Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Ben Kullanıcı Adımı Değiştirmek Istiyorum
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ ÜYELİK PROBLEMLERİ ]·.
Özgürlük
s.a. arkadaşlar ben ozgurluk86 ismimi Özgürlük diye değiştirebilir miyim ve değiştirebilirsem nasıl yapacağım admin orda mısın
EsLeMNa
ALINTI(ozgurluk86 @ Nov 5 2007, 11:39 AM) *

s.a. arkadaşlar ben ozgurluk86 ismimi Özgürlük diye değiştirebilir miyim ve değiştirebilirsem nasıl yapacağım admin orda mısın

Eğer bu isimle kayıtlı bir üye yoksa admin arkadaşlar size yardımcı olacaklardır..
islam ve kulluk
ALINTI
admin orda mısın

nick değiştirme talebinde bulunmak doğal bir haktır ama bu sözü söylemekteki amacınız nedir ? sanki sizi dinlemiyor önemsemiyormuşuz gibi ?

ayrıca nick değişimlerini alttaki linkde talep edilmektedir :

http://www.islamiforum.com/index.php?s=&am...ost&p=55160

talebiniz yerine getirildi...
Özgürlük
Allah razı olsun kardeş kızma yaa cray.gif
islam ve kulluk
estağfurullah

Allah sizden de razı olsun
İ K R A
MERHABA ADMİN ORDAMISIN BEN ADIMI İ K R A OLARAK DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM FAKAT NASIL DEĞİŞTİRECEĞİMİ BİLMİYORUM YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ ACABA ....
UNUTMAYIN İ K R A ARALARINDA BOŞLUK VAR
DEĞİŞTİRİRSENİZ SEVİNİRİM
islam ve kulluk
ALINTI
ADMİN ORDAMISIN

ilk mesajdaki üye bu kelamı ettiği için kendisini uyaran hitab da yazıda bulunmuştum arkasından sizinde böyle yazmanızın anlamı nedir ?

bunun altında ya inat bulunur yada bakalım ne yapacak düşüncesi !

bu forumda bulunma amacımız nedir? paylaşım yapmak veya paylaşımlardan istifade etmekmi? o halde bunu yaparken söylediğimiz sözleri bize de böyle dense nasıl olur diyerek söyleyelim !!!

http://www.islamiforum.com/index.php?s=&am...ost&p=55160

üstte verdiğim linke değiştirmek istediğiniz nick talebini yazabilirsiniz

bu konu tarafımca kapatılmıştır !
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.