Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Hard Disc arıyorum
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM DİĞER... > .·[ BİT PAZARI ]·.
TiKky
Hard disc Arıyorum 40 lık olursa mümkünse iyi olur
Sıfır Olması iyi olur ama ucuza olsun smile.gif

Satıcı İst/ Anadolu yakasında olursa iyi olur Hadi Avrp. Olsa olur ..
planet
www.vatanbilgisayar.com
TiKky
Saol Güvenilir mi yanlız ?
planet
Bilmem dikkat ettinmi hiç show tv'de silikon vadisi isimli bir program var.Sponsoru vatanbilgisayar 3 tane şubesi var merkez topkapı da. Sana yakın olan sanırım elmadağ şubesi.Ben o kurumu defalarca sınadım çok sabırlı ve anlayışlı insanlar çalışıyor.Her türlü sorununa çare bulabilirler.Ve çeşit bol miktarda her keseye göre ürün var.Bunun yanı sıra ikinci el pazarıda mevcud.Online satışında sorunsuz işlem görmekte ama yinede elden satın almak daha güvenilir.Tavsiye ederim...Selametle...
TiKky
QUOTE(planet @ Sep 23 2005, 07:20 PM)
Bilmem dikkat ettinmi hiç show tv'de silikon vadisi isimli bir program var.Sponsoru vatanbilgisayar 3 tane şubesi var merkez topkapı da. Sana yakın olan sanırım elmadağ şubesi.Ben o kurumu defalarca sınadım çok sabırlı ve anlayışlı insanlar çalışıyor.Her türlü sorununa çare bulabilirler.Ve çeşit bol miktarda her keseye göre ürün var.Bunun yanı sıra ikinci el pazarıda mevcud.Online satışında sorunsuz işlem görmekte ama yinede elden satın almak daha güvenilir.Tavsiye ederim...Selametle...
*

Saol Teşekkür ederim
planet
Rica ederim...
Ke[R]eM
www.turkuaz.net veya www.ionix.com.tr ye bakabilirsin. Bu firma da güvenilir wink.gif
TiKky
Bit Pazarı Buraya Taşınmış Haberimiz yok iyi mi smile.gif

Gel abi gel gel .. Sende gel vatandaşa Hizmette Kusur yok keremcim Sağol ..
benja
QUOTE(TiKky @ Sep 23 2005, 01:33 PM)
Saol Güvenilir mi yanlız ?
*

vatanbilgisayari duymadiysan tek basina girme bence bu parca alimlarina. dikkatli olmak lazim smile.gif
icox
QUOTE(TiKky @ Sep 23 2005, 11:19 AM)
Hard disc Arıyorum 40 lık olursa mümkünse iyi olur
Sıfır Olması iyi olur ama ucuza olsun smile.gif

Satıcı İst/ Anadolu yakasında olursa iyi olur Hadi Avrp. Olsa olur ..
*

mrb elimde 80 GB Samsung Hard disc var kullannılmamış ama tek sorun ben adanadayım.. almayı düşünürsen bi şekilde ulaştırmaya çalışırım.
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.