak onlarla iletişime geçicem bugüne kadar hep aklımdaydı ama ya beni boğarlar fln diye hiç bir şey denemedim . sizce hadi onlarla iletişime geçtim diyelim onlara ne gibi şeyler söyleyebilirim bir bilgisi olan varmı ?
Aleyküm Selam;
Eğer Peygamber Efendimizi rüyanda gördüysen o zaman sen ne mubarek adamsın kardeşim. Ben O'nu hiç göremedim şimdiye kadar. Eğer siz Peygamber Efendimizi rüyanızda görebilecek kadar kıymetli iseniz muhtemelen dualarınızında makbul olma ihtimali yüksektir, yanlış hatırlamıyorsam Peygamber Efendimizi rüyada görmek bin yıllık ibadetten daha hayırlıdır. Kardeşim,benim sıkıntılı günler geçirme ihtimalim var,lütfen bana dua ediniz.
Ayrıca size göndermek için dün çektiğim bazı fotoğraflar var elimde, şuan için gönderemem ama eğer fotoğraf makinesinin ara kablosunu bulursam akşama doğru fotoğrafları size ya e-posta yada özel mesaj yoluyla gönderebilirim inşAllah. (Ancak söz vermiş gibi olmayayım,göndermeye çalışacağım.)
Selam ve dua ile...
TEVHİD
Nov 19 2007, 03:04 PM
Bir anlık tefekkür bin yıllık ibadetten daha hayırlıdır.H.Ş.
Ben bu şekilde biliyorum ama ....
Selam ve dua ile
Muhammed-26
Nov 19 2007, 07:09 PM
Selamün Aleyküm
Saolun vallahi çok etkilendim rüyada epeygamber efendimizi kabrinden çıkarıp tabutunun önüne koymuşlar boylu boyunca hırkay-ı şerif de üstündeydi bembeyaz sakallıydı yatıyordu yattığı mekanda yaklaşık 40 50 kadar bi topluluk vardı hepsi namaz kılıyordu bende kılmaya başladım onlar kılarken sonra uyandım
bican
Nov 19 2007, 07:22 PM
selamunaleykum kardeşim.. gördüklerin cin ise, onları gördügün an sağ elinin işaret parmagını ileriye dogru uzat, ve oldugun yerde besmele okuyarak daire ciz ondan sonra sana yaklasmaları mümkün degil..
cinler ve seytanlar ateşten yaratılan varlıklar oldugu için, nurani bir saydamlıkta görülmezler sanırım, insan kılığına girebildikleri biliniyor, insanı taklit edemedikleri tek nokta burun'dur
burunları keçi veya koyun burnu gibi görünüyormus..
bide isimler cok önemli.. anne ve babalar peygamberimize olan sevgileri neticesinde mübarek peygamberimizin ismini cocuklarına veriyorlar.. fakat ismi muhammed, yasin gibi mübarek isimler teskil eden kisilerle kurulan muhabbetlere dikkat etmek gerekiyor..
cocugun ismi yasin, ismi muhammet.. herhangi bir sebepten bu kişilere bu isimleriyle birlikte küfür edilebiliyor.. veya bu ismi tasıyanlar bu küfürleri sarfedebiliyor.. Allah korusun..
sapasaglamken, birden sebep yokken yatalak olan tanıdıklarım olmustu.. ve bu kisilerden bitanesinin ismi yasindi.. ve babası veya cevredekiler bu ismi tasıyan cocuga küfredebiliyorlardı..
yani, bu ismi tasıyanlar ve bu ismi tasıyan kişilerle muhabbet kuranlar daha dikkatli olmak zorundalar..
konu dısı not: peygamberimi ne zaman cagırsam geliyo rüyalarıma.. kalben isterseniz cagırırsanız geliyo inanın..
Allaha emanet olunuz kardeşlerim.
Muhammed-26
Nov 19 2007, 07:50 PM
Aleyüm Selam bican hoşgeldin dediğini yapıcam peki onlarla konuşma yolları varmı güvenli bi şekilde bu konularda biraz bilgili gibisin 30 adet birden neden musallat oldu ben onu çözemedim hadi 1 2 olsa neyse
bican
Nov 19 2007, 08:28 PM
kardeşim.. cin olduklarından eminmiyiz..?? eger cinse bu yaratıklar,
1- oturdugun evde, bahçede veya bulundugun konumda diyelim kısaca.. bu yaratıkların bölgesi olabilir..
2- bulundugunuz evin temelinde cok eskiden kalma bir mezar olabilir..
3- gördüklerin hayal olabilir.. halk arasında karabasan denir..
4- evde ekmek ufakları vs gibi seyler üzerinde yatmak ve uyumak , karabasana sebep olur
5- cinler insandan üstün sanılır ama insan herdurumda meleklerden ve diğer yaratılmışlardan üstündür..
6- cinlerin salisedeki hızı, bir göz kırpması kadar hızlı bisekilde dünyayı bir tur atabilirler.. fakat insan ruhu dünyayı 33 tur atacak kadar hızlıdır.. insan aşk ile rahmana erdiginde zaman ve mekan hükmünü kaybeder.. halk arasında evliya dedigimiz insanlar ruhun hızını bedenle saglamayı basarmıslardır ama bu basarı sadece ilahi ask ile vuku bulabilir..
şeytani yollardan yapılan durumlarda vardır, istidrac gibi.. genelde hint fakirlerinin yaptıgı bir durumdur.. şeytani ve küfür işidir..
sen dilinden duayı eksik etme.. ve onlarla konusmaya çalışma.. euzubesmele oku, nas suresini bol bol oku..
eskiden bu konu hakkında arastırmalarım mevcuttu..
bide sana komik bir hatıra anlatayım..
askerligimi doguda yaptım.. yüzlerce catısmaya girdim, onlarca arkadasım sehit oldu.. o dönemlerde askerde devrecilik denilen olay vardı, halende vardır eminim..
üst devreler alt devre askerlere cok kötü davranırlar acı ama gercek.. bizide hergece cadırlarda toplayıp dövmeye calısıyorlardı.. kendi devrelerimle toplantı yaptım ve devrecilik denilen olayı bitirmeye karar vermistim..
cinler hakkında bilgiliydim ve bu bilgiyi kullanma zamanı gelmisti.. üst devrelere meydan okumalıydım.. üst devrelerden en kilolu olanını bir yataga yatırmalarını istedim bisey gösterecem dedim.. neyse yatırdılar arkadası yataga.. cadırın icindeyiz.. ve herkes toplandı show zamanıydı..
yatan arkadastan gözlerini kapatmasını ve ben aç diyene kadarda gözlerni açmamasını söyledim
ve bikaç şeyler söyledim sessizce.. ve arkadaş uçmaya başladı cadırın tavanına kadar cıktı.. herkes donmustu..
ve ben tekrardan indirdim aşağı.. ve gözlerini aç dedim.. gözlerini açtı ve işin komigi bişey hissetmedigi için uçtuguna inanmamıştı..
ama işte oan devrecilik bitmişti.. artık üst devreler benden korkuyor ve ne dersem yapıyorlardı.. bende güzelce dedimki devrecilik bitsin ve kimse kimseye dayılık taslamasın..ulen bide adanalayız dayanamıyoruz kabadayılıklara..
böylece devrecilik bitti.. bide benden akrep yılan gibi varlıklar uzak durdugu icin korkarlardı benden haha..
cok sevdigim bi hocam askere gitmeden önce bana bir dua okumustu.. ve inanmazsınız belki ama çatışmalarda kurşun isabet etmiyordu etmedide..
duasız bırakma kalbini.. insaallah en kısa zamanda sona ersin durumun..
Allaha emanet ol..
Muhammed-26
Nov 19 2007, 08:43 PM
1 bu olay 7 ay önce başladı yani eskişehirde ben şu an istanbuldayım ben kuzey kutbunada gitsem gelir bunlar
2 halisülasyon değil görebiliyorum bir sürü hocaya baktırdık çünkü cin olduklar kesin zararsız dediler ama hernese orayı geçelim işte bunlar cin
3 ev hergün süpürülüyor ona çok dikkat ediyorum
valla benim yanımda o kdr hızlı yürümüyorlar ama ani geçişleri oluyor bazen onları yanımdan uzaklaştırmak için ne yapabilirim yani çok yakınımda durmamaları için ?
bican
Nov 19 2007, 08:47 PM
dedigim gibi kardeşim.. besmele okurken tam bir daire ciz.. sana yaklaşamazlar..
ve nas suresini sürekli oku..
Allaha emanet ol...
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir
Buraya Tıklayın.