Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Ciban Durmadan Türüyor Bilgisi Olan Kardesimiz Varmi
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM DİĞER... > .·[ SAĞLIK ]·.
kartal58
[b]hayirli günler
eger basindan gecmis veya bilgisi olan kardesimiz varsa
lütfen yardim etsin
benim hayamda cibanlar cikti asiri agrilarla,doktora gittim ve kesip aldilar
ama tekrar tekrar cikiyor iki defa kestirdim ama daha kestirmiyom iki bacagimin arasinda
burda Almanyada bulamadilar neden oldugunu eger bilen ler varsa yardim etsin lütfen
Türkiyede bir doktora gitmek istiyorum

simdiden tesekkürler
sabah_rüzgarı
bu konuyu ne zamndır görüyorm
kimsede yardım etmemiş
benimde pek bilgim yok onun içn yardım edemiyorum

rabbim acil şifalar versin
kartal58
ALINTI(sabah_rüzgarı @ Nov 3 2007, 09:11 PM) *

bu konuyu ne zamndır görüyorm
kimsede yardım etmemiş
benimde pek bilgim yok onun içn yardım edemiyorum

rabbim acil şifalar versin

ilginiz icin tesekkürler demekki kimsenin basindan gecmemis
hayirlisi olsun
sabah_rüzgarı
aslında bi yakınımn dizinde çıkmıştı doktora gitti
küçük bi operasyonla tek seferde bitti daha sonra tekrarlamadı

bundan başkada hiç karşılaşmadım

inş en kısa zmnda düzelir
telpako
www.kisirligason.com internet sayfasından telefonlarını al selcuk kaya ile konuş seni tedavi etsin.
aLaTurCa
QUOTE(telpako @ Nov 8 2007, 04:02 AM) *

www.kisirligason.com internet sayfasından telefonlarını al selcuk kaya ile konuş seni tedavi etsin.

kisirlikla ve ciban arasinda link kuramadim ben confused1.gif arkadas ciban icin tedavi ariyor siz baska bir site veriyorsunuz
asiLDuA
Allah yardımcın olsun Allah şifa versin kardeş.
bican
gecmis olsun kardesim..

bir sorunu ortadan kaldirmanin tek yolu, sorunun merkezini bulmaktır.. çıban ve benzeri hastalıklar karacigerin meydana getirdigi hastalıklardır.. karaciger , kendinde meydana gelen mikropları genelde dıs deri üzerinden atmaya calısır..

sorunun merkezi karaciger.. karacigeri tedavi etmedikten sonra çıban baska bölgelerdende cıkaçaktır..

karacigerini güçlendirecek tedavi metodları uygulaman gerekir.. eczaneden aldigimiz ilaclar ve bu ilaclarda bulunan maddeler karaciger yoluyla dısarı atıldıgı icin.. karacigere müthis derecede zarar vermektedir.. örnek: aspirin, etkin maddesi salkımsögüt olarak bilinen ağacın yapraklarıdır.. hap sekline gelme asamasında kullanılan kimyasallar ve neticede kullanılan bu ilaclar karacigeri yaralar..

dogal yollardan karacigeri güclendirmek gerekiyor.. bunun icin tavsiyem kurutulmus siyah üzüm veya sarı besni üzümü olarak bilinen üzümden yemeli ve cekirdeklerini ezerek yani cekirdekleriyle yemelisin..

veya diger bir yol dogal üzüm pekmezi icmelisin.. hem kan yapicidir hemde karacigeri mükemmel derecede besleyip korur..

gecmis olsun.. Allaha emanet olunuz..
TEVHİD
Çıban konusundaki bir deneyimimi aktarmakta fayda görüyorum.
Bende de çıban çıktı.Hem de yüzümde.Daha tam gelişmesine fırsat vermeden her akşam yatarken Batticon adı verilen kırmızı renkli bir ilâcı çıbanlı bölgeye döktüm.Bir hafta içerisinde yok oldu.Siz de deneyin.Çıbanın kaybolduğunu göreceksiniz inşallah.

Selam ve dua ile
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.