Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Nokia 3230
Islami Forum - Popüler Forum > INTERNET - TEKNOLOJİ DÜNYASI > .·[ CEP TELEFONU ]·.
kardelen_01
Arkadaşlar ben yakın bir zamanda telefon almayı düşünüyorum.

Biraz araştırdım 3230 iyi gibi, sizin de tavsiyelerinizi almak istiyorum.

Yada bu tel'i kullanan var mı? Nasıl memnun mu?
SerkaNReaL
Sony Ericsson k750i tavsiye ediyorum : )))

user posted image

Resim biraz büyük kaçti ama biggrin.gif
kardelen_01
Yanii büyük bir inatla al der gibi olmuş resim biggrin.gif biggrin.gif
feyza:)
ben de sonyericcson kullanıyorum çok güzel tavsiye ederim. good.gif
ayrıca 3230' u sormuştum satıcı adam o telefonun dış cephesinin soyulduğunu ve müşterilerin kısa süre sonra şikayetçi olup geri getirdiklerini filan söylemişti. yes.gif
kardelen_01
hımmm ya birkaç karşılaştırma yapmıştım acaba 6630 mu alsammm thinking.gif
gülevurgun
bende kararsizim... confused1.gif
samsung e 350 nokia 70 yada nokia 90?
sizce hangisi,,hic bir bilgim yok,,sadece en güzel samsung e 350 gözüküyor?

bilgisi olanlar yardimci olurlarsa sevinirm,,,
@Li
QUOTE(gülevurgun @ Jan 16 2006, 11:07 PM)
bende kararsizim... confused1.gif
samsung e 350 nokia 70 yada nokia 90?
sizce hangisi,,hic bir bilgim yok,,sadece en güzel samsung e 350 gözüküyor?

bilgisi olanlar yardimci olurlarsa sevinirm,,,
*

hey millet burada cep doktoru var susun o konuşacak...

bir satıcı olarak 3230 u kardeşlerime asla tavsiye etmiyorum müşteriye etsemde o başka flaugh.gif

ses olarak çok geride çok kısık çıkıyor sesi ve çok kısa zamanda aşınma başgösterir şebeke problemleride cabası... ondan sa 6630 derim ama bayanlara asla tavsiyem değil çünkü oldukça kaba...

samsung serisinden hiçbir telefonu önermiyorum sony ericsson w800 ya da k750i olabilir soy ler çok kullanışlı ve uzun ömürlü cihazlar...

nokia n70 ve n90 ı henüz kullanmadım yarın bir test edeyim ben pek ilgilenmiyorumda o bölümle...

sen ne kullanıyorsun derseniz ben blackberry ve nokia 6230i kullanıyorum blackberry sizi sarmaz e-maillerim için katlanıyorum birde neti hızlı ama 6230i süper bir cihaz...

başka sorularınız varsa sorun kardeşinize cevaplasın...
kardelen_01
Abi ben 7610 aldım çok memnunum ama 1 ay dır nete bağlanmıyo yaaaaaaaaaaaaa

Turkcell e götürdüm ayarları tamam bi sorun yok, aldığım telefoncuya götürdüm onlarda yapamadı bir şey

sonra adam bana bi numara verdi onu aricam işte ama daha vaktim olmadı. Onlar yardım eeder size dedi bakalım ne olacak.

Telefonmun verdiği hata da şu: GPRS yok! Şebeke hizmetlerini kontrol edin. sad.gif

Sinir oldum yaaa
....
kardelen zannedersem wep ayarlarını yapman lazım benim yok ama amcamınki senın kınden di yapdık düzeldi : ) biraz fazla lüks olmuş ama hayırlara vesile olsun diyelim çep telde wep o kadarda önemli değil hem çok kontör gidiyormuş en güzeli 3310 ne wep ne cam ne mikrofon sadece cep telefonu tavsiye edilir wink.gif

eyvallah...

kardelen_01
QUOTE(zınar @ Jan 17 2006, 12:25 PM)
kardelen zannedersem wep ayarlarını yapman lazım benim yok ama amcamınki senın kınden di yapdık düzeldi : )  biraz fazla lüks olmuş ama hayırlara vesile olsun diyelim çep telde wep o kadarda önemli değil hem çok kontör gidiyormuş en güzeli 3310 ne wep ne cam ne mikrofon sadece cep telefonu tavsiye edilir wink.gif

eyvallah...
*

Ya bütün ayarlarını yaptımm ama olmuyooo
....
Sana kesin çözüm eğer telefon kullanmassan wep net ayarları ile uğraşmak zorunda kalmassın kökden çözüm wink.gif bir ara cep de msn ile zannedersem başın dertteydı neyse sağlık olsun.. smile.gif

eyvallah...
QUOTE(zınar @ Jan 17 2006, 01:05 PM)
Sana kesin çözüm eğer telefon kullanmassan wep net ayarları ile uğraşmak zorunda kalmassın kökden çözüm wink.gif bir ara cep de msn ile zannedersem başın dertteydı neyse sağlık olsun.. smile.gif

eyvallah...
*

cepten msn e nasıl giriliyo confused1.gif bi ayarı filan var mı ya da hangi adresi giriyoruz confused1.gif
yardımcı olurmusunuz acaba tongue.gif tongue.gif
kardelen_01
QUOTE(feyza:) @ Jan 17 2006, 01:28 PM)

cepten msn e nasıl giriliyo confused1.gif  bi ayarı filan var mı ya da hangi adresi giriyoruz  confused1.gif
yardımcı olurmusunuz acaba tongue.gif tongue.gif

*

www.ceptemsn.com
QUOTE(kardelen_01 @ Jan 17 2006, 01:39 PM)

flaugh.gif yine ben ve beraberimde bir soru ile birlikte tabiki flaugh.gif
şimdi ben bu programı yükledim.. msn e cepten girmeye çalıştım flaugh.gif şifremi yazdıktan sonra benim cep numaramı arıyo sonra bağlantı hatası dio bi bilgin var mı kardelencim ? tongue.gif
kardelen_01
Öyle yapmaması lazım canım , sen yanlış yapmış olmayasın smile.gif

internet ayarların wap , gprs internet ayarlarını yükledin mi peki teline smile.gif
@Li
QUOTE(kardelen_01 @ Jan 17 2006, 07:46 AM)
Abi ben 7610 aldım çok memnunum ama 1 ay dır nete bağlanmıyo yaaaaaaaaaaaaa
Turkcell e götürdüm ayarları tamam bi sorun yok, aldığım telefoncuya götürdüm onlarda yapamadı bir şey
sonra adam bana bi numara verdi  onu aricam işte ama daha vaktim olmadı. Onlar yardım eeder size dedi bakalım ne olacak.

Telefonmun verdiği hata da şu: GPRS yok! Şebeke hizmetlerini kontrol edin. sad.gif

Sinir oldum yaaa

*

Prof. MaTRaX şöyle der

böyle bir problemin birkaç nedeni olabilir...
1- kullandığınız operatörün GPRS bağlantı bant genişliği düşük olabilir ve yeteri kadar GPRS şebekesi taşımıyo olabilir (galiba turksel kullanıyorsun türksel GSM 900 teknolojisini kullanıyor biz buna manuel teknoloji diyoruz bu teknolojide ses ve görüntü (GPRS veri gösterimi ) kalitesi oldukça düşüktür. GPRS bant genişliğide minimum seviyededir fakat bazı şebeke istasyonlardında ek takviye vardır reklam yapmak gibi olmasın geç avea ya gör GPRS kalitesini ) flaugh.gif

2- bulunduğunuz muhitte GPRS veri sağlayıcısı çok kaliteli değildir şebeke zayıflığı vardır. (normal GSM şebekesi ile karıştırmayın GSM şebekesinin full olması bunu etkilemez...)

3- cihazınızın ayarlarında gözden kaçan bir husus olabilir

kafana takılan bir husus varsa bir daha yaz..
kardelen_01
QUOTE(MaTRaX @ Jan 17 2006, 03:51 PM)
Prof. MaTRaX şöyle der

böyle bir problemin birkaç nedeni olabilir...
1- kullandığınız operatörün GPRS bağlantı bant genişliği düşük olabilir ve yeteri kadar GPRS şebekesi taşımıyo olabilir (galiba turksel kullanıyorsun türksel GSM 900 teknolojisini kullanıyor biz buna manuel teknoloji diyoruz bu teknolojide ses ve görüntü (GPRS veri gösterimi ) kalitesi oldukça düşüktür. GPRS bant genişliğide minimum seviyededir fakat bazı şebeke istasyonlardında ek takviye vardır reklam yapmak gibi olmasın geç avea ya gör GPRS kalitesini ) flaugh.gif

2- bulunduğunuz muhitte GPRS veri sağlayıcısı çok kaliteli değildir şebeke zayıflığı vardır. (normal GSM şebekesi ile karıştırmayın GSM şebekesinin full olması bunu etkilemez...)

3- cihazınızın ayarlarında gözden kaçan bir husus olabilir

kafana takılan bir husus varsa bir daha yaz..
*

Yahu ben aveadan neler çektim abi yaa, iki hattım vardı kapattım ikisinide aman istemem Allah uzak etsin. Şuan turkcell i kullanıyorum evet.

Bir ay önce gayet iyiydi, hiç bir problem yoktu ama şimdi ne oıldu bilmiyorum böyle oldu  confused1.gif
Ayrıca kardeşimin teli 6630 onun hattıda turkcell, ama o nete bağlanıyo yani onunkinde bir problem yok benimlinde var yaa crying.gif

ayarlar tam, sad.gif

@Li
o zaman at çöpe gitsin

bizim çöp boş haberin olsun flaugh.gif

gönder bi ara bakayım kesin ayarlarında var bir problem
kardelen_01
ya aslında çok gerekli bişey değil ama bari mms yollasa yaaaaa crying.gif onuda yapmıyo sad.gif
@Li
QUOTE(kardelen_01 @ Jan 18 2006, 11:03 AM)
ya aslında çok gerekli bişey değil ama bari mms yollasa yaaaaa crying.gif  onuda yapmıyo sad.gif
*

mms i rahatlıkla turkcell kullanıcılarına ve e-maillere gönderebilirsin...

problem çıkmaması lazım
QUOTE(kardelen_01 @ Jan 17 2006, 03:38 PM)
Öyle yapmaması lazım canım , sen yanlış yapmış olmayasın smile.gif
internet ayarların wap , gprs internet ayarlarını  yükledin mi peki  teline smile.gif

*

offtp.gif hala daha olmuyorr benimki sad.gif siz kullanıyo musunuz peki bu programı ...
@Li
QUOTE(feyza:) @ Jan 19 2006, 02:44 PM)
offtp.gif hala daha olmuyorr benimki sad.gif  siz kullanıyo musunuz peki bu programı ...
*

ayarlarını yaptınmı hocam data wap ve gprs wap ayarları olması lazım birde bağlantı ayarlarına dikkat et varsayılan ayarın şebeke ayarlarınla ynı olduğuna bak
gammoncu
arkadaslar ayarlarınızı yukledıkten sonra erısım noktalarını dogru sectıgınızden emın olun sorun cıkmaması lazı
ıstakoz
telefonu eğer kısa süre sonra değiştirmek gibi bi niyetiniz yoksa,uzun ömürlü olsun diyorsanız ben 3230 u tavsiye etmem.gecen yıl kullandım arkadaşın da dediği gibi kenarlarından ışık çıkan plastik kısımlar soyulmaya başladı.buda telefonu cok hasarlı gösteriyor.elden çıkarma zamanı geldiğinde de aleyhinize oluyor.6630 da tercihler arasında sanırım.şu an 6630 kullanıyorum.1 oldu çok memnunum.her özelliği var.hafıza kartını da isteğinize göre büyüttünüz mü hiç sorun kalmaz cep bilgisayarım desem yeridir.msn im maillerim resimlerim herşeyi kayıt altına alabiliyorum.tavsiye edeerim yani smile.gif

he bide cepten msn e bağlanamayanlar varsa ben turbo msn kullanıyorum bı ara agile msn kullandım turbo msn daha kullanışlı.dosya aktarımı yapılabiliyo.bluetooth dongle var onunla her programı cebe atabiliyorum ama wap yardımıyla cebinize turbo msn yüklemek isterseniz http://www.guduwap.com buradan download arşivine geçmeniz gerekiyoryada http://hitcep.com dan faydalanabilirsiniz.Agile messenger içinse kendi sayfasını kullanabilirsiniz yine cepten http://agilemessenger.com..

işinize yararsa sevinirim..
bedish
ALINTI(kardelen_01 @ Sep 25 2005, 05:59 AM) *

Ben kullanıyorum gayet güzel.Aldığıma hiç pişman olmadım. Yani tavsiye ederim smile.gif
Pardon benimki 3230i dikkat etmemişim
bedish
ALINTI(bedish @ Aug 15 2006, 06:35 PM) *

Ben kullanıyorum gayet güzel.Aldığıma hiç pişman olmadım. Yani tavsiye ederim smile.gif

_TueM_

Selam... Aldın mı tel.ini?

Kullanan birileri demişsin, her ikisini de kullandım: 3230-6630. İkisininde artı- eksi yönleri var. Eğer kızılötesi ve radyo olmadan da yaparım ya da radyoya GPRS'den de bağlanırım diyorsan 6630 ÖNERİM; çünkü işlemcisi daha iyi ve tel.in asla kitlenmez. Yani pek çok programı bir anda sorunsuzca rahatlıkla kullanabilirsin... Aynı garantiyi 3230 için veremiyorum, marifetleri yanında zayıf kalıyor işlemcisi ve bir süre sonra sorun yaşıyorsun, program hataları ile karşılaşıyorsun.

Ben NOKIA'dan başkasını tercih etmiyorum bu arada. Diğer kullanıcılara ayıp etmek istemem...

Selametle, iyi seçimler...
ıstakoz
:S sanki ben biras sazanlık yapmışım 3220yle 3230 u karıştırmışım pardonnn.. blink.gif
ademcan
ben 3230 kullanıyorum çok memnunum iyi telefon gerçekten ama yinede sen bilirsin benden sadece fikrimi söylemek gerisi sana kalmış.
ironslayer
3230 kullaniorum güzel ama hafıza kartını kullanamıyordun bunun için internetten program indirmen gerekior. bunun dışında güzel bir telefon .telefonu ne amaçla kullanıcağın bır amacla al .müzik dinlemek icin kullanıcaksan bu telefonu seçme sana sony telefonlarını öneririm
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.