Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Görev çubuğu Hatası...
Islami Forum - Popüler Forum > INTERNET - TEKNOLOJİ DÜNYASI > .·[ BİLGİSAYAR/İNTERNET ]·.
imge
selamun aleyküm...

Benim sorunum görev çubuğunda gösterilmeyen pencerelerle ilgili.Mesela en basitinden bi internet explorer sayfası açıyorum ama aşağıda göremiyorum.Ne word sayası,nede msn pencereleri...Hiçbirşey gözükmüyor.Hızlı başlatın yanı boş.Ancak Alt+Tabs tuşu ile açtığım sayfaları görebiliyorum.Çok denedim görev çubuğunu kilidini açsamda yerindende harekette ettiremedim.Görünüm ayarlarınıda değiştirmeme ramen hala aynı sonuç.
Bu durum Kaspersky Anti-virüs ü yükledikten sonra oldu.

Ensonunda bir bilene danışsam iyi olacak dedim.Lutfen bir çözümünüz varsa yardımcı olursanız sevinirim.İyigünler....
islam ve kulluk
bilgisayarını anti virüsü yüklemeden önceki bir zaman geri yükle sonrada anti virüsü tekrar kur ama bu sefer kurarken seçili seçenekleri inceleyerek kur smile.gif

benim tavsiyem bu şekilde. yoksa çözülmesi epeyi zor olabilir
imge
YA TEŞEKKÜR EDERİM İSLAM VE KULLUK AMA BİRAZ CAHİLİM BU KONUDA BİRAZ DAHA PARANTEZ İSTEYEBİLİR MİYİM SENDEN?
islam ve kulluk
başlat > tüm programlar > donatılar > sistem araçları > sistemi geri yükleme

sırasıyla burayı aç kardeşim ve açılan ekrandan bilgisayarımı önceki bir zamana geri yüklemek istiyorum komudunu aç.

Sonrasında tarihler çıkıcak o tarihlerden birini seç ve bilgisayarı geri yüklemesini iste.

Not : bu tarih anti virüsü yüklediğin zamandan bir hafta öncesi bir tarih olsun.

Sonra görev çubuğu düzelecektir inşaallah
imge
Allah razı olsun flowers.gif

hakkını helal et inşallah...
Computerexpert
Yahuu her seferinde şu bilgisayarınızı geri yüklemeyi bırakın smile.gif İngilizceniz varsa!
http://www.kellys-korner-xp.com/taskbarplus!.htm#obtain burdan indirip kullanın...

Asında tuneup utulities programını kullansanız bilgisayardaki hataları düzeltiyor. tavsiye ederim...
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.