Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Annece Terbiye....
Islami Forum - Popüler Forum > GENEL FORUM > .·[ KISSADAN HİSSELER ]·.
siyahzambak ve merve

Aşçılığıyla ün yapmış yaşlı bir kadın, akşam yemeğine gelecek olan oğlu ve yeni gelini için yine mutfağına kapanmış, yemek yapıyordu.

Aynı akşam yemeğe eski bir aile dostu da davetliydi.

Beklenen misafirler gelip sofraya oturduklarında çok şaşırtıcı bir durumla karşılaştılar. Yaşlı kadının o gece yaptığı yemekler değme oburların bile iştahını kapatacak kadar berbattı.

Tatlılar un kokuyordu, patatesler yanmıştı, köfteler ise neredeyse Hiç pişmemişti. Oğlu, yeni gelini ve aile dostu, kadıncağıza durumu fark ettirmemek için ellerinden geleni yaptılarsa da, yemek sırasında pek iştahlı göründükleri söylenemezdi.

Nihayet yemek bitti ve yeni evli çift annelerinin ellerini öperek evlerine gittiler. Aile dostları ise biraz daha kaldıktan sonra gitmeyi düşünüyordu. Oğlu ve gelini gittikten sonra, yaşlı kadına:

"Senin harika bir aşçı olduğunu adım gibi biliyorum. Bana söyler misin, bu geceki yemekler neden o kadar kötüydü? Bence ya hastasın ya da bir sorunun var." dedi.

Yaşlı kadın gülümseyerek cevap verdi:

"Hayır, hiçbir şeyim yok. Kasten yaptım. Bu yemekten sonra oğlum asla ikide bir annesinin yemeklerini hatırlatıp karısının kalbini kıramayacak."

aLaTurCa
QUOTE(siyahzambak ve merve @ Oct 19 2007, 11:55 AM) *

"Hayır, hiçbir şeyim yok. Kasten yaptım. Bu yemekten sonra oğlum asla ikide bir annesinin yemeklerini hatırlatıp karısının kalbini kıramayacak."

kaynanaya bak duyarli dusunceli, gunumuzde boyle kaynanalar varmi acaba ???
beyda
doğru dürüst gelinler olursa böyle kaynanalarda olur herhlade aqua değil mi?Her şey Allah'ı sevmek ve korkmakta bitiyor diye düşünüyorum tabi bu benim düşüncem.Yazı çok hoşmuş Allah razı olsun!
aLaTurCa
tabiki her 2 tarafta ustune dusen vazifeyi ve herseyi saygi ve sevgi cercevesinde yapmali ama suda var gunumuzde ya gelinler iyi oluyor ya kaynana felaket yada tersi, elbette iyi anne kiz gibi olanlarda var ama cogunlukta kiskanclik soz konusu. Allah hidayet versin onlarada
beyda
ALINTI(AqUa @ Oct 20 2007, 10:31 PM) *
tabiki her 2 tarafta ustune dusen vazifeyi ve herseyi saygi ve sevgi cercevesinde yapmali ama suda var gunumuzde ya gelinler iyi oluyor ya kaynana felaket yada tersi, elbette iyi anne kiz gibi olanlarda var ama cogunlukta kiskanclik soz konusu. Allah hidayet versin onlarada

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN! flaugh.gif

aLaTurCa
QUOTE(beyda @ Oct 20 2007, 09:37 PM) *

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN! flaugh.gif

baya bir icten amin biggrin.gif
imamhatiplim__34
ALLAHIM SEN BİZLERE BÖYLE KAYNANA NASİP ET... flaugh.gif
suskun
gerçekten çok güzel..
anne işte...davranışından belli smile.gif
sabah_rüzgarı
ALINTI(siyahzambak ve merve @ Oct 19 2007, 12:55 PM) *

bu bayan türünün son örneği !!!!
kırık-rüzgar
ahhh ahhh jp.gif
musalli
hakikaten ahhh ahhh yahu. jp.gif

maşallah tebrik ediyorum. clapping.gif rabbim hepimize böyle anneler nasip etsin inş...
Ayn-ı Visal
ALINTI(musalli @ Apr 15 2008, 11:01 PM) *

hakikaten ahhh ahhh yahu. jp.gif

maşallah tebrik ediyorum. clapping.gif rabbim hepimize böyle anneler nasip etsin inş...

Bu zamada çok beklersin... demekle birlikte Aminnn diyorum...
sabah_rüzgarı
ALINTI(<VİSAL> @ Apr 15 2008, 11:10 PM) *

Bu zamada çok beklersin... demekle birlikte Aminnn diyorum...

eskiden varmıydı yani whistling.gif
musalli
kızlar lütfen ama.ben ümitvarım ve hep duacıyım.inş her konuda olduğu üzere rabbim

bu konudada zannım üzere mükafatlandıracak beni.ben dualarımdan başka hiç birşeye

güvenmem.size de tavsiyemdir.azımsamayın bence.bu çok önemli bir husus... jp.gif
TEVHİD
Arifane bir yklaşım sergilemiş.

Selam ve dua ile
kırık-rüzgar
ALINTI(musalli @ Apr 16 2008, 12:02 AM) *

kızlar lütfen ama.ben ümitvarım ve hep duacıyım.inş her konuda olduğu üzere rabbim

bu konudada zannım üzere mükafatlandıracak beni.ben dualarımdan başka hiç birşeye

güvenmem.size de tavsiyemdir.azımsamayın bence.bu çok önemli bir husus... jp.gif

Katılıyorum bizede nasip olur inşaAllah..
sabah_rüzgarı
ALINTI(musalli @ Apr 16 2008, 12:02 AM) *

benm yazdıklarımn ümitsizlikle alaksı yok aslında

hem bence güzel yemek yapsın misafir geldiğimz zamn fool.gif
kırık-rüzgar
ALINTI(sabah_rüzgarı @ Apr 16 2008, 06:17 PM) *

benm yazdıklarımn ümitsizlikle alaksı yok aslında

hem bence güzel yemek yapsın misafir geldiğimz zamn fool.gif

çok doğru sonra ben üstüme alırım ben yaptım diyee flaugh.gif
sabah_rüzgarı
öyle kolay başkasınn yaptığı yemek üstüne alınırmıymışşşş whistling.gif
kırık-rüzgar
ALINTI(sabah_rüzgarı @ Apr 16 2008, 06:26 PM) *

öyle kolay başkasınn yaptığı yemek üstüne alınırmıymışşşş whistling.gif

olmaz dimi

hem benim yemeklerim varken clapping.gif demi yane
..:::ELiF:::..
Süpppeerrrrrrrrrrrrrrr çok hoşuma gittii clapping.gif paylaşım için teşekkürler.... =)
bilal habeş
ALINTI(AqUa @ Oct 20 2007, 12:23 AM) *

kaynanaya bak duyarli dusunceli, gunumuzde boyle kaynanalar varmi acaba ???

evet var annem ama kaynana olarak biggrin.gif
musalli
sabah ve esencim lerim,canlarım çok tatlısınız siz ikiniz yaa.

allah gönlünüze göre versin inş...
jp.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.