Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Her Tıklamada O Olsun
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ SİTE İÇİN İSTEK VE ÖNERİLER ]·.
beyda
ya bir siteye girdim az önce yetkililer her tıkladığımızda salavat çıksa ya okuruz sonra tamam'a basarız çok hoş olmuş ya burda da olsun sad.gif

ayna
geçen bir siteye girdiğimde böyle bir uygulama yapmışlar çok hoşuma gitti benim de...
imamhatiplim__34
evt ya ne güzel olur her siteye girdiğimizde devamlı okuruz...
beyda
Yalnız bizi takan yok galiba cray.gif confused1.gif
EsLeMNa
Bende güzel olur kanaatindeyim..Yakında değerlendirmeye alınır inşAllah.
Selman-ı Aydın
ALINTI(mihrican @ Oct 15 2007, 12:44 AM) *

geçen bir siteye girdiğimde böyle bir uygulama yapmışlar çok hoşuma gitti benim de...

Bende bir sitede görmüştüm üyeler her mesaj atışlarında otomatik olarak

Bismillahirrahmanirrahim │ بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

yazıyordu.

Kardeşimin önerisi güzel.
beyda
Allahımmmmm yazımı okuyan bir yetkili yok muuuuu confused1.gif

Selman-ı Aydın
ALINTI(beyda @ Oct 19 2007, 01:41 AM) *

Allahımmmmm yazımı okuyan bir yetkili yok muuuuu confused1.gif

Var mı yok mu bilemem ama forumun, üyelerden gelen öneri ve isteklere karşı ilgisiz veya çok geç kaldığını düşünüyorum. Ben bu yüzden foruma öneri ve istek sunmaktan vazgeçtim. Bu konuda site eleştirilmeyi hak ediyor. Bu yüzden sizi haklı buluyorum.

Ancak yönetimde görev alanların çoğu çalışan kişiler -belki de hepsi- yani iş güç sahibi insanlar. Bu yüzden onlara karşı anlayışlıyım.

Selam ve dua ile...
beyda
Tamam o zaman bizde sunmayız bir daha öneri, küstüm; ama anlıyorum onları crybaby.gif
Selman-ı Aydın

Aslında tamamen öneri sunmaktan vazgeçmek yerine, çok önemli olduğunu düşündüğümüz konular için öneri sunmaya devam edebiliriz bence, dimi? Tamamen kapatmayalım kapıyı biraz açık kalsın.

Selam ve dua ile...
beyda
ALINTI(HANİF @ Oct 21 2007, 05:21 PM) *

Aslında tamamen öneri sunmaktan vazgeçmek yerine, çok önemli olduğunu düşündüğümüz konular için öneri sunmaya devam edebiliriz bence, dimi? Tamamen kapatmayalım kapıyı biraz açık kalsın.

Selam ve dua ile...

lac.gif bleh.gif jp.gif

imamhatiplim__34
evet yaa haklısınızda sahidende kimse okumamış yetkili birilerden...yoksa bu konuya bakıp geçilmez dimi??ama onlarda haklı ya düşünsenize bi sürü konu var hepsine bakıyorlar daha doğrusu bakmaya çalışıyorlar...işleri var güçleri var..herkes benim gibi boşmu biggrin.gif ama beyda kardeşim merak etme elbette eninde sonunda okuyacaklar inş.. smile.gif
beyda
İNŞALLAH cray.gif

bleh.gif

imamhatiplim__34
offtp.gif o dilini sok bakam içeri flaugh.gif mesaj atsana yetkililerden birine belki okurlar konuyu..
EsLeMNa
Yetkilililer hala duymadılarmı sesimizi biggrin.gif
sabah_rüzgarı
gözüktüğü üzre yetkililerden hala kimse bu konuyu okumamış smile.gif biggrin.gif
beyda
evet esefle kınıyorum flaugh.gif bakın bi amaaaa bişi diyozzzz bleh.gif

EsLeMNa
Yetkililer konuyu sürekli online tutuyoruz neden sesimizi duymuyor sunuz doh.gif
hamzayurekli
Selamun Aleyküm.....

Kardeslerım benım Sn.Basbakanımız Askerlık Yatıs yerı degıldır dedı dıye adama pkk'lı muamelesı yaptılar sımdı bende dıyecegım İslami Forum Yatıs yerı degıl Madem YetkılıOldunuz Su Kardeslerın sesıne neden kulak vermezssınız dıyecem benıde ateistlikle suclar dıye korkarım ınanın.....

Belkıde soyle bı durum vardır kardesıms...

Yönetıcılerın pc ıle ılgılı bılgılerı sınırlıdır yapamıyorlardır....

ama suankı sorun herhalde sadece konuyla ılgılenmemelerıdır........

ben kulaklarını cekerım kardesım sen pire ile yorganı ayırmayı unutma.....
beyda
ALINTI(hamzayurekli @ Nov 1 2007, 03:43 PM) *
Selamun Aleyküm.....

Kardeslerım benım Sn.Basbakanımız Askerlık Yatıs yerı degıldır dedı dıye adama pkk'lı muamelesı yaptılar sımdı bende dıyecegım İslami Forum Yatıs yerı degıl Madem YetkılıOldunuz Su Kardeslerın sesıne neden kulak vermezssınız dıyecem benıde ateistlikle suclar dıye korkarım ınanın.....

Hemen mesajı vermişssin clap2.gif Yani bilemiyorum bu kadar değer veriyorlar sitede gezinenlere galiba dry.gif

EsLeMNa
Hala konula ilgilenen olmadı sanırım..İlginç..
imamhatiplim__34
siteye uzun zamndır girmiyorum dedim kesin biri okumuştur bu konuyu...birileri okumuş ama yetkililerden hiç kimse okumamış...hey biz burdayız bizi okuyan yokmu cray.gif
EsLeMNa
Kendimce bazı teorilerim var belkide diyorum bu konu yetkililerde yani konuyu yerine getirebilecek olanlarda görünmüyor biggrin.gif

Yada yetkililer okudu ancak bir sonuca varıldığında sonucu buraya yazacaklar.. biggrin.gif

Biz konuyu üstlerde tutmaya devam edelimde sesimizi bir duyan olur elbet doh.gif
Zubeyir
arkadas bak siteye konurda birde onun programi var bizim teyze oglu yapti www.download.arsivi.com a girin oradan aramaya Cevşen yazın orada Cevşen Güvenlik Sistemi 1.0 var hatta orada ekran goruntusu var cok guzel hadis ve ayet felan geliyor cok guzel arkadaslar... smile.gif

SELAMUNALEYKUM
asiLDuA
ALINTI(Zubeyir @ Nov 8 2007, 11:56 AM) *

arkadas bak siteye konurda birde onun programi var bizim teyze oglu yapti www.download.arsivi.com a girin oradan aramaya Cevşen yazın orada Cevşen Güvenlik Sistemi 1.0 var hatta orada ekran goruntusu var cok guzel hadis ve ayet felan geliyor cok guzel arkadaslar... smile.gif

SELAMUNALEYKUM

Aleykum selamm ninja.gif zubeyr imzanızdaki yıldızın içinde ki nedir kardeş doh.gif
EsLeMNa
Hiç bir yönetici neden ısrarla bu konuya bakmıyor,olmayacak birşeyse bile olmaz demiyor.. doh.gif
imamhatiplim__34
ALINTI(MehLiKA @ Nov 8 2007, 01:00 PM) *

ALINTI(Zubeyir @ Nov 8 2007, 11:56 AM) *

SELAMUNALEYKUM

Aleykum selamm ninja.gif zubeyr imzanızdaki yıldızın içinde ki nedir kardeş doh.gif

ALLAH YAZIYOR smile.gif)
TEVHİD
Kardeşlerim

Serzenişlerinize yeni vakıf oluyorum.Tüm önerilerinizi rapor edeceğim inşallah.Hakkınızı bizlere helâl ediniz.

Selam ve dua ile
islam ve kulluk
ALINTI
üyelerden gelen öneri ve isteklere karşı ilgisiz veya çok geç kaldığını düşünüyorum. Ben bu yüzden foruma öneri ve istek sunmaktan vazgeçtim.

herşeye tamam derdim ama selman kardeşimin daha üstte alıntıladığım yazıyı yazmış olması beni biraz üzdü açıkcası sad.gif

konu ilk açıldığında okumuştum o gün forum yapılandırma ayarlarını incelediğimde forumumuzun bu yapıya uygun olmadığı kanaatine varmıştım ama buraya yazmamıştım diğer adminlerde incelesin belki bir yöntemini biliyorlardır diye..

ama hata yapmışım anlaşılan ki okuduğum anda yazmalıymışım

forumumuz bu yapıya uygun değildir. Dediğiniz gibi bir kaç forumda görmüşsünüz her forum serveri aynı veritabanı uyumunda değil.

önerileriniz için teşekkürler daha dikkatli oluruz inşaallah ...
imamhatiplim__34
crying.gif cray.gif cray.gif cray.gif aman olsun bu site herşeyiyle güzel be..oda birgün olur inşaallah.. yes.gif
hamzayurekli
ALINTI(beyda @ Nov 5 2007, 01:36 AM) *

ALINTI(hamzayurekli @ Nov 1 2007, 03:43 PM) *
Selamun Aleyküm.....

Hemen mesajı vermişssin clap2.gif Yani bilemiyorum bu kadar değer veriyorlar sitede gezinenlere galiba dry.gif

bız ne kadar yapıstırsakda mesken ıslak tutumuyor....
beyda
Bende küsmüştüm ama neyse dermişim:) Allah razı olsun bakma lûtfunda bulundunuz. flaugh.gif

EsLeMNa
Konunun bir sonuca ulaşmasına sevindim..En azından artık forumun bu duruma uygun olmayan bir yapıya sahip olduğunu biliyoruz..Teşekkürler smile.gif
Selman-ı Aydın
ALINTI(islam ve kulluk @ Nov 16 2007, 11:15 PM) *

ALINTI
üyelerden gelen öneri ve isteklere karşı ilgisiz veya çok geç kaldığını düşünüyorum. Ben bu yüzden foruma öneri ve istek sunmaktan vazgeçtim.

herşeye tamam derdim ama selman kardeşimin daha üstte alıntıladığım yazıyı yazmış olması beni biraz üzdü açıkcası sad.gif

Öyle diyorsun ama kardeşim malesef geç kalınıyor bilgilendirmeler. Ben kendimde yaşadım ama anlatmayayım öneri için yaşadıklarımı. Ben eleştiri forum yönetimine olan sevgimizden saygımızdan bir şey eksiltmez. Üzülmeyiniz hem daha sonraki mesajımda şöyle dedim "Aslında tamamen öneri sunmaktan vazgeçmek yerine, çok önemli olduğunu düşündüğümüz konular için öneri sunmaya devam edebiliriz bence, dimi? Tamamen kapatmayalım kapıyı biraz açık kalsın." Başka bir yerde de şunu yazdım "Bakınız bende dahil olmak üzere bir çok kardeşimiz bu sitedeki öneri ve isteklerinin ilgisizliğinden yakınıyor.Lütfen artık duyun bu sesleri ve ilgilenin, eğer ilgileniyorsanız bile bunu belli edecek bir iki yazı yazın konulara. * "

Ayrıca bu konularla yönetimde en çok ilgilenen kişi sizsiniz gibi geliyor bana kardeşim. Bunu itiraf etmeliyim. Bu konuda dert yandığımda bilinki sizi ayrı tutuyorumdur. Bu zamana kadar yaptıklarınızla siz kendinizi ispatladınız. Ancak bu düşüncemden dolayı diğer yönetici kardeşlerim beni yanlış anlamasın ve bana hak versinler.

Selam ve dua ile...
kırık-rüzgar
sanırım yoğunluktan okuyamıyor ve bakamıyorlar fazla üstlerine gitmeyelim inşaAlah herkesin kendine göre sebepleri var anlayışlı olmak bize düşer onlar çok yoğunlar ve sadece burdaki işler değil jp.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.