Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Proyder - Yazılımkampı Eğitimleri
Islami Forum - Popüler Forum > INTERNET - TEKNOLOJİ DÜNYASI > .·[ BİLGİSAYAR/İNTERNET ]·.
Umutca
Profesyonel Yazılımcılar Derneği (www.proyder.com) yeni bir bilişim projesi başlattı; yazilimKampi projesi ile sektörde bilinen ve konularında uzman eğitmenlerden oluşan gönüllü bir ekip, sektördeki yazılımcı açığını kapatmak ve kaliteli yazılımcıların yetişmesine katkıda bulunmak için kolları sıvadı.
Proje kapsamında verilen eğitimlerle ilgili bilgi için www.yazilimKampi.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Fedai
Para tuzağından başka şey değil

Delphi, C++ konusunda sıkıntısı olana BEDAVA destek vereyim ben smile.gif

Al sana hizmet

hbora
Eğitim içeriğine göz attım ancak fiyatlar ucukkk..
sun kendi birinci elden eğitimin fiyatı bile bukadar değil. ancak tabi hibernate,spring gibi frameworkleri anlatan türkçe kaynak bile yok..

delphi kullanan firama sayısı çok azaldı. sağlam hızlı kod üretirken copmponentleri çok hantal opensource desteği çok sayıf. sisteme bağımlı.
Türkiyedeki yazılım firmalarının şuanda tercihleri .net ya da java platformundan yana.
içerik güzel ama fiyatlar uçuk
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.