buneya korkudan tıtrıyorum suan gece saat1 ve karanlık bı odadayım sanırım oyuzden bukadar cok korktum sanırım bugun uyuyamıyacagım
imamhatiplim__34
Sep 30 2007, 05:01 PM
iide yaa bu oyun iki saate yüklüyo üstelik bu çocuk çok gıcık... ben bu çocuğu döverim
ubeyd_17
Oct 1 2007, 03:40 PM
iii korktmayı basarmssmm.. evet yavas ama... ıdare edcez artık onlıne de oynuyn dımıı..
dagmara
Oct 2 2007, 05:14 PM
COOOK KOMIIIK O GECE BEN HIC UYUYAMADIM BILIYOMUSUN SIZI BAMLATMAKLAZIM ASLINDA ASLINDA CABUK KORKMAM AMA TESTERDEN SONRA KARANLIK BI ORTAMDA ONUDA OYNAYINCA....
imamhatiplim__34
Oct 23 2007, 11:23 PM
ALINTI(dagmara @ Oct 2 2007, 06:14 PM)
COOOK KOMIIIK O GECE BEN HIC UYUYAMADIM BILIYOMUSUN SIZI BAMLATMAKLAZIM ASLINDA ASLINDA CABUK KORKMAM AMA TESTERDEN SONRA KARANLIK BI ORTAMDA ONUDA OYNAYINCA....
asuman
Dec 1 2007, 05:26 PM
ama bu oyunun mantığı yok ki oraya buraya tıklıyorsun öylesine diğer odaya geçiyorsun. bu tarz ve mantığı olan oyun oynamak istiyorsanız. la piedra de anamara yı tavsiye ederim.
sureklı ordakı topla dıger butona basıyordm hıc bır sey olmuyordu canm sıkıldı tam kapatacaktım top patladı ne olacak dıye beklerken bırden yukarıdan kafa dustu cok korktum
TEVHİDci
Oct 4 2008, 09:39 PM
toplam 5 oda var 5. odaya kadar gittim. Son odada şekilsiz bir uşak eli yüzü kanlı birden çıkıyor bağırıyor oda karanlık tabi ışığı açacağın düğmeyi arıyorsun siyah bir ekranda düğmeye bastığında dediğim şekilsiz eleman çıkıyor. acayıp tırstım.
zümrüt
Oct 4 2008, 10:02 PM
Bende bayaaa tirsdim yahu bu durgun halime adrenalin oldu inanin... Ama simdi nasil uyuyacam onu düsünüyorum keski hepsine bakmasaydim...
vuslatsiz_sevda
Oct 4 2008, 11:49 PM
Güzel olmuş..çok dikkatimi vermeden izledim... yorumları okuyunca korktum daha cok
nasıl uyurum diye düşünmüyorum, uyumayı düşünmüyorum
musalli
Oct 5 2008, 12:48 AM
bu ne yahu,,gülmekten öldüm...
korku filmlerinde de gülerim ben zaten...
zümrüt
Oct 6 2008, 11:02 AM
ALINTI(musalli @ Oct 5 2008, 12:48 AM)
bu ne yahu,,gülmekten öldüm...
korku filmlerinde de gülerim ben zaten...
Sen gülmessen sasardim canim ..... Ben sesiden korktumki nasil gülebilirsin yani
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.