Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Bıraz Tırsalımm
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM DİĞER... > .·[ OYUN PARKI ]·.
ubeyd_17

ama pes etmeyın kurcalayın sonra olanları gorunn
swoon.gif

http://www.sinthaistudio.com/room.htm
dagmara
buneya korkudan tıtrıyorum cray.gif suan gece saat1 ve karanlık bı odadayım sanırım oyuzden bukadar cok korktum sanırım bugun uyuyamıyacagım blink.gif
imamhatiplim__34
iide yaa bu oyun iki saate yüklüyo üstelik bu çocuk çok gıcık... ben bu çocuğu döverim boxing.gif biggrin.gif
ubeyd_17
shifty2.gif thumbup.gif iii korktmayı basarmssmm.. evet yavas ama... ıdare edcez artık onlıne de oynuyn dımıı.. jp.gif
dagmara
COOOK KOMIIIK O GECE BEN HIC UYUYAMADIM BILIYOMUSUN SIZI BAMLATMAKLAZIM ASLINDA dry.gif ASLINDA CABUK KORKMAM AMA TESTERDEN SONRA KARANLIK BI ORTAMDA ONUDA OYNAYINCA....
imamhatiplim__34
ALINTI(dagmara @ Oct 2 2007, 06:14 PM) *

COOOK KOMIIIK O GECE BEN HIC UYUYAMADIM BILIYOMUSUN SIZI BAMLATMAKLAZIM ASLINDA dry.gif ASLINDA CABUK KORKMAM AMA TESTERDEN SONRA KARANLIK BI ORTAMDA ONUDA OYNAYINCA....

dry.gif dry.gif jp.gif
asuman
ama bu oyunun mantığı yok ki oraya buraya tıklıyorsun öylesine diğer odaya geçiyorsun.
bu tarz ve mantığı olan oyun oynamak istiyorsanız. la piedra de anamara yı tavsiye ederim.

http://usuarios.arnet.com.ar/rodriguezm/g_normal.htm
karakiz
sureklı ordakı topla dıger butona basıyordm hıc bır sey olmuyordu canm sıkıldı tam kapatacaktım top patladı ne olacak dıye beklerken bırden yukarıdan kafa dustu cok korktum cray.gif cray.gif crying.gif crying.gif
TEVHİDci
toplam 5 oda var 5. odaya kadar gittim. Son odada şekilsiz bir uşak eli yüzü kanlı birden çıkıyor bağırıyor oda karanlık tabi ışığı açacağın düğmeyi arıyorsun siyah bir ekranda düğmeye bastığında dediğim şekilsiz eleman çıkıyor. acayıp tırstım. biggrin.gif
zümrüt
Bende bayaaa tirsdim yahu bu durgun halime adrenalin oldu inanin...
Ama simdi nasil uyuyacam onu düsünüyorum keski hepsine bakmasaydim... ohmy.gif
vuslatsiz_sevda
helpsmilie.gif

Güzel olmuş..çok dikkatimi vermeden izledim... jp.gif
yorumları okuyunca korktum daha cok doh.gif

nasıl uyurum diye düşünmüyorum,
uyumayı düşünmüyorum blink.gif
musalli
bu ne yahu,,gülmekten öldüm... biggrin.gif

korku filmlerinde de gülerim ben zaten... biggrin.gif
zümrüt
ALINTI(musalli @ Oct 5 2008, 12:48 AM) *

bu ne yahu,,gülmekten öldüm... biggrin.gif

korku filmlerinde de gülerim ben zaten... biggrin.gif

Sen gülmessen sasardim canim ..... Ben sesiden korktumki nasil
gülebilirsin yani biggrin.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.