Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Tel No Blocklama Nasil Olur?
Islami Forum - Popüler Forum > INTERNET - TEKNOLOJİ DÜNYASI > .·[ CEP TELEFONU ]·.
aLaTurCa
Benim sorunum bir tel numarasini nasil block edebilirim, bilgisi olanlar yardimci olursa sevinirim, bir sapik dadandi durmadan ariyor yani yanlis ceviriyo farkinda degil, diyorum aradiginiz kisi ben degilim, ozur diliyor birdaha ariyor ufff, acil yardimci olursaniz sevinirim
SultanMehmed
Arkadaş fazlaca yanlışlık yapıyor (: Kulağını çekin belki yapmaz whistling.gif

Hangi gsm operatörünü kullanıyorsunuz bilmiyorum ama "Müşteri Hizmetleri" ni arıyarak sizi rahatsız eden numaranın sizi aramasını engelleyebilirsiniz.

Turkcell :

Faturalı Hat: 444 0 532
Faturasız Hat: 444 0 535

Vodafone-Telsim :
Faturalı/Faturasız Hat: 444 0 542

AveA :

Faturalı/Faturasız Hat: 444 1 550

Ayrıca bazı telefonların numara engelleme özelliği var.Biraz kurcalarsanız -tabi bu özellik varsa- bulabilirsiniz.

Allah yardımcınız olsun.

aLaTurCa
Sagol kardes, tek ilgilenen sen olmussun burda:)
ozelliklerden oluyormus arkadaslar demisti, baktim ama bende maalesef yokmus o ozellik.
Musteri hizmetini arayip sorabilirim iyi fikir.
kübra69
ALINTI(AqUa @ Oct 17 2007, 11:33 PM) *

Benim sorunum bir tel numarasini nasil block edebilirim, bilgisi olanlar yardimci olursa sevinirim, bir sapik dadandi durmadan ariyor yani yanlis ceviriyo farkinda degil, diyorum aradiginiz kisi ben degilim, ozur diliyor birdaha ariyor ufff, acil yardimci olursaniz sevinirim

selamun aleyküm bi tane şifre var onu yazıyosun aradığınız numara yanlıştır diyor ama bütün numaralara öyle diyor şifreyi veriyim **21*029200177sonunada kare yapıyorsunuz arıyorsunuz aradığınız numara kullanılmıyor diyor eğer bunu engellemek istiyorsanız kare21kareyi tuşlayıp arama tuşuna basıp iptal edebiliyosunuz

selamun aleyküm bi tane şifre var onu yazıyosun aradığınız numara yanlıştır diyor ama bütün numaralara öyle diyor şifreyi veriyim **21*029200177sonunada kare yapıyorsunuz arıyorsunuz aradığınız numara kullanılmıyor diyor eğer bunu engellemek istiyorsanız kare21kareyi tuşlayıp arama tuşuna basıp iptal edebiliyosunuz
Zubeyir
arkadas o sifre ne sifresi bana atsana benimde varda bir tanee bana ozelden bir mesaj atabilirmisin??

Selamunaleykum
kübra69
[quote name='Zubeyir' date='Nov 2 2007, 10:04 AM' post='217211']
arkadas o sifre ne sifresi bana atsana benimde varda bir tanee bana ozelden bir mesaj atabilirmisin??

Selamunaleykum
o şifre telefonu kim arıyosa ona aradığınız numara yanlıştır diyor. istediğiniz zamanda iptal edebiliyorsunuz eğer tek bir numaraya bunu yapmak isterseniz onun şifresi de vardır .i,sterseniz o şifreyide verebilirim.ALLAHA EMANET OLUN
EsLeMNa
[quote name='kübra69' date='Nov 6 2007, 07:18 PM' post='218268']
[quote name='Zubeyir' date='Nov 2 2007, 10:04 AM' post='217211']

Selamunaleykum
o şifre telefonu kim arıyosa ona aradığınız numara yanlıştır diyor. istediğiniz zamanda iptal edebiliyorsunuz eğer tek bir numaraya bunu yapmak isterseniz onun şifresi de vardır .i,sterseniz o şifreyide verebilirim.ALLAHA EMANET OLUN
[/quote]

Eğer varsa böyle bir şifre ben öğrenmek isterim smile.gif
SultanMehmed
Aranıldığında meşgul gözükme işinizi görür mü?

**67*NUMARA#YES

Birde erişilemez gözükebiliyorsunuz

**62*NUMARA#YES

Bildiğim kadarıyla nokia için geçerli ama yine de farklı model tel kullanan varsa deneyeip bize söyleyebilir mi?
kübra69
evet şifre bu nokıa dışında hiç denemedim.bildiğim kadarıyla sadece bir numaraya uygulanabiliyo bu özellik
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.