Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Arapca - Osmanlica -turkce
Islami Forum - Popüler Forum > GENEL FORUM > .·[ DUYURULAR ]·.
ErKaMReaL
ARAPÇA ve OSMANLICA dillerinde çeviri yaparken dillerin çok geniş bir zaman çok değişik toplumların kullanıldığını çok iyi bildiğimiz için kendimizi kullanılan dilin bulunduğu yer ve zaman olarak özellikle geliştirip çalışmalarımızı da bu titizlikle sürdürmekteyiz.

İlim hariç her kabın konuldukça doluyor olması kendimizi geliştirme sürecinde genel felsefemiz olmuştur.

Din ilimleri: Tefsir, kıraat, tecvid, usul-i tefsir, hadis, icazet, şemail, akaid(kelam), fıkıh, usul-i fıkıh, feraiz, adab-ı şer'iye, zühd-tasavvuf, mevaiz, dini ahlak, havas, ediye.
Dil ilimleri: Hat, sarf, nahiv, lugat.
Edebiyat: Şiir, şiir tenkidi, aruz, kafiye, edeb, belagat, meani, inşa sanat, atasözleri, folklor, masal, destan.
Tarih : Siyasi-askeri tarih, medeniyet tarihi, siyer, megazi, ensab, biyografi-tabakat, menakıb, ilim tarihi, münşeat, dinler tarihi.
Felsefe: İlahiyat, mantık, cedel, siyaset, ahlak.
Riyaziyat: Hesap, cebir, mesaha, hendese, vefk, astronomi, astroloji, mikat, musiki, mevazin-mekayil, meteoroloji.
Fizik : Heyet, optik, ilmü'l-ahcar ve'l-meadin, cerrü'l - eskal, fenn-i harb.
Tıp: Genel tıp, cerrahi, baytarlık, bah.
Zooloji: Hayvanat, baz nameler.
Botanik: fil aha, nebat
Kimya , simya, çeşitli el sanatlarına dair kitaplar.da veya metinlerde uzman konumundayız

OSMANLICA ve ARAPÇA metin çevirilerinizi yazılmış mekana ve zamana göre yapabilen en kapasiteli tercüme bürosuyuz .

Bilgi için: bilgi@kocyigittercume.com

Cep: 0532 525 52 17

M.Rıfat KOÇYİĞİT
asiLDuA
Rıfat hocamızın tercümesi kalitelidir tavsiye ederimmm clapping.gif clapping.gif clapping.gif
AkinciBey
bu çeviri yapan arkadaş istanbuldamı acaba erkam bey?
ErKaMReaL
Ankara'da . Kendisi profesyöneldir. Cep tlf sitede var kendisi ile iletişime geçebilirsiniz.
AkinciBey
Sağol bende ankarada oturuyorum.Çevirmek istediğim kitaplar var.Ancak çoğunluk farsca.Ben kendisini arayıp görüşeyim inşallah.Sağolun teşekkür ederim..
ErKaMReaL
Tabik o dilde de yardımcı olur .
DuDayev
Öğrenmek isteyenler için Türkiyenin belirli yerlerinde bazı vakıflar var İsteyen Olursa özelden mesaj atarım Osmanlılca Ve Arabca sevindim ilgilenen oldugu için Selametle
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.