hasbihal
Sep 22 2007, 08:49 AM
Kalbimin kiri yüzümün karasıyla kapındayım.....Bir mümin bir hataya ikinci kez düşemezdi ben düştüm.Geldim Sen afüv olduğun için Rahmet kapısının önünde durdum adını sesliyorum hiç durmadan yılmadan.İşte geldim sen benim tek inandığım dayandığım medet dilediğim dostum dediğimsin.Beni kendine Halil edindiklerinden eyle İşte kalbimde ne varsa dilimde sen benim mabudumsun Halıkımsın Rezzakımsın settarımsın benide abdi hitabına muhatab olanlardan eyle.Sürçtüğümde düzeltmeyi düştüğümde doğrulmayı nasip eyle.Şuan duaya durmuş müslim ve müslimlere mümin ve müminelere Mucip isminle muamele et ve bizleri yolunun yoluları eyle.Hayatımızı ölümümüzü ve haşrimizi hayırlı ve güzl eyle.....
Selman-ı Aydın
Sep 22 2007, 09:01 AM
AMiN kardeşim, Foruma hoşgeldiniz. Sanırım konuyu yanlış yere açmışsınız ama olsun. Yöneticiler konuyu DUA bölümüne taşırlar inşAllah. Allah dualarınızı kabul buyursun...
Selam ve dua ile...
kırık-rüzgar
Oct 20 2007, 05:29 PM
Affınla kalbimizi yeşert Rabbim Allah razı olsun hasbihal Rabbim zor zamanlarında hep yanında olsun inşaAllah dualarınla ayakta durabilirsin ancak inşaAllah
beyda
Oct 20 2007, 08:01 PM
AMİN Allahım Kabul etsin cümle duaları...
hasbihal
Oct 31 2007, 05:37 PM
ALINTI(beyda @ Oct 20 2007, 08:01 PM)

AMİN Allahım Kabul etsin cümle duaları...
ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN BEYENDİĞİNİZE SEVİNDİM...
Bolvadinli
Oct 31 2007, 07:30 PM
Tek kelimeyle Muhteşem kardeşim ellerine sağlık.
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir
Buraya Tıklayın.