dagmara
Oct 19 2007, 01:03 PM
GÜNDE 2PAKET SİGARA İCEN Bİ KİŞİNİN HİROŞİMAYA ATILAN ATOM BOMBASININÖLDÜRÜCÜ DOZUNA EŞDEĞER MİKTARDA RADYOAKTIVITE ETKİSİ ALTINDA KALDIĞI BİLDİRİLDİ.SİGARAYLA SAVAŞANLAR VAKFINA KAYYUM OLARAK ATANAN GÜNGÖR:SİGARANIN YOL ACTIĞI ERKEN ÖLÜMLER TRAFIK İŞ KAZALARI GİBİ TÜM ERKEN ÖLÜMLERİN TOPLAMINDAN BEŞ KAT DAHA FAZLA.İSGARA %60 ORANINDA KALP VE DAMAR HASTALIKLARINA %35 ORANINDA ÇEŞİTLİ KANSERLERE YOL ACMAKTADIR
ÜLKEMİZDE ÇIKAN ORMAN YANGINLARININ %50SİNE SÖNDÜRÜLMEDEN ATILAN SİGARA İZMARİTLERİ YOL ACMAKTADIR.
GÜNGÖR:SİGARAYI BIRAKAN BİR KİŞİNİN ÇOK KISA SÜRE İÇİNDE TANSİYON VE NABZININ NORMALE DÖNDÜĞÜNÜ 3 AY SONRA AKCİĞER KAPASİTESİNİN %30 ARTIĞINI VE 5 YIL SONRA DA AKCİĞER KANSERİNDEN ÖLÜM RİSKİNİN %50 AZALDIĞINI,UYUŞTURUCU KURBANLARININ %99U SİGARA KULLANMIŞLARDIR.SİGARA UYUŞTURUCUYA GİDEN YOLUN BAŞIDIR.TÜTÜN DÜNYADA EN ÇOK ZEHIRI BIR ARADA BULUNDURAN BITKIDIR.TÜTÜN TALASINA KOYUN AT EŞEK İNEK GİBİ OT OBUR HAVANLAR HATTA YILANIN BILE GİRMEDİĞİNİ SÖZLERİNE EKLEDİ......
UMARIM SİGARA KULLANAN ARKADAŞLARA BU ACIKLAMANIN Bİ FAYDASI OLUR
asiLDuA
Oct 19 2007, 01:22 PM
Demek atom bombası gibi tesiri var,bu sıralar bombaya ihtiyacım var Dur birtane yakayım dermişim
EsLeMNa
Oct 19 2007, 10:05 PM
Bugün duyduğum ama kesin olmayan!Bir bilgiye göre sigara içildiğinde dişte bir tabaka oluşuyormuş ve bu tabaka gusule engel olabiliyormuş...
Kesinliğini belirttiğim gibi bilmiyorum..Aklınızda bulunsun,çakmağa basarken bir daha düşünün..
Kaveller
Oct 19 2007, 10:58 PM
ne kadar kötülenirse içenin daha içesi geliyordur eminim ,bırakın milletin yakasını içen içsin .
sanki içenler zararını bilmiyor ,kişi herhangi birşeye bağlılık gösterdimi hastayı kendi haline bırakacaksın üstüne gidildimi inatlaşır sonra iyice içesi gelir .
aLaTurCa
Oct 19 2007, 11:04 PM
icenler kendilerini zehirledikleri geri dursun, bizleride zehirliyorlar, bizden uzak dursalar !
Zemahşeri
Oct 19 2007, 11:06 PM
ALINTI(Eslemna @ Oct 19 2007, 11:05 PM)

Bugün duyduğum ama kesin olmayan!Bir bilgiye göre sigara içildiğinde dişte bir tabaka oluşuyormuş ve bu tabaka gusule engel olabiliyormuş...
Kesinliğini belirttiğim gibi bilmiyorum..Aklınızda bulunsun,çakmağa basarken bir daha düşünün..
Bu ne son dakka haberimi
EsLeMNa
Oct 20 2007, 12:36 PM
ALINTI(Zemahşeri @ Oct 20 2007, 12:06 AM)

ALINTI(Eslemna @ Oct 19 2007, 11:05 PM)

Bu ne son dakka haberimi

Yani benim için son dakika haberi çünkü dün bir sohbette bahsedildi...
Aklınızın bir köşesinde dursun diyede yazdım..
imamhatiplim__34
Oct 21 2007, 11:40 PM
sağol eslamna kardeşim...tabiiki her nekadar belli olmasada bunlarıda göz önüne almak lazım..ya gerçekten gusle engel oluyorsa???ALLAH korusun gusulsüz gezen bi sürü müslüman vardır öyleyse....
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir
Buraya Tıklayın.