Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Dini Eğitim Veren Anaokulları
Islami Forum - Popüler Forum > GENEL FORUM > .·[ MESLEKLER ]·.
öğrenci
Arkadaşlar İstanbul anadolu yakasında bildiğiniz dini eğitim veren anaokulları var mı?
İlgileneceğinizi ümit ediyorum.Biraz acil
EcMeL_iNaS
(Burada yer alan okul e-mail ile isminin kaldırılmasını istemiş ve kaldırılmıştır.) [url=(Burada yer alan okul e-mail ile isminin kaldırılmasını istemiş ve kaldırılmıştır.)](Burada yer alan okul e-mail ile isminin kaldırılmasını istemiş ve kaldırılmıştır.)[/url]
(Burada yer alan okul e-mail ile isminin kaldırılmasını istemiş ve kaldırılmıştır.) [/font] [/size] [/b] [/i] [/color]
kElEbEk MiSaLi
sultan tepe çocuk yuvası, üsküdarın hemen üstünde sultan tepede
sonra bulgurluda bildiğim bir yer var fakat ismini tam hatırlayamıcam eğer isterseniz öğrenebilirim
bide kartal da var....
bilginize...

öğrenci
İginiz için teşekkür ederim
fundacetin
banada üsküdardaki anaokulunun telefonunu yazarmısın teşekkürler
kalasnikof
harikasınız , tabi anaokulda okul öncesinde doğar doğmaz aşılamaya başlayın dininizi , seçme fırsatı düşünme fırsatı vermeyin sonra büyüyüp müslüman olsunlar ve siz övünün ülkede çoğunluk müslüman öyleyse islam doğru din diye.

küçücük çocuğa din eğitimi veren okul aranıyor , bırakında çocuk arkadaşının saçını çekmenin yanlış olduğunu "günah olduğu için yapılmaz" şeklinde değil de " yaparsam arkadaşımın canı yanar " şeklinde öğrensin.Bu kadar mı düşmansınız çocuklarınıza.
EsLeMNa
ALINTI(kalasnikof @ Dec 15 2007, 10:19 AM) *

harikasınız , tabi anaokulda okul öncesinde doğar doğmaz aşılamaya başlayın dininizi , seçme fırsatı düşünme fırsatı vermeyin sonra büyüyüp müslüman olsunlar ve siz övünün ülkede çoğunluk müslüman öyleyse islam doğru din diye.

küçücük çocuğa din eğitimi veren okul aranıyor , bırakında çocuk arkadaşının saçını çekmenin yanlış olduğunu "günah olduğu için yapılmaz" şeklinde değil de " yaparsam arkadaşımın canı yanar " şeklinde öğrensin.Bu kadar mı düşmansınız çocuklarınıza.

Çocuklarımıza düşman olmadığımız için bu okullara göndermeyi düşünüyoruz..En başından bilinçli yetişsinler diye..Temiz,bilinçli islamı tanıyan bir nesil ortaya çıksın diye..Derseniz ki en başından bunu gördükleri için müslüman oluyorlar bu daha da güzel çünkü biz biliyoruz ki hak din islam ve islamı gerçekten tanıyan başka arayışlar içine girmez..Bir an önce tanısınlar ki huzuru aramadan bulsunlar..

Ailem beni de küçük yaşta göndermiş,iyiki de göndermiş ben onlara duacıyım..Bir evladım yok ama olursada en başından islami eğitim üzerine yetişmesi için elimden geleni yaparım..
kalasnikof
yahu bırakında islamın hak din olup olmadığına onlar karar versin.Çocuğunuza insan olma şansı verin, bırakın seçimlerini tercihlerini kendi iradesi ile yapsın.
SAREM
ALINTI(kalasnikof @ Dec 17 2007, 02:47 PM) *

yahu bırakında islamın hak din olup olmadığına onlar karar versin.Çocuğunuza insan olma şansı verin, bırakın seçimlerini tercihlerini kendi iradesi ile yapsın.

ne kadar yanlış bi düşünce yani sizi bilememde müslüman bi ailenin böle bişi düşüneceğini hiç sanmam
ben neysem benim çocuğumda öle olmalı o konuda ona seçme hakkını veremem zaten her çocuk müslüman doğar ama ailesi ne ise yada neyi görürse öle yetişir benim kızım iki sene o okullara gitti RABBİME şükür çok iyi bi eğitimde aldı ve bu sene normal okula başladı..Dinini öğrendi bu kötü bişimi?
şuan bende öle bi okulda görev yapmaktayım bu yolda emeği olanlardan RABBİM razı olsun
Allahın selameti üzerinize olsun
epcot
ALINTI(kalasnikof @ Dec 17 2007, 02:47 PM) *

peki bu nasıl olacak güzel kardeşim, saldım çayıra mevlam kayıra şeklinde mi...
ne öğretelim, İslam dışında herşeyi değilmi...
ayrıca bu nasıl tabirdir böyle,

"insan olma şansı verin" de ne demek oluyor... İslam, insanlık dışı bir dinmi??
haddini bilmeye çağırıyoruz seni..

ayrıca peki
ozman hırsızlığın kötü bişey olduğunu öğretmeyelim, yapınca görür nasıl olsa,

Atatürkün ulu önder olduğuda okutulmasın anaokulundan itibaren, liseden sonra başlatılsın Atatürk ilkeleri ve inkilap tarihi dersi...bırakalımda çocuklarımız kendi karar versin atatürkün uluönder olup olmadığına... Değilmi yaa??

yada

ateşin el yaktığını söylemeyelim, yanınca kendi anlasın,
yüzme bilmeden denize girerse boğulacağınıda öğretmeyelim, boğulunca kendisi karar versin...
karşıdan karşıya geçerken sağına soluna bakması gerektiğinide öğretmeyelim, bi araba vurunca anlayacaktır zaten....
bu nasıl mantıktır böyle ya...bu zihniyet yüzünden türkiyede bukadar yozlaşmış herşey....

peki bu çocuk büyüyünce demeyecekmi, siz ne biiçim anne babasınız neden bana hiçbirşey öğretmediniz...
Gullerin_Efendisi
"insan olma şansı verin"

bu lafına çok ağır konusurdum ama neyse ... yazık yaa işte sana eğitim vermedikleri ve direk ortalığa saldıkları için müslümanları insan olarak görmüyorsun azcık bişey nasiplenseydin burda bukadar insana hakaret etmezdin ve görüyorsun ki bu hakaretine karşı hiçbir müslüman kardeşim de sana karşı hakarette bulunmamış gördün mü asıl insan kimmiş.. Müslüman olmak insan olmanın ta kendisidir... Sanırım bu ayet daha iyi açıklıyor sözlerimi..

"Kalpleri vardır bununla kavrayıp-anlamazlar, gözleri vardır bununla görmezler, kulakları vardır bununla işitmezler. Bunlar hayvanlar gibidir, hatta daha aşağılıktırlar. İşte bunlar gafil olanlardır. (Araf Suresi, 179)"
Linkinpark
ALINTI(kalasnikof @ Dec 17 2007, 03:47 PM) *

sen inşaatı üstten başlayarak mı bitirmeyi düşünüyorsun.. ?
hyr
bu konu acılalı cok olmus mesaj sayısına da bakılırsa bır dahada gelmemıs.ama onun gıbı dusunenler olursa dıya yazmak ıstedım

sizin gibi dusunenler arasından bır tane İNSAN yetıssın yeter de artar bıze..
bırakında bızım cocuklarımızı nasıl yetıstırecegımız bıze kalsın.sizlerde kendı cocuklarınızı kendı ınsanlıgınızla (!) yetiştiriyorsunuz.insan olma hakkını alarak elınden.

siz yetiştirin bizler yetiştirelim sonra onlar tokuşurlar kendı hur ıradelerıyle ,bakalım kım kazanacak ..

biz la ilahe illallah ile baslayalım sizler la ile baslayıp ikk ile kekelemeye devam edın..

medineli üveys
ALINTI(kalasnikof @ Dec 15 2007, 11:19 AM) *

kalaşnikof O DÜŞÜNCE SENİ VURUR

BEN AİLEM BANA İSLAMİ BİLİNCİ VERMEDİĞİNDEN DOĞRULARI ÇOOOK GEÇ ÖĞRENDİM

BU DEVİRDE SALDIM ÇAYIRA OLMAZ ,KURTLAR KAPAR...

PEKİ BU ANAOKULU İSLAMİ DEĞİLDE SIRADAN OLSAYDI YİNE RAHATSIZ OLURMUYDUNUZ

İSLAMDAN KORKMAYIN LÜTFEN

ÇÜNKİ O SİZİN FITRATINIZDA VAR ,ARAYIN ONU BULURSUNUZ

ALLAHIN BAK DEDİĞİ YERDEN BAKAN ALLAHIN GÖSTERDİĞİNİ GÖRÜR

DOĞRU OLMAYAN BAKIŞ YAMUK BAKIŞTIR,SİZ DOĞRU BAKMIYORSUNUZ

BİZLER İYİYİ VE KÖTÜYÜ AYIRT EDEN VİCDAN SAHİBİ ÇOCUKLAR YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ

ÇÜNKİ BİZ BİLİYORUZ Kİ VİCDAN OLMADAN İMAN OLMAZ.....
Nur Şüheda
ALINTI(kalasnikof @ Dec 15 2007, 11:19 AM) *

keşke sizlerde çocuklarınızı bizler kadar sevsenız anaokullarında verilen islami eğitimin ne içerikte olduğundan nekadar haberdarsınız acaba ayrıca bir çocuğun yaptığı hiçbir davranış günah olarak nitelendirilemez dinimizde.
İslamiyeti nekadar tanıdığınız buradan belli oluyor.
trk
Bence bütün yanlış düşünen sizlersiniz din özgürlüktür bir zorlama yoktur ben neysem çocuğumda öyle olacak diye bir şart yoktur ayrıcana bu ne böyle ayrım ne yani sonuçta her din de tek bir şeye yönelik değilmi yani allaha ne farkı var ha müslüman ha hristiyan sizler dürüst olun da ne olursanız olun ilk başta böyle at gözlükleriyla bakmayın olaylara çok yanlış sizler kendinize doğruyu söyleyin yani hem o yaştaki birinin dini eğitim alması çok sakıncalı sizler verin o eğitimi kimlere emanet ediyorsunuz belki sizler doğruyu biliyorsunuzdur ama eğiticinin yoz olmadığını nereden biliyorsunuzdur ben hiç öyle bir eğitim almadım ama şunu isterdim her çocuğa 18 yaşından itibaren nüfuz cüzdanında ne yazılmasını istediğini yani islam mı musevi mi neyse hangisini isterse yani sizler böyle dinlere takılı kaldıkça tabikide türkiye yoz olur biraz dininizi içinizde yaşayın olmaz böyle herşey aşikare kim ne olduğu ne önemli insan olması önemli ayrıcana kimsede kimseyi suçluyamaz bak sen insansın bu değil ama diye yok bizim müslüman kardeşlerimiz insanmış tabi ondan insanların haklarına tecavüz ediyorlar deme çok gülünçsünüz yoğurtçu yoğurdum ekşi demezmiş ya o misal kendinizi kötülemeyin at gözlüklerinizi çıkarın ve şu dünyanın güzelliklerine bakın o kadar güzel şeyler varki
sumeyye88
Hak din islam olduğu için bizimde en doğal hakkımız cocuklarımıza ahiret için geldiğimiz dünyaya doğru yolu göstermek ahirette ve bu dünya da mutlu olmalarını sağlamak için doğru yolu göstermektir..Sen ona doğru yolu göstermezsen ya sapıtır..ya da yoldan cıkar..veya aklınıza gelen her türlü pisliğe bulaşır...Bugün islami eğitim alan hangi cocuğun kötü işlere bulaştığını gördünüz..İslam insanı kötülükten uzaklastırır..Onu terbiye eder....

"Bişey biliyorsan konuş ibret alsınlar, bişey bilmiyorsan sus adam sansınlar.."
sumeyye88
arkadaşlar neden din dersi denince aklınıza korku geliyo . İnsan bilmedigi şeyden korkan oldan olmasın.BEN cocuk gelişimi ögretmeniyim anaokulunda ögretmenlik yaptım ve cocuklara dini egitim verdim din MANEVİ DERS ÖGRETMENİ İLE BİRLİKTE BU DURUMDA GURUR DUYUYORUM benim egitim verdigim cocuklar vicdan sahıbı, sevgı dolu, çocuklar oldular neden mi peygamber efendimizin yolunda ilerlemek onun gibi hayatı boyunca 1 insanın kalbını bıle kırmadan yaşamak istiyolar hangimiz hayatımız boyunca bana kötülük yapsa bile ben ona iyilik edeyim belki ilerde bana kalbı ısınır diyerek insanlara baktıkkı ama bu hz.MUHAMMET MUSTAFA (S.A.V) örnek alarak büyüyen çocuklar bizim ileride yaşlılarımıza hurmet gösteren gençlerimize yardımcı olan kişiler olmaları için ugraşiyoruz Tek niyeti İNSAN OLDUGUNU UNUTMAYAN KİŞİLER YETİŞTİRMEK OLAN İNSANLAR OLDUGUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
E GELELİM BU GÜN ŞEHİT VERDİGİMİZ 15 ŞEHİTİMİZE HANGİ DİN BANA UYGUN DİYE KARAR VEREMEYEN 18 YAŞ İNSANLARLA DOLU
OYSA BENIM DINIM EN KUTSAL OLARAK GÖRÜLEN KABEYİ YIKMAK GİBİDİR DER KALP KIRMAK DÜŞÜNÜN SADECE KALP KIRMAK
ALLAH CC BENIM KARŞİMA BİR TEK KUL HAKKIYLA GELMEYİNİZ DİYE İNSANLARIN BİRBİRİNE NASIL DAVRANMASI GEREKTİGİNİ NET BİR ŞEKİLDE SÖYLEMEŞTİR
OOO KORTUGUNUZ HOCALARDAN BİRİDE ALLAHIN KULLARINI NE KADAR COK SEVDIGINI ANLATMAYA KELIME BULAMAMİŞTİR BİR GÜN SOHBETİNDE VE ALLAH CC BAHIŞLAYICILIGI İLE İLGİLİ ANLATSAM SİZE NE KADAR BAGİŞLAYİÇİ OLDUGUNU KORKARIM NAMAZ GİBİ ALLAH CC SÖHBET ETMEYE FİRSAT BULDUGUNUZ namazdan ve diğer ibadetler uzaklaşirsınız diye korkuyorum diyerek bagişlayiçilarin en güzelini tanımlamıştı smile.gif gleam.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.