Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Hayvanlar Alemi
Islami Forum - Popüler Forum > MULTİMEDYA > .·[ KLİP/RESİM/SUNUM ]·.
Sayfa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
kırık-rüzgar
Es-Selamun Aleyküm

Arkadaşlar site için istek ve öneri bölümündede talepte bulunmuştum böyle bir bölüm açıp hayvan cinslerini resimlerini hepberaber paylaşmak için fakat bunun için bir topic açmak daha uygun olur o yüzden topici açıp başlatıyorum inşaAllah

Yaradılanı Yaradandan ötürü severiz

yaradılanları görüp Rabbimz-in sanatını görmenizede vesile olur inşaAllah zira yaradılanı görüp imana gelenlerde olmuştur hepimizi için hayırlı olsun

başlangıcımız hayvanların hayali ilae olsun

inşaAlllah bilgide sunarız
EsLeMNa
Esengül genelede hayvan resimleri ilgimi çekmez,ancak bunlar çok güzel biggrin.gif

Hele ki en sondakine bayıldım clapping.gif
kırık-rüzgar
ALINTI(Eslemna @ Oct 29 2007, 03:38 PM) *

Esengül genelede hayvan resimleri ilgimi çekmez,ancak bunlar çok güzel biggrin.gif

Hele ki en sondakine bayıldım clapping.gif

beğenmene çok sevindim kardeşim inş devam ettirebiliriz
islam ve kulluk
barajı yapan köstebek çok hoşuma gitti azimli hayvan smile.gif

ellerine sağlık esengül kardeşim hayal resimleri ile başlaman bu topiğin çok rağbet gören bir topic olmasını hayal ettiğinden mi acaba biggrin.gif

çok iyi komplo kurdum galiba biggrin.gif
kırık-rüzgar
ALINTI(islam ve kulluk @ Oct 29 2007, 09:05 PM) *

barajı yapan köstebek çok hoşuma gitti azimli hayvan smile.gif

ellerine sağlık esengül kardeşim hayal resimleri ile başlaman bu topiğin çok rağbet gören bir topic olmasını hayal ettiğinden mi acaba biggrin.gif

çok iyi komplo kurdum galiba biggrin.gif

iyi kurdun halbuki alakası yok tongue.gif yani yok galiba biggrin.gif
kırık-rüzgar
bugünde biraz kuş gözlemleyelim

hazır olun inşaAllah fotoğrafını çekebilirsem kendi çizdiğim bülbül resmini koyucam (her ne kadar bülbüle benzemesede)

kırık-rüzgar

şiir yarışmasına katılmıştım Mehmet Akif Ersoy'un Bülbül Şiiri'ni okudum bu resmide çizip şiirimi okurken yanımda bırakmıştım(ek puan bile vermediler ya) neyse anılarımı tazelemiş oldum şimdi anlatarak işte bülbül resmim kötü mü olmuş acaba

beğenmenizi umarak sad.gif smile.gif
islam ve kulluk
en sevdiğim hayvanlar sınıfında kuşlar vardır kuşları bir başka severim (örümceklerden sonra) ...

beyaz kuşlar hoş olmuş

esengül kardeşim güzel çizmiş ve boyamışsın ellerine sağlık beğenmemizi umma beğendik zira smile.gif
kırık-rüzgar
ALINTI(islam ve kulluk @ Oct 30 2007, 06:59 PM) *

en sevdiğim hayvanlar sınıfında kuşlar vardır kuşları bir başka severim (örümceklerden sonra) ...

beyaz kuşlar hoş olmuş

esengül kardeşim güzel çizmiş ve boyamışsın ellerine sağlık beğenmemizi umma beğendik zira smile.gif

Allah razı olsun inşaAllah kuş resmine biraz daha eklemeler yaptıktan sonra sizin için örümcek resimleride sunmaya çalışırım

sizde eklemekten ve sipariş vermkten çekinmeyin inşaAllah herkese duyurulur nadir hayvan resmi bulunan arşivinde burda herkesle paylaşabilir yani değil mi

siparişler ortaya sunulup
islam ve kulluk
ALINTI
nadir hayvan resmi bulunan arşivinde

nadir olanlar ama ! çok olanlar değil smile.gif

olursa siparşimiz söylerim kardeşim yeni açılmışken çok yüklenmeyelim smile.gif
kırık-rüzgar
ALINTI(islam ve kulluk @ Oct 30 2007, 07:23 PM) *

ALINTI
nadir hayvan resmi bulunan arşivinde

nadir olanlar ama ! çok olanlar değil smile.gif

olursa siparşimiz söylerim kardeşim yeni açılmışken çok yüklenmeyelim smile.gif

aa hayır ya o anlamda söylemedim hani bizimde bilmediğimiz şeyleride sunsunlar diye söylemiştim

Allah razı olsun ağır sipariş vermeyin yeter yani smile.gif
islam ve kulluk
smile.gif tamam kardeşim nasıl istersen ...
EsLeMNa
Esengül bu galeride güzel olacağa benzer..

Kolay gelsin biggrin.gif
aLaTurCa
Esengulcum ilk kez bakma firsatim oldu buraya, cok guzel resimler eklemissin ve senin yaptigin resimde cook guzel olmus, bu konuda kendini gelistirmeye dewam et derim, olan yeteneklerini kullan good.gif
cartoonlardanda koyabilirmisinnnn flowers.gif hele Jerry ve Tweety biggrin.gif
kırık-rüzgar
islam ve kulluk için böcek resimleride ekleyelim inşaAllah

elimde çok böcek resimleri var ne yapıcaz ara ara koyarım inşaAllah

aquacımınkinide daha sonra koyarım inşaAllah ama twetty mevcut bende sadece
islam ve kulluk
çok ideal çekimler olmuş bunlar

Allah-u tealanın nikrodaki sanatını ne güzel yansıtıyor

ellerine sağlık kardeşim
TEVHİD
Ne güzel bir topik açmışsın kardeşim.
Allah her yarattığını farklı renk ve şekillerde emsali bulunmaz bir şekilde yaratmış. Ondan daha güzel bir renk uzmanı görmedim. Herşey yerli yerinde ve ahenk içinde. Ellerine sağlık kardeşim.

Not:İslâm ve kulluk kardeşimin de resim galerisine giriyorum. İkinizde de resimler geç açılıyor. Acaba benim bilgisiyarımın Ram'inin düşük olmasından dolayı mı? Her seferinde çok bekliyorum açılması için.

Selam ve dua ile
islam ve kulluk
sayfalardaki resim sayısı belirli bir oranı geçtikten sonra ve resimlerin boyutlarıda belirli bir oranı geçtikten sonra internek hızı erişebilirliği düşmeye başlıyor.

Bunun için kendi galerimde smile.gif 1600 pikselden üstün resim vermiyor ve bir sahifede 25 in üzerine çıkmamaya çalışıyorum. Yoksa yüksek kapasiteli pcler dahi kasmaya başlar düşük kapasiteliler kilitlenmeye başlar.

Bunun sebebi ramdan ziyade ilk olarak internet hızı ikinci olarak işlemci üçüncü olarak ram den ötürü olabilir ...
hamzayurekli
S.a....

önce hayırlı olsun sonra bir maruzat.....

Esen kardeşim ayvanlarla ilgilendiğini duydum egerkı bunları egıtıyorsan bızım ust kattakı komsumuzu ya sen eğit ya ben parçalıcam bunu.....stop...

acele cevap stop..... shake2.gif
kırık-rüzgar
ALINTI(hamzayurekli @ Oct 31 2007, 11:29 PM) *

S.a....

önce hayırlı olsun sonra bir maruzat.....

Esen kardeşim ayvanlarla ilgilendiğini duydum egerkı bunları egıtıyorsan bızım ust kattakı komsumuzu ya sen eğit ya ben parçalıcam bunu.....stop...

acele cevap stop..... shake2.gif

doğrusunu söylemek gerekirse hayvan eğitmek bana göre değil tahammül edemem ama sizin şu üst kattakine bakıyım diyorum elimden birşey gelir belki flaugh.gif

sizin sinirinizi biliyorum ben bence siz ordan taşının Allah korusunun sonuç cinayet olmasın sad.gif biggrin.gif
islam ve kulluk
üst kattan kastı benmiyim yoksa ?
Selman-ı Aydın
Selamün Aleyküm
ALINTI
Allah her yarattığını farklı renk ve şekillerde emsali bulunmaz bir şekilde yaratmış. Ondan daha güzel bir renk uzmanı görmedim. Herşey yerli yerinde ve ahenk içinde. Ellerine sağlık kardeşim.
Birde bütün bunlara tesadüf demiyorlar mı?
ALINTI
İslâm ve kulluk kardeşimin de resim galerisine giriyorum. İkinizde de resimler geç açılıyor.
Evet, itiraf etmeliyim ki bu yüzden girmiyorum. Şuan esengül kardeşin resimleri daha başlangıç aşamasında, resimler artıkça sanırım burayada giremicem ikinizde beni mazur görün ama gördüğüm resimler güzel.

Selam ve dua ile....
TEVHİD
Bunun sebebi ramdan ziyade ilk olarak internet hızı ikinci olarak işlemci üçüncü olarak ram den ötürü olabilir ...

İnternet hızlı da diğer ikisi malesef.Pentium 3 ve Ram'i 256.

Selam ve dua ile
islam ve kulluk
smile.gif pentium 3 yerine 4 olsaydı problem olmazdı ...

en azından daha az olurdu ...

geçde olsa açılıyor ona da şükredelim ya hiç açılmasaydı ?
TEVHİD
Evet çok doğru.Yine de şükürler olsun.

Selam ve dua ile
kırık-rüzgar
ALINTI(Selman-ı Aydın @ Nov 1 2007, 08:57 PM) *

Selamün Aleyküm
ALINTI
Birde bütün bunlara tesadüf demiyorlar mı?
ALINTI
İslâm ve kulluk kardeşimin de resim galerisine giriyorum. İkinizde de resimler geç açılıyor.
Evet, itiraf etmeliyim ki bu yüzden girmiyorum. Şuan esengül kardeşin resimleri daha başlangıç aşamasında, resimler artıkça sanırım burayada giremicem ikinizde beni mazur görün ama gördüğüm resimler güzel.

Selam ve dua ile....

sad.gif ya siz bir köşede bırakırsınız açılana kadar başka şeylerle uğraşırsınız sonra bakmışsınız açılmış ama gelmemezlik yapmayın ya sad.gif jp.gif
TEVHİD
Üzmeyin bakim benim kardeşimi. angry.gif Sık sık uğrayın.Tamam mı? flaugh.gif biggrin.gif

Selam ve dua ile
suskun
ben geldim geç oldu biraz ama kusuruma bakma esengül kardeşimancak gelebildim..
hayırlı olsun iyi ettin açmakla bu topici
inşaAllah her zaman gelirim... smile.gif
kElEbEk MiSaLi
aaa canım esengül kardeşim yeni gördüm ben burayı ama resimler çok güzel Rabbim bir böceği bile ne kadar güzel yaratmış çok büyük tefekkür...
canım kardeşim kelebek resimleride koy buraya tabi zahmet olmazsa jp.gif
biliyorsun ben çok seviyorum kelebekleri jp.gif
-EBRAR-
Esengül kardeşim hayırlı olsun galeriniz üzgünüm ama ilk defa gördüm. Her ne kadar miğdemi zorlasa da bazı görüntüler, akılalmaz bir eser olduklarından tefekkür ettiriyor. Bu galerilerin muhabbetleri de eğlendiriyor maaşAllah... jp.gif

Selam ve dua ile...

ALINTI

smile.gif

islam ve kulluk
smile.gif güzel rating yaptı esengül kardeşim
TEVHİD
Bence de smile.gif

Selam ve dua ile
hamzayurekli
ALINTI(islam ve kulluk @ Nov 1 2007, 07:34 PM) *

senin gibi bi komşum olacak bende senden şikayetcı olacam .....

esen gul hojam eşşeklik olmazmı...?

ust kattakının yuzunden neden ben evı terk edeyım yahu ben ev sahıbı o kıracı o terk etsın o ykken ben vardım dahada sayarım bleh.gif ...

neyse ben devırım care kalmadı doktorumuzda aynısı dıyor....
EsLeMNa
ALINTI(hamzayurekli @ Nov 3 2007, 04:01 AM) *

ALINTI(islam ve kulluk @ Nov 1 2007, 07:34 PM) *

ust kattakının yuzunden neden ben evı terk edeyım yahu ben ev sahıbı o kıracı o terk etsın o ykken ben vardım dahada sayarım bleh.gif ...

neyse ben devırım care kalmadı doktorumuzda aynısı dıyor....

Burda sayda orada sayma inşAllah.. biggrin.gif

Allah sabır versin.. doh.gif

Esengül hayvan resimlerini sevmem dedim ama bunlar çok güzel ya Hu! flowers.gif
kırık-rüzgar
ziyaretçilerimiz çoğalmış çok sevindim buda benden ziyaretçilerimize inşaAllah flowers.gif flowers.gif flowers.gif flowers.gif

ALINTI
Esengül hayvan resimlerini sevmem dedim ama bunlar çok güzel ya Hu!

beğenmene çok sevindim işe yarıyor galeri demekki flowers.gif jp.gif

ALINTI

estafurullah

ALINTI

yani katılıyorum

ALINTI
güzel rating yaptı esengül kardeşim

inşaAllah çok sevindim hep böyle gider inşaAllah

ALINTI
Esengül kardeşim hayırlı olsun galeriniz üzgünüm ama ilk defa gördüm. Her ne kadar miğdemi zorlasa da bazı görüntüler, akılalmaz bir eser olduklarından tefekkür ettiriyor. Bu galerilerin muhabbetleri de eğlendiriyor maaşAllah...

elhamdülillah
bunu duyduğuma sevindim

evet bazılarını midem görmeyi kaldırmıyor benimde ama yaradılış modellerini iyice tenıyoruz ve Rabbimizin sanatını yakından görüyoruz. jp.gif Allah razı olsun ümmü seleme

ALINTI
aaa canım esengül kardeşim yeni gördüm ben burayı ama resimler çok güzel Rabbim bir böceği bile ne kadar güzel yaratmış çok büyük tefekkür...
canım kardeşim kelebek resimleride koy buraya tabi zahmet olmazsa
biliyorsun ben çok seviyorum kelebekleri

sen istersinde koymam mı hiç flowers.gif jp.gif sende ekleyebilirsin istediğin resimleri

herkes ekleyebilir islam ve kulluğun galerisinde korkuyoruz koymaya tongue.gif ama burda serbest isteyen hayvan resmi koyabilir

ALINTI
Üzmeyin bakim benim kardeşimi. Sık sık uğrayın.Tamam mı?

evet üzmeyin beni girin tamam mı ablacım sen hepsinin kulağını tek tek çek ondan sonra giryolar mı girmiyorlar mı görürüz flaugh.gif biggrin.gif jp.gif
islam ve kulluk
ALINTI
herkes ekleyebilir islam ve kulluğun galerisinde korkuyoruz koymaya ama burda serbest isteyen hayvan resmi koyabilir

smile.gif üzgünüm kurallar böyle
kırık-rüzgar
ALINTI(islam ve kulluk @ Nov 3 2007, 06:27 PM) *

ALINTI
herkes ekleyebilir islam ve kulluğun galerisinde korkuyoruz koymaya ama burda serbest isteyen hayvan resmi koyabilir

smile.gif üzgünüm kurallar böyle

tabi efendim bizde latife ettik
kırık-rüzgar
evet kelebek_misali kardeşimizin siparişlerini veriyoruz

daha çok var ama onlarıda sonra veririm inşaAllah
islam ve kulluk
mavi siyahlı olan kelebek çok hoşuma gitti kelebekler Allah-ın yarattıklarına verdiği masumiyet sanatınıda çok güzel sergilerler.

sübhanAllah

Allah razı olsun esengül kardeşim ...
kırık-rüzgar
ALINTI(islam ve kulluk @ Nov 3 2007, 09:19 PM) *

mavi siyahlı olan kelebek çok hoşuma gitti kelebekler Allah-ın yarattıklarına verdiği masumiyet sanatınıda çok güzel sergilerler.

sübhanAllah

Allah razı olsun esengül kardeşim ...

Allah sizdende razı olsun

aLaTurCa
Esengulcum cok guzel resimler ekliyorsun flowers.gif
herkes ekleyebilir demissin, bende eklerim artik buraya bleh.gif
hamzayurekli
s.a..

ALINTI
ziyaretçilerimiz çoğalmış çok sevindim buda benden ziyaretçilerimize inşaAllah

kardesım sırf senın ıcın yazıyorum bu topıce sayı cogalsın maksadımız bu.... gleam.gif
suskun
Allah razı olsun esengül.. smile.gif
kırık-rüzgar
Allah hepinizden razı olsun aqua islam ve kuulluk korkutmuş demek seni
islam ve kulluk
burayı ele geçirsin görürsün esengül kardeş smile.gif
suskun
ALINTI
burayı ele geçirsin görürsün esengül kardeş

laugh.gif laugh.gif
EsLeMNa
Mutlaka ziyaret ettiğim bir topic daha oldu sayende esengül.. fool.gif

Allah daim etsin friends.gif
TEVHİD
Sipariş güzel, kelebekler de güzel.Hıı, bu arada sohbet de güzel. biggrin.gif

Selam ve dua ile
EsLeMNa
ALINTI(TEVHİD @ Nov 4 2007, 10:45 PM) *

Sipariş güzel, kelebekler de güzel.Hıı, bu arada sohbet de güzel. biggrin.gif

Selam ve dua ile

Sende ziyaret ettin tam güzel oldu ablacım biggrin.gif
kırık-rüzgar
hımm Allah hepinizden razı olsun eselmnacım bu topiğede bakıyosun demek o zaman geçmeyi unutmucaksın üzülürüm sonra ablam da kızar sana hıh demi tevhid ablacım

ya ben herkese 2 tane resim koyma hakkı veriyimde daha iyi olr o zaman tamam tamam karar verdim 2 hakkınız var iyi kullanın wink.gif yes.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.