Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Msn Orucu Bozar Mı ? Zekeriya Beyaz !
Islami Forum - Popüler Forum > GENEL FORUM > .·[ GÜNDEM ]·.
fatihorhan
Artık İslami Oyuncak Haline Getirdiler Resmen Kafa Buluyorlar Müslümanlarla Bu Haberi Yayınlayan haber3.com Saygılar !!

Kişisel sitesi ve MSN Messenger'daki sohbetleriyle teknoloji dostu bir tavır sergileyen İlahiyatçı Zekeriya Beyaz, zaman zaman teknolojik kazalara da maruz kalıyor.

Daha önce MSN'den konuştuğu bir 'hacker'a “Zararlı siteleri çökertmek caizdir. Gazanız mübarek olsun” diye fetva veren Beyaz Hoca, kendi sitesinin 'hack'lenmesiyle şoka uğradı. Zekeriya Beyaz, 'hacker'lar tarafından kaydedilen son MSN görüşmelerinde, sitesini çökerten 'hacker'ın bu kez yanlış yola saptığını savunuyor ve “Böyle yapmaları caiz değil. Ben orada emek vererek bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Yüce Allah ahret günü karşılaştırır bizi. Bunun hesabını nasıl verecek?” diyor.

“MSN'de kızlarla konuşmak oruç bozar mı?” sorusuna ise Beyaz, şöyle cevap veriyor: “Duruma göre değişir. Burada niyet önemli. O an içindeki niyetin önemli. Ama bana sorarsan MSN orucu bozmaz.”
Linkinpark
Bu adam kendini ne zannedio angry.gif
sabah_rüzgarı
yalaklık yapmaktan nokta kadar ileri gidememiş

bide zatı muhteremin(?) dediklrini önemseyip bişey yerine koyanlar yokmu sinirlerimi bozuyor

sostyete yalakası
imamhatiplim__34
pardon ama bu adam tam bi şarlatan ve soytarıııı angry.gif
aLaTurCa
bu adama sadece gulup geciyorum ben, cok zavalli birisi
ubeyde
ben bu adama gülüp geçemiyorum o adamın ağzını burnunu kırıp öyle geçmek istiyorum aşağalık soytarı adam iftarda yaptığı sohbete bak:eğer başı kapayan örtü kutsalsa afedersiniz mahrem yeri örten iç çamaşırı daha kutsal lafa bak adamın dini bilgisi olsa nolur maneviyata onu olmadıktan sonra ya onu dinleyip gülenler hepsi iftar sofrasında ağzı acık gülüyolar insan azcık durur düşünür ben neye gülüyorum diye tahtaları eksik insanlar. angry.gif nono.gif boxing.gif fool.gif
asiLDuA
ALINTI
“MSN'de kızlarla konuşmak oruç bozar mı?” sorusuna ise Beyaz, şöyle cevap veriyor: “Duruma göre değişir. Burada niyet önemli. O an içindeki niyetin önemli. Ama bana sorarsan MSN orucu bozmaz.”

laugh.gif laugh.gif belamx en okomik belam.
M in M
Ben bu adama değil, "hoca" deyip söylediklerine tabi olanlara, helal dediklerine helal, haram dediklerine haram diyenlere, uydurmalarıyla amel edip kurtuldum sananlara, din-i mübin islam'ı böyle soytarılarla oyuncak haline getirenlere GÜLÜYORUM! hemde katıla katıla...
M in M
Soytarılıkta sınır tanımayan Zekeriya Amca'dan inciler.. (az önceki msjımda eklemeyi unutmuşum..)

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

kilit
bu adama gülüp deli deyip geçiyoruz. ama bunu önemseyen ve dediklerini kabul edenler küçümsenmeyecek kadar fazla ve bunun hesabı emri bilmaruf nehyianilmünker yapmayan veya yeteri kadar yapamayan bizlerden sorulacak.
dünyanın gidişatından her müslüman sorumludur.
selametle
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.