Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Kabe'nin Içi
Islami Forum - İslami Forum > İSLAMİ KONULAR > .·[ MEKKE - MEDİNE ]·.
Sayfa: 1, 2, 3, 4, 5
Abdulbaki71
Es-selamü Aleyküm

Kardeşlerim sizlere kabe içini gösterten bir resim yayınlıyorum.Bu resim senede bir defa kralın hac zamanında kabe içini süpürdügü ve gül suyu ile yıkadıgı zamanda çekilmiş bir resimdir.

Dua ve selametle
Teşekkürler
<#thank#>
ayna
teşekkür butonu çok hoş olmuş.smile.gif
kabenın aslında sanılandan çok daha küçük olduğu söyleniyor.çok büyük değilmiş yani.ama yıllarca bilmiyorum ben mi hep öyle hayal ettim ama kocaman bir taş olduğunu düşünmüştüm.
içini de görmüş olduk.cahiliye dönemde putların olduğu yerde şimdi gül kokuları var maşallah.....
Ankaa
Kâbe, kuzeydoğu duvarı 12.63;
kuzeybatı duvarı 11.03;
güneybatı duvarı 13.10;
güneydoğu duvarı 11.22 ve
yüksekliği 13 m olan
145 m² alan üzerine kurulmuştur.

http://tr.wikipedia.org/wiki/K%C3%A2be
Selman-ı Aydın
Ve aleyküm selam kardeşim;

Bende içini hep merak etmiştim "acaba içinde ne var?" diye... Allah razı olsun kardeşim çok memnun oldum bu resimlerden dolayı...

Selam ve dua ile...
imamhatiplim__34
ALLAH razı olsun kardeşim resimler çok güzel..
Nektar
Rabbim aklıma geldi. YARABBİ sana kavuşacağımız o günde imanla varmayı nasib et.
ilyas1962
Kabe resmi için teşekkürler
mehmeli
tse
ab-ı hayat
bana gidip görmek nasip oldu allah isteyen herkese nasip etsin inş..resim için teşekkürler..
fmsfatih
teşekkürler..
madfb85
çok teşekkürler paylaşım için güzel paylaşım olmuş bende hep merak etmiştim içinde ne vardır acaba diye allah razı olsun senden sayende görmüş olduk
Ay-CeLL
RESİMLER ÇOK MUHTEŞEM GİDEMESEKDE O DUYGUYU YAŞATTINIZ.[COLOR=green] ]ALLAH RAZI OLSUN. EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER.
collateral777
Gerçekten Yürekten Teşekkürler.Ailece Baktık ve Çok ve Çok Mutlu Ettiniz Bizleri.ALLAH ta Sizleri Mutlu Etsin.Amin.
ALPEREN_38
Allah razı olsun ellerine ve yüreğine sağlık
hanif_42
tşk ler merakları giderdiğiniz için
yevm
ALINTI(Abdulbaki71 @ Sep 13 2007, 12:27 AM) *

Es-selamü Aleyküm

Kardeşlerim sizlere kabe içini gösterten bir resim yayınlıyorum.Bu resim senede bir defa kralın hac zamanında kabe içini süpürdügü ve gül suyu ile yıkadıgı zamanda çekilmiş bir resimdir.

Dua ve selametle

allah senden razı olsun kardesim biggrin.gif
gzdblgkoray
saolasın
eneenes
ALLAH razı olsun kardeşim...
vardiyalı
ALLAH senden razı olsun
smzn
[font=Comic Sans Ms] henuz bi şey göremedim sad.gif

evet simdi gördüm Allah razı olsun
ıhlamur
ALINTI(hanif_42 @ Oct 5 2007, 11:34 PM) *

tşk ler merakları giderdiğiniz için

slm.alykm. allah razı olsun bir çok insan gibi bende çok merak ediyordum
aLaTurCa
bugun mail gelmis buraya bakin diye bende baktim, insallah yakin zamanda kaabeyi gorurum, icinide bu sekil gorduk Allah razi olsun.
61mehmet
kardeş paylaşım için Allah razı olsun.
kosovali_nusret
allah razı olsun kardeş resimler çok iyii
ilahimuhabbet81
Allah razı olsun kardeş
kardelen69
:'( içim titredi ağladım ağladım AĞLADIM ... ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞ...
acem
Allahın rasülü kabedeki putları kırmıştı.ama şuan şatafat ve abartılı süsleme şekliyle gerçeginden çok uzaklarda.semboller insan için bir araçtır.insanın ihtiyayacından vardır.sembol amaç olursa put olur.
şuan olduğu gibi.
Hüseyin Behesti
Allah razi olsun cok güzel olmus kardesim...

Ama 2. resim cok üzücü... Bir zamanlar Hz. Resulullah(s.a.v.) in girdigi... Hz. Ali(a.s.) in dogdugu Kabe de simdi amerikan kuklasi asagilik insanlar geziyor... Yazik gercekten üzücü...

Allah müslümanlari zalimlerden kurtarsin...
Qaswara
S.A ALLAH cc suud kralına lanet etsin.muted leri nasılda kabeye sokuyor.kukla çeçen başkanı pislik kadirov ve pakistanda mücahidlere kan kusturan bu pislik perfez muşerrefin ne işi var kabede.ALLAH bize rahmet etsin.yoksa hesabımız çok çetin olacak
yigit
Teşekkürler hac'a gidemedik ama en azından görmüşi oldık sayende
çok saol Allah'a Emanet Olun Hepiniz
-aysenur-
eline saglik kardesim,,guzel paylasim olmus
gecekuşu
Kabenin içi resmi.....Aslına bakarsak o kadar da önemli değil.Önemli olan Kabeye gidemeden gitmiş gibi yaşamaktır.
orhangazi
Allah razı olsun sende Bizi Aydınlattığın İçin Ellerine Sağlık Kardeşim
desirous
ALLAH razı olsun.. emeğine sağlık kardeşim..
eNe_NeDMaN
Allah cc. razı olsun hakkıyla gitmek gerçek hacı olup dönmek nasib olur inş.
Selam ve dua ile...
cinavcisi

Es-selamü Aleyküm

Dua ve selametle

Es-selamü Aleyküm

Dua ve selametle

ALLAH sizden razı olsun. bu mukaddes ve şerefli kabeyi görmeyi nasip ettettiğiniz için. clap2.gif (cinavcisi 9
ottoman
ALINTI(vardiyalı @ Oct 6 2007, 12:14 AM) *

ALLAH senden razı olsun
Sağol arkadaşım RABBİM sana güzellikler ihsân etsin.
sonsuz nur
ALLAH razı olsun inşallah her insana kabeyi görmek nasip olur
awarem
ellerinize saglik Allah razi olsun ...ancak yanlis insan lar orada
orkaya71
Allah razı olsun,
Pervez Müşerrefi orda görmesem daha iyi olurdu ya neyse
_sevde_
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN KARDEŞİM ÇOK SAOL.
muhakeme
geçen yıl kabenin kapısın açıldığı gün ben de orada idim... umre yapıyordum... çok güzeldi...

dünya gözü ile gördüm....

darısı bütün inananların başına...

selam ve muhabbetle.... thumbup.gif good.gif flowers.gif flowers.gif
ReiSBeY
Allah razı olsun insallah .. gercekten herkeze görmek nasip olmayabilir..
akifsen

Es-selamü Aleyküm

Dua ve selametle

alllah razı ollsun clapping.gif
akifsen
ALINTI(awarem @ Oct 6 2007, 08:24 AM) *

ellerinize saglik Allah razi olsun ...ancak yanlis insan lar orada

hiç kimsenin kalbini bilemeyiz bir zamanlar demirelde girdi buraya ve birçok insan nerdeyse peygamber ilan edecekti bırakın başkalrının krallarını içimizdekilere önce alllah hidayet nasip buyursun..bakın ben hac ve umre yaptım yaşım 37 kızmayı bırakip rabbim gidenleride gitmeyenleride oraya nasip etsin..ha birde kabe içinin bu kadar şaşalı olması bence az bile bugün camilerimize bir bakalım her yer süsleme sanatı içinde ....!o halde rabbimin evinin her yeri bence altından olup süslenmeye fazlasıyla layık...başka bir açıdan bakacak olursak kabe binası sadce allahın evinin yer olarak simgesidir oysaki aslolan o mekanın yer ve semaya kadar olan noktasının kutsallığıdır..örnegin hz.ömer ey karataş eğer rasülülllah seni öpmeseydi öpmezdim çünkü sen sadece kara bir taşsın buyuruyor..o halde simgelere fazla takılmamamk onların allah tarafından ve peygamberlerimiz açısından kutsallıkları önemli...saygılar
mtuncel2003
teşekkürler, bence içinin orijinalliği bozulmasaydı daha iyi olurdu.
başka fotoğraflarda varmıdır, mesela Hacer'ul Esved taşının fotoğrafıda olsaydı
übeyb
ALLAH c c razı olsun.gidip o mübarek beyt e yüz sürmek nasip oldu.inş tekrar bana ve tüm müslüman kardeşlerimize nasip olur
merveceylin
Allah razı olsun.gerçekten çok merak ediyodm içini.. smile.gif bide gerçekte görebilsek keşke..
mizgin01
BÖYLE KUTSAL BİR MEKANIN İÇİNE BÖYLE SÜZME ŞEREFSİZLERİN GİRMESİ VE TEMİZLEMESİ BENİ GAYET ÜZDÜ BAKIN DİKKATINIZI ÇEKİYORSA GEÇEN KADİROV LA BERABER KABEYİ TEMİZLEMİŞTİ KRAL DENEN İT ŞİMDİ DE RESİMDE ARKA TARAFTA LAL MESCİDİ KATLİAMCISI ADİ ŞEREFSİZ MÜŞERREFLE BERABER MÜSLÜMANLARIN EN KUTSAL MEKANINDA POZ VERİYOR. http://www.kavkazcenter.com/tur/content/20...8/16/3519.shtml BURDAN Bİ HABER KALMAYIN MÜSLÜMANLAR
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.