Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Herkes kullandığı telefonunun resmini koyabilir mi
Islami Forum - Popüler Forum > INTERNET - TEKNOLOJİ DÜNYASI > .·[ CEP TELEFONU ]·.
Sayfa: 1, 2, 3, 4
kardelen_01
Evet arkadaşlar herkes şuan kullandığı telefonun resmini buraya koyabilir mi?

Mesela ben şuan 2100 kullanıyorum, aslında memnunum taş gibi telefon yani.
Ama artık çağa ayak uydurmak lazım biggrin.gif , doğum günüm yaklaşmadan bizimkilere bi telefon aldıracam iyi bir seçim yapmam gerek shiny.gif .

Evet sizde buraya kullandığınız telin resmini koyup özelliklerini yazarsanız sevinirim smile.gif

benimki : user posted image
silvershadow
www.ideefixe.com

adresine gir bütün telefonların resimleri özellikleri ve fiyatları bulunuyo
ne gerek var kim neyi kullanıyo diye
kolay gelsin...
kardelen_01
Teşekkür ederim ama ben yinede arkadaşların kullandıkları teklefonları merak ettim , acaba memnunlar mı v.s.?

Yinede sağolun...smile.gif
feyza:)
QUOTE(kardelen_01 @ Sep 26 2005, 01:06 PM)
Teşekkür ederim ama ben yinede arkadaşların kullandıkları teklefonları merak ettim , acaba memnunlar mı v.s.?

Yinede sağolun...smile.gif

*

ben yollucamda yollayamıyom ki uzgunum.gif nasıl resim koyuyosunuz ben yapamadım sad.gif
planet
user posted image

Madem bu kadar istedin göstereyim bari smile.gif

Şebeke Teknik veriler
Şebeke frekansı Üç Bant____EGSM, GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Görüşme hızı______________ AMR, FR, EFR, HR
SIM kart _________________3V
SIM Uygulamaları __________sınıf 3

Teknik Özellikler
Anten entegre
Ağırlık 116 gr
Hacim 110 ccm
Boyutlar (UxGxY) 109 x 56 x 19 mm
Renk seçenekleri (ülkeye göre değişir) Buz mavisi
Değiştirilebilir kapaklar -
Suya, toza ve darbeler karşı geliştirilmiş dayanıklılık Hayır
Pil
Standart pil Li-Ion 1000 mAh
Bekleme süresi * (standart pil ile) 200 saate kadar
Konuşma süresi * (standart pil ile) 240 dakikaya kadar
Şarj süresi 3 saatten az

Özellikler
SX1 çok çalışıp, çok eğlenenler ve dünyayı parmaklarının ucunda hissetmek isteyenler için ideal.
Radio – haberler ve müzik istediğiniz zaman istediğiniz yerde sizinle!

Yeni bir dokunuş: FM radio (87,5-108 MHz).En çok dinlediğniz 6 radyo isyasyonunu kaydedin ve onları kenarlardaki tuşlarla kontrol edin.

Video kaydedin – çok kolay!

SX1 entegre video oynatıcıya, video kaydediciye ve dijital fotoğraf makinesine sahip mükemmel bir telefon. Yaratıcı olun! Video kliplerinizi kaydedin, gönderin veya arkadaşlarınızın sizin için çektiklerini izleyin.

Oyunlar oynayın – heyecan verici!

SX1’in harika çözünürlüğü bir çok oyunu hayata geçiriyor.SX1’in oyunlarıyla zafer kazanın. Bu çok çalışırım ama çok da eğlenirim diyenler için.

İş yaşamı – ofis uygulamaları!

Bilgisayarınızla senkronize çalışabilen, toplantılarınızı düzenleyebileceğiniz çok işlevli ajanda gibi gerekli tüm iş uygulamaları SX1 ile elinizin altında. Bütün iletişiminizi yönlendirecek çok kullanımlı adres defteri, not defteri fonksiyonu, eller serbest konuşma olanağı, sesli arama, e-posta istemcisi, hızlı internet erişimi, Bluetooth arayüzü, arttırılabilir belleği ile SX1 bir numaralı yardımcınız olacak.

MMS - son teknoloji!

Bu yeni ve heycan verici özellik sayesinde multimedya mesajları yaratabilir, gönderebilir veya alabilirsiniz. Önce bir mesaj yazın, sonra yazınızı ses efektleri ve sabit görüntülerle zenginleştirin. Hatta bunlara kısa bir hareketli görüntüde ekleyebilirsiniz.

Joystick- Menüyü baştan sona dolaşın!

Her şey tek bir “klik”le emrinizde. Beş yöne hareket eden özel joystick’in kullanımı çok basit. Joystick ile dilediğiniz fonksiyona ya da uygulamaya ulaşabilirsiniz. SX1’in özelleştirebileceğiniz iki tuşu var.Birincisi sizi konu odaklı seçenekler menüsüne götürüyor. Fotoğraf çekme tuşu ise sizi anında fotoğraf makinesine ulaştırıyor.

Ürün detayları

Bir cep telefonunun sahip olabileceği bütün özellikleri barındıran SX1, mükemmel dizaynıyla da eşsiz. Cep telefonundan çok şey bekleyenler için üretilen SX1’in boyutu da beklenenin oldukça altında.

SX1’in yan tuş tasarımı, cep telefonlarında ilk kez kullanılıyor. Telefonunuz sıradan bir klavye yerine, her iki yanda dizili tuşlarla kumanda ediliyor.Üstelik yazarken her iki baş parmağınızla da tuşlayabileceğiniz için vakit kazanıyorsunuz. Bu dizayn yeniliği, boyutları çok büyütmeden, 64K yüksek renk çözünürlüğüne sahip ekranı telefonun merkezine taşıdı.Üstelik SX1 sadece 110 gram. Ekranın altında yer alan beş yöne hareket eden joystick’in kullanımı çok basit.Joystick ile dilediğiniz fonksiyona ya da uygulamaya ulaşabilirsiniz.

Güzel olduğu kadar güçlüde SX1. Entegre video oynatıcı, müzik çalıcı, FM radyo, Series60 veya Java(J2ME) destekli zengin ve limitsiz oyunlar, PDA’larla karşılaştırabileceğiniz özelliklerde ofis ve iş uygulamaları Siemens SX1’de.En son eğlence ve ofis-iş uygulamalarını birleştiren SX1, “çok çalış, daha fazla eğlen” diyenler için .Sanırım bu kadar açıklama yeter biggrin.gif
kardelen_01
Allah razı olsun biggrin.gif
işte bu da benim telefonum smile.gif bence çok güzel mp3,video kaydı,fotoğraf çekme,bluetooth,gibi bi sürü güzel özellikleri var.şimdi fiyatıda düşmüş.tavsiye edrim yani biggrin.gif (o kadar zorluktan sonra bi de tavsiye etmeseydim ayıp olurdu di mi kardelen wink.gif )

user posted image

SONYERICSSON K700İ

MOBİLTEL İLE KONUŞMAK KOLAY

Digital kamera telefonla buluştu...
Mutlu bir anı yakalamak ve paylaşmak istediğinizde bir kamera. Kolayca mesajlaşmak, eğlenmek ve her yere bağlanmak istediğinizde bir cep telefonu. Resimlerle yapabileceğiniz herşey. Ve çooook geniş bir bellek. Nerede olduğunuzu ve nelerden hoşlandığınızı gösterin. Ve bir video kameraya sahip olmak isterseniz, K700 emrinizde. K700 daha fazla görüntüyü yaşamınıza taşıyacak. Ve QuickShare ile kolayca paylaşacaksınız.

Standart Gsm

Ağırlık (Gr) 93

Şebeke Frenkansı (Mhz) 900-1800-1900 Tri Band

Boyut ( En x Boy x Yükseklik ) mm 99 x 46,5 x 19,5

Konuşma Süresi ( Saat/En Fazla ) 8

Bekleme Süresi ( Saat/En Fazla ) 300

Telefon Hafızası 41 MB dahili bellek

Ekran Tipi 65,536 renkli TFT ekran

Pil Tipi (mAh) 670 Li-Polimer

Wap Var

Titreşim Var

Handsfree Var

Infra Red Var

Dahili Modem Var

Oyun Var

Polifonik Melodi Var

Mp3 Çalar Var

Ses Kayıt Var

Ses ile Arama Var

GPRS Var

Bluetooth Var

MMS Var

Destekleyici GSM Hizmetleri Var

Kutudan Çıkan Aksesuarlar Kullanma Kılavuzu,Şarj Cihazı,Pil,Stereo Kulaklık,CD
Diğer Özellikler
65.536 renkli TFT ekran,Uzun SMS (Metin Mesajı),Resim efektleri,Vizörlü ekran Dahili kamera ,176x220 piksel ekran,Resim galerisi,E-mail,Resimli Telefon Rehberi,EMS (Resimli Melodili Mesaj),QuickShare,VGA Kamera,Resimli duvar kağıtları,Ekran koruyucu,Tema ekranı,Ses kaydedici (Ortam sesleri),Video Klip,MMS (Multimedya Mesajlaşma Sistemi),MMS kalıpları, 40 ton polifonik ses, Java, Melodi besteleyici/MIDI (Müzik DJ) ,MPEG4 Görüntüleme,Online İçerik,Video oynatıcı,Oyun İndirme,Yüklü Oyunlar,MP3 Çalma, RS232 kablo desteği Sync ML,GPRS,Yüksek Hızda Data,Infrared bağlantı noktası,Senkronizasyon Apple®,PC Senkronizasyonu
planet
QUOTE(feyza:) @ Sep 27 2005, 08:35 AM)
işte bu da benim telefonum smile.gif bence çok güzel mp3,video kaydı,fotoğraf çekme,bluetooth,gibi bi sürü güzel özellikleri var.şimdi fiyatıda düşmüş.tavsiye edrim yani biggrin.gif (o kadar zorluktan sonra bi de tavsiye etmeseydim ayıp olurdu di mi kardelen wink.gif )

user posted image

SONYERICSSON K700İ

MOBİLTEL İLE KONUŞMAK KOLAY

Digital kamera telefonla buluştu...
Mutlu bir anı yakalamak ve paylaşmak istediğinizde bir kamera. Kolayca mesajlaşmak, eğlenmek ve her yere bağlanmak istediğinizde bir cep telefonu. Resimlerle yapabileceğiniz herşey. Ve çooook geniş bir bellek. Nerede olduğunuzu ve nelerden hoşlandığınızı gösterin. Ve bir video kameraya sahip olmak isterseniz, K700 emrinizde. K700 daha fazla görüntüyü yaşamınıza taşıyacak. Ve QuickShare ile kolayca paylaşacaksınız.
Standart Gsm

Ağırlık (Gr) 93

Şebeke Frenkansı (Mhz) 900-1800-1900 Tri Band

Boyut ( En x Boy x Yükseklik ) mm 99 x 46,5 x 19,5

Konuşma Süresi ( Saat/En Fazla ) 8

Bekleme Süresi ( Saat/En Fazla ) 300

Telefon Hafızası 41 MB dahili bellek

Ekran Tipi 65,536 renkli TFT ekran

Pil Tipi (mAh) 670 Li-Polimer

Wap Var

Titreşim Var

Handsfree Var

Infra Red Var

Dahili Modem Var

Oyun Var

Polifonik Melodi Var

Mp3 Çalar Var

Ses Kayıt Var

Ses ile Arama Var

GPRS Var

Bluetooth Var

MMS Var

Destekleyici GSM Hizmetleri Var

Kutudan Çıkan Aksesuarlar Kullanma Kılavuzu,Şarj Cihazı,Pil,Stereo Kulaklık,CD
Diğer Özellikler
65.536 renkli TFT ekran,Uzun SMS (Metin Mesajı),Resim efektleri,Vizörlü ekran Dahili kamera ,176x220 piksel ekran,Resim galerisi,E-mail,Resimli Telefon Rehberi,EMS (Resimli Melodili Mesaj),QuickShare,VGA Kamera,Resimli duvar kağıtları,Ekran koruyucu,Tema ekranı,Ses kaydedici (Ortam sesleri),Video Klip,MMS (Multimedya Mesajlaşma Sistemi),MMS kalıpları, 40 ton polifonik ses, Java, Melodi besteleyici/MIDI (Müzik DJ) ,MPEG4 Görüntüleme,Online İçerik,Video oynatıcı,Oyun İndirme,Yüklü Oyunlar,MP3 Çalma, RS232 kablo desteği Sync ML,GPRS,Yüksek Hızda Data,Infrared bağlantı noktası,Senkronizasyon Apple®,PC Senkronizasyonu

*

YUUUU Bir radyosu bilem yok biggrin.gif At o teli sen at bir işe yaramaz bleh.gif
QUOTE(planet @ Sep 27 2005, 01:45 PM)
YUUUU Bir radyosu bilem yok biggrin.gif  At o teli sen at bir işe yaramaz bleh.gif
*

aa ne münasebet radyosu var ki hemde 20 kanal hafızalı yes.gif good.gif yukarda yazılı diil miymiş confused1.gif
planet
QUOTE(feyza:) @ Sep 27 2005, 01:06 PM)
aa ne münasebet radyosu var ki hemde 20 kanal hafızalı yes.gif  good.gif  yukarda yazılı diil miymiş confused1.gif
*

Güle güle kullan iyi seçim. clap2.gif Program yükleme yada versiyon yükseltile biliyormu biliyormusun?
ALINTI(planet @ Sep 27 2005, 08:22 PM)

Güle güle kullan iyi seçim. clap2.gif Program yükleme yada versiyon yükseltile biliyormu biliyormusun?
*

hayır o yok işte crying.gif elimdekilerle yetiniyorum sad.gif
10uR
Simdi benim 3310 u buraya koysam biraz yabanci durur ondan koymayim smile.gif)

Benim telefon biraz modifiyedir smile.gif Net e baglantiyi 4 SIM karti uzerinden yaptigim icin kaba biseye benziyor smile.gif)
kardelen_01
Annemle bugün benim teli gösterdim, beğenecekmisin diye, beğendi ama onun yanında olan 6680 e bayıldı biggrin.gif sorduk fiyatını 1,112,00 YTL. biggrin.gif hehe

dedim anneee alalımmmm biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

tabii annem bi baktı, bakış obakış biggrin.gif biggrin.gif haha

user posted image

user posted image

SerkaNReaL
user posted image

Yigidi öldür hakkini yeme memnunum : )))

Ama bu telefona doyamadim o baska mesele

user posted image
planet
ALINTI(feyza:) @ Sep 27 2005, 07:25 PM)

ALINTI(planet @ Sep 27 2005, 08:22 PM)

*

hayır o yok işte crying.gif elimdekilerle yetiniyorum sad.gif
*

Yuuu at o teli sen at beş para etmez.Bal yapmayan arı gibi şuna bak biggrin.gif bleh.gif
planet
QUOTE(kardelen_01 @ Sep 27 2005, 10:02 PM)
Annemle bugün benim teli gösterdim, beğenecekmisin diye, beğendi ama onun yanında olan 6680 e bayıldı biggrin.gif  sorduk fiyatını 1,112,00 YTL. biggrin.gif hehe

dedim anneee alalımmmm    biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

tabii annem bi baktı, bakış obakış biggrin.gif biggrin.gif haha 

user posted image

user posted image

*

Ohaaaa felan oldun yani 1,112,00 YTL. Bir bu kadar daha koy benim arabanın aynısından alırsın smile.gif tongue.gif flaugh.gif
QUOTE(planet @ Sep 28 2005, 12:35 AM)
Yuuu at o teli sen at beş para etmez.Bal yapmayan arı gibi şuna bak biggrin.gif  bleh.gif
*

bleh.gif tongue.gif tongue.gif
kardelen_01
QUOTE(SerkaNReaL @ Sep 27 2005, 11:09 PM)
user posted image

Yigidi öldür hakkini yeme memnunum : )))

Ama bu telefona doyamadim o baska mesele 

user posted image
*

Güzel telefonmuş smile.gif

Siyah hastası smile.gif))

Ama yakışırrr o ayrı mesele tongue.gif
kardelen_01
QUOTE(planet @ Sep 28 2005, 12:39 AM)
Ohaaaa felan oldun yani 1,112,00 YTL. Bir bu kadar daha koy benim arabanın aynısından alırsın smile.gif  tongue.gif  flaugh.gif
*

senin arabayı bilmem ama bir tel'ede o kadar para vermem yanii smile.gif))
lalehan
valla abimin sayesinde her 3 4 ay telefon degistiririm

mesela en sevdklerim, samsung d500

user posted image

ondan sonra nokia 6230i

user posted image

mukemmel bir telefon,

ve yine ayni telefona kaldim tabiiki

nokia 7610

user posted image

ama yakinda degistiricem ins...

ama dogrusunu söylemek gerekirse, en güzel telefonum birinci telefonumdu, bundan 5 sene önce, renkliler daha çikmamisti,

nokia 8810
user posted image
Seyfullah
vayy beewee parasızlığın gözü kör olsunnn...Gerçi benim telefonum da çok değerli oldu ;müzeden istedilerde flaugh.gif
ERHAN
QUOTE(Seyfullah @ Oct 3 2005, 12:34 PM)
vayy beewee parasızlığın gözü kör olsunnn...Gerçi benim telefonum  da çok değerli oldu ;müzeden istedilerde flaugh.gif
*

Garibanlık ayıp mı kardeşim...? biggrin.gif
Senle bir müze açalım kardeş, müzeye falan verme. clapping.gif
kardelen_01
ÜFF yaaaaa 3230 mu alsammmmmmmm 7610 mu thinking.gif thinking.gif

Bu ayın 15 ine kadar bir karar vermem lazım sad.gif
QUOTE(kardelen_01 @ Oct 3 2005, 05:53 PM)
ÜFF yaaaaa  3230 mu alsammmmmmmm    7610 mu  thinking.gif  thinking.gif

*

3230 al bence çok sevimli ama dış kapağı soyuluyormuş alırken bir sor sen yine.7610 da bir başka ya kardelencim onuda alabilirsin.hehe ne güzel yardım ettim 2sini de al değiştirerek kullanırsın flaugh.gif
kardelen_01
oldu canım ikisinide alayım 2 milyar ver bak nasıl alıyom biggrin.gif biggrin.gif
lalehan
QUOTE(kardelen_01 @ Oct 3 2005, 04:53 PM)
[b]ÜFF yaaaaa  3230 mu alsammmmmmmm    7610 mu  thinking.gif  thinking.gif

*

ah canim benim!!!

bak ben sana diyim, su teli al...

abimde alicakmisda

bak suna: n90

user posted image[/B]
kardelen_01
QUOTE(LaleHan @ Oct 3 2005, 09:37 PM)

ah canim benim!!!

bak ben sana diyim, su teli al...

abimde alicakmisda

bak suna: n90

user posted image

*

tabee tabee hemennnnn biggrin.gif biggrin.gif
biggrin.gif biggrin.gif güzel cevap
lalehan
QUOTE(kardelen_01 @ Oct 4 2005, 09:00 PM)
  tabee tabee hemennnnn  biggrin.gif  biggrin.gif
*

neden olmasin??

dur ben sana yollim bi tame, fransada çesmelerimizden durmadan telefon akiyor, hemde degsik degisik modellerden...

hehe thumbup.gif tongue.gif thumbup.gif tongue.gif
kardelen_01
Sizin çeşmeler bize yaramaz güzelim, biz kendi çeşömemizden faydalarınız evelallah wink.gif
SerkaNReaL
n 90 tavsiye etmiyorum yaa : ))))

Cantana bile sigmaz kardelen tongue.gif
lalehan
QUOTE(SerkaNReaL @ Oct 5 2005, 12:43 PM)
n 90 tavsiye etmiyorum yaa : ))))

Cantana bile sigmaz kardelen  tongue.gif

*

iy o zaman, nokia 6230 i'yi tavsiye ederim...

yada zamanin oldugu zaman msn'de konusuruz, olurmu? wink.gif

ne zaman kavusucam yaaa su telefonuma????
confused1.gif
iwopocha
user posted image

bana göre mükemmel bir telefon.tek eksiği fm radyo
kardelen_01
QUOTE(iwopocha @ Oct 16 2005, 10:30 PM)
user posted image

bana göre mükemmel bir telefon.tek eksiği fm radyo
*

Evet karar vrilmiştir, bunu alıyorum smile.gif Kasım 2 de geliyor inşallah yada daha erken neyse smile.gif ( Allah izn verirse ) smile.gif
benja
nokia 8310 kullaniyorum. o benden, ben ondan memnunum smile.gif
kardelen_01
BeNim yeni telefonum biggrin.gif

http://www.nokia.com.tr/pics/phones/collection/pm_7610.jpg

kardeşimin telefonu da bu

http://www.nokia.com.tr/pics/phones/collection/pm_6630.jpg

Hayırlı olsun kardelencim smile.gif
bizimyunus
işte benim telefonum...hiçbir özelliği yok... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif cray.gif

user posted image
kardelen_01
QUOTE(feyza:) @ Oct 31 2005, 09:15 AM)
Hayırlı olsun kardelencim smile.gif
*

Teşekkür ederim sağol canım smile.gif
kardelen_01
QUOTE(kardelen_01 @ Oct 31 2005, 06:22 AM)

bu yazı kesinlikle bana ait değil, kardeşim yazmış smile.gif Allah'ım ya rabbim her yere el atıyo smile.gif
ciddi misin? biggrin.gif iyiki yazmış bende merak etmiştim kardelencim telefonunu alabildi mi diye biggrin.gif biggrin.gif flowers.gif
HALİŞ
kardelencim şimdiden hayırlı olsun clap2.gif ama benim telefonuda tavsiye ederim yani bulabilirsen tabi smile.gif sharp gx15 bu arada bu dünyada sharp telefon kullanan bi benim galiba başka kullanan varmı ? confused1.gif
lalehan
QUOTE(HALİŞ @ Oct 31 2005, 03:24 PM)
kardelencim şimdiden hayırlı olsun clap2.gif ama benim telefonuda tavsiye ederim yani bulabilirsen tabi  smile.gif  sharp gx15 bu arada bu dünyada sharp telefon kullanan bi benim galiba başka kullanan varmı ? confused1.gif
*

yok galiba...

bu arada, kardelencim, yeni telefonun hayirli olsun...

allah dogru yolda kullanmayi nasip etsin... smile.gif
La_Edri
QUOTE(LaleHan @ Oct 31 2005, 11:04 PM)

*

biggrin.gif biggrin.gif AMİİİN!! biggrin.gif biggrin.gif
kardelen_01
QUOTE(feyza:) @ Oct 31 2005, 01:21 PM)
ciddi misin?  biggrin.gif  iyiki yazmış bende merak etmiştim kardelencim telefonunu alabildi mi diye biggrin.gif  biggrin.gif  flowers.gif 
*

yerim ben seni smile.gif canım kardeşim benim smile.gif

aldım canım aldım merak etme smile.gif ve çok beğendim, gayet memnunum
kardelen_01
QUOTE(LaleHan @ Nov 1 2005, 12:04 AM)

yok galiba...

bu arada, kardelencim, yeni telefonun hayirli olsun...

*

Teşekkürler, sağol.
kardelen_01
QUOTE(kismet @ Nov 1 2005, 07:13 AM)
biggrin.gif  biggrin.gif AMİİİN!! biggrin.gif  biggrin.gif
*

QUOTE(LaleHan)
allah dogru yolda kullanmayi nasip etsin...

Doğru yolda kullanıyorum zaten. Bunu Allah biliyo, sizin bilmeniz bişey ifade etmez...
....
maşşalllah herkesın varmış bır bızım gibi garıbanlar nasıbını almamış şu telefon cıhazından
Point
QUOTE(kardelen_01 @ Oct 31 2005, 06:22 AM)
BeNim yeni telefonum biggrin.gif

Hayırlı olsun abla smile.gif
kardelen_01
QUOTE(Point @ Nov 1 2005, 02:46 PM)
Hayırlı olsun abla  smile.gif
*

oooo point abi yaşıyomuydunuz siz smile.gif

Allah razı olsun, sağolun daha iyisi sizlerin olsun smile.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.