Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Nerede İftar AÇmak İstersİn
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM DİĞER... > .·[ OYUN PARKI ]·.
keneman
bakın süleymanıyede avlusunda lokantlar var kurufasulye ile iftar acın
bir gun hep iftar hemde teravi namazı sultanahmette kılın
bırgun iftarı eyupsultan acıp çay içmeye priyerlotiye cıkın
baska birgun üsküdarda toplu iftar yapıp gemide
birgünüzüde eminönüde meydanda oturarak yenicamini önünde iftarı bekleyim ekmekarası iftar acın
birgun beyoglunda iftar vakti herkesın biryerler koştuğuna şahitolun iftar saati hiçboşyer yoktur yemek yiyecek
bir cumartesi akşamı şenliklere katılın ister feshane de ister sultanahmet meydanında ister eyupde
ya fatih cami avlusundahiç iftar açdınız mı
şuna dıkkat etdinizmi istanbulda işde 1saat öncede cıksa 15 dakıka öncede cıksan herzaman
evde iftara yetisirsin
********************************************************************************
dagmara
söylediklerinin hepsini yaptım bide artı olarak denizin ortasında köprünün altın da iftar actım hepsi harikaydı ama bu cok farklıydı istanbulun iftarları kadar sahurlarıda cok güzel yapmadıysan tavsiye ederim kız kulesinin tam karşısındaki bankta yapılan bi sahurun hazzını düşüne biliyomusun abi eve iftara yetişme olayında şaka yapıyosun heralde
asiLDuA
Kesinlikle istanbulda isterdim..Ama nerde..Nasib
kilit
ramazan da istanbulda olma imkanı bulursam belki bende sizin tattığınız hazzı tadarım
islam ve kulluk
fabrikada açıcam sanırım iftarımı bu ramazan da

geçen ramazanda da öyle olmuştu yoğun çalışma mevcut idi gece gündüz fabrikadaydım iftarlarım orda geçti bu ramazanda öyle olucak anlaşılan
-EBRAR-

Evimde iftarda olmayı çok istemişimdir. sad.gif Aslında bu Ramazan ayını evimde geçirmeyi planlıyordum ama maalesef iş değişikliği için çabalarım olumsuz sonuç verdi. İş bulduğum halde beni bırakmamak için ellerinden geleni yaptılar. Rabbim nasip eder inşaAllah Mekke'de iftarımı geçirmeyi... Oralarda bir hurmayla iftar açıp Efendimiz(s.a.v.)'in iftarlarını hissedebilmeyi çok isterdim...
Kaveller
Mümkünse lezzetli yemeklerin olduğu bir yerde biggrin.gif

En çok evde seviyorum çünkü annem çok güzel yemek pişiriyor tongue.gif ama fırsat olursa ramazanın 1. günü sultahmete gideceğiz gerçi bi kere bile orda doğru düzgün iftar açtğımı bilmem ya neyse ,çünkü kararsızlık yüzünden hep son vakte kalıyoruz orda mı yiyelim yok burda mı yiyelim ,en son geçen ramazan sultanahmet köftecisi önünde upuzunnn bir kuyrukta beklediğimi biliyorum .acaba bi köfteci mi açsak diye kuyrukta düşündüğümü anımsıyorum laugh.gif
ayna
rasulullahın yanında birkaç parça hurmayla iftarımı açmak isterdim....
aLaTurCa
Turkiyede Ramazan atmosferini tatmak yasamak isterdim..
bican
nerde olursa olsun iftar acmak güzeldir.. istanbulu vs farketmez.. bir ramazan ayına daha kavusmanın sevincini yasıyorum.. bende istanbuldayım ama genelde köprüde trafikte acıyorum oda güzel oluyor..
sabah_rüzgarı
ben kabenn karşısnda yerlere açılmış sofralarda çeşitli milletlerden insanlarla o atmosferi yaşyarak açmak isterim

belki bu sene oruçlarımı şamda açarım
inş
aminnnn
SimRe
keşke mümkün olsaydı da Topkapı Sarayı nda bir iftar yapabilseydim....çok isterdim.... smile.gif
keneman
EVET COK GUZEL OLURDU
FATIH ÇARSAMBADA YADA FATIH CAMI AVLUSUNDA GÜZEL OLUR
suskun
ben de İstanbul'da açmak isterim ama elhamdülillah evimizde açacağız Allah ın izniyle...
sabah_rüzgarı
keneman
EVET COK GUZEL OLURDU
FATIH ÇARSAMBADA YADA FATIH CAMI AVLUSUNDA GÜZEL OLUR

aslında bu senin gibi forumda çok seyahat yapmasıyla tanınmış birisi içn zor olmasa gerek biggrin.gif

istanbulda da oturuyorsan....
Linkinpark
İstanbul'da. Boğazda.. Bir balıkçıda veya kebaçıda. Mükemmel olurdu ya.. flaugh.gif
mutmain
nerde olduğu çok da önemli deil, sevdiklerimle beraber olmak isterdim sadece jp.gif
Sevgilim
Bilmiorum ama istanbulda iftar açmak sıktı artık, hep hayal etmişimdir Afrikanın uçcuz bucaksız köylerinde iftar açmayı ama hayal cray.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.