Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Şifreyi Ad,soyad Ve Adresinizi Aralarına Birer Boşluk Bırakarak 5566'a Gönderin, çekilişe Katılın Ve Milyonlarca Hediye Kazanın!
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİ KONULAR > .·[ SORU-CEVAP ]·.
Selman-ı Aydın
Selamün Aleyküm;

Kardeşlerim bazı firmalar ürünlerine şifreler koyup bu şifreleri bilmem kaç bilmem kaça gönderen tüketicilere bazı hediyeler vaad edip veriyorlar. Acaba bu gibi kampanyalar dinen caiz mi? Tüketici olarak bu gibi kampanyalara katılabilir miyiz ve eğer hediye kazanırsak o hediye bize helal olur mu?

"Şifreyi ad,soyad ve adresinizi aralarına birer boşluk bırakarak 5566'a gönderin, çekilişe katılın ve milyonlarca hediye kazanın!"

Selam ve dua ile...
Zemahşeri
ALINTI(Selman-ı Aydın @ Nov 1 2007, 08:48 PM) *

Selamün Aleyküm;

Kardeşlerim bazı firmalar ürünlerine şifreler koyup bu şifreleri bilmem kaç bilmem kaça gönderen tüketicilere bazı hediyeler vaad edip veriyorlar. Acaba bu gibi kampanyalar dinen caiz mi? Tüketici olarak bu gibi kampanyalara katılabilir miyiz ve eğer hediye kazanırsak o hediye bize helal olur mu?

"Şifreyi ad,soyad ve adresinizi aralarına birer boşluk bırakarak 5566'a gönderin, çekilişe katılın ve milyonlarca hediye kazanın!"

Selam ve dua ile...

Çatır çatır yiyebilirsin helaldir. Yine aynı şekilde bilgi yarışmaları veya bulmaca çözümlerinden kazanılan hediyeler helaldir.
aymes
ALINTI

Ben helal olduğunu düşümn müyorum ha kazı kazan ha milli piyago bileti bunlara helal derseniz bu da helaldir.. ama bilgi yarışmaları hakkın da bişe diyemicem .ha öyle sizin dediğiniz gibiçatır çatır yenmiyo maalesef .yedim zannedenlerde de acı acı çıkıyo .
Linkinpark
Kardeş helaldir . Çünkü bunlar kumar hükmüne girmez ki.

Bunlar firmaların hediyeleridir.

[/quote]
Ben helal olduğunu düşümn müyorum ha kazı kazan ha milli piyago bileti bunlara helal derseniz bu da helaldir.. ama bilgi yarışmaları hakkın da bişe diyemicem .ha öyle sizin dediğiniz gibiçatır çatır yenmiyo maalesef .yedim zannedenlerde de acı acı çıkıyo .
[/quote]

Kardeş helaldir . Çünkü bunlar kumar hükmüne girmez ki.

Bunlar firmaların hediyeleridir. Promosyon..
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.