Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Aranızda Işletmeciler Yokmu
Islami Forum - Popüler Forum > GENEL FORUM > .·[ MESLEKLER ]·.
ömer faruk
Merhaba koskoca sitede işletme mezunu,işletme okuyanlar yokmu işletme hakkında bizlere bilgilerini aktarsınlar.
hatipzade
ALINTI(ömer faruk @ Oct 4 2007, 12:23 PM) *

Merhaba koskoca sitede işletme mezunu,işletme okuyanlar yokmu işletme hakkında bizlere bilgilerini aktarsınlar.

sa..biraz geç geldim ama işletme mezunu biri var ... fool.gif
canturk54
s.a arkadaşlar bende eskişehir osmangazi ünivesitesi işletme bölümü 3. sınıf öğrencisiyim ara sıra konuşalım.
ayna
ALINTI(ömer faruk @ Oct 4 2007, 11:23 AM) *

ayıp ettin olmaz mı?dokuz eylül mezunuyum
SAMİRA
flaugh.gif SA bnde aöf işletme 3.sınıftayım.2 yıllık büro yönetimi okudum,dikey geçişle dewam ediyorum.arasıra hatırlarda yazarsanız buralarda ii olur belki danışabilirim size hiç olmadı meslektaşlar toplanırız
Benevşe
Vay be ne kadar çok işletme varmış..Ben de işletme olmasa da benzer bir alandayım jp.gif
SAMİRA
ALINTI(Benevşe @ Mar 4 2008, 12:32 PM) *

Vay be ne kadar çok işletme varmış..Ben de işletme olmasa da benzer bir alandayım jp.gif

biggrin.gif sen böle yazınca aklıma 2 secenek geldi:ya iktisat ya da muhasebe hangisi ki bleh.gif nese bn yazdığmda 2 kişi wardı galiba çığalmısız en azndan flaugh.gif (ayrıca çok zor:(sınavlar var bn daha çalışamadm doh.gif )bütlere kuwwet flaugh.gif
ayna
mesleğimizle ilgili her konuda bana soru sorabilirsiniz....
Benevşe
ALINTI(ayna @ Mar 8 2008, 01:01 AM) *

mesleğimizle ilgili her konuda bana soru sorabilirsiniz....

Soruyorum siz hangi bölümden mezunsunuz şu anda ne iş yapıyorsunuz??
ayna
ALINTI(Benevşe @ Mar 8 2008, 11:29 AM) *

Soruyorum siz hangi bölümden mezunsunuz şu anda ne iş yapıyorsunuz??

hangi bölüm mü?şuan hangi başlık altında yazıyorsam o bölümden ayrıca yukarıda yazmıştım okumamışsın.neyse bir daha yazayım.9 eylül işletme mezunuyum .şuan kpssye hazırlanıyorum
Benevşe
ALINTI(ayna @ Mar 8 2008, 02:08 PM) *

hangi bölüm mü?şuan hangi başlık altında yazıyorsam o bölümden ayrıca yukarıda yazmıştım okumamışsın.neyse bir daha yazayım.9 eylül işletme mezunuyum .şuan kpssye hazırlanıyorum

İşin zor öyleyse sınırlı kontenjan var.Allah yardımcın olsun..Evet yukarıdaki yazını okumamışım bir de bu meslekle ilgli her soruyu sorabilirsiniz dediniz ya ben de çalışıyorsunuz sandım ondan yani..
ayna
allah yardım edecek inş.kolay olacak zor değil smile.gif
çalışmasam da sorabilirsin bilgim var...
SAMİRA

arkadaşlar başlığı atıp kaçmışsınız bleh.gif nerdesinizzzzzz beyawsss alüüüüüüü wink.gif
seyhan
selamun aleykum
bende anadolu üniversitesinde uzaktan eğitim işletme okuyorum, dikey geçiş yaptım henüz hazırlık sınıfındayım seneye 3 olucam inşallah.
-FATİH-
sakarya işletme . israilden tiksinen arkadaşlar yok mu.gençliğin kenidisini ateşe atmasından rahatsız olanlar. çözüm arayanlar. beraber arayalım. fatih_fatih4141@hotmail.com aeo

bir sabah geliyor ki sabahtan da aydınlık
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.