Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Kabe'nin Içi
Islami Forum - İslami Forum > İSLAMİ KONULAR > .·[ MEKKE - MEDİNE ]·.
Sayfa: 1, 2, 3, 4, 5
gtrfd
Allah(cc) razı olsunn.hep merak etmişimdir içinde ne var diye teşekkürler flowers.gif inşallah biz de gideriz bir gün o kutsal mekanlara...
hacıbey
paylaşımın için teşekkürler ALLAHrazı olsun

ALLAH razı olsun kardeşim...
reyyan22
allah razı olsun emeğine sağlık rabbim bizede gidip görmeyi nasip eder inş.
elmas
allah razı olsun
seyhim68(44)
ALINTI(Abdulbaki71 @ Sep 12 2007, 11:27 PM) *

Es-selamü Aleyküm

Kardeşlerim sizlere kabe içini gösterten bir resim yayınlıyorum.Bu resim senede bir defa kralın hac zamanında kabe içini süpürdügü ve gül suyu ile yıkadıgı zamanda çekilmiş bir resimdir.

Dua ve selametle

oncelikle tum islam aleminin gecmis bayramlarini kutlarim. Daha sonrada boyle bir resmi yayinladiginiz icin cok tsk ederim biraz zor actim ama sonunda gorebildim cok sukur bu mubarek resmi bizlerle paylastiginiz icin Allah razi olsun saygilarimla flowers.gif
köftehor
TŞK KARDEŞ ALLAH HERKESE NASİP ETSİn
Ayine
Eyvallah kardeşim teşekkürlerimi sunuyorum..Kâbenin içini hep efendimizin elindeki bastonla putları yıkarken hayal ediyor ve öylece hatırlıyordum...bu da çok güzel oldu..tertemiz görüntü ve gül kokusu var..taa buralara kadar geldi o güzel koku..inşallah Rabbim bizlerin içlerini de Kâbe nin içi gibi tertemiz ve gül kokulu eyler... JCuz.gif
xxoralusxx
teşekkürler ALLAH razı olsun
saygıner
cenabı hak, hak yolda çalışanların ve bu güzel konuyu işleyen kardeşimizin yar ve yardımcısı olsun inanın o kadar sevindimki kardeşimizden böyle çalışmalarının devamını diliyoruz selamın aleyküm
M.TEKİN
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM GÖRMÜŞ KADAR OLDUM ARBİSTAN KRALININ YERİNDE OLMAK İSTERDİM SIRF O MÜBAREK YERLERİ GÖRMEK İÇİN ALLAH CÜMLE ÜMMET-İ MUHAMMEDİ CENNETİ HAK EDENLERDEN EYLESİN(AMİN).BİR DE DUALARIMIZDAN SONRA AMİN DİYELİM.HERKESE TEŞEKKÜRLER ÜYEOLANLAR SİTE SAHİBİNE VE BU GÜZEL SİTE İÇİN TER DÖKENLERE...
smile.gif smile.gif biggrin.gif biggrin.gif clap2.gif
gülyüzlüm
Allah razı olsun kardeş, ellerine sağlık...
SimRe
Çok mükemmel bir paylaşım....Allah razı olsun....
ofaruk
sağol ağa ooooo kral abdullah değilmi allah bizim başımızdakilerede nasip etsin ve bizede
MoqavemaT
Evet kral abdullah denen tağut....
Kaveller
ALINTI(AkinciBey @ Oct 9 2007, 06:03 PM) *

Allah razı olsun kardeşim...ama suudilere restorasyon yaptırmayacaksın kardeşim..Orjinal ne varsa mahvediyorlar.Kabenin içinde görüldüğü gibi.Efendimizin evini görmüştüm içim sızladı..Yinede Allah razı olsun sağolun..

Evet insanda bir hayal kırıklığı oluyor her yeri mermer ve granit içinde görünce ...bi mağara orjinal kalmış oradada bi parça mermer mevcut yani nedir bu mermer ve granit sevdası .
hamzayurekli
Selamun Aleyküm...

Kardeşim benim Temizlık imanın yarısıdır...

Temızlık ımanandır.....

gıbı cumleler kelımeler sozcukjler duymussundur hayatında.....mutlaka.....

ben suna ınanıyorum efendıler efendı alemlere rahmet gonderılen PEYGAMBERIMIZ'de bu sekıl olanaklar olsaydı bence efendımızde temız ve guzel omasını ısterdı.....

onun ıcın bizler için yapılmadı o mermerler ve bızler ıcın yapılmadı o granitler biz görünüşüne değil Yüce ALLAHIMIZIN (azze ve celle)Göstermiş Oldugu , İşaret Etmiş Oldugu yer oldugu için biz Secdemızı oraya yapıyoruz.....

Peygamberımız hz.Muhammed (a.s) zamanında mescitlerde halı bile yokmuş bildiğimiz toprak (kum)ustunde namazlarını kılarlarmış.....

Ozaman dıyebılırmıyız nedır kardesım bu halı sevdası camiilerde.....;?Never-Jamais-Asla.....

Rahmanımız secdelerımızı kabul etsın i.a ....

arkadasımızda eywallah dıyorum ve arkadaslarımla paylastım....

selametle.....
ufuk demir
ALINTI(ab-ı hayat @ Oct 3 2007, 11:29 AM) *

bana gidip görmek nasip oldu allah isteyen herkese nasip etsin inş..resim için teşekkürler..

amin allah razı olsun
abdussamet_154361
allah razı olsun kardeş... resimler hakikaten çok güzel... yayınladığın için allah razı olsun...
jp.gif jp.gif jp.gif jp.gif jp.gif

Allahu teala inşaallah o mübarek beldeleri görmeyi bizlere de nasip eder..
AkinciBey
ALINTI(hamzayurekli @ Oct 17 2007, 03:59 AM) *

Selamun Aleyküm...

Kardeşim benim Temizlık imanın yarısıdır...

Temızlık ımanandır.....

gıbı cumleler kelımeler sozcukjler duymussundur hayatında.....mutlaka.....

ben suna ınanıyorum efendıler efendı alemlere rahmet gonderılen PEYGAMBERIMIZ'de bu sekıl olanaklar olsaydı bence efendımızde temız ve guzel omasını ısterdı.....

onun ıcın bizler için yapılmadı o mermerler ve bızler ıcın yapılmadı o granitler biz görünüşüne değil Yüce ALLAHIMIZIN (azze ve celle)Göstermiş Oldugu , İşaret Etmiş Oldugu yer oldugu için biz Secdemızı oraya yapıyoruz.....

Peygamberımız hz.Muhammed (a.s) zamanında mescitlerde halı bile yokmuş bildiğimiz toprak (kum)ustunde namazlarını kılarlarmış.....

Ozaman dıyebılırmıyız nedır kardesım bu halı sevdası camiilerde.....;?Never-Jamais-Asla.....

Rahmanımız secdelerımızı kabul etsın i.a ....

arkadasımızda eywallah dıyorum ve arkadaslarımla paylastım....

selametle.....

Temizlikle alaksı yok bunun.Restarosyan öze zarar vermeden olmalı kanımca.Keza tarihi camiilerimizin içini fayansla kaplayıp orjinal halini gizlesek bizde hata yapmışız derdim.
Mesela hep derler eski ama temiz diye.
Burada temiz olmuş ama orjinalliği gitmiş.
Peygamberimizin evi kalmamışki orada.evi yıkmışlar yenisini yapmışlar.Bu olacak şey değildir.
yesilasa
ALLAH RAZI OLSUN
sefis
kardeşim harikasın sağol emeğine sağlık
ŞEHZADE
ESSELAMUALEYKÜM.. SAĞOLASIN ABİ YA.. ÇOK HARİKA RESİMLER MAŞALLAH.... ALLAH NRAZI OLSUN, BİZİ BÖLE GÜZEL RESİMLERDEN MAHRUM BIRAKMADIĞINIZ İÇİN.. SELAMETLE... ALLAHA EMANET OLUNUZ.... smile.gif
-merve-
ALINTI
cahiliye dönemde putların olduğu yerde şimdi gül kokuları var maşallah.....
Allah razı olsun..
ehli_KEYF
Allah bizleri onun içine girebilecek kullarından eylesin inş.
redyellow
Allah razı olsun. İlk kez görüyorum. İnşaallah arzu eden tüm kardeşlerimize tekrar tekrar gidip orada tavaf etmek nasip olur. selamünaleyküm
semihanur
Aleyna Ve Aleykümselam
Paylasim icin RAHMAN razi olsun

Selametle...
YUNUS YEKSEK
uzun zamandan beri aranızda yoktum kardeşlerim bu resimler için ALLAH RAZI OLSUN zorluklar geçirdiğimiz şı günlerde de terörü bütün hiddetimle kınıyor sizlere tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
..::ESRA::..
ALINTI(mihrican @ Sep 13 2007, 12:41 AM) *

teşekkür butonu çok hoş olmuş.smile.gif
kabenın aslında sanılandan çok daha küçük olduğu söyleniyor.çok büyük değilmiş yani.ama yıllarca bilmiyorum ben mi hep öyle hayal ettim ama kocaman bir taş olduğunu düşünmüştüm.
içini de görmüş olduk.cahiliye dönemde putların olduğu yerde şimdi gül kokuları var maşallah.....

Mihricanım bende hep büyük olarak hayal etmiştim ama hayal edildiği kadar büyük değil..Ama inanın o bile insanı etkiliyor ben bir gece vakti görmüştüm ilk defa..kabe siyah etraf ışıklarla pırıl pırıl, ihramlı insanlar beyaza bürünmüş mahşer yeri adeta..

Bir dip not kabe bir çok kez inşa edilmiştir ama temellerinin yeri aynıdır..Efendimiz zamanında tekrar inşa edilmiş tabi daha sonraları yine tadilat felan olmuştur ama o zaman inşaat malzemeleri yeterli olmadığı için bugün daire şeklinde gördüğümüz harem denilen yer eskiden kabenin içinde yer alıyordu fakat belirttiğim gibi o zamanın şartlarında kabe tam olarak kapatılamayınca tavafında tam yapılması hasebiyle kabenin etrafında yarım daire şeklinde uzatılmıştır.

Hatta bir gün hz.Aişe Efendimiz'e ya Rasulallah ben kabenin içinde namaz kılmak istiyorum diyince Efendimiz hz.Aişeyi hareme götürür ve ya aişe burada kılınan namaz kabenin içinde kılınan namaz gibidir der.

gülzar
allah sizden razı olsun. thumbup.gif
ihlas_40
TEK CÜMLE İLE ALLAH RAZI OLSUN
XMEN47
ALLAH C.C SİZLERDEN RAZI OLSUN İNŞALLAH NASİB OLURDA GİDERİZ
_asude_
Allah Razı olsun kardeşim
jetaim07
saolasın kardeşim allah razı olsun.
ismail222
ALLAH RAZI OLSUN BAKARKEN BİR BAŞKA TÜRLÜ OLDUM TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU
sadya
Allah (c.c.) Razi OLsun,uzun suredir merak ediyordum acaba ici nasildir diye,
sonunda gorebildim,
Abdulbaki71

Göndermiş oldugum kabenin içi adlı mesajıma : 152 kişi teşekkür etmiş ve 50.510 kişi bakmız ve 184 kişi ileti yazmış. Şükürler olsun Allahıma ki ben acaba 50.000' geçermi diyordum bakanların sayısı ve geçti.Hamdolsun.

herkese teşekkür ederim.Ben çok memnun oldum ve aczane bu gülü gönderiyorum kıymetli islami forum üyelerine,kabul ediniz.

Dua ve selametle Allaha emanet olun.
ehlisünnet
allah razı olsun.hep merak ediyordum kabenin içini merakımı giderdiniz.herkese gösteriyorum bu resmi. clapping.gif
timess
ben neden goremıyorum:(
grafiker_hse
gördüğüm kadar yakın olmak isterdim
redyellow
S.A.

Bende az önce youtube'de bakarken yukardaki resimlerden hazırlanmış bir dosya buldum.

İlahi eşliğinde güzel olmuş.

Youtubeye ekleyen arkadaşa teşekkür ederim.

İzlemek isterseniz :

Burada açılmazsa linkine de tıklayabilirsiniz:

http://www.youtube.com/watch?v=7q3avKOBmPI

Saygılar
ingilizce
sevgili din kardeşlerim ALLAH razı olsun merak ediyordum fakat içinin özü bozulmuş sonradan tadilat gördüğü belli keşke peygamberimizin gül kokusuda içinde dursaymış ben hacca gitmeyi çok istiyorum ama küçüğüm imkanım yok allah izin verirse ilerde gitmeyi çok istiyorum flowers.gif hosgeldin.gif bu arada yeni geldim
Abdulbaki71
ALINTI(ingilizce @ Dec 9 2007, 07:27 PM) *

sevgili din kardeşlerim ALLAH razı olsun merak ediyordum fakat içinin özü bozulmuş sonradan tadilat gördüğü belli keşke peygamberimizin gül kokusuda içinde dursaymış ben hacca gitmeyi çok istiyorum ama küçüğüm imkanım yok allah izin verirse ilerde gitmeyi çok istiyorum flowers.gif hosgeldin.gif bu arada yeni geldim

hosgeldin.gif

hayırlı olsun üyeligin ve aramıza hoş geldin kardeşim.Allah gönlüne göre versin ve inşaallah en kısa zamanda hacca gitmeyi ve hacı olmayı yüce rabbül alemin nasip etsin.Bizler senin gibi düşünüyorduk ve acaba gitmek bizlerede nasip olurmu diyorduk. 2004 yılında o güzel mekanları görmeyi ve hacı olmayı nasip etti Allahım.

ilk niyet lazım ve sen niyet etmişsin ve en kısa zamanda da gidersin bak göreceksin.Cenabı Allah herkese nasip etsin oraları.

dua ve selametle
ingilizce
wave.gif Allah razı olsun yazdıklarınız için içime bir sevinç düşürdünüz ne kadar güzel birşey hacı olmuşsunuz ALLAH cümle aleme nasip etsin tekrar Allah razı olsun[color=#993399] flowers.gif [size=7]bismillahirrahmanirrahim flowers.gif
hamzayurekli
Selamun Aleykum....

Yaa nasıl anlatsam bılemıyorum yanlıs yazar ısem tum kardeslerden affola....

ama sankı kendı hayalımde kendı alemımdekı gıbı cıkmadı kabenın ıcı ben daha bı farklı beklıyordumdaha manevı....(cunku Efendımız (a.s) zamanında mescitlerde zamanımızdakı gıbı halı gıbı esyalar yokmus dırek topraga temas varmıs) oyuzden o sekılmı beklıyordum acaba bılemıyorum...neyse bızler sekle degıl manevıyata baktıgımız ıcın pekde onemlı degıl gıbı gelsede sasırdım yahuu neden saklımmm...

Bu arada ALLAHU TEALA hepımıze gıtmeyı nasıp etsın ınsallah en kısa zamanda gıtmek ıstıyorum ....

egerkı planlarım tutarsa onumuzdekı 3 sene ıcınde gıtmeyı planlıyorum gencken tasına topragına havasına suyuna bı doyayım dıyorum....AMİN AMİN AMİN....
aska_surgun
Allah Razı olsun
santadiago
emeğin için tşk ler
rotorcli
Harika resimler...
kartal hasbey
allah razı olsun kardeşim clap2.gif clap2.gif clap2.gif clap2.gif clap2.gif clap2.gif clap2.gif
ingilizce
tüm islam aleminin bayramını kutlarım shake2.gif shake2.gif
kölenim efendim
[color=#6633FF]alah senden razı olsn kardeşim böle bi resmi bizimle paylaştığın için
ayrıca kabei ziyarete çk hewesli arkadaşlarn yazılarını okdm allah cümlemize o manewi hawayı solumayı nasib etsn inşallah
UNUTMADAN tüm islam aleminin kurban bayramı mübarek olsn şu an son dakikalarını yaşıorzzz shake2.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.