M in M
Oct 27 2007, 11:58 AM
Siteye geldiğim günden beri belli başlı konuların tartışıldığını, belli başlı insanların konularına cvp yazıldığını gördüm. Yeni üyelerin siteye ısınmaları, paylaşım yapmaları, fikir teatisinde bulunmaları (ki forum sitelerinin amacı budur, paylaşmak!) için onları yokmuş gibi saymak yerine, konularına ilgi göstermeyi denemeliyiz!
Yoksa fikirlerimizi geliştirmekten, yeni şeyler öğrenmekten ziyade olduğumuz yerde sayar dururuz!
Kaldı ki güzel peygamberimizin sözü bize çok şey hatırlatabilir!
İki günü eşit olan ziyandadır...!
İnsan kaybetmek en kolayı, kazanabiliyor muyuz! ona bakalım...
Selametle...
mesdo
Oct 27 2007, 12:20 PM
HAKLISINIZ TEŞEKKÜRLER
M in M
Oct 27 2007, 02:05 PM
İlle Cihad
Oct 27 2007, 02:27 PM
ALINTI(M in M @ Oct 27 2007, 03:05 PM)

Sanırım haklısın katılıyorum. yanlız yeni gelen üyelerinde paylaşma isteklerini sadece kendi konularında değil, açılan diğer konulardada göstermeleri gerekir. elbette onların konularınada cevap yazmalıyız (ki yazılıyoda) onlarında eski konulara göz atıp biraz fikir edinmeleri taraftarıyım. katılsınlar ki kendilerini tanıyalım değil mi?
M in M
Oct 27 2007, 02:42 PM
Ben şahsım adına, katıldığımı, aktif olduğumu biliyorum... Attığım 100 küsür msjımın belkide 10 tanesi benim konumdur, diğerleri sadece yorum.. Ama buna rağmen yinede yeni üyelerin katılımcılığı sağlanmıyor!
Belkide ben yanılıyorum bilmiyorum...
İlle Cihad
Oct 27 2007, 03:10 PM
İnşallah onlarda katılırlar, kendi konularıda olsa başka konularda olsa yazsınlarki tanıyalım, ayrıca bende bilgim olan her konuya yazmaya çalışıyorum, kendi konum olsun başkası olsun. ama bilgim var ise, yoksa zaten yorum yapmam.
O nedenle yeni üyelerinde bildikleri konularda yazmaları gerekmekte.
Allah cümlemizden razı olsun inşallah.
M in M
Oct 27 2007, 03:11 PM
İnşaAllah...
muhakeme
Oct 27 2007, 07:35 PM
ALINTI(Aznavur @ Oct 27 2007, 04:10 PM)

İnşallah onlarda katılırlar, kendi konularıda olsa başka konularda olsa yazsınlarki tanıyalım, ayrıca bende bilgim olan her konuya yazmaya çalışıyorum, kendi konum olsun başkası olsun. ama bilgim var ise, yoksa zaten yorum yapmam.
O nedenle yeni üyelerinde bildikleri konularda yazmaları gerekmekte.
Allah cümlemizden razı olsun inşallah.
ben de aznavur un yaptığını yapıyorum...
ayrıca konular ne kadar ilginç olursa arkadaşlar daha çok okuyor ve katılıyor...
siz de bildiğiniz konularda tartışmaya katılın...
muhabbetle... (hoş geldiniz... gerçi ben de yeniyim ama... bana da pek diyen olmadı ama... ben devam ediyorum... siz de edin)
selam ve dua ile...
asiLDuA
Oct 27 2007, 07:41 PM
Buforumun ziyaretcilerinin ben pek yazı yazdığını görmedim
M in M
Oct 27 2007, 08:10 PM
ALINTI(MehLiKA @ Oct 27 2007, 08:41 PM)

Bunun için sanırsam bütün bu sessizlik!
mesdo
Oct 27 2007, 08:17 PM
ALINTI(MehLiKA @ Oct 27 2007, 08:41 PM)

ABLA (YAŞINIZ KÜÇÜKTE OLSA BİZ ABLA DİYORUZ AF EDİN

) BİZDEMİ YAZMIYORUZ :-)
M in M
Oct 27 2007, 08:18 PM
Mesdo kardeşim biz gördük ama gördüğümüze mi sevinmeliyiz, görmediğimize mi? ona karar veremiyoruz!
ayna
Oct 27 2007, 09:01 PM
ALINTI(Aznavur @ Oct 27 2007, 03:27 PM)

[Sanırım haklısın katılıyorum. yanlız yeni gelen üyelerinde paylaşma isteklerini sadece kendi konularında değil, açılan diğer konulardada göstermeleri gerekir. elbette onların konularınada cevap yazmalıyız (ki yazılıyoda) onlarında eski konulara göz atıp biraz fikir edinmeleri taraftarıyım. katılsınlar ki kendilerini tanıyalım değil mi?
arkadaşlar biliyorsunuz ki hak için olan sevgide ve sözde sınırlama yoktur.daha önce açılmış konulardan da aklınıza takılan yada sormak istediğiniz bir şey olursa önce bir arama yapın çünkü eğer açılmış bir konuysa konuyu açan kişinin hakkını suistimal etmeyelim oradan devam ederek Allah için konuşuruz.biz hergün nete girmeye ve yorumları okumaya çalışıyoruz yapabildiğimiz kadar sizleri de çok sevdik maşallah.
Kaveller
Oct 27 2007, 09:30 PM
Ben bu forumu misafir olarak 4 ay üye olarak da iki ay yazmadan takip etmiştim
bazı insanlar girdikleri ortama hemen ısınamazlar bazıları da yalnız okumaktan hoşlanırlar .
mesele değil yani .
asiLDuA
Oct 27 2007, 09:50 PM
ALINTI
ABLA (YAŞINIZ KÜÇÜKTE OLSA BİZ ABLA DİYORUZ AF EDİN ) BİZDEMİ YAZMIYORUZ :-)
Yok mesdo sen artık ziyaretçilikten çıktın forumun yazar üyesi oldun
) M in M de öyle aslında sizde yazar üye sayılırsınız M in M çünkü artık konular açıp yorumlar yazıyorsunuz,Ama misafirlerin ziyaretçilerin çoğu sadece okuyorlar onlarda haklılar yani
)
-EBRAR-
Oct 27 2007, 09:56 PM
Gerçi o kadar zaman geçti ama ben hala kendimi misafir olarak görüyorum
ErKaMReaL
Oct 28 2007, 12:40 PM
Hepimiz dünyada istesek de istemesek de misafiriz
Yazarlık gibi araştırmacı platformu arayanlar için yakında dergi çalışmamız geliyor ...
EsLeMNa
Oct 28 2007, 01:25 PM
Bende forma üye olmadan önce iki,üye olduktan sonrada üç ay boyunca hiç bir mesaj yazmadım..
Ancak daha sonra paylaşmak istediklerim oldu ve yorumlar yazmaya başladım..
Kendini yeni olarak tanımlayan ve bu topice cevap yazan arkadaşlarında yazılarına rastlıyor ve okuyorum yazmam gereken bir cevap varsa da yazıyorum tabi..
Yani bir ilgisizlik söz konusu değil,emin olun biraz daha alıştığınızda bunu düşünmeyeceksiniz..
Forum Paylaşmaktır..
asiLDuA
Oct 28 2007, 03:23 PM
ALINTI
Yazarlık gibi araştırmacı platformu arayanlar için yakında dergi çalışmamız geliyor ...
ayna
Oct 28 2007, 03:32 PM
bazı kardeşler aynı çocuklar gibi önce dinleyip sonra konuşmaya başlamışlar çok hoşuma gittiler sağolsunlar.inanın allah hepinizden razı olsun.her üye bu forumun tadi tuzu.biri eksik olsa yemeğin tadı kaçıyo
EsLeMNa
Oct 28 2007, 08:01 PM
ALINTI(mihrican @ Oct 28 2007, 03:32 PM)

bazı kardeşler aynı çocuklar gibi önce dinleyip sonra konuşmaya başlamışlar çok hoşuma gittiler sağolsunlar.inanın allah hepinizden razı olsun.her üye bu forumun tadi tuzu.biri eksik olsa yemeğin tadı kaçıyo

Bir bakayım dedim hali ahvaliniz ne durumda,hoş senden önce geldim ama yani sen benim suskun hallerimi göremedin..
Aslında sessiz sakin biriydim eskiden
Karîbullah
Oct 28 2007, 09:17 PM
Doğru ya
ilgilenin bizle
psikolojimiz bozuluyo
islam ve kulluk
Oct 29 2007, 12:38 AM
20,000 üzerinde üye mevcut günde forumu ziyaret edenlerin sayısı binleri buluyor sizce bu talep ilgisizlikten mi?
bir çok kitap okuruz ama belkide hiç kitap yazmayız değil mi?
bu tür konularda genelde okumak tercih ediliyor ve kendisini hazır hisseden yazıyor aksini düşünen yazmıyor. Bir konuya cevap yazılmaması o konuya veya üyeye ilgisizlik manasında görülmemelidir. Burası diğer forumlarda yapıldığı gibi film , oyun vs... paylaşılıp rep beklenen bir yer değil ki...
Forum düzeninin iyi olduğu kanaatindeyim. Ve inşaallah çok daha iyi olucaktır.
Allah-u alem
M in M
Oct 29 2007, 01:12 PM
ALINTI(Karîbullah @ Oct 28 2007, 09:17 PM)

Doğru ya
ilgilenin bizle
psikolojimiz bozuluyo

Espriniz bittiyse gülebilir miyiz?
Hoş espri mi bilemedik, 32 diş sırıtmanızdan başka mizaha benzer bişeyde yok cümlelerinizde de!!
ayna
Oct 29 2007, 01:27 PM
ALINTI(Karîbullah @ Oct 28 2007, 09:17 PM)

Doğru ya
ilgilenin bizle
psikolojimiz bozuluyo

M in M
Oct 29 2007, 01:29 PM
Al birini vur ötekine!
Karîbullah
Oct 29 2007, 03:40 PM
ALINTI(M in M @ Oct 29 2007, 01:29 PM)

Al birini vur ötekine!
Bize tebliğ yapıp yola getireceğine şu yaptığına bak
Bize karşı daha yumuşak olmalısın.
M in M
Oct 29 2007, 03:41 PM
Kendimce bi problemi dile getirdiğimde insanlar bununla dalga geçerse benim tavrımda böyle olur!
Bizde böyle, işinize gelirse!
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir
Buraya Tıklayın.