Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Selamun Aleyküm
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM DİĞER... > .·[ HOŞGELDİNİZ ]·.
gokturk68
arkadaşlar aslında ben taa nisanda üye oldum ama bu tanışma kısmına hiç dikkat etmemiştim.şimdi görünce bende bişeyler yazayım dedim..ankaradan katılıyorum smile.gif iktisatcıyım halen askere gitmeyi bekliyorum.. blink.gif sevgilerimi saygılarımı sunuyorum..Allaha emanet olun..
Selman-ı Aydın
ALINTI(gokturk68 @ Sep 16 2007, 02:26 AM) *

arkadaşlar aslında ben taa nisanda üye oldum ama bu tanışma kısmına hiç dikkat etmemiştim.şimdi görünce bende bişeyler yazayım dedim..ankaradan katılıyorum smile.gif iktisatcıyım halen askere gitmeyi bekliyorum.. blink.gif sevgilerimi saygılarımı sunuyorum..Allaha emanet olun..

Yoksa ben sen miyim? Gerçi ben başka yerden "katılıyorum", en azından aramızda bi fark var yani biggrin.gif

Tecili bozdurmuşsundur inşAllah...

Neyse, hoş geldin kardeşim biraz geç açmışsın konuyu ama olsun...

Selametle...
islam ve kulluk
(selmanın ikizi gelmiş galiba biggrin.gif )

ve aleyküm es-selam

foruma hoşgeldiniz

hayırlı şekilde istifade edersiniz inşaallah..
gokturk68
ALINTI(Selman-ı_Aydın @ Sep 16 2007, 03:20 AM) *

ALINTI(gokturk68 @ Sep 16 2007, 02:26 AM) *

Yoksa ben sen miyim? Gerçi ben başka yerden "katılıyorum", en azından aramızda bi fark var yani biggrin.gif

Tecili bozdurmuşsundur inşAllah...

Neyse, hoş geldin kardeşim biraz geç açmışsın konuyu ama olsun...

Selametle...

hoşbulduk smile.gif nereden kardeşim..tecili bozdurdum evet aralıkta nasipse gidiyorum.memnun oldum tanıştığıma.Allah yar ve yardımcın olsun..

ALINTI(islam ve kulluk @ Sep 16 2007, 02:36 PM) *

(selmanın ikizi gelmiş galiba biggrin.gif )

ve aleyküm es-selam

foruma hoşgeldiniz

hayırlı şekilde istifade edersiniz inşaallah..

hoşbulduk.inşallah istifade ederim.. smile.gif selmanın ikiziyim demekki..hayırdır inşallah.. smile.gif
Selman-ı Aydın
ALINTI(gokturk68 @ Sep 16 2007, 04:58 PM) *

Allah yar ve yardımcın olsun..

Amin kardeşim çok ihitiyacımız var bu duaya, malum...

ALINTI
hoşbulduk.inşallah istifade ederim.. smile.gif selmanın ikiziyim demekki..hayırdır inşallah.. smile.gif

Hayır hayır, hemen hemen benzer niteliklere sahibiz aramızdaki fark benim kullanıcı adımda gizli ki sen bunu zaten öğrendin.

İnşAllah istifade edersin forumdan hayırlısı olsun. Hoşgeldin.

Selametle...
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.