Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Yardim Edermİsİnİz
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ ÜYELİK PROBLEMLERİ ]·.
takyon
BEN BİR KONU AÇTIM FAKAT LİNK EKLEDİĞİM HALDE KONU SAYFASINDA LİNK GÖSTERİLMİYOR ACABA BENMİ YANLIŞ YAPTIM YENİ ÜYEYİM
kırık-rüzgar
nasıl yaptığını anlatta yanlış mı yaptın o zaman anlarız

bu arada hangi konu kardeş bir bakalım
takyon
arkadaşım ben dualar bölümüne filistindeki bir annenin ölürken bile yavrusunu teselli edişini son nefesini verirken yavrusunu teselli edişi ile ilgili bir video ve bir takım yazılar yazmıştım konu açarken link ekle butonuna basıp adresi oraya kopyaladım yazım çıkmış fakat ne video nede adres çıkmamış sonra yazının altına direk adresi kopyaladım tekrar denedim fakat gene olmadı yardımcı olursanız sevinirim Allah yar ve yardımcınız olsun
ErKaMReaL
Lütfen yeniden deneyiniz ..Forumumuz ile alakalı teknik bir sıkıntı görünmemektedir.
kırık-rüzgar
ALINTI(takyon @ Sep 21 2007, 11:16 AM) *

arkadaşım ben dualar bölümüne filistindeki bir annenin ölürken bile yavrusunu teselli edişini son nefesini verirken yavrusunu teselli edişi ile ilgili bir video ve bir takım yazılar yazmıştım konu açarken link ekle butonuna basıp adresi oraya kopyaladım yazım çıkmış fakat ne video nede adres çıkmamış sonra yazının altına direk adresi kopyaladım tekrar denedim fakat gene olmadı yardımcı olursanız sevinirim Allah yar ve yardımcınız olsun

ya işinize yarar mı bilmiyorum ama http://www.islamiforum.com/index.php?s=&am...st&p=159665

genede burda mevcut olsun wink.gif
islam ve kulluk
http://www.islamiforum.com/index.php?s=&am...st&p=159665

linkdeki bilgileri okuyup ona göre tekrar denemenizi temenni ederiz.
kırık-rüzgar
önce ben koydum islam ve kulluk biggrin.gif

Selman-ı Aydın

> Hata Mesajı

Özür dileriz, bir hata oluştu. Özelliği nasıl kullanacağınızdan emin değilseniz ya da neden bu hata mesajını aldığınızı bilmiyorsanız, daha fazla bilgi için yardım dosyalarına göz atmayı deneyiniz.

Hata mesajı:

Özür dileriz, forum yöneticisi arama flood kontrolünü etkinleştirmiştir. Lütfen tekrar denemeden önce en azından 20 saniye bekleyiniz.

Eğer yapılabiliyorsa forum yöneticisi tarafından arama flood kontrolü etkisiz hale getirilebilir mi?
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.